Nekateri verjamejo, da je naša ljubezen zapisana v zvezdah, ampak ali je zapisano tudi kako se obnašamo v ljubezni, glede na to kdaj smo rojeni? Astrologi menijo, da je vse zapisano v zvezdah in je tudi odvisno pod katero “zvezdo” smo rojeni. Jaz pa menim enako, da je vse zapisano v zvezdah in da se tako obnašamo glede na naše nebesno znamenje. Opisala bom kako se nebesna znamenja obnašajo v ljubezni in zakonu.

Torej, kako se različna nebesna znamenja obnašajo v ljubezni?

Oven

Rojeni med 21.3. in 31.3.

Že v mladosti se pričnejo zanimati za ljubezen in so strastni ljubimci zato se, le težko ustalijo in najdejo tisto “ta pravo” osebo. Da bi se odločili za poroko ali resno razmerje bi se prvo morali zresniti in dojeti, da ne morejo večno živeti svojega mladostniškega življenja. Ženske rojene med tem datum si ponavadi najdejo šibkejše moške, saj je zelo dominantna, čeprav se hitro prilagaja mora zmeri njena beseda obveljati. Ovni rojeni med tem času se najbolje ujemajo z raki, strelci in ribi.

Rojeni med 01.04. in 11.04.

So zelo ljubosumni in želijo nadvladati partnerju. Na ljubezen gledajo zelo črnogledo in zaskrbljeno, saj imajo popačen pogled na samo ljubezen ter se ne zavedajo kako lepo je ljubiti brezpogojno. Navadno si uničijo sami svojo srečo. Že prva nesrečna ljubezen jim daje črn pogled na ljubezen in takrat se šele prične. Najbolje se ujemajo z ovni, levi in strelci, saj bi jim pomagali, da na ljubezen gledajo bolj optimistično.

Rojeni med 12.04. in 20.04.

So veseli, polni energije, ljubeznivi in ljubezen sprejemajo zelo pozitivno! Se zelo trudijo obdržati idealen zakon ali razmerje, saj se zavedajo, da je v odnosih potrebno dajati in sprejemati. Njihova slaba stran je, da partnerju dajejo zelo malo svobode, sebi pa dovolijo polnost svobode in so včasih tudi neodgovorni. Imajo pa sposobnost, da odlično zadovoljijo partnerja in so odlični starši. Ujemajo se z strelci.

Bik

Rojeni med 21.04. in 01.05.

Ne marajo avantur, saj so v ljubezni resni in iščejo samo partnerje, ki jim bodo pokazali, da so vredni truda. Ne zaljubi se hitro, ampak čez čas, ko dobi občutek varnosti. So mirni in senzibilni. Se hitro ustalijo in svojim otrokom namenijo veliko pozornosti, mogoče tudi preveč. Ker pa so hitro popustljivi, se jim dogaja, da niso deležni toliko pozornosti kot bi jo morali imeti. Dobro se ujemajo z biki, devicami in kozorogi.

Rojeni med 02.05. in 11.05.

Ženske rojene med tem obdobju so zelo ženstvene in imajo veliko uspeha v ljubezni, predvsem v svoji prvi ljubezni. Vsa razočaranja, ki jih doživi si jih dobro zapomni in potrebuje veliko časa, da preboli. Ljubezen jim veliko pomeni in se močno trudijo, da bi našli pravo ljubezen. Njihova slaba stran je, da so včasih brez razloga ljubosumni kar pa lahko pokvari srečen odnos. Najbolje se ujemajo z devico in kozorogom.

Rojeni med 12.05. in 20.05.

Rojeni med tem obdobju so zelo lojalni, mirni in potrpežljivi. Ljubezen jim veliko pomeni, a včasih morajo biti odkriti v razmerjih kar pa navadno ne marajo. V ljubezni veliko dajejo in so predani. Včasih pa se smilijo samim sebi in s tem gredo tudi v skrajnost. Dobro se ujemajo z devico, kozorogom in bikom.

kakšni smo v ljubezni?

Dvojčka

Rojeni med 21.05. in 31.05.

Kot mladostniki in mlajši odrasli se le težko soočijo z ljubeznijo, saj so zelo nepredvidljivi in se ne znajo ustaliti. So tudi zelo pasivni in težko najdejo način, da bi se približali nasprotnemu spolu. Svoja čustva in strast imajo dobro pod kontrolo. Navadno se poročijo zelo pozno. Dobro se ujemajo z dvojčki, tehtnicami in vodnarji.

Rojeni med 01.06. in 11.06.

So zelo komunikativni in zato hitro sklepajo nova poznanstva ter prijateljstva kar se pa lahko zgodi, da imajo tudi več ljubezenskih razmerij. Ne marajo konfliktov, posebno ne zaradi majhnih zadev. Takrat se lahko kar hitro odločijo za razhod. Hitro se lahko tudi razjezijo kar pa se ne bi končalo dobro. Najbolje se ujemajo z tehtnicami in vodnarji.

Rojeni med 12.06. in 21.06.

Bolj jih privlači inteligenca, zaupljivost in varnost kot pa strast in erotika. So zelo radovedni in zanima jih vse kar je za njih novo. Navadno se več posvečajo svoji službi in projektom kot pa ljubezni in svoji družini. Biti morajo pozorni, da posvetijo tudi svoj čas ljubljenim osebam. Najbolje se ujemajo z tehtnico in vodnarjem.

Rak

Rojeni med 22.06. in 01.07.

Preden se odločijo za poroko ali resno razmerje imajo navadno prej veliko avantur ali propadlih zvez. Svojega partnerja radi idealizirajo zaradi česar so navadno zelo razočarani. Družina jim veliko pomeni in so zelo srečni ob otrocih. Ko bodo imeli svoje otroke jih bodo več kot oboževali. Najbolje se ujemajo z raki, škorpijoni in ribi.

Rojeni med 02.07. in 11.07.

Osebe rojene med tem obdobju so zelo romantične in se precej hitro predajo ljubezni, predvsem ženske. Ljubezni se predajo celostno in idealno. So zeli dobri prijatelji, radi prisluhnejo in pomagajo, kadar ste v težavah. So spoštljive in so predane svojim ljubljenim osebam ter družini. Ujemajo se z škorpijonom in ribi.

Rojeni med 12.07. in 22.07.

So hitro zavedljivi, ampak so njihovi standardi precej visoki. Izkušeni in karakterno močne osebe imajo močan vpliv na njih. Za poroko se odločijo pozno. Imajo močen starševski čut tako, da, če nimajo svojega otroka jih navadno posvojijo. Najbolje se ujemajo z drugimi raki, škorpijoni in ribi.

Lev

Rojeni med 23.07. in 31.07.

Osebe rojene med tem obdobjem so radi gospodarji in morajo vedno zmagati. Če se pričnejo zavedati, da v odnosu ne sme biti noben glaven in, da mora imeti partner enako svobodo, so lahko srečni v razmerju. Ujeli bi se dobro z drugimi levi, ovni in strelci.

Rojeni med 01.08. in 11.08.

Kadar se zaljubijo želijo, da jih ljubljena oseba spoštuje, občuduje in jim daje dobro vedeti, da so ljubljeni. Kadar to občutijo, to vračajo z veliko plemenitostjo in toplino. V odnosu želijo vladati zato lahko hitro pride do konca, če tega ne izpolnjuje druga oseba. Dobro se ujemajo z ovni in strelci.

Rojeni med 12.08. in 23.08.

Tem osebam je najbolj pomembno, da jim partner nudi varnost kot pa, da je zabaven, lep…Kadar so razočarani se navadno skrijejo v svoj svet in postanejo zelo pazljivi. Ne marajo prepirov in težko prenesejo konec razmerja. Ujeli bi se z drugim levom in strelcem.

nebesna znamenja

Devica

Rojeni med 24.08 in 31.08.

So mirni in kadar se zaljubijo se za ljubljeno osebo veliko zanimajo. Pri ljubezenskih odnosih ne hitijo, najprej so nekaj časa samo prijatelji, le nato se pričnejo spuščati v resno razmerje, če se dokaže, da je odnos vredno vzdrževati. Slaba stran je, da veliko delajo in le malo časa posvetijo svojim ljubljenim osebam. Odlično se ujemajo z bikom in kozorogom.

Rojeni med 01.09. in 11.09.

Kadar nastopi ljubezen so zelo previdni, mogoče še celo preveč. Ne marajo tvegati zato so tudi v ljubezeni navadno neizkušeni zato je pomembno, da druga oseba naredi prvi korak. Radi imajo skrivnostne osebe in večkrat mešajo med ljubeznijo in prijateljstvom. Najbolje se ujemajo z dvojčki, kozorogi in pa z drugimi devicami.

Rojeni med 12.09. in 23.09.

V ljubezni so zelo preračunljivi in le težko kažejo svoja čustva. Velikokrat so označeni kot najhladnejša bitja, saj ne izkazujejo svojih čustev ljubljeni osebi. Veliko več jim pomeni delo kot pa ljubezen. Ujemajo se z drugimi devicami in biki.

Tehtnica

Rojeni med 24.09. in 01.10.

So zelo realni in dobro vedo kdaj imajo možnosti pri nekom in kdaj ne. Kadar so v ljubezenskem odnosu navadno radi delajo partnerje ljubosumne, saj le tako vidijo ali jih ima partner zares rad in potem jih prične idealizirati, saj jim je ljubezen najbolj pomembna. Velikokrat pa so zaslepljeni za majhnimi in kratkotrajnimi stvarmi ter odnosi. Dobro se ujemajo z ovni, dvojčki in drugimi tehtnicami.

Rojeni med 02.10. in 11.10.

Osebe rojene med tem obdobjem hitro spoznajo ljubezen in ne želijo skrivnosti, želijo, da jo vsi vidijo ter ji zavidajo. Svoj prav zelo branijo in se le težko pustijo premagati. Ljubezen jim veliko pomeni, zato so lahko večkrat preveč naivni. Večinoma so radi doma v svojem udobju. Ujemajo se skoraj z vsemi nebesnimi znamenji razen s strelci in raki.

Rojeni med 12.10. in 23.10.

Navadno imajo te osebe veliko razmerij dokler ne najdejo pravega partnerja. So zelo realni, morda tudi preveč zato bodo tudi njihovi postopki osvajanja zelo realni. Njihova slaba stran je, da so občasno neodgovorni, vendar, če to izboljšajo lahko imajo srečen zakon! Najbolje se ujemajo z dvojčki, drugimi tehtnicami in vodnarji. Nekoliko manj bi bili srečni z osebo rojeno v znamenju kozoroga.

Škorpijon

Rojeni med 24.10. in 01.11.

Svojo ljubezen kažejo v vseh možnih dejanjih in pogledih, zato so lahko večkrat žrtev nesrečne zveze. Težko se loči od ljubljene osebe, a če se to zgodi se jim poruši ves svet, saj je za njim ljubezen vse na svetu. Ne pustijo pa, da bi jih kdo žalil ali kako drugače zaničeval. Najbolje se ujemajo z raki, drugimi škorpijoni in ribi.

Rojeni med 02.11. in 11.11.

Osebe rojene med tem obdobjem ljubijo iskreno in ko se zaljubijo to pokažejo brez skrivnosti. Ljubezen jim veliko pomeni. So zelo ljubosumni in včasih tudi preveč sebični. Zmeraj iščejo dokaze, da jih ima partner iskreno rad. Kadar se zaljubi pokloni svoje srce in ljubi brezpogojno. Ujemajo se z raki, škorpijoni, kozorogi in ribi.

Rojeni med 12.11. in 22.11.

Navadno imajo “čudno” intimno nagnjenost, so kruti in neobičajni. Imajo mnoge ljubezenske avanture, dokler se ne ustalijo. So zelo ljubosumni in sebični zato ima navadno nesrečo v ljubezni. So strastni ljubimci in predani ljubezni. Ujemajo se z raki, škorpijoni, kozorogi in ribi.

Strelec

Rojeni med 23.11. in 01.12.

Za njih je vsaka nova ljubezen prva ljubezen, saj hitro pozabi bivšo ljubezen, posebno, kadar pride nova. Navadno imajo več ljubezenskih zvez, dokler ne najdejo prave osebe zase. Nekateri odnosi se lahko tudi grdo končajo, saj so zelo iskreni in direktni. Oseba, ki je s osebo rojeno med tem obdobjem, se mora zavedati, da ne želijo biti nesramni ali grobi, vendar se izražajo na takšen način. Ujemajo se z ovni in levi.

Rojeni med 02.12. in 11.12.

Osebe rojene med tem obdobjem se zelo težko navadijo življenja v dvoje, saj imajo radi svojo svobodo in svojo družbo. Imajo veliko prijateljev, znancev in skozi življenje lahko imajo tudi veliko ljubezenskih razmerij. Kadar najdejo pravo osebo so zelo dobrosrčni in se znajo tudi za svojo ljubezen žrtvovati. Najbolje se ujamejo z ovni, levi in vodnarji.

Rojeni med 12.12. in 21.12.

So zelo impulzivni in so radi v centru pozornosti. Navadno se ne potrebujejo preveč truditi, da bi bili v centru pozornosti, saj so zelo zgovorni in radi “opazovalce” pustijo v šoku. Težko se odločijo za poroko, saj imajo radi svojo svobodno življenje. Če bi se že odločili za poroko bi jim partner moral pustiti vso njihovo svobodo. Najbolje bi se ujeli z levi in drugimi strelci.

ljubezen

Kozorog

Rojeni med 22.12. in 31.12.

V ljubezni so zelo sebični in le težko pokažejo partnerju svoja čustva. Za ljubezen se odločijo bolj pozno, rajši imajo prijateljstva. Kadar se odločijo za resno zvezo ali poroko so zelo zvesti in predani svojemu partnerju in se lahko veliko žrtvujejo, da bi zveza obstala. Dobro se ujemajo z ovni, biki, levi in devicami.

Rojeni med 01.01. in 11.01.

V ljubezenskih odnosih so zelo ljubosumni in zmeraj svojo slabo voljo dajejo na svojega partnerja. Za ljubezen se odločijo bolj pozno, kadar ugotovijo, da njihov pesimizem ni dober za ljudi okoli njih in tudi za njih same ne. So pa čustveno zelo razviti in imajo raje resno zvezo kot pa avanture. Ujemajo se z biki, devico, tehtnico in kozorogi.

Rojeni med 12.01. in 20.01.

Zaradi njihovega zadrževanja čustev ljudje prevečkrat mislijo, da so neresni v ljubezenskih odnosih. Ne želijo se poročiti dokler niso prepričani, da je ljubljena oseba tista “ta prava”, zaradi tega se lahko poročijo zelo pozno. Kadar so prepričani, da je oseba prava, so zelo zvesti in predani. Ujemajo se z bikom, devico in strelcem.

Vodnar

Rojeni med 21.01. in 30.01.

Osebe rojene v tem obdobju ljubezen vidijo na drugačen način. Vidijo jo iz duhovne plati in, da bi lahko bili z nekom v ljubezenskem razmerju jih morajo popolnoma spoznati, biti z njimi prijatelji in opaziti, da imata enak pogled na svet ter podobne cilje. Imajo pa zelo realen pogled na svet. Zelo dobro se ujemajo z tehtnico in devico.

Rojeni med 31.01. in 09.02.

V ljubezni so zelo realni in za izgubljeno osebo ne žalujejo dolgo ali pa sploh ne, saj se zavedajo da vse kar pride tudi odide. Zanimive so jim osebe, ki imajo drugačen pogled na svet, ampak vseeno realen. Kadar so v resnem razmerju ali se poročijo so zvesti in predani, vendar se preveč posvečajo svojemu delu. Ujeli bi se z dvojčki, tehtnicami in vodnarji.

Rojeni med 10.02. in 18.02.

Osebe rojene med tem obdobju bi morale bolj poslušati svoje srce in to tudi izraziti. Do svojega začrtanega cilja si vzamejo navadno veliko časa, ampak kadar pride do uspeha je ta veliko večji kot so pričakovali. Kadar so v resnem razmerju ali se poročijo so zelo zvesti, razumljivi in oprostijo vse partnerjeve slabosti. Najbolje se ujemajo z dvojčki, tehtnicami in vodnarji.

Ribi

Rojeni med 19.02. in 28/29.02.

Svojega partnerja navadno zelo idealizirajo, zaradi česa so na koncu zelo razočarani. Iščejo popolnega partnerja, a takšni žal ne obstajajo zato ponavadi ostanejo sami. Zelo slabo bi se ujeli z tehtnico. Ujemajo se z rakom ali škorpijonom.

Rojeni med 01.03. in 10.03.

Za ljubezen se pričnejo zanimati zelo hitro, posebej ženske. Navadno je njihov partner starejši od njih, saj imajo radi zrelost in resnost. Ker pa je njihova intuicija zelo močna si hitro najdejo pravega partnerja. Na prvi pogled lahko delujejo nezainteresirani in čustveno hladni, a kadar resnično ljubijo so zelo čuteči in zvesti partnerji. Ujemajo se z škorpijoni in ribi.

Rojeni med 11.03. in 20.03.

Radi imajo komplimente in so hitro očarani. Težko se prilagajajo okolici, saj so sami zelo neučakani in strastni. Pravo ljubezen navadno spoznajo bolj pozno, saj si preveč želijo spoznati nekoga podobnega njim. Navadno jim je partner po znamenju ribi ali pa škorpijon.Anja A
Zadnje objave od Anja A (poglej vse)

Prispevek je pripravil/-a Anja A

Rada pomaga ljudem v stiski in njihove misli obrne v pozitivne in ljubeče, saj tega veliko primanjkuje v Svetu - Sočutja. Rada se spopada s težavami in ovirami, zato jo veseli psihologija in človekov um na sploh, poleg se pa odlično dopolnjuje njena veda o duhovnosti ter ezoteriki, ki jo z veseljem uporablja vsak dan svojega življenja. Verjame, da lahko vsak doseže svoje sanje, z močjo pozitivnega razmišljanja in truda.

Podobni članki