Pred nami je poletje, zabava ter sprostitev! Tukaj pa je napisan tudi poletni horoskop, v katerem lahko ugotovite kaj vas čaka, na kaj morate biti pozorni in tudi, kaj se bo dogajalo na področjih ljubezni, prijateljstva, zdravja, financ – da pa ne bi bile stvari preveč monotone, smo tokratni ekskluzivni izdaji horoskopa dodali še, kakor se za poletje spodobi – romance in erotiko. Preverite, kaj vas čaka v obdobju tega poletja v naši ekskluzivni izdaji – poletni horoskop in ne pustite, da bi vas kaj presenetilo!

Poletni horoskop za nebesno znamenje oven

(21.03. – 20.04.)

Tudi vaš oglas je lahko tukaj!


Poletni horoskop na splošno:

Poletni horoskop za vas kaže, da morate pazito, da ostanete pravični in se ne zapletate v konflikte. Vaše misli bodo morale biti optimistične, razmišljati pa boste morali tudi bolj razumsko, da bi se izognili nevšečnostim in nesporazumom. Življenje vam lahko med tem časom predvsem pokaže, katere so prave poti in odločitve. Naučili se boste tudi bolje sporazumevati in sprejemati pravilne odločitve. Obdobje med poletjem bo do vas pravično in prejemali boste le tisto, kar si resnično zaslužite.

Ljubezen/prijateljstvo:

V ljubezni se vam lahko prikaže nova oseba, ki bo za vas nekaj popolnoma novega. Postali boste tudi bolj energični in želeli si boste izkusiti ljubezen na različne načine. Na prijateljskem in ljubezenskem področju boste med poletjem pričeli okrevati po preteklih bolečinah, prevarah in težkih preizkušnjah. Če ste s kom bili sprti, se lahko v tem obdobju zgodi, da bosta našla skupni jezik in bosta razrešila težave.

Romance/erotika:

Na tem področju boste zelo drzni in dovolili si boste, da vas prevzame strast. Užitkom se boste predajali lahkotno in samozavestno. Med tem obdobjem vam bo spolnost precej pomembna, zato, če še nimate partnerja, ga boste zagotovo poiskali. Postali pa boste tudi bolj previdni, saj si boste želeli iskrenosti in ne kratkih avantur. Sreča bo na vaši strani, zato si dovolite sanjati in uresničiti svoje najintimnejše želje.

Prijavite se na e-novičke ...

Morda prejmete presenečenje!

S klikom na gumb »pošlji«, se strinjate z obdelavo vnesenih podatkov ter z njihovo shrambo. Vaši vneseni podatki bodo uporabljeni izključno za obveščanje o novostih in promocijah, ki se odvijajo na spletni strani in ne bodo nikoli posredovani tretjim osebam. Vsi podatki so hranjeni varno in v skladu z Uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Finance/služba:

Pritok financ se lahko med tem obdobjem malce upočasni, vendar boste finančno stabilni. Pazite le, da boste z denarjem pametno ravnali in z njim ne boste preveč rasipali. Na področju službe vas lahko čakajo novosti, morda pa tudi napredek in – ali uspeh, če boste optimistično strmeli k svojim ciljem, se lahko zgodi, da vam bo uspelo prav vse, kar si boste zadali!

Zdravje:

Med tem obdobjem pazite na svoja stopala, noge, srce in ožilje. Večkrat si privoščite tudi sprostitev, da bi se izognili večjem stresu, saj ste med tem obodjem nagnjeni tudi k psihičnim težavam. Večkrat se odpravite v naravo, meditirajte…

Poleg poletnega horoskopa, obiščite še…

TEDENSKI HOROSKOP

MESEČNI HOROSKOP

LETNI HOROSKOP

poletni-horoskop-portal8-si

Poletni horoskop za nebesno znamenje Bik

(21.04.-21.05.)

Poletni horoskop na splošno:

Dobro bi bilo, če bi med poletjem odpravili vse skrbi, dvome in težave, ki ste jih pustili odprte. Nekaj kar v preteklosti niste razrešili, se vam lahko sedaj vrne in od vas zahteva, da to razrešite, zato ne oklevajte in težave pričnite reševati. Čutite lahko obup in žalost, vendar se morate potruditi in razmišljati optimistično, da bi se spravili iz zagate. Kadar boste občutili žalost, pomislite ali storite nekaj, kar vas bo spravilo v boljšo voljo ali pa vam bo dalo vsaj kakšno upanje.

Ljubezen/prijateljstvo:

V ljubezni se vam lahko pojavi nova oseba, ki je lahko idealna za vas. Če ste že v razmerju lahko spoznate, da je oseba vredna zaupanja in si morda zaželite skupnega življenja. Na prijatelje se boste med tem obdobjem veliko zanašali, jih prosili za nasvete in pomoč. Prijatelji vam lahko tudi veliko pomagajo pri vaši osebnostni rasti, kakor pa tudi pri duhovni rasti. Pri ljubezni in prijateljstvu zaupajte svoji intuiciji.

Romance/erotika:

Med poletjem se boste zelo posvečali intimnim odnosom, kar se tiče spolnosti boste postali zelo odkriti glede svojih želja, svojih strasti pa ne boste več skrivali. V postelji lahko postanete tudi malce “čudaški”, če ste samski boste veliko razmišljali o tem, ali ste pripravljeni na resno zvezo ali bi se raje podali v krajše avanture, če pa ste v razmerju boste v spalnici bolj aktivni in vaše intimno življenje bo pestrejše.

Finance/služba:

Na področju službe se boste morali zresniti in svoje cilje postaviti malce višje. Veliko se lahko tudi odločate, kaj si želite in kaj vam govori vaš razum. Skušajte to nekako uskladiti, saj bo le tako prav. Prav tako boste morali na finančnem področju biti bolj previdni in varčni. Denar zapravljajte le za pomembne stvari, nepomembne pa raje pustite ob strani. Morda pa potrebujete daljši odmor od svojega dela, da bi se vaš um razbistril.

Zdravje:

Med tem obdobjem pazite na svojo hrbtenico, kožo, srce in pljuča. Bodite pa previdni tudi na svoje duševno stanje, saj bi lahko preveč stresa povzročilo negativne posledice. Večkrat se sproščajte, se odpravite v naravo in si vzamite počitek od vsega in vseh, kar vas obremenjuje.

poletni-horoskop-za-nebesna-znamenja-portal8-si

Poletni horoskop za nebesno znamenje dvojčka

(21.05-21.06.)

Poletni horoskop na splošno:

Skozi poletje vas bo vodila vaša intuicija, zato ji pozorno prisluhnite. Če boste prišli na razpote, v dvomih ali pred odločitvami, se zanesite na vašo intuicijo, saj vam bo govorila kaj je prav za vas. Pomembno je tudi, da, če boste opazili, da se situacija ne odvija tako kot bi se morala ali pa je zastala, da narediti vi odločilen korak, saj bo do napredka oziroma spremembe v vašem življenju, to edina pot. Sreča vas lahko čaka skoraj na vseh področjih, če boste le poslušali svoj notranji glas in se premikali po začrtani poti.

Ljubezen/prijateljstvo:

V ljubezni ste lahko razočarani, saj boste imeli prevelika pričakovanja, ali pa boste spoznali, da je oseba, s katero ste bili v odnosu preprosto hinavska. Bodite previdni komu zaupate in komu boste povedali za svoje težave, saj niso vsi tako prijazni, kakor izgledajo. Na področju prijateljstva boste spoznali vaše prave prijatelje in vse tiste, ki so bili ob vami le zaradi zabave ali neke druge koristi. Poslušajte svoj notranji glas, ki vam bo govoril, katere osebe so prave in iskrene ter. katerih se bolje izogibati. Bodite previdni kakor v ljubezeni, kakor pa tudi na področju prijateljstva, bodite previdni in ne sklepajte prehitro odnosov, posebno še tistih najintimnejših.

Romance/erotika:

Postali boste bolj občutljivi in dovzetni, zato vam do krajših avantur, ne bo. Iskali boste tisto pravo ljubezen, ki bo popestrila vaše čustveno življenje. Privabljali vas bodo nežni dotiki in še nežnejši govor. V postelji si boste dovolili preizkusiti novosti, a le, če bodo te novosti, nežne narave. Predvsem pa boste potrebovali bolj čustveno oporo, kot “posteljne igre”. Zato vam bodo dovolj že prijetni, tolažilni pogovori, objemi in dolgi poljubi.

Finance/služba:

Na področju financ boste morali biti bolj previdni in paziti kam boste vlagali svoj denar, saj bi se lahko zgodilo, da boste hitro ostali brez njega. Pametno ravnajte s svojim denarjem in ne zapravljajte več, kakor pa imate. Na področju službe vas lahko čakajo večje spremembe, morda najdete svojo sanjsko službo, začnete svojo samostojno podjetniško pot ali pa napredujete pri sedanjem poslu. Čakajo vas lahko tudi novi izzivi, ki vas bodo naučili marsikaj novega. Bodite odprti za spremembe.

Zdravje:

Pazite na svoja stopala, srce in grlo. Bodite previdni in se ne obremenjujte preveč, redno se sproščajte, saj bi lahko preveč stresa povzročilo veliko negativnih posledic. Odpravite se nekam, kjer je voda, saj vas bo ta sprostila. Previdni bodite tudi na svoje psihično stanje.

poletni-horoskop-za-znamenje-rak-portal8-si

Naravne dišave, ki so super za poletne dneve in noči (ter za odganjanje mrčesa … ?)

BELI ŽAJBELJ

SVETI LES – PALO SANTO

MODRI ŽAJBELJ


Poletni horoskop za nebesno znamenje rak

(22.06.-23.07)

Poletni horoskop na splošno:

Imeli boste veliko sreče, pri vsem, česar se boste lotili, vam lahko uspe, če boste pri tem le optimistični in verjeli vase. Imeli boste vse, kar boste potrebovali, da uspete to kar si želite. Morali boste tudi bolj komunicirati, če boste želeli doseči želeno, saj bi lahko s pogovorom spoznali potrebne stvari za uresničitev svojih načrtov. Komunikacija vam lahko tudi pomaga razširiti obzorja, razjasniti nekatere situacije, itd. Veliko časa boste razmišljali tudi o preteklih dogodkih, ki vam bodo risali nasmeh na obrazu.

Ljubezen/prijateljstvo:

Na področju ljubezni ne boste preveč dejavni, saj boste veliko razmišljali o tem, kaj si resnično želite in o tem, kakšen je vaš idealen partner. Če ste v razmerju, lahko za kratek čas obstanete na mrtvi točki, dokler si ne boste razjasnili poti. Če se boste znašli na razpotju, je dobro, da prisluhnete svojemu notranjemu glasu, saj vas bo le ta vodil na pravo pot. Med prijatelji boste postali bolj strogi in si boste postavljali višja merila, zato se lahko zgodi, da nekatere prijatelje izgubite. Kakor na ljubezenskem, boste tudi na prijateljskem področju med tem obdobjem, dajali prednost razumu in ne srcu.

Romance/erotika:

Aktivnosti v spalnici vam bodo med poletjem več pomenile, kot sama ljubezen, zato se lahko podajate tudi na krajše avanture. Postali boste bolj nežni in čustveni, kadar se bo šlo o intimi. Veliko časa boste porabili za to, da bi si našli partnerja, ki bi zadovoljil vse vaše želje. Imate pa lahko srečo, da ga/jo tudi najdete in se skupaj predajata vročim strastem. Če pa že imate partnerja, boste veliko časa aktivni med rjuhami.

Finance/služba:

Finance bodo med tem časom stabilne, a brez večjih sprememb. Večje spremembe se lahko zgodijo na področju službe. Zgodi se lahko tudi, da izgubite službo, a ne skrbite, saj boste kmalu našli novo, ki vam bo bolj pisana na kožo. Dogajali se bodo predvsem nepredvidljivi in nepričakovani dogodki, kar vas bo puščalo brez besed ali pa celo objokane.

Zdravje:

Pazite na svoje noge, kožo, srce in hrbtenico. Ne izpostavljajte se preveč soncu in uporabljajte primerno zaščito. To obdobje bo odlično za izgubo teže ali pa le jačanje telesa. Pričnite z jogo, lažjimi telesnimi vajami, tekom ali pa plavanjem.

horoskop-za-ljubezen-portal8-si

Poletni horoskop za nebesno znamenje lev

(24.07.-23.08.)

Poletni horoskop na splošno:

Med poletjem se lahko počutite odlično, če boste le naredili potrebne spremembe v vašem življenju. Čeprav so lahko te spremembe težke, boste hitro ugotovili, da so bile resnično potrebne, predvsem za vašo srečo. Morda boste morali zapreti vrata preteklosti in izpustiti nekatere osebe iz svojega življenja, ki vam kradejo le energijo ter voljo, če boste delali na svoji sreči, jo boste tudi dosegli! Občutite lahko obilje in tudi doživite izpolnitev želj.

Ljubezen/prijateljstvo:

Na področju ljubezni se vam bo pričela nasmihati sreča. Vse kar boste dajali se vam bo tudi vrnilo, zato bodite previdni, da boste dajali le dobro in to, kar si želite, da se vam vrne. Med tem obdobju boste privlačili predvsem osebe podobne sebi, tako boste tudi lažje spoznali, kaj je tisto, kar morate na sebi spremeniti, da bi pritegnili idealnega partnerja. V prijateljstvu boste morali biti bolj pravični in tudi svojim prijateljem nameniti kaj svojega časa in energije. Če imate kakšne spore s prijatelji, se bodo razrešili.

Romance/erotika:

Med tem obdobjem se lahko romancam bolj kot ne izogibate, saj bo vaša pozornost preusmerjena drugam. Postali pa boste tudi bolj nepredvidljivi in morda tudi čustveno hladni. Če imate partnerja se boste posvečali njemu/njej, do njega/nje boste nežni in jim pokazali svoja čustva. Tisti, ki ste pa samski, se boste bolj zadrževali zase in razmišljali o tem, kako v svoje življenje privabiti resnično ljubezen. Avanture vam ne bodo zanimive, iskali boste tisto pravo, resnično ljubezen.

Finance/služba:

Finance bodo ostale enako, kot so sedaj. Morda boste tudi postali bolj preračunljivi in boste pazili na vsak cent. Večje spremembe lahko pričakujte v službi. Čakajo vas novi projekti in načrti, katere boste morali udejanjiti in izpolniti. Imeli boste veliko energije in zagona, da uresničite vse svoje načrte, posebno, če ste samostojni podjetnik. Pozvani ste lahko tudi v tujino ali pa dobite priložnost za svoje idealno delo.

Zdravje:

Pazite na svojo hrbetnico, srce in krvni pritisk. Pričnite z zdravo prehrano in rednimi vadbami, ki bodo pripomogle zdravemu življenju, tako se boste počutili tudi bolje. Previdni pa bodite tudi na svoje živce. Ne obremenjujte se za vsako stvar in si večkrat privoščite počitek ter razvajanje. Odpravite se v naravo in se sproščajte.

Poletni horoskop za nebesno znamenje devica

(24.08.-23.09.)

Poletni horoskop na splošno:

Prijala vam bo samota, saj boste morali nekatere zadeve dobro premisliti in ugotoviti, kaj vas resnično veseli ter, kaj si želite. Veliko boste premišljevali tudi o svojem delu in načrtih. Morda boste imeli željo, da bi imeli svojo družino in bo to vaša naslednja želja. Spoznali pa boste, da se ob svoji družini in ljubljenimi počutite dobro in sproščeno, zato boste med poletjem več časa preživljali s svojimi ljubljenimi osebami in s svojimi dobrimi prijatelji.

Ljubezen/prijateljstvo:

Iz vašega življenja bodo pričele odhajati osebe, ki ne spadajo na vašo življenjsko pot, zato lahko pričakujete konec nekaterih odnosov. Ob vam bodo ostali le pravi prijatelji in osebe, ki so vam namenjene. Med tem obdobjem lahko spoznavate tudi osebe, ki lahko z njimi ostanete na dolgi rok. Saj vse, kar je neisrekno, nepomembno in nezdravo v vašem življenju, bo sedaj končano. Bodite hvaležni za vse, kar vam življenje ponundi.

Romance/erotika:

Skozi poletje se boste predajali strastem na malce drugačen način, saj vas bo pričela zanimati druga plat – bolj temačna. Če ste samski boste pričeli aktivno iskati partnerja. Partnerja, ki bo uresničil vaše skrite želje, imate pa tudi veliko možnosti, da ga/jo spoznate. Avanture vas ne bodo zanimale, iskali boste predvsem nekoga, s kateremu bi se lahko ustalili. Če ste že v razmerju, boste preizkušali novosti, postali pa boste tudi bolj aktivni in strastni.

Finance/služba:

Finance vam med tem obdobju ne bodo delale težave, več boste premišljevali, kam bi vložili svoj denar, da bi se vam ga obrestovalo še več. Več skrbi boste imeli v službi. Morda se vam nekateri načrti ne bodo uresničili, ali pa boste tik pred uresničitvijo, vendar se boste slepili in si govorili, da tega niste zmožni. Takšno dejanje bi vas lahko drago stalo! Verjemite vase in vedite, da lahko dosežete vse, kar ste si zamislili. Soočiti pa se boste morali tudi z resnico, če boste želeli napredovati na tem področju.

Zdravje:

Pazite na svoje noge in srce. Pravilno pa ravnajte tudi s svojimi čustvi, ne zadržujte jih, izpovejte jih! Zadrževanje čustev bi lahko privedlo do neželenih posledic. Pravilno izražanje čustev, bo vaše psihično zdravje ohranjalo v dobrem stanju, če se boste poleg tega tudi redno sproščali. Odlična sprostitev je odhod v naravo!

Naravne dišave, ki so super za poletne dneve in noči (ter za odganjanje mrčesa … ?)

BELI ŽAJBELJ

SVETI LES – PALO SANTO

MODRI ŽAJBELJ

Poletni horoskop za nebesno znamenje tehtnica

(24.09.-23.10.)

Poletni horoskop na splošno:

Če boste zvesti svojim sanjam in se boste držali svojih načrtov, boste imeli veliko možnosti, da uspete v vsem, kar si boste zadali. Verjeti boste morali vase in zaupati procesu, da se vse odvija tako, kot se mora. Postavljeni ste lahko tudi pred mnoge odločitve, ki vas lahko pričnejo ovirati, če se ne boste vedeli prav odločiti. Pri večini boste imeli najboljšo izbiro tik pred sabo, vendar boste zaslepljeni z lažnimi. Bodite previdni!

Ljubezen/prijateljstvo:

V ljubezni se lahko pojavijo težave, za katere ne boste boste prepričani, kako jih razrešiti. Postanete lahko zmedeni in se pričnete boriti za napačne osebe, to pa boste ugotovili, ko se več ne boste premaknili iz določene točke. Dobro premislite, katere osebe v vašem življenju so vredne vašega truda in katere je bolje pustiti. V prijateljstvu boste imeli več sreče. Med poletjem lahko spoznate mnogo novih prijateljev, kar pa je odvisno od vas, če jih boste želeli obdržati.

Romance/erotika:

Postali boste bolj aktivni in tudi bolj aktivno boste pričeli iskati svojega intimnega partnerja. Ne boste se ozirali na to, ali bo to le za eno noč ali za dalj časa, želeli boste le užitek. Če ste v razmerju, se lahko zgodi, da boste “skočili čez plot”. Ne boste se mogli upreti svojim strastem, ki se bodo porajala v vas, skozi celotno poletje.

Finance/služba:

Finance vam med tem obdobju ne bodo povzročale težave. Privoščili si boste lahko to, kar si boste želeli. Večjih skrbi na tem področju ne boste imeli. Na področju službe se vam bodo pričela odpirati nova vrata. Če ste brezposelni, boste v tem času našli službo primerno za vas. Dobite lahko nove projekte, cilje ali zamisli, s katerimi lahko pri svojem poslu tudi napredujete. Za napredek pa so potrebne nujne spremembe in novosti.

Zdravje:

Večjih težav na področju zdravja ne boste imeli, vse kar vas obremenjuje na tem področju, se bo rešilo. Pazite le na svojo kožo in živce ter telesno težo. Svojo kožo negujte, ne izpostavljajte se predolgo soncu in zaščitite jo s primernim faktorjem. Redno se sproščajte in tudi na telesno aktivnost ne pozabite.

Poletni horoskop za nebesno znamenje Škorpijon

(24.10.-21.11.)

Poletni horoskop na splošno:

Med poletjem lahko zelo uživate, če se boste le prepustili in opustili vse svoje skrbi za nekaj časa. Vzemite si čas za svoje dobre prijatelje in ljubljene osebe, z njimi priživljajte čudovite trenutke, katere se boste lahko spominjali še dolgo. Dobro pa boste morali prisluhniti svoji intuiciji, ki vas bo vodila ves čas, posebno takrat, kadar boste v dvomih in ne boste vedeli, kako bi ukrepali ali zakaj bi se odločili. Večkrat pa se boste morali tudi vi sami odločiti in narediti potreben korak, da bi lahko pri nekih zadevah napredovali ali opazili izboljšanje. Zato ne stojte na mestu, ukrepajte in naredite odločilne korake.

Ljubezen/prijateljstvo:

V ljubezni boste postali bolj previdni, lahko tudi zelo sramežljivi. Če ste v razmerju, boste partnerja le stežka spustili blizu sebe. Če pa ste samski, pa boste iskali svojega partnerja zelo previdno in premišljeno. Veliko boste premišljevali, kakšne osebe si želite imeti okoli sebe in kaj si resnično želite v ljubezni in tudi v prijateljstvu. Od svojih prijateljev se boste morda za kratek čas odmaknili, saj boste potrebovali svoj čas, a tega ne delajte predolgo, saj bi lahko to obžalovali. Pustite prijateljem, da vam pomagajo!

Romance/erotika:

Tudi na tem področju boste postali bolj previdni. Avanture vam ne bodo zanimive, iskali boste nekaj, kar vas bo osrečilo na dolgi rok. Če ste samski, boste trmasto iskali svojega idealnega partnerja, s katerim boste lahko uresničili svoje temne, skrite želje. Tisti, ki ste v razmerju, boste do svojega partnerja postali zelo čuteči in strastni, zato boste v spalnici bolj aktivni, kot po navadi. Z veseljem se boste predajali posteljnim užitkom, kadar koli in kjerkoli. Če boste med tem obdobjem spoznali novo osebo, se lahko zgodi, da boste z njo/njim spletli prav posebno intimno vez, ki je lahko tudi trajna.

Finance/služba:

Finance vam lahko med tem obdobjem delajo manjše težave. Dobro bi bilo, če imate kakšne dolgove, da jih poravnate ali pa pričnete razmišljati v tej smeri, kako se jih rešiti. Morali se boste spopasti s svojimi finančnimi težavami, če si želite izboljšanja. Na področju službe vas ne čaka nič novega, obdobje bo mirno, brez težav. Tudi sami se boste prepustili toku življenja, da vas ponese, kamor ima namen. Če pa boste želeli, boste lahko uporabili svojo domišljijo za nove ideje, projekte in načrte kako izboljšati svoj položaj. Le previdno, da vas ne ponese v višave.

Zdravje:

Vaše zdravje bo stabilno, vendar vseeno popazite na svojo telesno težo in srce ter ožilje. Prehranjujte se zdravo in se redno gibajte. Pričnite s kakšnimi vajami, kot so joga ali lažje vaje za začetek. Med tem obdobjem bo tudi idealen čas, da pričnete opuščati slabe navade ali pa pričnete s shujševalnimi metodami, če pa ste že suhi, pa z jačanjem telesa.

Če prebirate poletni horoskop, potem vas utegne zanimati tudi …

TEDENSKI HOROSKOP

MESEČNI HOROSKOP

LETNI HOROSKOP

Poletni horoskop za nebesno znamenje strelec

(22.11.-21.12.)

Poletni horoskop na splošno:

Imeli boste veliko sreče, le izkorisiti jo boste morali za svoje dobro! Med poletjem vas čaka veliko pozitivnih sprememb, vse za kar ste se obremenjevali, se bo dobro izšlo. Vse zadeve se bodo pričele premikati v pravo smer in to brez vašega truda, saj se bo ravno sedaj pričel prikazovati vaš trud in napor! Vi se boste lahko le sprostili in uživali ob pogledu, kako se odvija vse tako kot ste si zamslili. Imeli pa boste tudi veliko novih priložnosti, za nove projekte, načrte in da nardite to, kar ste si že od nekdaj želeli. Imeti boste morali le pogum in dobro komunicirati z osebami.

Ljubezen/prijateljstvo:

V ljubezni se bodo dogajala potrebne in pomembne spremembe. Če ste v razmerju, se lahko zgodi, da se bo vaš odnos pričel premikati na naslednjo raven, zato lahko pričakujete, zaroko ali pa tudi poroko, v slabšem primeru se pa lahko zgodi, da izveste, da partner ni bil primeren za vas ter se odnos konča. Med tem obdobjem boste predvsem spoznali kdo so pravi prijatelji in kateri so z vami le zaradi koristi ali dolgegačasa. Imeli pa boste tudi veliko sreče na tem področju, zato pričnite z uresničevanjem svojih sanj. Dobri prijatelji bodo vedno ob vaši strani, ne glede na vaše odločitve.

Romance/erotika:

Morda boste postali bolj zadržani, a to bo trajalo le kratek čas. Imeli boste mogoče kakšne strahove, ali pa zaradi preteklih slabih izkušenj boste nekaj časa zaprti pred romancami. A kar hitro se boste ponovno odprli in se boste podajali na nove pustolovščine. Kratke avanture vam ne bodo zanimive, iskali boste nekaj bolj resnega, nekoga, s katerim boste lahko uresničili in delili svoje skrite intimne želje. Proti koncu poletja boste postali tudi bolj aktivni in strastni, zato lahko v svoje življenje pritegnete tudi več ljubimcev/ljubic. Vezani pa se boste v popolnosti predajali svojemu patnerju.

Finance/služba:

Imeli boste več inspiracije, zato boste težave na finančnem področju hitreje reševali. Imate lahko tudi nove ideje za svoje posle, zato vam lahko tudi posli dobro cvetijo, če se boste le potrudili in uporabili svojo domišljijo v pravi meri. Izogibajte se le konfliktom, saj bi to lahko prinesle neželene situacije. Kjer boste videli, da so negativne energije in nižje vibracije, se raje odmaknite.

Zdravje:

Pazite na svoje ledvice, kožo in telesno težo. Pijte zadostno količino vode in izogibajte se nezdravim pijačam ter tudi prehrani. Pričnite z rednimi vadbami in gibanjem. Popazite pa tudi na svoje duševno zdravje, če vas kaj obremenjuje, se nekomu izpovejte, ki mu zaupate.

Naravne dišave, ki so super za poletne dneve in noči (ter za odganjanje mrčesa … ?)

BELI ŽAJBELJ

SVETI LES – PALO SANTO

MODRI ŽAJBELJ

Poletni horoskop za nebesno znamenje kozorog

(22.12.-20.01.)

Poletni horoskop na splošno:

Občutek boste imeli, da se vse odvija prehitro in to vas bo puščalo zmedene. Morali se boste osredotočiti na zadeve, ki si jih želite ustvariti in imeti, jim posvetiti tudi več pozornosti ter si narediti potrebne načrte, kako boste to dosegli. Osredotočali pa se boste bolj na čustvene zadeve, saj lahko v tem času spoznate prav posebno osebo. Poletje bo za vas v večini prijetno, optimistično in radostno. Le ne podlezite negativnim vzorcem in energijam.

Ljubezen/prijateljstvo:

Na ljubezenskem področju vas čaka le sreča in še enkrat, sreča. Če ste v razmerju, boste se v svoj odnos poglobili in ga utrdili. Delali boste na njem, da bi sreča bila trajna in vaš odnos dolgoročen. To vam lahko tudi uspe! Če ste samski, lahko med tem obdobjem spoznate osebo, s katero boste ostali tudi na dolgi rok. V prijateljstvu vas ne čaka prav veliko sprememb ali novosti. Prijatelji, katere imate sedaj, bodo ostali ob vami in vas podpirali pri vsem, kar boste storili ter si boste želeli storiti. Zavedali pa se boste, da imate ob sebi takšne prijatelje, ki so vam vedno pripravljeni pomagati, čeprav imate včasih občutek, da ste sami, vedite, da so vedno z vami.

Romance/erotika:

V intimnost se boste podajali previdno, premišljeno in počasi. Avanture vas ne bodo zanimale, iskali boste nekaj pristnega in resničnega, nekaj kar bo napolnilo vašo dušo ter srce z ljubeznijo. Bolj boste posvečali čas k iskanju stabilne zveze in osebo ob kateri se boste lahko z mirnostjo ustalili. Pri čem pa lahko imate veliko sreče, da jo/ga tudi najdete. Če že imate partnerja, se boste bolj pogosto prepuščali nočnim strastem.

Finance/služba:

S financami ne boste imeli težav, vse bo tako kot mora biti in privoščili si boste lahko to, kar si boste zaželeli. Tudi večjih skrbi ne boste imeli. V službi se lahko pojavljajo manjše spremembe, katere vas lahko sprva malce pretresejo, vendar se boste hitro navadili in premagali vse ovire. Lahko se pa tudi sami tudi sami odločite za večje spremembe, recimo menjava službe. V večini časa, pa se boste prepuščali toku življenja in zaupali procesu.

Zdravje:

Pazite na svoje grlo, mehur in maternico. Pijte zadostno količino vode in se ne izpostavljajte prevelikemu stresu. Skušajte se več sproščati – meditirajte ali pa pričnite z jogo. Vzemite si odmor od stresnih situacij, posvetite se sebi in svojemu dobremu počutju.

Poletni horoskop za nebesno znamenje vodnar

(21.01.-19.02.)

Poletni horoskop na splošno:

Med poletjem boste prejemali pomembna intuitivna sporočila, zato bodite pozorni nanja. Morda je čas, da izpustite iz rok zadeve, ki jih nimate pod nadzorom ali pa boste morali opustiti preteklost. Čakajo vas večje spremembe, zato boste morali stopiti korak dalje. Ne oklepajte se preteklih dogodkov, raje se naučite lekcij in pojdite dalje. Naučite se živeti v sedanjosti in s pogledom v prihodnost. Bodite optimistični in se zavedajte, da se vse odvija v vaše dobro.

Ljubezen/prijateljstvo:

V ljubezni vas čaka sreča, a če boste to srečo želeli obdržati, boste morali komunicirati. Postati boste morali bolj odkriti in pogledati v to, kar vas moti. Bolje, da osebe izvedo bolečo resnico, kot pa dobro laž. V ljubezni se vam lahko pojavijo tudi nova poznanstva. V prijateljstvu bodite bolj previdni, saj lahko spoznate, da niso vsi prijatelji to, za kar se izdajajo. Lahko ste zelo razočarani.

Romance/erotika:

Med tem obdobjem se boste z velikim veseljem prepuščali strastem in užitkom. Opazili boste, da vas le to nekako pomirja in se lahko popolnoma sprostite. Postali boste bolj nežni, čustveni in dojemljivi, zato boste intimne partnerje hitro osvojili. Všeč vam bodo krajše avanture, a tudi resna razmerja vas bodo zanimala. Če ste v razmerju, se boste s svojim partnerjem, bolj redno predajali posteljnim užitkom in preizkušali nove tehnike.

Finance/služba:

Na finančnem področju se vam bo nasmehnila sreča. Dobite lahko tudi večjo vsoto denarja ali pa denar podedujete. Večjih skrbi ne boste imeli niti na finančnem področju, niti na službenem. Potekalo bo vse tako, kot mora, brez večjih sprememb in novosti. Imeli boste praktično vse, kar si boste zaželeli. Če ste brezposelni, boste našli svojo idealno službo.

Zdravje:

Pazite na svoje reproduktivne ograne, srce in ožilje. Pazite, da se boste redno gibali in da boste v svoj vsakdan vključili zdravo prehrano. Izogibajte se stresnim dogodkom, saj bi to slabo vplivalo na vas. Raje se posvečajte sprostitvenim tehnikam, meditaciji ali pa pričnite z jogo.

Poletni horoskop za nebesno znamenje ribi

(20.02.-20.03.)

Poletni horoskop na splošno:

Med poletjem vas čakajo novosti, lahko pa pričakujete tudi zelo hitre spremembe. Te spremembe vas lahko zmedejo, saj jih ne boste pričakovali. Imeli boste tudi nove inspiracije, zato jih uporabite v svoj prid, da bi lahko na nekaterih področjih napredovali. Odpravite se lahko tudi na novo življenjsko pot, ki vas lahko sprva malce prestraši, vendar boste videli, da je bilo to za vašo srečo pomembno. V svoje življenje uvedite potrebne spremembe.

Ljubezen/prijateljstvo:

V ljubezni se bodo pojavljale težave, predvsem, če se boste slepili z lažmi. Spoznate lahko, da ste se borili za napačno osebo ali pa, da je ves vaš trud bil zaman. Kljub temu nad ljubeznijo ne smete obupati. Bodite optimistični in močni. Tudi na področju prijateljstva vas čaka nekaj nevšečnosti. Z nekaterimi prijatelji boste morali poravnati nekatere dolgove – materialne ali osebne, priti do dna težavam. Temu se ne izogibajte, temveč se zavestno in iskreno spopadite s tem. Izvedeli boste, kdo so vaši pravi prijatelji.

Romance/erotika:

Kratkotrajne zveze in avanture vas ne bodo zanimale, zanimale vas bodo resnejše zveze. Če ste samski boste aktivno pričeli iskati partnerja, s katerim boste lahko uresničili svoje intimne želje in se z njim prav tako ustalili. Tisti, ki ste že v razmerju, se boste v svoj odnos poglobili – postali boste tudi bolj romantični in točno boste vedeli, kaj storiti in reči, da bi svojega partnerja oziroma partnerico pripeljali do vrhunca. To polejte bo za vas zelo vroče.

Finance/služba:

Finance vam med tem obdobjem ne bodo predstavljale težav. Izpolni se vam lahko tudi neka želja, zato lahko igrate tudi kakšne igre na srečo. Tako kot pri financah vas tudi v službi čaka sreča. Odvijalo se bo vse tako, kot ste si začrtali in po vaših pričakovanjih. Večino časa se boste prepuščali toku življenja in zaupali procesu – imeli boste tudi večjo domišljijo, ki pa jo porabite koristno, a pazite, da vas ne bo ponesla v višave.

Zdravje:

Pazite na svoje grlo, kožo, kosti in zobe. Privoščite si dovolj sprostitve in časa, ki ga boste posvetili samo sebi. Izognite se stresnim in negativnim situacijam – tako boste ohranili svoj duševni mir. Ne izpostavljajte se pretiranemu soncu in svojo kožo zaščitite z ustreznim zaščitnim faktorjem. V svoj vsakdan pa uvedite tudi zdravo prehrano.Prispevek je pripravil/-a Anja Vedeževalka

Rada pomaga ljudem v stiski in njihove misli obrne v pozitivne in ljubeče, saj tega veliko primanjkuje v Svetu - Sočutja. Rada se spopada s težavami in ovirami, zato jo veseli psihologija in človekov um na sploh, poleg se pa odlično dopolnjuje njena veda o duhovnosti ter ezoteriki, ki jo z veseljem uporablja vsak dan svojega življenja. Verjame, da lahko vsak doseže svoje sanje, z močjo pozitivnega razmišljanja in truda.

Podobni članki