Se želiš registrirati v naš portal pa ne veš kako? Začneš tako, da z miško podrsaš do gumba vpis ali registracija in klikneš nanj. Če si že vpisan oziroma vpisana v tvoj Facebook ali Google račun bo zate registracija hitra in preprosta, saj se lahko z enim klikom registriraš v naš portal.

Brez skrbi, od tebe ne bomo vzeli nobenih drugih informacij, le tvoj e-poštni naslov za namen registracije na naši spletni strani.

Če pa se ne želiš registirati s tvojim Facebook ali Google računom pa obstaja še ena možnost in sicer klikni na gumb registracija, vpiši tvoj e-poštni naslov in ponovno klikni na registracija. Ja, tako preprosto je!

Ko se boš naslednjič želel ali želela prijaviti na naš portal pa bo za prijavo potrebno geslo, ki pa ga najdeš na e-poštnem naslovu ki si ga vnesel oziroma vnesla ob registraciji, katerega pa lahko brez težave tudi kasneje spremeniš.

*Klikni na sliko spodaj, saj te bo odpeljala do videoposnetka, kjer je vse točno prikazano, kako se registrirati v naš portal!

Portal8 Registracija

Za spletno vedeževanje na naši spletni strani se moraš najprej registrirati oziroma prijaviti v tvoj že obstoječi uporabniški račun. Če pa ne veš kako to storiti, imamo tudi za pomoč pri prijavi in registraciji posnetek, ki ga lahko najdeš na našem youtubu računu ali pa spodaj pod vprašanjem ”Kako poteka registracija in prijava v uporabniški račun?”, preprosto klikni na sliko, ki te bo odpeljala do posnetka, kjer je nazorno prikazano kako se registrirati v naš portal.

Ko se boš prijavil oziroma prijavila v tvoj uporabniški račun, klikni na spletno vedeževanje v zgornjem levem kotu. Podrsaj po spletni strani, kjer si lahko pod slikama naših vedeževalk prebereš več o njima, kako sta pričele z vedeževanjem in kdo sploh sta. Za pošiljanje tvojega prvega sporočila klikni na kontakt.

Sedaj se ti bo odprl prazen pogovor, ki ga lahko pričneš s klikom na okence v katerem piše – napiši sporočilo. Tam pa imaš sedaj popolno svobodo, da napišeš kar ti leži na duši. Ne pozabi pa, da moraš vedeževalki v sporočilu poleg tvojega vprašanja omeniti tudi tvoj rojstni datum in tvoje ime, zato, da bo lahko vedeževalka kar se da hitro odgovorila na tvoje vprašanje.

brezplačno vedeževanje

Si želiš naročati izdelek, pa nisi čisto prepričana oziroma prepričan, kako poteka spletni nakup? Na glavni strani, v spodnji vrstici lahko izbiraš med vsemi skrbno izbranimi izdelki, ki jih imamo trenutno na voljo v spletni trgovini.

Ko klikneš na izdelek lahko pri vsakem izdelku prebereš nekaj malega o njegovih ključnih značilnostih, če z drsnikom podrsaš dol lahko vidiš tudi kaj sam paket vsebuje.

Pri vsakem izdelku pa je označena tudi povezava, da si lahko prebereš tudi bolj podroben opis izdelka. Če se odločiš za nakup izdelka preprosto klikni na gumb – v košarico, po tem se ti bo odprlo okence, kjer lahko izbiraš med dvema možnostima in sicer, lahko si ogledaš kaj si do sedaj dala oziroma dal v košarico, če pa se odločiš za nakup, te bo bo gumb – na blagajno popeljal v okence za zaključek naročila. Sedaj preprosto izpolneš podatke, ime, priimek, hišno številko in ulico, poštno številko, mesto.

Če imaš kupon za popust lahko tega izkoristiš s klikom na gumb v zgornjem levem kotu, kjer piše klikni tukaj za vnos kode. V zadnjem koraku izbereš le še vašo poljubno metodo plačila. Preberete pogoje poslovanja – jih potrdite in kliknete na gumb – naroči. Po potrdilu naročila se ti bo odprlo tudi okence, kjer lahko vidiš podrobnosti tvojega naročila, Ko pa bo tvoj paket odposlan pa te bomo tudi o tem obvestili preko e-pošte.

*Klikni na sliko spodaj, saj te bo odpeljala do videoposnetka, kjer je prikazano, kako lahko kupiš izdelek na naši spletni strani.

(Obvezno)
Izjavljam, da se z oddajo izpolnjenega obrazca strinjam s pogoji poslovanja in z izjavo o varovanju osebnih podatkov.