Naša avra ima tudi veliko barv, ki vsaka izmed njih nekaj pomeni. Barve se lahko spreminjajo in ni nujno, da so zmeraj enake. V tem članku bom opisala njihov pomen barve v avri.

Rdeča

pomen barv v avri

Rdeča barva v naši avri predstavlja energijo, moč, prizemljitev, vitalnost, stabilnost, voljo, močna čustva (dobra in slaba) in intimnost. Da bi vedeli ali gre za pozitivno rdečo ali negativno, moramo gledati kakšne svetlosti je ali je bolj temna ali svetla, motna ali žareča.

Oranžna

pomen

Oranžna barva predstavlja družabnost, toplino, ustvarjalnost, reprodukcijo, pogum, intimnost in čustva. Če v naši avri dlje časa prevladuje oranžna barva lahko nakazuje na nezmožnost spreminjanja. Če pa je v naši avri le nekaj časa lahko nakazuje, prehod ali pozitivne spremembe. Oranžna barva v spodnjem delu telesa lahko nakazuje na kakšne nepravilnosti ali težave, zato bi bilo dobro, da se posvetujete z osebo, ki ji gledate avro.

Rumena

barve

Rumena barva predstavlja samozavest, ideje, prebavo, osebno moč, duševno zdravje, vitalnost in razum. Umazana rumena barva nakazuje na kritično osebnost. Zelo svetla rumena barva nakazuje na bistre ideje.

Zelena

avra

Zelena barva nakazuje na ljubezen, empatijo, sprejemanje samega sebe, zdravljenje, rast in bogastvo. Če je pri osebi motena zelena barva, nakazuje ljubosumje in nezaupanje.

Modra

barve v avri

Modra barva predstavlja komunikacijo, jasnovidnost, intuicijo in duševne tegobe. Tako kot pri ostalih barvah, temnejša barva nakazuje negativnost, svetlejša pa pozitivnost.

Vijolična/roza/indigo

pomen barv v avri

Te tri barve predstavljajo božansko modrost, notranja videnja, razsvetljenje, intuicijo in duhovnost. Jakost barve pove kako izrazito je to prisotno v nas.

Bela

pomen barv v avri

Bela barva je barva čistoče, resnice in popolnosti. Začetniki gledanja avre zelo pogosto vidijo prvo belo barvo. Svetla bela nakazuje zdravje, temna bela pa nakazuje pomankanje zdravja.

Rjava

pomen barv v avri

To barvo ponavadi težko opišemo in je odvisno pri katerem delu telesa jo vidimo. Pomeni lahko, da smo zelo prizemljeni. Če pa se rjava barva opazi v bližini čaker, lahko nakazuje, da je potrebno tisti del očistiti.

Črna

pomen barv v avri

Pri črni barvi vam lahko pomaga zelo intuiciji pri razbiranju te barve. Njen pomen je lahko tudi zelo duhoven. Če se vam zdi, da je barva okol osebe bolj žametna in globoka, lahko pomeni njeno zaščito. Lahko pa pomeni tudi neravnotežje pri tistem delu, kjer se pokaže.

Zdravilci črno barvo uporabljajo pri zelo bolnih osebah, ker daje občutek spokojnosti in umirjenosti.

Siva

avra

Pri sivi barvi moramo biti pozorni na njeno intezivnost. Bolj svetla siva pomeni sprostitev, ustvarjalnost in razsvetljenje tudi intuicijo. Temnejša kot je barva na večje težave lahko nakazuje. Nakazuje lahko jezo, osamljenost, napetost in bolezni na tistem mestu, kjer je videna. Takšnim ljudem lahko pošiljamo svetlobo, saj je sami ne bodo iskali.

Zlata

barve v avri

Zlato barvo ponavadi opazimo pri ljudeh, ki radi pomagajo in imajo energijo vodstva. Nakazuje lahko tudi močno duhovno moč, harmonijo, navdih in očiščenje.

Srebrna

pomen

Srebrna barva je barva ustvarjanja, zdravljenja in predstavlja tudi zaščito.

 Podobni članki

Dodaj odgovor