Portal8 levo
Portal8 desno

Horoskop

Brezplačno spletno vedeževanje

Naše vedeževalce bo moč brezplačno kontaktirati v promocijskem obdobju, ki se bo pričelo ob zagonu naše prenovljene strani in bo tako trajalo 30 dni. S prijavo na e-novičke si boste zagotovili, da vas bomo obvestili ob zagonu spletne strani, saj boste le tako lahko najhitreje prezkusili, zakaj smo na področju vedeževanja, mi tisti, ki smo najboljši.

 

Kaj lahko pričakujete od nas?

  • 100% DISKRETNOST
  • HITRO ODZIVNOST
  • VEČLETNE IZKUŠNJE
  • OBČUTEK ZA DELO Z LJUDMI

Naroči se na e-novičke! 😊

Pridruži se naši skupnosti in bodi obveščen/-a o dnevih brezplačnega vedeževanja, tedenskih in mesečnih horoskopih ali pa o novih prispevikih.

S klikom na gumb – pošlji, se strinjate s splošnimi pogoji uporabe in pogoji poslovanja na Portalu8. V vaš nabiralnik boste 2x tedensko dobivali e-novičke z vsebino obvestil o novih izdelkih, ponudbah ali pa z vsebino zanimivih novic.

Preberite si tedenski horoskop za obdobje:

20.05.2019 – 26.05.2019

Tedenski horoskop Oven

 21.03. – 19.04.

tedenski horoskop 3.9.2018 - 9.9.2018

Prepoznali boste, da ste na pravi poti. Imeli boste vse kar potrebujete za naslednji korak. Manjkal vam bo le pogum. Ta teden je karmičen. Prične se vam lahko vračati dobro ali slabo, odvisno od vas samih. Nekdo vas lahko zelo razočara. Težave so lahko na ljubezenskem področju.

Tedenski horoskop Bik

21.4. – 21.5

tedenski horoskop bik

Bodite previdni komu pomagate. Nekateri bodo vas želeli le izkoristiti. Če menite, da pri nekaterih zadevah potrebujete pomoč, le prosite zanjo. Posebno, če menite, da so težave zdravstvene, se posvetujte z zdravnikom. Konec tedna se boste prepustili toku življenja. Imeli boste večjo domišljijo, kar lahko vodi do tega, da si boste zidali gradove nad oblaki. Zaradi tega ste lahko zelo razočarani.

Tedenski horoskop Dvojčka

21.5. – 21.6.

tedenski horoskop dvojcka

Vztrajali boste v ponesrečenih odnosih ali zadevah. Če vidite, da ni napredka si raje poiščite srečo drugje. Morda boste sami to opazili, da tratite svoj čas. Prepustili se boste toku življenja. Le ne zidajte si gradov nad oblaki, saj ste lahko zelo razočarani. Dobite lahko novo službo, ki vam bo prijala. Dobite lahko sporočilo, katerega že dolgo čakate.

Tedenski horoskop Rak

22.6. – 23.7.

tedenski horoskop - rak

Uživali boste v samoti. Nič ni narobe s tem, če si za kratek čas vzamete čas samo zase. Tako si boste lažje napolni svoje “baterije”. Postali boste bolj dobrosrčni. Želeli boste pomagati ljudem v stiski. Občutite lahko obilje in srečo. Konec tedna je lahko čustveno hladen. Dogodki bodo bolj napeti. Kar vas bo prisililo, da razmišljate z razumom.

Tedenski horoskop Lev

24.7. – 23.8.

tedenski horoskop lev

Zaradi nekaterih težav ne boste videli izhoda. Odprite oči in se ozrite okoli sebe. Našli boste rešitev. Vrnili se boste v svet čustvovanja. Spoznate lahko novo osebo, katera vam bo vrnila vero v ljubezen. Ukrevali boste od težkih preizkušenj. Če ste bolni boste ukrevali uspešno in precej hitro.

Tedenski horoskop Devica

24.8. – 23.9.

tedenski horoskop devica

Teden je lahko zelo srečen. Težave se bodo pričele reševati. Predvsem na ljubezenskem področju. Vzemite si čas za ljubljene osebe. Postali boste bolj družabni. Vabljeni ste lahko tudi na kakšna slavja. Teden bo karmičen. Vrača se vam lahko dobro ali slabo, odvisno od vas samih.

Naroči se na e-novičke! 😊

Pridruži se naši skupnosti in bodi obveščen/-a o dnevih brezplačnega vedeževanja, tedenskih in mesečnih horoskopih ali pa o novih prispevikih.

S klikom na gumb - pošlji, se strinjate s splošnimi pogoji uporabe in pogoji poslovanja na Portalu8. V vaš nabiralnik boste 2x tedensko dobivali e-novičke z vsebino obvestil o novih izdelkih, ponudbah ali pa z vsebino zanimivih novic.

Tedenski horoskop Tehtnica

24.9. – 23.10.

tedenski horoskop - tehtnica

Spominjali se boste na pretekle dogodke. V življenje se vam lahko vrne stara ljubezen ali prijatelj. Če ste brezposelni lahko dobite službo. Prejmete lahko sporočilo, katero že dlje časa čakate. V ljubezni lahko imate več sreče. Spoznate lahko novo osebo, ki je lahko vaša sorodna duša. Če ste v razmerju, se bo vaš odnos izboljšal. Opazite lahko tudi, da je oseba poleg vas prava za vas.

Tedenski horoskop Škorpijon

22.10. – 21.11.

tedenski horoskop - skorpijon

Ne oklepajte se preteklosti. Naučite se lekcij iz nje in pojdite dalje. Prisluhnite svoji intuiciji. Pri nekaterih zadevah boste morali vzeti vajeti v roke in narediti tako kot je prav. Vodi naj vas notranji glas. Zaradi nekaterih težav ne boste videli jasno. Mislili boste, da ni izhoda. Odprite oči in videli boste rešitev. Umiriti morate le svoj um.

Tedenski horoskop Strelec

23.11. – 21.12.

tedenski horoskop - strelec

Odmaknili se boste od zunanjega sveta v svoj svet. Iskali boste odgovore na svoja vprašanja. Hitro lahko menjate tudi razpoloženja. Takšna bodo tudi obdobja, nestabilna. Konec tedna bo prijeten. Ugotovili boste, da lahko računate le na svojo družino. Če potrebujete pomoč, jo le poiščite.

Tedenski horoskop Kozorog

22.12. – 20.1.

tedenski horoskop - kozorog

V svojem življenju boste začeli znova. Obrnili boste nov list v svoji knjigi. Na pot se boste podali naivno, zato bolj pazljivo. V tem tednu lahko imate več novih možnosti. Vse kar boste morali narediti je, da jih zgrabite. Nekatere težave se vam bodo zdele brezizhodne. Vednar se motite. Odprite oči in umirite vaš um. Našli boste rešitev prej kot si mislite.

Tedenski horoskop Vodnar

21.01. – 19.02

tedenski horoskop vodnar

Zaprli se boste v svoj svet in iskali odgovore na svoja vprašanja. Nič ni narobe, če se za kratek čas odmaknete od ljudi. Postali boste zelo pravični. Ljudem boste vračali le to, kar si zaslužijo. A ne pozabite na svoje pravice. Konec tedna si boste nabrali nove energije. Odpravili se boste na nove pustolovščine. Spoznate lahko tudi osebo, katera vas bo popeljala na vroče avanture.

Tedenski horoskop Ribi

20.02. – 20.03.

tedenski horoskop ribi

Počutili se boste stabilno in varno. V življenje se vam lahko vrne stara ljubezen ali prijatelj. Pri nekaterih zadevah boste morali vajeti vzeti v svoje roke in narediti tako kot je prav. Naj vas vodi vaš notranji glas. Težave bodo postale večje od vas. Ne dovolite si tega. Umirite vaš um in odprite oči. Našli boste rešitev. Bodite pozitivni.

Preberite si mesečni horoskop za

Maj 2019

Mesečni horoskop Oven

 21.03. – 19.04.

tedenski horoskop 3.9.2018 - 9.9.2018

Nekatere zadeve iz preteklosti boste obžalovali. Vedeti morate, da ne morete spreminjati preteklih dogodkov, vsekakor pa lahko vplivate na tiste v prihodnosti in sedanjosti. Ne obupajte in dvignite glavo pokončni. Vrnili se boste v svet čustvovanja. Spoznate lahko tudi novo osebo, katera vam bo pokazala kaj je prava ljubezen. Postali boste bolj čustveni in precej časa boste razmišljali zgolj z vašim srcem in ne z glavo. Mesec bo ugoden tudi za razstrupljanje telesa negativnih energij, prav tako pa je ta mesec, ki je pred vami, ugoden da  negativnih energij očistite tudi vaš dom. Odločite se lahko tudi za opustitev slabih navad. Čas bo, da se spopadete s svojo slabo stranjo. Imeli boste nove priložnosti, predvsem na finančnem in poslovnem področju. Nekatere zadeve se lahko ustavijo ali celo obstanejo na mrtvi točki. Morda je čas za počitek. Ne preganjajte oseb ali dogodkov, da se premaknejo ali zgodijo. Pustite času čas.

Mesečni horoskop Bik

21.4. – 21.5

tedenski horoskop bik

Začetek meseca je lahko uspešen. Najdete lahko pravo pot do vaših ciljev. Uspete lahko pri vsem, kar si boste v začetku meseca začrtali. Za kratek čas se vam lahko pogled na svet, obrne na glavo. Dogodki se ne bodo odvijali po vaših pričakovanjih. Zadeve boste videli še iz drugih zornih kotov. Kar je dobro, da si odprete oči. Prijala vam bo samota. Potrebovali boste svoj čas, da se napolnite z novo energijo. Proti koncu meseca bo prišlo obdobje čustvene hladnosti. Premišljevali boste le z razumom. Vse boste želeli imeti pod nadzorom. V tem mesecu poslušajte svojo intuicijo.

Mesečni horoskop Dvojčka

21.5. – 21.6.

tedenski horoskop dvojcka

Spoznate lahko novo osebo, ki bo popolna za vas. Če ste v razmerju lahko pričakujete snubitev ali poroko. Dogodki lahko postanejo nepredvidljivi. Počutite se lahko zmedeno. Ljudje okoli vas ne bodo vedeli kaj si želite od njih, saj boste hitro menjali razpoloženja in tudi svoja dejanja. Čaka vas lahko uspeh na različnih področjih. Vabljeni ste lahko tudi na slavje. Nekatere bitke lahko izgubite ali pa se boste od njih samo odmaknali, saj boste videli, da s tem ne boste prišli nikamor. Naučite se biti potrpežljivi. Nekatere zadeve potrebujejo svoj čas, da pridejo do vas. Veliko lahko pridobite na moči.

Mesečni horoskop Rak

22.6. – 23.7.

tedenski horoskop - rak

V tem mesecu lahko imate veliko novih možnosti, za nekatere se boste morali boriti. Znajdete se lahko na razpotju. Ne boste vedeli katero pot bi obrali. Prisluhnite svoji intuiciji. Možnosti so tudi za selitev ali potovanje v daljne kraje. Čaka vas lahko uspeh na vseh področjih, če se boste le malce potrudili. Vabljeni ste lahko tudi na kakšna slavja. V nekaterih bitkah lahko izgubite ali pa boste sami odnehali, saj boste videli, da ni smisla. Nekatere želje se vam lahko izpolnijo.

Mesečni horoskop Lev

24.7. – 23.8.

tedenski horoskop lev

Mesec je lahko čustveno težek. Iz nekaterih situacij ne boste videli izhoda. Imeli boste preveč skrbi in ne boste razmišljali jasno. Dvignite glavo in si skušajte zbistriti glavo. Našli boste rešitev. Dogodki lahko postanejo nepredvidljivi. Sami boste zmedeni in ne boste vedeli, kako izpeljati določene situacije. Ljudje okoli vas ne bodo vedeli kako priti do vas, saj boste zelo hitro menjali razpoloženje in jih bo strah, da bi vas prizadeli. Nekatere bitke boste izgubili ali pa boste sami odstopili od njih. Imeli boste veliko bremena na svojih ramenah. Ne boste vedeli ali se gibljete v pravo smer. Poslušajte svoj notranji glas. Mesec je lahko finančno in poslovno uspešen.

Mesečni horoskop Devica

24.8. – 23.9.

tedenski horoskop devica

Začetek meseca je lahko težji. Življenje vas lahko postavi na težjo pot, katero boste morali prehoditi sami. Morda boste morali iti na neko daljšo pot, katera vam ne bo po godu. Dogodki se bodo odvijali hitro in bodo nepredvidljivi. Počutili se boste zmedeno. Tudi sami lahko hitite in boste želeli zadeve opraviti čim hitreje. Morda bi se malce ustavili, da ne naredite kakšne napake? Doživite lahko nenadno srečo. Počutili se boste srečne in izpopolnjene. Proti koncu meseca se boste prepustili toku življenja. Imeli boste večjo domišljijo, uporabite jo pravilno. Nekatere zadeve ali odnosi se lahko končajo. Morda vas lahko to potre, ampak s tem odpirate vrata novim priložnostim.

Mesečni horoskop Tehtnica

24.9. – 23.10.

tedenski horoskop - tehtnica

Bodite pozorni na določene ljudi. Morda vas bodo želeli izkoristiti. In prav tako bodite pozorni komu zaupate svoje težave, saj so lahko nekateri veseli, da jih imate in vam lahko podajo napačne nasvete. Ukrevali boste po težkih preizkušnjah. Če ste bolni ali boste imeli kakšno operacijo, boste uspešno in precej hitro ukrevali. Izogibajte se konfliktom. Lahko bi prizadeli osebe, katere drugače ne bi.  Imeli boste nove možnosti, predvsem na finančnem in poslovnem področju. Postali boste bolj čustveni. Večino časa boste razmišljali s srcem. Zelo boste zaščitniški do ljubljenih oseb.

Mesečni horoskop Škorpijon

22.10. – 21.11.

tedenski horoskop - skorpijon

Mesec je lahko čustveno težek. Dogodki ne bodo šli po vaših pričakovanjih. Svet se vam lahko obrne na glavo. Nekatere zadeve se bodo končale. Tudi nekateri odnosi se lahko razpadejo. Počutite se lahko obupano, vendar bodo občutki depresije hitro minili. Dobite lahko sporočilo iz tujine. Vabljeni ste lahko v tujino poslovno ali počitniško. Ne sklepajte novih poslov. Dokončajte stare zadeve. Pričele se bodo vračati nedokončane zadeve iz preteklosti. Ne mečite si polen pod noge. Iz muhe boste delali slona. Pomirite se in si zbistrite glavo. Videli boste, da težave niso tako velike ali pa jih sploh ni.

Mesečni horoskop Strelec

23.11. – 21.12.

tedenski horoskop - strelec

Snidli se boste z ljubljeno osebo. Spoznate lahko tudi novo osebo, katera je lahko vaša duša dvojčica. Zadeve se bodo pričele premikati same od sebe. Nekatere zadeve iz preteklosti lahko obžalujete. Iz preteklosti ne morete več ničesar spremeniti, lahko pa spremenite v prihodnosti. Ne obupajte. Postali boste bolj čustveni. Večino časa boste premišljevali s srcem. Bolj boste zaščitniški do ljubljenih oseb. Prepustili se boste toku življenja. Imeli boste večjo domišljijo. Porabite jo pravilno.

Mesečni horoskop Kozorog

22.12. – 20.1.

tedenski horoskop - kozorog

Mesec bo duševno težek. Zaradi težav ne boste več videli jasno. Nakopičilo se vam bo veliko bremena, katerega boste komaj še nosili. Skušajte se pomiriti in zbistriti glavo. Morda najdete rešitev. Določene zadeve iz preteklosti boste obžalovali. Pustite preteklost za sabo in se osredotočite na prihodnost. Ne obupajte. Obujali boste spomine na preteklost. V življenje se vam lahko vrne stari prijatelj ali ljubezen. Okrevali boste po težkih preizkušnjah. Če ste bolni ali greste na kakšno operacijo, boste ukrevali uspešno in precej hitro.

Mesečni horoskop Vodnar

21.01. – 19.02

tedenski horoskop vodnar

Naučite se biti potrpežljivi. Nekatere stvari potrebujejo svoj določen čas, da pridejo do vas. Veliko lahko pridobite na moči. Nekatere težave boste še komaj obvladovali. Želeli boste ostati mirni in zbrani, vendar vam bo to težko šlo od rok. Spoznate lahko novo osebo, ki je lahko vaša duša dvojčica. Če ste v razmerju, se boste snidli z svojo ljubljeno osebo. Izpolni se vam lahko določena želja. Počutili se boste srečne in izpopolnjene. Izogibajte se konfliktom. Prizadeli bi lahko osebe, ki jih imate radi.

Mesečni horoskop Ribi

20.02. – 20.03.

tedenski horoskop ribi

Najbolje se boste počutili ob vaši družini. Preživite več časa ob vaših ljubljenih osebah. Določena obdobja so lahko čustveno hladna. Želelli boste imeti vse pod nadzorom. Razmišljali boste samo z razumom.  Prepustili se boste toku življenja. Imeli boste večjo domišljijo. Uporabite jo pravilno. Ne zidajte si gradov nad oblaki, saj ste lahko zelo razočarani. Določena obdobja se bodo končala in pričela se bodo nova. Naučite se biti potrpežljivi. Nekatere zadeve potrebujejo svoj čas, da pridejo do nas. Veliko lahko pridobite na moči.