Pred nami je poletje, zabava ter sprostitev! Tukaj pa je napisan tudi poletni horoskop, v katerem lahko ugotovite kaj vas čaka, na kaj morate biti pozorni in tudi, kaj se bo dogajalo na področjih ljubezni, prijateljstva, zdravja, financ – da pa ne bi bile stvari preveč monotone, smo tokratni ekskluzivni izdaji horoskopa dodali še, kakor se za poletje spodobi – romance in erotiko. Preverite, kaj vas čaka v obdobju tega poletja v naši ekskluzivni izdaji – poletni horoskop in ne pustite, da bi vas kaj presenetilo!

 

Poletni horoskop za nebesno znamenje oven

(21.03. – 20.04.)

Poletni horoskop na splošno:

Med poletjem vas čakajo novi začetki. Zato bo sedaj idealen čas, da začnete znova ali pa obrnete nov list v svojem življenju. Čas bo tudi za večje spremembe, kot so selitve, poroke, zaroke, načrtovanje družine, nova zaposlitev… Pri vsakih večjih odločitvah pa se boste morali prepričati, da je to pravilna odločitev in da boste to zmogli speljati do konca. Prehitre odločitve bi vas lahko popeljale le v težave. Med poletjem pa se lahko zgodi, da bi vam nekatere zadeve spodrsnile in šle v napačno smer. A ne obremenjujte se, saj kljub temu, da boste imeli občutek, da se vam svet obrača na glavo, se vse dogaja za vaše najvišje dobro! Stvari poglejte iz drugih perspektiv in vse boste bolje razumeli.

Srečen mesec: Julij.

Ljubezen/prijateljstvo:

Med poletjem vam bo bolj naklonjeno prijateljstvo. Spoznate lahko več novih prijateljev, s katerimi se boste radi družili in zabavali. Tisti, ki ste samski ne boste čutili nobenega pritiska v ljubezni, saj se boste posvečali svojim prijateljem in samim sebi. Veliko tega boste želeli spremeniti, da bi postali boljši in s tem posledično pritegnili v svoje življenje osebo, ki si jo resnično zaslužite. Tisti, ki pa ste v razmerju lahko pričakujete manjše težave ali pa ste postavljeni pred večjo izbiro. Pomembno bo le, da se izogibate prepirom in kadar začutite nižje energije, da jih takoj pričnete nadomeščati z višjimi. Če boste skušali ohraniti dobro voljo se lahko na koncu vse dobro konča!

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Roza ahat.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Vrtnica.

Romance/erotika:

Med poletjem ne boste preveč zainteresirani za romance in intimo. Morda si boste naložili vse preveč dela ali pa se vam ne bo ponudila nobena priložnost. Osredotočeni boste na popolnoma druge stvari, zato ne boste imeli časa za iskanje romantike. Morda tisti, ki ste v razmerju boste imeli več sreče pri romancah s svojo boljšo polovico. Tisti, ki pa ste samski pa boste morali veliko tega spremeniti, da bi lahko poiskali svojo romanco poletja. Morda pa boste bolj iskali nekaj trajnega kot pa le za nekaj dni ali eno noč.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Smaragd.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Mira.

Finance/služba:

S financami in v službi boste imeli več sreče. Bodite le previdni,  da boste opazili priložnosti, ki se vam bodo ponujale. Te priložnosti bi vam lahko pomagale pri vašem napredovanju ali pa tudi večjemu znanju. Dobro je, če je si zaupate in verjamete vase, vendar ne bodite preveč zaverovani vase, saj bi si lahko s tem zaprli mnoga pota, ki bi vam pomagala pri vaših poslih, projektih in tudi financah. Finance bodo skozi poletje dokaj stabilne. Manjše težave se lahko pojavijo proti koncu poletja.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Tigrovo oko.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Beli žajbelj.

Zdravje:

Skozi poletje boste zdravi! Dobro pa je, da malce popazite na svoje duševno zdravje. Kadar začutite, da potrebujete počitek, si ga vzemite. Počnite tisto, kar vas veseli in razvajajte svojo dušo. Ženske pa boste imele večjo možnost zanositve.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Ametist.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Sveti les.

poletni-horoskop-portal8-si

Poletni horoskop za nebesno znamenje Bik

(21.04.-21.05.)

Poletni horoskop na splošno:

Vaše poletje bo mirno in v večini sproščeno. Zato se boste tudi večino časa prepuščali toku življenja in dovolili, da vas odpelje tam, kamor ste namenjeni. Zaupali boste poteku in enostavno boste vedeli, da vas čakajo le dobre stvari. Vaša intuicija bo tudi veliko večja, zato je dobro, da ji prisluhnete. Če se boste znašli na razpotju ali pred večjimi odločitvami, je dobro, da ji prisluhnete. Postavljeni ste lahko pred večje izbire. Dobro je, da si vse ogledate, premislite in pretehtate, kaj je najbolje. Vzemite si toliko časa, kot potrebujete.

Srečen mesec: Avgust.

Ljubezen/prijateljstvo

Ljubezen vam med poletjem ne bo najbolje naklonjena. Pojavijo se vam lahko težave, predvsem tistim, ki ste v razmerju. Soočiti se boste morali z izzivi, kateri vas bodo kasneje naredili močnejše. Tisti, ki ste samski je najbolje, da si priznate resnico, kaj si želite, kaj so vaše sanje. Le tako se bo vse začelo odvijati v pravo smer. Dokler si boste lagali in metali pesek v oči, lahko pričakujete, da se bodo vsi dogodki odvijali v nasprotno smer, kot si želite. To velja tudi za tiste, ki ste v razmerju, če si želite spremembe v svojem odnosu ali v svojem samskem življenju, potem je sedaj čas, da prisluhnete svojemu srcu in naredite tako, kot je prav.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Roževec.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Sandalovina.

Romance/erotika:

Morda med poletjem ne boste toliko zainteresirani za krajša razmerja ali avanture. Bolj se boste osredotočali na nekaj, kar je trajno in k čemu se lahko zatečete. Tisti, ki ste vezani si boste gradili načrte s svojo ljubljeno osebo. Zazrli se boste v prihodnost in pričeli razmišljati kaj je resnično pomembno v vašem ljubezenskem in intimnem življenju. Morda boste spoznali, da je čas, da se zresnite, nekaterim stvarem naredite konec in pričnete poslušati svoje srce.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Kamena strela.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Kamasutra.

Finance/služba:

Finance in služba vam bosta najbolje naklonjena med poletjem. Najbolj boste čutili pozitivne spremembe med avgustom in septembrom. Do takrat se bolj potrudite na svojih projektih, nalogah in si pričnite delati jasne načrte, kaj si želite. Morda boste potrebovali tudi pomoč, zato vas naj ne bo sram zanjo prositi. Mogoče vam nekdo poda modre nasvete, kateri vam bodo odprli pogled ali pa razjasnili vašo pot. Postanete lahko tudi bolj strogi, posebno, če ste vodja ali šef. V drugi polovici poletja pa vas čakajo prijetne spremembe. Uspeh, radost in veselje čaka na vas!

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Malahit.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Priklic obilja.

Zdravje:

Vaše zdravje bo skozi poletje stabilno. Morda malce popazite na svoje kosti, predvsem starejši. Če pa opažate že dalj časa opažate težave, je sedaj skrajni čas, da obiščete svojega zdravnika. Zdravljenje vam bo ponujeno, a le od vas bo odvisno ali boste sprejeli ali zavrnili. Tudi, če ste bolni, lahko pričakujete, da se bo vaše stanje izboljšalo.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Heliotrop.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Sveti les.

poletni-horoskop-za-nebesna-znamenja-portal8-si

Poletni horoskop za nebesno znamenje dvojčka

(21.05-21.06.)

Poletni horoskop na splošno:

Med poletjem si boste vzeli več časa zase. Želeli si boste spočiti, nabrati nove energije in zaživeti svoje življenje na drugačen način. Počivajte, razvajajte se in meditirajte, da boste nabrali čim nove energije in volje! Ne pozabite tudi na svoje ljubljene osebe, družino in prijatelje, kateri vam bodo popestrili poletne dni. Prikaže se vam lahko tudi veliko novih priložnosti, predvsem na tistih področjih, ki si želite spremembe. Bodite pozorni  na te priložnosti, saj bi lahko z njimi veliko dosegli ali pa celo uresničili svoje sanje. Večino časa pa se boste prepuščali toku življenja, saj boste zaupali procesu in verjeli boste, da vas življenje vodi na prava pota. Imeli boste tudi bolj izrazito intuicijo, zato ji prisluhnite!

Srečen mesec: Avgust.

Ljubezen/prijateljstvo:

Sreča se vam lahko nasmehne predvsem na prijateljskem področju. Spoznate lahko nove prijatelje ali pa s starimi poglobite svojo vez. Morda se iz prijateljske vezi razvije kakšna ljubezen, zato ne obupajte, če vam je neka oseba všeč, a ste za sedaj le prijatelji. Imeli boste več priložnosti, da popestrite svojo ljubezensko življenje. Tudi tisti, ki ste samski, se vam lahko nasmehne sreča, če boste le prisluhnili svojemu srcu. Manj sreče boste imeli proti koncu poletja, zato izkoristite srečo na začetku! Lahko pa ste tudi žalostni, ko se bo poletje pričelo poslavljati, saj boste pogrešali lepe trenutke in sproščene dni.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Ametist.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Frangipani.

Romance/erotika:

Izogibali se boste krajšim vezam in avanturam. Iskali boste nekaj bolj resnejšega in bolj varnega. Če boste želeli najti nekaj bolj resnejšega, boste morali tudi vi postati bolj resni in prisluhniti svojemu srcu. Intuicija vam bo jasno govorila, kaj morate storiti, a od vas je odvisno ali ji boste prisluhnili. Tudi, če si boste zaželeli avanture, boste imeli pri tem srečo. Za romanco se boste morali malce bolj sprostiti in razum za kratek čas izklopiti. Vaše srce je tisto, ki vas bo vodilo po tej poti, zato mu dovolite, da vas vodi!

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Smaragd.

Dišava, ki vam bo pomagal na tem področju: Vrtnica.

Finance/služba:

Največ sreče vas čaka na tem področju! Zgradite si svoje načrte, kaj imate v mislih, kakšne so vaše ideje in vse to zapišite ter se trudite uresničiti. Med poletjem vam lahko veliko uspe, če si boste le zadali trdne cilje. Tudi finančno stanje se bo izboljšalo. Občutili boste obilje, zadovoljstvo in toplino. Bodite pa pozorni na svoj notranji glas! Ta vam bo govoril nekaj zelo pomembnega. Morda boste morali nekaj zapustiti za seboj, da bo lahko v vaše življenje vstopilo nekaj boljšega. Morda pa ste prišli do te točke, ko boste morali obrniti nov list in začeti znova. Kakor koli, nove priložnosti, vam bodo ponujene!

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Fluorit.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Cedra.

Zdravje:

Skozi poletje pazite na svojo držo in hrbtenico. Skušajte ohraniti zravnano držo in če imate napornejše delo pri čemer trpi vaša hrbtenica, delajte ustrezne vaje, da bi jo utrdili. Če pa opažate že dalj časa težave, naj bodo te telesne ali duševne, je sedaj skrajni čas, da obiščete svojega zdravnika. On vam bo podal moder nasvet kaj storiti ali pa vas poslal na preiskave. Prisluhnite svojemu telesu in ne ignorirajte njegove klice!

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Črni obsidian.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Yerba Santa.

poletni-horoskop-za-znamenje-rak-portal8-si

 


 

 


 

Poletni horoskop za nebesno znamenje rak

(22.06.-23.07)

Poletni horoskop na splošno:

 

Skozi poletje lahko imate več izzivov, zaradi katerih se lahko počutite izčrpano. Morda boste imeli med poletjem obdobje, ki bo bolj stresno, a ne bo trajalo dolgo. To obdobje bo vezano na preteklost, zato bo čas, da se prenehate ozirati nazaj in se osredotočite na to, kar je pred vami. Morda boste nekatere stvari obžalovali, ki ste jih naredili v preteklosti ali pa jih niste. Kar se je zgodilo v preteklosti ne morete več spremeniti in tega se morate zavedati, zato je sedaj čas, da če si želite spremembe, jih pričnete sedaj uvajati. Čakajo vas tudi različne priložnosti, predvsem na področjih, ki si jih najbolj želite. Več sreče boste imeli proti koncu poletja. Takrat bo nastopil mir, ljubezen in harmonija.

Srečen mesec: September.

Ljubezen/prijateljstvo:

V ljubezni se vam lahko nasmehne sreča! Če ste samski se vam morda ponudi priložnost za razmerje, katere ne boste mogli prezreti. Tisti, ki pa ste že v razmerju, pa se boste počutili ljubljene in zadovoljne. Izpolnijo pa se vam lahko tudi nekatere želje. A bodite previdni, tudi, če se vam izpolnijo želje, še ne pomeni, da se sedaj lahko prepustite in prenehate boriti za svojo ljubezen! Ponujene so vam lahko tudi različne priložnosti ali pa boste sami pričeli razmišljati o tem, kot so selitev ali skupno življenje. Našli boste mir in harmonijo, zato boste v svoji ljubezni prav uživali! Tudi na področju prijateljstva se vam nasmiha sreča. Zato, če si želite novih prijateljstev je sedaj pravi čas za to. Ne pozabite pa tudi na svoje stare prijatelje, saj vam bodo tudi oni ustvarjali srečo.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Modri ahat.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Sivka.

Romance/erotika:

Imeli boste priložnost avantur, krajših razmerij… Če pa ste v razmerju se posvetite svoji ljubljeni osebi, izkažite ji svoja čustva in ji dajte občutek, da je edina. Bodite romantični, čutni in nežni. Tisti, ki ste samski boste bolj iskali nekaj “hitrega” in krajšega, kot pa resno razmerje in stabilnost. Čas bo, da se soočite z preteklostjo in z vsem kar še niste dokončali, da bi se lahko premaknili naprej. Ko boste zaključili s svojo preteklostjo in se sprijaznili z resnico, se boste lahko lažje sprostili na tem področju. Začrtali pa si boste lahko tudi bolj jasne načrte in lažje se boste odločili, kaj si želite. Vse kar si pa boste zadali, vam lahko uspe. Tako, da pogumno, naj gre to za avanturo ali pa nekaj resnega.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Karneol.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Modri žajbelj.

Finance/služba:

Na začetku poletja bodo na tem področju še prijetni dogodki. Morda se vam ponudi neka nova priložnost ali pa vzljubite svoje sedanje delo. Počasi bodo stvari pričele padati na svoje mesto. Pričeli boste spoznavati resnico. Sedaj je najbolje, da če nekaj niste delali tako kot bi morali, ste lagali ali ste hoteli narediti nekaj tako, da nihče ne bi vedel, da s tem prenehate, saj ste lahko za to kaznovani! Bodite pravični, delajte tako kot je prav. Tudi, če vam ni pravica zadoščena sedaj, ne počnite nekaj, kar bi kasneje obžalovali. Kmalu bo vse padlo na svoje mesto in tisti, ki so vam delali krivico, bodo za to pravično kaznovani. Glede financ bodite pozorni. Lahko bi se vam ponudile priložnosti za večji zaslužek, a je odvisno od vas ali jih boste opazili. Ne bodite zaverovani vase, vendar prisluhnite tudi drugih in se razglejte okoli sebe!

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Unakit.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Črni žajbelj.

Zdravje:

Med poletjem bo idealen čas, da se spopadete s svojimi slabimi navadami in jih pričnete nadomeščati z bolj zdravimi. Čas pa bo tudi, da se očistite negativnih energij, ne pozabite pa očistiti tudi svojega doma in prostorov, kjer se največ zadržujete (pisarna, delavno mesto). Poskrbite za svojo duševno zdravje! Ne zanemarjajte klica vašega telesa, saj vam bo govorilo, česa mu primanjkuje in kaj morate storiti, da bi ga ohranili v ravnovesju.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Angelit.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Sveti les.

horoskop-za-ljubezen-portal8-si

Poletni horoskop za nebesno znamenje lev

(24.07.-23.08.)

Poletni horoskop na splošno:

Poletje bo za vas prijetno, predvsem pa bo temeljilo na duhovni in osebni rasti. V vaše življenje pa se lahko pričnejo vračati osebe iz preteklosti ali pa se vrne nekdo, ki ga čakate (iz tujine…). Če ste doma v sporih ali nesporazumih, se lahko te zadeve sedaj uredijo in težave razrešijo. Če boste imeli občutek, da je sedaj pravi čas za reševanje težav, se potem soočite z vsemu kar vas bremeni. Počasi, ko boste reševali težave boste pričeli čutiti stabilnost, varnost in pogum. Zato se boste lažje soočili z večjimi težavami in tistimi, ki so ostale v “pozabi”. Imeli pa boste tudi bolj izrazito intuicijo, zato je zelo dobro, da ji prisluhnete. Prične vam lahko govoriti pomembne stvari ali pa vas prične pozivati, da naredite korak dalje. Če se večino časa zadržujete v preteklosti in premlevate, kaj vse ste naredili narobe, bo sedaj pravi čas, da s tem prenehate ter se osredotočite na to, kar je pred vami in kaj lahko spremenite. Če boste imeli občutek, da se morate malce spočiti, to vsekakor naredite!

Srečen mesec: Julij.

Ljubezen/prijateljstvo:

Ljubezen vam med poletjem ne bo ravno naklonjena. Na začetku poletja se vam lahko nasmehne malce sreče, potem pa vas čaka nekaj izzivov in težav. Težave lahko nastopijo predvsem tistim, ki so v razmerju. Samski teh težav ne bodo toliko občutili, razen tistih, ki iščejo partnerja. Morali se boste soočiti z resnico in si priznati, da nekatere stvari delate narobe ali pa, da niso takšne, kot ste si predstavljali. Vendar delajte majhne korake in se počasi soočajte s svojimi težavami. Preveliki zalogaji bi vas lahko preveč obremenili in bi lahko izgubili nadzor. Če boste dovolj vztrajni, lahko do konca poletja razrešite vse težave. Prijateljstvo vam bo bolj naklonjeno. Ne pozabite pa na svoje stare prijatelje, saj bi vam lahko pomagali pri različnih težavah, s katerimi se boste soočali med poletjem. Proti koncu poletja pa lahko od prijateljev prejmete prijetno novico ali pa boste prijetno novico vi delili s svojimi prijatelji.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Smaragd.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Jasmin. 

Romance/erotika:

Za krajša razmerja ali avanture ne boste posebno zainteresirani. Bolj boste iskali nekaj stabilnejšega in varnejšega. Tisti, ki ste v razmerju se boste vsekakor bolj posvečali svoji boljši polovici. Trudili se boste, da izpolnite njene/njegove še tako skrite fantazije. Želeli jo/ga boste zadovoljiti in pokazati, da ste več kot strasten ljubimec! Tisti, ki pa ste samski, pa lahko nekje na polovici poletja pričnete iskati ljubezen. Morda boste že imeli simpatijo in si boste zaželeli z njo/njim vstopiti v resnejše razmerje. Zaželeli si boste predvsem to, da vas nekdo ceni, spoštuje in sprejme takšne kot ste. A, če boste pogumno iskali boste to vsekakor našli! Kasneje v poletju tudi za vas samske čakajo pestre in vroče noči!

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Karneol.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Kamasutra.

Finance/služba:

Služba vam bo med poletjem naklonjena, prav tako tudi finance se lahko občutno izboljšajo. Vaš trud se bo pričel prikazovati, zato ne boste potrebovali preveliko delati in se truditi, da bi dosegli želeni uspeh. Ne pozabite pa sedaj, ko se vam ne bo potrebno več toliko truditi, malce počivati in si vzeti čas zase. Napolnite se z novo energijo in počnite to, kar vas veseli. Tako boste pričeli tudi okrevati po težjih preizkušnjah, tako boste potem videli vse bolj jasno in razumljivo. Dobro pa bo tudi, da kasneje v poletju razčistite svojo pot, da se ne bi pojavile večje prepreke, katere bi porušile vaše načrte. Dobro bo tudi, če delate majhne korake in si ne mečete peska v oči.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Amazonit.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Bosvelija.

Zdravje:

Med poletjem bo zelo dobro, če boste popazili na svoje duševno in mentalno zdravje! Če nečesa ne zmorete ali se počutite preveč utrujene, raje odnehajte in si privoščite počitek. Ne silite se v nekaj, kar ne zmorete ali vam ni všeč. Telesno boste skozi poletje zdravi, a vseeno zaradi tega ne zanemarjajte svojega telesa! Prehranjujte se zdravo, gibajte se in kar je najbolj pomembno, vzemite si čas zase. Med poletjem pa bodo ženske imele večjo možnost zanositve. Moški pa lahko dobijo večjo željo po otroku.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Žad.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Beli žajbelj.

 

Poletni horoskop za nebesno znamenje devica

(24.08.-23.09.)

Poletni horoskop na splošno:

Začetek poletja je lahko morda malce bolj stresen. A to bo v večini zato, ker se boste preveč ozirali v preteklost in premlevali stvari, katere ne morete spremeniti ter nanje nimate vpliva. Takoj, ko boste s tem prenehali boste pričeli čutiti, da se vse okoli vas spreminja. Uskladite dobro in slabo, srce in razum, tako boste bolj jasno vedeli kaj si želite in kaj je prav. Najbolje bo, da se osredotočite na to, kar je pred vami in pričnete ustvarjati s tem kar vam je dano. Nekje na sredini poletja lahko občutite nenaden preobrat energij na bolje. A vseeno bo še veliko odvisno od vas. Če boste delali dobro, se vam bo dobro tudi vračalo, če boste oddajali pozitivne misli in bili iskreni do sebe ter drugih, pričakujte le prijetne dogodke. Če pa boste delali slabo in bodo vaše misli negativne ter boste delali v nasprotju vaših želja, lahko pričakujete slabše dogodke. Nekje proti koncu poletja boste uspeli premagati svoje ovire, zato se boste počutili tudi bolj srečne in sproščene.

Srečen mesec: Avgust.

Ljubezen/prijateljstvo:

Ljubezen vam bo naklonjena, a le od vas bo odvisno ali boste želeli sprejeti ljubezen v svoje življenje ali jo boste odrivali od sebe. Največ sreče boste imeli tisti, ki ste samski. Spoznate lahko osebo, katera bo za vas popolna ali pa je ta oseba že v vašem življenju, vendar si boste sedaj vzeli več časa zanjo/zanj. Ponujeno vam lahko tudi resno razmerje, a od vas bo odvisno ali boste sprejeli. Tisti, ki ste v razmerju lahko imate manjše težave ali pa boste postavljeni pred večje odločitve. Dobro je, da pričnete razmišljati o tem ali vi delate kakšne napake ali morate kaj spremeniti, šele nato pričnite iskati težave v svojem partnerju. Morda si boste morali vzeti tudi manjši počitek in o vsemu dobro premisliti, predvsem, če boste postavljeni pred odločitve. Na prijateljskem področju boste imeli srečo, zato lahko spoznate tudi nekaj novih prijateljev. S starimi pa boste okrepili vezi.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Aventurin.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Gum opoponax

Romance/erotika:

Avanture vas med poletjem ne bodo zanimale. Bolj se boste osredotočali na pravo ljubezen in druge zadeve. Tisti, ki ste samski se boste bolj posvečali službi in materialnim dobrinam. Imeli pa boste tudi željo spoznati “tisto pravo” osebo. Morda boste pričeli bolj intenzivno iskati svojo boljšo polovico, saj si boste zaželeli bližine, nežnosti in strastnih noči. Tisti, ki pa ste že v razmerju, ne boste toliko aktivni, saj vas bodo zanimale druge zadeve, kot so poslovne zadeve in finance. Morda se, le malce sprostite in skupaj s svojo boljšo polovico uživata v dolgih vročih nočeh.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Rdeči jaspis.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Kamasutra.

Finance/služba:

 V službi se vam bo nasmehnila sreča! Če ste brezposelni lahko med tem obdobjem najdete primerno službo zase. Pozvani ste lahko tudi v tujino ali pa pričnete razmišljati o tem, da bi si poiskali službo v tujini. Zaposleni boste morda imeli možnost napredovanja ali pa boste dobili povišico. Morali boste biti le bolj pozorni in se razgledati okoli sebe! Če boste zaverovani vase in boste preveč trmasti, se lahko zgodi, da boste vse boljše priložnosti zamudili. Dobivali boste tudi nove ideje in zamisli, posebno, če je vaše delo bolj kreativno. Izboljšala se bo tudi vaša komunikacija, zato boste z lahkoto pridobili želeno. Finance se bodo občutno izboljšale.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Garnet.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Priklic obilja.

Zdravje:

Med poletjem je dobro, da bolj popazite na svoje zdravje in prisluhnete svojemu telesu. Verjetno boste potrebovali počitek, zato si ga tudi vzemite, če ne želite pregoreti ali pa zboleti. Bodite bolj pazljivi kaj vnašate vase, kaj je na vašem jedilniku in kako preživljate svoj prosti čas. Med poletjem bo tudi ugoden čas, da se spopadete s svojimi slabimi navadami in jih pričnete nadomeščati z bolj zdravimi. Predvsem popazite na svoje srce in duševno zdravje.

Kristal, ki vam bo na tem področju pomagal: Heliotrop.

Dišava, ki vam bo na tem področju pomagala: Yerba Santa.

Ljubezen in prijateljstvo vam bosta med poletjem naklonjena. Če ste samski imate veliko možnost spoznati osebo, katera bo za vas idealna. V sebi boste našli mir, zato boste tudi lažje iskali, spoznavali ljudi in se družili. Spoznate lahko tudi veliko novih prijateljev, več časa boste tudi preživeli s svojimi starimi prijatelji, predvsem tisti, ki ste samski. Tisti, ki ste v razmerju boste iskali več partnerjeve bližine in topline. Želeli boste preživeti več časa s svojo boljšo polovico, iskali boste mir, tišino in ravnovesje. To boste vse našli z lahkoto, če boste le prisluhnili svojemu srcu.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Peridot.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Vrtnica.

Romance/erotika:

V prvi polovici poletja boste zelo zainteresirani za romance in vroče noči. Ponudijo se vam lahko priložnosti tudi za avanture, a jih boste morda zavrnili, saj boste iskali osebo, s katero boste lahko delili tudi svoje srce. Postali boste bolj ognjeviti, energični in strastni. Želeli boste poizkusiti novosti v svojih posteljnih aktivnosti. Proti koncu poletja boste vse manj zainteresirani, saj boste občutili drugačne energije, kot so žalost in razočaranje. Med tem obdobjem se boste bolj posvečali sebi in s težavami, ki vas bodo obkrožale.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Roza turmalin.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Kopal.

Finance/služba:

Na tem področju boste morali veliko zaupati svoji intuiciji. Govorila vam bo namreč, le pomembnosti, katere morate vedeti. Morda se boste morali prestaviti iz mrtve točke, morda boste pričeli iskati novo službo ali pa boste prosili za zamenjavo. Morda boste morali pri sebi narediti spremembe, katere ne bodo enostavne. A, če si želite napredovati ali pridobiti neko službo, se boste morali potruditi. Nekje na sredini poletja se vam lahko nasmehne sreča in se vse obrne v vaš prid. Dobite lahko priložnost za napredovanje, novo službo ali pa tudi možnost za samozaposlitev. Občutili boste nenadno srečo, katera vas bo spremljala vse do konca poletja. Tudi finančno stanje se vam bo med tem obdobjem občutno izboljšalo.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Sodalit.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Beli žajbelj.

Zdravje:

Med poletjem boste v večini zdravi. A vseeno popazite na svoje glasilke, hrbtenico, kožo in zobe. Izogibajte se ledenim pijačam, posebno ob zelo vročim dnem. Redno telovadite in skrbite za svojo telesno težo. Da vas sonce ne bi opeklo ali pa imeli kakšne druge kožne reakcije, se dobro zaščitite. Vzemite pa si tudi več časa zase in prisluhnite svojemu telesu, kaj potrebuje.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Ametist.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Meta.

 

 

Poletni horoskop za nebesno znamenje tehtnica

(24.09.-23.10.)

Poletni horoskop na splošno:

Vaše poletje je lahko malce bolj napeto. Če imate v mislih kakšne večje odločitve, je zelo dobro, da o tem temeljito premislite in se tudi pogovorite s primerno osebo. Prehitre odločitve bi vas lahko popeljale na napačno pot ali pa v pogubo. Zato bodite previdni, še posebno, če to tiče vaših financ. Na nekaterih področjih v življenju boste morali tudi narediti zaključke. Počistiti vse, kar je ostalo iz preteklosti in vse tiste stvari, tudi odnose, ki niso več vredni ter iz vas črpajo še samo energijo. Ko boste naredili v svojem življenju pomembne zaključke in odstranili vse tisto, kar ne potrebujete več, se vam bodo pričela odpirati nova vrata, katera vas bodo vodila k lepšim dogodkom.

Srečen mesec: Avgust.

Ljubezen/prijateljstvo:

 

V ljubezni ne bodite preveč trmasti, to posebno velja za tiste, ki ste v toksičnih razmerjih. Morda se tega ne zavedate, a boste kmalu pričeli dojemati, da to ni za vas. Imeli boste priložnost začeti znova. Vsekakor so lahko konci težki, a če opažate, da ni vredno in da se ne čutite ljubljene, potem je vsekakor čas, da naredite korak dalje. Tisti, ki ste samski, se lahko v vašem življenju pojavi nova oseba, katera vam bo pritegnila oko. S to osebo boste morali biti potrpežljivi in delati majhne korake, če boste želeli, da ostane v vašem življenju. Dobro pa bo, da prisluhnete svoji intuiciji in ji dovolite, da vas vodi. Več sreče boste imeli na področju prijateljstva. Spoznate lahko nekaj novih prijateljev, kateri vam bodo bolj prijali od starih. A vseeno ne pozabite na svoje stare prijatelje!

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Turmalin.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Zmajeva kri.

Romance/erotika:

Tisti, ki ste samski boste iskali ljubezen in avanture. Želeli boste nežnost, toplino in vroče noči. Zainteresirani boste tudi za resna razmerja, vendar vam bodo tudi ustrezala krajša razmerja in avanture. Dobro pa je, če si boste želeli avantur, da se ne zapletate z vsakomur, saj bi lahko občutili določene posledice. Če niste prepričani, da bi zmogli z nekom biti le za eno noč, potem raje ne počnite tega. Tisti, ki pa ste v razmerju pa boste precej nestabilni. Enkrat si boste želeli topline in strasti, drugič pa si boste želeli samoto in mir. Skušajte najti ravnovesje in vse, kar vas bremeni povejte ali razrešite. Ko boste razrešili to, kar vas bremeni, se boste tudi lažje posvetili užitkom in strasti.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Rdeči ahat.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Mira.

Finance/služba:

Na tem področju se vam lahko sreča nasmehne šele proti koncu poletja. Do takrat se boste morali za uspeh precej potruditi. Morali boste postaviti trdne meje in pričeti spoznavati kaj je prav ter kaj narobe. Soočiti se boste morali tudi z resnico, na primer, če službe ne marate ali imate težave, da se s tem soočite in skušate nekaj ukrepati. Težave se lahko pojavijo tudi na finančnem področju. A, če boste vedeli kako ukrepati, se lahko do konca poletja vse spremeni! Pričeti boste morali razmišljati bolj optimistično in se očistiti negativnih energij, očistite pa tudi svojo okolico in dom.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Tigrovo oko.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Priklic obilja.

Zdravje:

Skozi poletje popazite na svoje duševno in mentalno zdravje. Več delajte stvari, katere vas razveselijo in sproščajo. Ker pa boste veliko uporabljali razum, skušajte uravnovesiti razum in srce, saj boste tako bolje videli in razumeli situacije. Če boste imeli kakšne izbire glede vašega zdravje, kot so recimo operacije, dobro premislite, katera bi vam najbolje ustrezala. Telesno boste skozi poletje zdravi, a vseeno je dobro, da poskrbite za svoje telo!

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Kamena strela.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Jasmin.

 

Poletni horoskop za nebesno znamenje Škorpijon

(24.10.-21.11.)

Poletni horoskop na splošno:

Poletje bo za vas v večini mirno in sproščeno. Morda se boste morali spopasti s svojo preteklostjo, saj vas bo preveč obremenjevala. To predvsem velja za tiste, ki se večkrat obračajo nazaj v preteklost ali pa so obstali v preteklosti. Čas je, da se spopadete s tem, kar vas obremenjuje in nadaljujete svojo pot. Začrtajte si jasne cilje in se zavedajte, da kar je v preteklosti, ni moč več spremeniti, spremenite lahko le sedaj! Zato, če opažate na sebi kakšne napake, ki bi jih želeli spremeniti, je sedaj pravi čas. To velja tudi za življenjske situacije, če vam nekaj ne ustreza, spremenite! Vaša intuicija bo med poletjem bolj intenzivna zato ji prisluhnite in ji dovolite, da vas vodi. Morda boste morali v nekaterih situacijah vi biti tisti, ki boste vzeli vajeti v svoje roke in naredili tako, kot je potrebno. Pri tem pa vam bo odlično pomagala intuicija! V vaše življenje pa se lahko med poletjem vrne nekdo iz preteklosti ali pa nekdo, na katerega čakate.

Srečen mesec: September.

Ljubezen/prijateljstvo:

Na začetku poletja vam morda ne bo naklonjena ljubezen, naklonjeno pa vam bo prijateljstvo. Zato je morda najbolje, da se v prvih mesecih poletja posvetite svojim prijateljem. Novih prijateljev verjetno med poletjem ne boste spoznavali, če pa jih boste, pa ne boste z njimi navezali trajnega stika. Spoznali boste tudi, kateri so vaši pravi prijatelji, kateri so z vami tudi v slabem. Tem prijateljem boste pokazali svojo hvaležnost, ker so prisotni v vašem življenju. Nekje na sredini poletja, pa se vam bo sreča nasmehnila tudi v ljubezni! Tisti, ki ste samski ali pa ste pred kratkim zaključili zvezo, boste morali počistiti svojo preteklost in se pričeti pripravljati na nove ljudi v vašem življenju. Če si boste želeli, da spoznate nekoga novega, boste morali zapreti vrata preteklosti in narediti korak dalje. Tisti, ki pa ste že v razmerju vas čaka veliko ljubezni, sreče topline in zadovoljstva.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Roza ahat.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Modri žajbelj.

Romance/erotika:

Prvi meseci poletja bodo pestri, polni zadovoljstva in strasti. Pripravljeni boste na avanture in na vroče noči! A kasneje v poletju se lahko pojavijo težave, katere vas bodo odvrnile od erotičnih iger in romance. Morda boste pri nekomu zavrnjeni, to pa vas bo zelo prizadelo, kar pa lahko v vas vzbudi strah po ponovnem razočaranju. Ne bojte se! Izkoristite priložnosti, če čutite, da so prave, uživajte in se sprostite! Tisti, ki ste v razmerju se vam prav tako nasmiha sreča v prvih mesecih poletja, potem pa boste vse manj zainteresirani za romanco. Skušajte te težave čim prej razrešiti in ne dovolite, da bi vaša sreča trpela predolgo!

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Črni obsidian.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Kamasutra.

Finance/služba:

Na tem področju boste blesteli! Čas je, da zavihate rokave in delate na svojih načrtih ter se počasi pričnete približevati svojemu cilju. Sreča bo na vaši strani, zato, če imate kakršne koli projekte ali nove zamisli, je sedaj čas, da jih uresničite! Vse, kar boste počeli vam lahko uspe. Tudi, če ste brezposelni, boste imeli med poletjem odlične priložnosti za zaposlitev. Možnosti pa bodo tudi za samozaposlitev! Vaše finančne stanje bo stabilno, nekje na sredini poletja lahko pričakujete tudi več denarja.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Sončev kamen.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Sveti les.

Zdravje:

Med poletjem popazite na svojo hrbtenico, držo in roke. Drugače boste telesno zdravi, a vseeno, če boste čutili nenadne spremembe, je dobro, da se posvetujete s svojim zdravnikom. Morda boste potrebovali skozi poletje več časa zase, zato si ga tudi vzemite in delajte to, kar vas veseli.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Beli žad.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Kopal.

 

Če prebirate poletni horoskop, potem vas utegne zanimati tudi …

 

 

 

Poletni horoskop za nebesno znamenje strelec

(22.11.-21.12.)

Poletni horoskop na splošno:

V večini bo poletje za vas mirno, polno ljubezni in novih priložnosti. Že na začetku poletja boste pričeli dobivati nove priložnosti, katere vam bodo spremenile pogled na svet in lahko tudi vaše življenje. Bodite pozorni na te priložnosti in prisluhnite tudi svoji intuiciji, katera vas bo vodila po pravi poti. Najbolj pa vam bo pomagala takrat, kadar se boste znašli na razpotju ali pa ne boste vedeli, katero odločitev bi izbrali. Imeli boste dovolj energije in zagona, da boste ne moteno hodili po svoji poti, kljub oviram in težavam. Če imate težave razrešiti v odnosih, bo sedaj odličen čas, saj bo komunikacije lažja in ljudje vas bodo bolj razumeli. Proti koncu poletja lahko poletja lahko pričakujete, da se bodo dogodki malenkost poslabšali. Postanete lahko zmedeni, saj se bo okoli vas vse prehitro odvijalo. Ne zmenite se za to, skušajte ostati mirni in zbrani.

Srečen mesec: Julij.

Ljubezen/prijateljstvo:

Med poletjem boste predvsem spoznali to, kdo so vaši pravi prijatelji. Zgodi se lahko, da boste nekaj prijateljev med poletjem izgubili. A ne skrbite, to bodo le tisti, ki so želeli od vas le korist in tisti, ki so iz vas črpali energijo. Morda ste lahko za nekatere presenečeni, ker se bodo pokazali v pravi luči. Spoznate pa lahko nove prijatelje, kateri bodo bolj prijetni in bodo imeli odkrite namene. Tudi v ljubezni se lahko pojavijo težave, predvsem tistim, ki so v razmerju. Morda se bodo izvedele skrivnosti ali pa vam bo partner prikazal svoj pravi obraz. Samski skozi poletje ne bodo imeli veliko sreče, zato se lahko zgodi, da se bodo prenehali zanimati za ljubezen. To poletje bo bolj namenjeno prijateljem, kot ljubezni.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Smaragd.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Sivka.

Romance/erotika:

Nekje do polovice poletja se boste bolj posvečali sebi. Iskali boste globlji pomen življenja in želeli boste, da bi vaše življenje bilo boljše. Zato boste za nekaj časa prenehali razmišljati o romancah in ljubezni na sploh. To obdobje lahko traja nekje do sredine poletja. Kasneje v poletju pa vas bo čakal sreča. Pričeli se boste bolj zanimati za romanco, saj vam bo tudi primanjkovalo ljubezni, topline in novega vzdušja. Pričeli boste z iskanjem romance. Samske bodo bolj zanimale avanture in krajša poletna razmerja, kot pa resnejša razmerja. Iskali bodo le zabavo in sprostitev ter dolge vroče noči. Tisti v razmerju pa bodo postali bolj romantični in si bodo želeli več nežnosti ter strastnih noči.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Zoisit.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Pačuli.

Finance/služba:

V službi se lahko pojavijo težave, zato bodite previdni. Potrebna bo komunikacija, če boste želeli se izogniti večini težav. Govorite iskreno in to kar mislite, da je prav, vprašajte za nasvet in komunicirajte s svojimi sodelavci. Prinesete lahko tudi nekatere zaključke. Recimo, če ste v sedanji službi nesrečni, se lahko odločite, da boste zamenjali službo ali pa boste pričeli z intenzivnim iskanjem druge. A bodite previdni pri iskanju, dobro se prepričajte ali bo nova služba primerna za vas, da ne boste na koncu obžalovali svoje odločitve. Finance bodo dokaj stabilne, pojavijo se lahko mogoče manjše težave. Bodite pa previdni, če imate v mislih posojila, kredite, investicije ali nakup nepremičnin. O tem se prej pogovorite s primerno osebo, saj morda čas ne bo ugoden.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Tigrovo oko.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Priklic obilja.

Zdravje:

Vaše zdravje bo skozi poletje dokaj stabilno. Dobro je, da popazite na svoje ledvice, mehur in reproduktivne organe, hrbtenico ter srce. Pijte več tekočine in se redno gibajte. Čas pa bo tudi ugoden, da opustite slabe navade in jih pričnete nadomeščati z dobrimi. Ne pozabite pa na svojega notranjega otroka! Posvetite mu več časa in mu podarite veliko ljubezni ter nege.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Sončev kamen.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Sveti les.

 

 

 

Poletni horoskop za nebesno znamenje kozorog

(22.12.-20.01.)

Poletni horoskop na splošno:

Začetek tedna bo miren, večinoma se boste prepuščali toku življenja. Imeli boste tudi večjo domišljijo, uporabite jo pravilno! Zidanje gradov nad oblaki, bi vam lahko kasneje prineslo le bolečino. Imeli pa boste tudi bolj izrazito intuicijo, zato ji prisluhnite in ji dovolite, da vas vodi. Med poletjem boste prihajali do pomembnih zaključkov. Ti zaključki so lahko težki ali pa boste morali sprejeti težje odločitve. Vsekakor pa boste s temi odločitvami in zaključki na daljši rok pripomogli k temu, da v vaše življenje vstopi sreča ter radost. Med poletjem pa lahko tudi veliko uspete, če se boste le dovolj dobro potrudili. Vaš trud bo vsekakor poplačan in vaši “sadovi” bodo pričeli rasti!

Srečen mesec: Julij.

Ljubezen/prijateljstvo:

Med poletjem se ne boste toliko osredotočali na ljubezen. Večino časa boste osredotočeni nase. Želeli boste razumeti stvari, situacije in kako se spopasti s težavami. Veliko boste dali na svojo osebno in duhovno rast, želeli boste vse razčistiti, da bi lahko v vaše življenje vstopila prava oseba. Tisti, ki ste že v razmerju se boste prav tako bolj posvečali sebi, saj bost želeli v življenju napredovati. A vseeno ne pozabite pokazati naklonjenost svojemu partnerju. Morda se proti koncu poletja znajdete v težavah. Morda spoznate, da oseba, s katero ste v razmerju ni prava za vas, saj boste pričeli opažati, da ne glede na to, koliko truda vložite v ta odnos, se nič ne spremeni. Odvežite si oči in se sprijaznite z resnico.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Hematit.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Ametist.

Romance/erotika:

Za avanture in krajša razmerja ne boste zainteresirani. Raje se boste posvečali sebi in svojim ljubljenim osebam. Tisti, ki ste samski vam ljubezen med poletjem ne bo naklonjena, zato ne boste imeli sreče v romancah. Vse preveč boste napeti in zaskrbljeni, da bi se lahko sprostili in uživali v strastnih nočeh. To prav tako velja za tiste, ki ste v razmerju.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Karneol.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Zmajeva kri.

Finance/služba:

Finance vam bodo med poletjem najbolj naklonjene. Veliko boste delali za svoj uspeh, napredovanje in bolj boste izrazili svoje ideje ter želje. Morda večkrat igrate igre na srečo, saj se vam lahko nasmehne sreča! V službi bo potekalo vse tako, kot mora, zato ne boste imeli večjih skrbi in težav. Potrudite se le, da se izogibate prepirom in nižjim energijam. Če ste brezposelni lahko med poletjem  najdete pravo službo zase, možnosti pa bodo odprte tudi za samozaposlitev. Tisti, ki pa ste že zaposleni imate večjo možnost napredovanja, uspeha in povišice.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Unakit.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Mira.

Zdravje:

Med poletjem popazite na svoje duševno zdravje, srce in sečila. Poskrbite zase, prisluhnite svojemu telesu, kaj potrebuje, privoščite si počitek in se izklopite od vsega. Dovolite, da se vaše telo spočije. Delajte to, kar vas veseli in kar na vašem obrazu nariše nasmeh. Pijte tudi veliko vode in poskrbite za redno telesno dejavnost.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Beli žad.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Cedra.

 

 

Poletni horoskop za nebesno znamenje vodnar

(21.01.-19.02.)

Poletni horoskop na splošno:

Med poletjem boste veliko razmišljali o svoji prihodnosti. Razmišljali boste predvsem o tem, kaj storiti, da bi hitreje prišli do želenega cilja. Imeli boste tudi večjo domišljijo, zato vas lahko ponese v višave. Če boste “leteli” previsoko, se lahko zgodi, da boste na koncu precej razočarani. Ohranite raje realnejša pričakovanja. Prisluhnite svojemu srcu, intuiciji, kaj vam govorita? Umirite svoj um in se sprostite. Takrat boste dobili vse odgovore, ki jih iščete. Proti koncu poletja boste prišli do pomembnih zaključkov, kateri vas lahko popeljejo na popolnoma nove poti. Če boste pričeli z novimi načrti in cilji, vam vsekakor lahko uspe! Zato le pogumno in vložite svoj trud v vaše nove sanje.

Srečen mesec: Junij.

Ljubezen/prijateljstvo:

Ljubezen vam med poletjem ne bo naklonjena. Bolj naklonjeno vam bo prijateljstvo, zato se raje posvetite svojim prijateljem, predvsem tisti, ki ste samski. Tisti, ki ste v razmerju se lahko proti koncu poletja znajdete v težavah. Morda bo čas za pomembnejše spremembe, katere pa bodo za vas prevelike in se jih boste težje lotili. A, če boste želeli živeti srečno ljubezensko življenje, boste te spremembe vsekakor morali narediti. Če jih ne boste pričeli sami delati, bo za to poskrbela usoda. Bodite tudi previdni, da so vaše misli in dejanja dobra. Vedite, da vse kar oddajate in dajete, se vam vrača v polni meri. Tisti, ki ste samski, se boste bolj posvečali sebi in svoji osebni ter duhovni rasti. Ne boste preveč zainteresirani za iskanje ljubezni, saj se boste pričeli zavedati, da jo najprej morate najti v sebi.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Rodonit.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Bosvelija.

Romance/erotika:

Na začetku poletja morda ne boste preveč zainteresirani za romance in avanture. Bolj se boste posvečali sebi in kaj morate spremeniti, da bi v svoje življenje pritegnili ljubezen in strast. A kar hitro se boste postavili nazaj na svoje noge. Pričeli boste iskati ljubezen, toplino in strast. Ponudijo se vam lahko različne priložnosti, zato boste imeli srečo pri iskanju partnerja za eno noč, krajše razmerje ali pa tudi za “prijatelja z posebnimi dodatki”. Tudi tisti, ki ste v razmerju se boste skozi poletje bolj zanimali za romanco in strastne noči.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Sončev kamen.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Kamasutra.

Finance/služba:

Služba in finance vam bosta v prvi polovici poletja najbolj naklonjeni. Občutite lahko obilje in večje spremembe na bolje. Izkoristite ta čas za izpolnitev svojih želja in dosego ciljev. Če imate željo delati v tujini, se vam lahko sedaj nasmehne sreča in ste pozvani v tujino. Tudi tisti, ki ste brezposelni lahko med poletjem najdete primerno službo zase. Od polovice poletja pa se lahko prične vse spreminjati. Občutite lahko napetost, nemir in tudi jezo, saj se dogodki ne bodo odvijali več tako, kot bi se morali. A vseeno zaupajte, da se vse odvija tako, kot se mora, za vaše najvišje dobro. Izogibajte se le prepirom in nepotrebnim prerekanje ter tekmovanjem.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Oniks.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Cedra.

Zdravje:

Med poletjem poskrbite na svoje srce, roke in duševno zdravje. Vzemite si več časa zase, počivajte in se razvajajte. Skušajte delati manj fizično delo ali pa pri delu pazite na svoje roke. Spregovorite o svojih težavah in jih ne zadržujte v sebi. Povejte osebam, ki jim zaupate, kaj leži na vaši duši. Hodite v naravo in če je le možno, se zadržujte več časa ob vodi, saj vas bo ta sproščala.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Heliotrop.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Yerba Santa.

 

 

Poletni horoskop za nebesno znamenje ribi

(20.02.-20.03.)

Poletni horoskop na splošno:

Skozi poletje lahko imate nekaj izzivov, zato lahko občutite napetost in ste tudi razočarani. Najbolj pomembno bo, da ste iskreni do sebe in ostalih. Spoznajte svoje resnične želje in jih pričnite uresničevati. Na začetku poletja se bodo dogodki odvijali pravično, zato bo najbolje, da ne prikrivate ničesar, saj bo resnica hitro prišla na dan. Prav tako, če vam nekdo nekaj prekriva, boste kmalu spoznali resnico. Morda bo ta resnica tako boleča, da bo vaš svet obrnila na glavo. Dogodki se ne bodo odvijali po vaših pričakovanjih, zato ste lahko zelo razočarani. Izogibajte se le prepirom, tekmovanjem in nižjim energijam. Občutili boste pomanjkanje energije, a nižje energije bi vam izčrpale še to malo. Zato bodite previdni glede svoje energije in kako jo uporabljate. Proti koncu poletja boste občutili drugačne energije, te pa bodo bolj pozitivne. Končno se boste lahko sprostili in uživali v poletju. Občutili boste obilje in srečo.

Srečen mesec: September.

Ljubezen/prijateljstvo:

Ljubezen in prijateljstvo vam bosta med poletjem naklonjena. Če ste samski imate veliko možnost spoznati osebo, katera bo za vas idealna. V sebi boste našli mir, zato boste tudi lažje iskali, spoznavali ljudi in se družili. Spoznate lahko tudi veliko novih prijateljev, več časa boste tudi preživeli s svojimi starimi prijatelji, predvsem tisti, ki ste samski. Tisti, ki ste v razmerju boste iskali več partnerjeve bližine in topline. Želeli boste preživeti več časa s svojo boljšo polovico, iskali boste mir, tišino in ravnovesje. To boste vse našli z lahkoto, če boste le prisluhnili svojemu srcu.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Peridot.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Vrtnica.

Romance/erotika:

V prvi polovici poletja boste zelo zainteresirani za romance in vroče noči. Ponudijo se vam lahko priložnosti tudi za avanture, a jih boste morda zavrnili, saj boste iskali osebo, s katero boste lahko delili tudi svoje srce. Postali boste bolj ognjeviti, energični in strastni. Želeli boste poizkusiti novosti v svojih posteljnih aktivnosti. Proti koncu poletja boste vse manj zainteresirani, saj boste občutili drugačne energije, kot so žalost in razočaranje. Med tem obdobjem se boste bolj posvečali sebi in s težavami, ki vas bodo obkrožale.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Roza turmalin.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Kopal.

Finance/služba:

Na tem področju boste morali veliko zaupati svoji intuiciji. Govorila vam bo namreč, le pomembnosti, katere morate vedeti. Morda se boste morali prestaviti iz mrtve točke, morda boste pričeli iskati novo službo ali pa boste prosili za zamenjavo. Morda boste morali pri sebi narediti spremembe, katere ne bodo enostavne. A, če si želite napredovati ali pridobiti neko službo, se boste morali potruditi. Nekje na sredini poletja se vam lahko nasmehne sreča in se vse obrne v vaš prid. Dobite lahko priložnost za napredovanje, novo službo ali pa tudi možnost za samozaposlitev. Občutili boste nenadno srečo, katera vas bo spremljala vse do konca poletja. Tudi finančno stanje se vam bo med tem obdobjem občutno izboljšalo.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Sodalit.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Beli žajbelj.

Zdravje:

Med poletjem boste v večini zdravi. A vseeno popazite na svoje glasilke, hrbtenico, kožo in zobe. Izogibajte se ledenim pijačam, posebno ob zelo vročim dnem. Redno telovadite in skrbite za svojo telesno težo. Da vas sonce ne bi opeklo ali pa imeli kakšne druge kožne reakcije, se dobro zaščitite. Vzemite pa si tudi več časa zase in prisluhnite svojemu telesu, kaj potrebuje.

Kristal, ki vam bo pomagal na tem področju: Ametist.

Dišava, ki vam bo pomagala na tem področju: Meta.

 Anja A
Zadnje objave od Anja A (poglej vse)

Prispevek je pripravil/-a Anja A

Rada pomaga ljudem v stiski in njihove misli obrne v pozitivne in ljubeče, saj tega veliko primanjkuje v Svetu - Sočutja. Rada se spopada s težavami in ovirami, zato jo veseli psihologija in človekov um na sploh, poleg se pa odlično dopolnjuje njena veda o duhovnosti ter ezoteriki, ki jo z veseljem uporablja vsak dan svojega življenja. Verjame, da lahko vsak doseže svoje sanje, z močjo pozitivnega razmišljanja in truda.

Podobni članki