Horoskop

Brezplačno spletno vedeževanje

Naše vedeževalce bo moč brezplačno kontaktirati v promocijskem obdobju, ki se bo pričelo ob zagonu naše prenovljene strani in bo tako trajalo 30 dni. S prijavo na e-novičke si boste zagotovili, da vas bomo obvestili ob zagonu spletne strani, saj boste le tako lahko najhitreje prezkusili, zakaj smo na področju vedeževanja, mi tisti, ki smo najboljši.

 

Kaj lahko pričakujete od nas?

  • 100% DISKRETNOST
  • HITRO ODZIVNOST
  • VEČLETNE IZKUŠNJE
  • OBČUTEK ZA DELO Z LJUDMI
Naroči se na e-novičke!

Pridruži se naši skupnosti in bodi obveščen/-a o dnevih brezplačnega vedeževanja, tedenskih in mesečnih horoskopih ali pa o novih prispevikih.

S klikom na gumb – pošlji, se strinjate s splošnimi pogoji uporabe in pogoji poslovanja na Portalu8. V vaš nabiralnik boste 2x tedensko dobivali e-novičke z vsebino obvestil o novih izdelkih, ponudbah ali pa z vsebino zanimivih novic.

Preberite si mesečni horoskop –

Junij 2019

Mesečni horoskop Oven

 21.03. – 19.04.

tedenski horoskop 3.9.2018 - 9.9.2018

Mesec je lahko naporen. Obdobja bodo čustveno hladno. Želeli boste imeti vse pod nadzorom. Pripravljeni boste na boj. Morda bi se sprostili? Nabere se vam lahko veliko težav, katere boste komaj obvladovali. Mislili boste, da iz teh težav ni izhoda. Vendar se motite. Le odprite oči in bodite odprti za spremembe. V tem mesecu se boste morali naučiti, kako se spopasti s težavami, ki jih imate. Drugače lahko utrpite posledice kot so depresija, tesnoba in jeza. Občutite lahko čustveno ali finančno stisko. Prisluhnite svoji intuiciji. Neka oseba vam lahko pomaga, če boste le odprti za pomoč in nasvete.

Mesečni horoskop Bik

21.4. – 21.5

tedenski horoskop bik

Začetek meseca je lahko težji. Življenje vas lahko postavi na težjo pot, katero boste morali prehoditi sami. Obstali boste na razpotju. Ne boste vedeli katero pot bi obrali. Prisluhnite svojemu notranjemu glasu. Možne so tudi selitve. Bodite previdni pri izbiri. Stali boste pred veliko odločitvami. Dobro premislite preden se odločite. Najbolje je že lahko pred vami, vendar ste preveč zasljepljeni z drugimi možnostmi, da bi opazili ta najboljšo. Proti koncu meseca boste dobili novo energijo in zagon. Spoznate lahko tudi novo osebo, ki vas bo popeljala na vročo avanturo. Dobro poslušajte svoji intuiciji tekom meseca.

Mesečni horoskop Dvojčka

21.5. – 21.6.

tedenski horoskop dvojcka

Veliko težav se vam lahko nabere, katere boste komaj obvladovali. Želeli boste ostati kar se da mirni. Kar vam lahko tudi odlično uspe. Veliko lahko imate sreče v ljubezni. Spoznate lahko novo osebo, ki je lahko vaša sorodna duša. Če ste že v razmerju, boste ugotovili, da je partner idealen za vas. Vrnili se boste v svetu čustvovanja. Neka oseba vam lahko povrne vero v ljubezen. Nekatera obdobja se bodo končala in s tem bodo prišla nova. V tem mesecu lahko imate veliko novih možnosti, med katerimi boste morali izbirati. Dobro premislite preden se odločite. Odprite oči, morda najbolje že imate, vendar si želite še bolje.

Mesečni horoskop Rak

22.6. – 23.7.

tedenski horoskop - rak

Nakopičijo se vam lahko težave. Ne boste vedeli kako jih rešiti, zato jih boste prelagali sem ter tja. Bolje, da jih rešite sedaj in sprotoma kot, da jih imate v prihodnosti še več. Izpolni se vam lahko srčna želja. Počutili se boste srečne in izpolnjene. Prebudite v sebi svojega notranjega otroka in raziskujte z njim neodkrito. Napolnili se boste z novo energijo. Vendar vas lahko proti koncu meseca malce zanese. Pričeli boste sami sebi delati ovire pri svojih ciljih. Zbistrite si misli. Čez mesec si večkrat vzemite čas zase. Odgovorite si na vsa vprašanja, ki vas mučijo.

Mesečni horoskop Lev

24.7. – 23.8.

tedenski horoskop lev

Dogodki se bodo pričeli odvijati sami od sebe. Vaš trud se bo začel obrestovati. Bojevali se boste med umom in srcem. Pri nekaterih dogodkih ne boste vedeli kako bi se odzvali. Postanete lahko zelo zaščitniški do ljubljenih oseb. Mesec bo ugoden za opustitev slabih navad. Odkorakati boste morali tudi od nekaterih ljudi. Ta pot je lahko precej težka, vendar boste na koncu videli, da ste ravnali prav. Konec meseca vas čaka sreča. Opazili boste tudi, da se lahko resničo zanesete samo na svojo družino. V tem mesecu boste povrnili vero v ljubezen. Postali boste bolj čustveni. Spoznate lahko tudi novo osebo.

Mesečni horoskop Devica

24.8. – 23.9.

tedenski horoskop devica

Stali boste na bojni nogi in čakali na spopad. Mogoče je čas, da si vzamete čas zase. Stali boste na razpotju. Ne boste vedeli katero pot bi obrali. Možne so tudi selitve ali potovanja v daljne kraje. Pri odločitvah prisluhnite svoji intuiciji. Nabiralo se vam bo vse več težav. Pričeli jih boste prelagati na kasneje. To je lahko velika napaka. Težave rešujte spotoma. Konec meseca bo zelo nepredviljiv. Sami boste zmedeni in pri določenih situacijah ne boste vedeli kako pristopiti. V tem mesecu se naučite pustiti preteklost za sabo. Ne oklepajte se je. Naučite se lekcij iz nje in pojdite dalje.

Mesečni horoskop Tehtnica

24.9. – 23.10.

tedenski horoskop - tehtnica

Mesec je lahko zelo težaven. Dogodki se bodo odvijali hitro in nepredvidljivo. Postali boste zmedeni. Pri svojih načrtih boste postali sami sebi ovira. Umirite svoj um in opazili boste, da ni večjih težav. Nekatere osebe boste morali zapustiti. To vam ne bo po godu in je lahko precej težka pot. Vendar boste čez čas ugotovili, da ste ravnali prav. Mesec je ugoden tudi za opustitev slabih navad. Želeli boste imeti vse pod nadzorom. Obdobja bodo čustveno hladna. Razmišljali boste le z razumom. V ljubezni lahko imate veliko nesrečo. Razčistite pri sebi. Mesec je lahko odličen, da se spopadete z svojo slabo stranjo. Imate lahko srečo pri igrah na srečo.

Mesečni horoskop Škorpijon

22.10. – 21.11.

tedenski horoskop - skorpijon

Doživite lahko veliko srečo. Opazili boste, da so vam resnični prijatelji le vaša družina. Če ste samski lahko spoznate novo osebo, ki bo idealna za vas. Če ste že v razmerju se bo vaš odnos močno izboljšal. Pri nekaterih zadevah boste pričeli znova. Le pazite, da ne boste preveč naivni. Konec meseca boste občutili obilje in srečo. Dobili boste željo, da bi pomagali drugim v stiski. Vendar imejt svoje meje, da vas ne bi izkoristili. V tem mesecu lahko uspete v marsičem, le potruditi se morate. Vaši cilji se lahko uresničijo.

Mesečni horoskop Strelec

23.11. – 21.12.

tedenski horoskop - strelec

Postali boste zelo pravični. Ljudem boste dajali le to kar si zaslužijo. Ne pozabite tudi na svoje pravice. Zadeve se bodo pravično odvile in končale. Nekaterim zadevam boste morali narediti konec. Čas bo ugoden za opustitev slabih navad. Tisti ljudje, ki niso pravi za vas bodo v tem mesecu začeli odhajati od vas. Počutite se lahko žalostne. Vendar boste čez čas ugotovili, da se je to morali zgoditi za vaše dobro. Nekateri cilji se lahko ponesrečijo. Stari vzorci se bodo pričeli razpadati. Imeli boste možnost, da ponovno zgradite svoje načrte. Vendar sedaj boljše in trdnejše. Konec meseca bo srečnejši. Našli boste stabilnost. V življenje se vam lahko vrne stari prijatelj ali ljubezen. Med mesecem se lahko mirne vesti obrnete na svoje starše, družino in ljubljene osebe za pomoč.

Mesečni horoskop Kozorog

22.12. – 20.1.

tedenski horoskop - kozorog

Občutite lahko čustveno ali finančno stisko. Vendar se boste čez čas prepustili toku življenja. Postali boste zelo domišljavi. Razmišljali boste le s srcem. Dobite lahko občutek, da ste poželi ves uspeh. Vendars se motite. Če se le še malo potrudite, boste poželi še večji uspeh! Zelo ste lahko nagrajeni. Mesec bo ugoden za opustitev slabih navad. Preteklost boste morali pustiti za sabo, čez čas boste hvaležni samim sebi. Ta mesec bo mesec ukrevanja. Ukrevali boste po vseh težkih preizkušnjah. Če ste bolni oziroma boste, boste uspešno in hitro ukrevali. Enako velja za posege.

Mesečni horoskop Vodnar

21.01. – 19.02

tedenski horoskop vodnar

Izogibajte se prepirom. Lahko prizadeli osebe, ki jih imate radi. Čas bo, da se prenehate oklepati preteklosti. Naučite se lekcij iz nje in pojdite dalje. Nekaterim zadevam ali odnosom lahko pride h koncu. Vendar ne boste dolgo žalovali. Zelo hitro se boste postavili nazaj na noge. Možne so tudi selitve, tudi v tujino. Konec meseca bo srečen. Postali boste zelo družabni. Vabljeni ste lahko tudi na slavja. V tem mesecu bo zelo pomembno, da dokončate nedokončano. Ne odpirajte novih možnostih in poslov, dokler ne dokončate starih.

Mesečni horoskop Ribi

20.02. – 20.03.

tedenski horoskop ribi

Začetek meseca je lahko zelo srečen. Spoznate lahko novo osebo, ki bo vaša sorodna duša. Če ste v razmerju, boste ugotovili, da je partner pravi za vas. Dobili boste veliko novih možnosti, za katere se boste morali izboriti. Vendar bodo vsekakor vredne vašega truda. Pričnejo se lahko rušiti vaši stari vzorci. Končajo se lahko odnosi ali nekateri vaši načrti. Imeli boste možnost zgraditi nekaj boljšega in trdnejšega. Znašli se boste v krogu svojih težav. Ne boste vedeli kako jih rešiti. Zatisnili si boste oči pred vsem. Umirite svoje misli in se sprostite. Našli boste rešitev. V tem mesecu bodite posebej pozorni na osebe, ki bodo vstopale v vaše življenje. Med njimi so lahko osebe, ki jih je vredno paziti. Možnosti so za snubitev ali poroko.

Preberite si nov tedenski horoskop za obdobje:

17.06.2019 – 23.06.2019

Horoskop oven

21.03. – 19.04.

tedenski horoskop 3.9.2018 - 9.9.2018

Začetek tedna je lahko težak. Stari vzorci se bodo pričeli razpadati. Tudi zadeve iz preteklosti bodo pričele bledeti. Nekateri odnosi ali cilji se lahko končajo. Ponudi se vam lahko priložnost, vendar se boste zanjo morali izkazati. Konec tedna bo veliko boljši. Spoznate lahko novo osebo, katera vam bo vrnila vero v ljubezen. Vrnili se boste v svet čustvovanja.

Horoskop bik

21.4. – 21.5

tedenski horoskop bik

Napolnili se boste z novo energijo. Postali boste zelo energični, zato boste težko dlje časa na enem mestu. Podajali se boste tudi na nove pustolovščine. Preteklost boste morali zapustiti. V prihodnosti vam bodo koristile samo lekcije, ostalo pustite v preteklosti. Sami sebi lahko postanete ovira. Umirite se in zbistrite um. Videli boste, da težave niso tako velike.

Horoskop dvojčka

21.5. – 21.6.

tedenski horoskop dvojcka

Teden je lahko za vas zelo srečen. Spoznate lahko novo oseba, katera je lahko tudi vaša duša dvojčica. Če ste v razmerju se bo vaš odnos zelo izboljšal. Spoznate lahko, da je oseba prava za vas. Postali boste zelo družabni. Veliko časa boste posvetili tudi prijateljem. Prepustili se boste toku življenja. Imeli boste večjo domišljijo, uporabite jo pravilno.

Horoskop rak

22.6. – 23.7.

tedenski horoskop - rak

Teden je lahko prijeten. Doživite lahko obilje. Sreča vam lahko sledi na vsakem koraku. Postali boste bolj dobrosrčni. Vsakomur boste želeli pomagati. Dogodki se bodo odvijali sami od sebe. Začeli boste opažati, da se je vaš trud izplačal. Počutite se lahko zelo srečne. Konec tedna je lahko slabši. Občutite lahko čustveno ali finančno stisko. Če menite, da potrebujete pomoč ali nasvet, ga poiščite.

Horoskop lev

24.7. – 23.8.

tedenski horoskop lev

Življenje vas lahko postavi na težko pot, katero boste morali prehoditi sami. Počutite se lahko izčrpano, a vedeli boste, da morate priti do konca te poti, da bi se lahko počutili srečne. Življenje se vam lahko obrne na glavo. Dogodki se ne bodo odvijali po vaših pričakovanjih. Zadeve boste videli še iz druge perspektive. Konec tedna boste stali na razpotju in razmišljali katero pot bi obrali. Prisluhnite svoji intuiciji.

Horoskop devica

24.8. – 23.9.

tedenski horoskop devica

Nabere se vam lahko precej težav, katere ne boste vedeli kako rešiti. Morda, če bi odprli oči in bili odprti za pomoč ali nasvet, bi našli rešitev. Doživite lahko nenadno srečo. Izpolni se vam lahko tudi ena želja. Izogibajte se konfliktom. Lahko bi nekoga prizadeli ali pa se brezmiselno prepirali. Vedno premislite ali je vredno porabiti svojo energijo za prepir?

Horoskop tehtnica

24.9. – 23.10.

tedenski horoskop - tehtnica

Postanete lahko zelo konfliktni. Dobro premislite ali se je vredno prepirati in kaj boste s tem pridobili. Doživite lahko obilje in srečo. Večjo možnost imate za spočetje otroka. Ljudem boste želeli pomagati. Obujali boste spomine na preteklost. V življenje se vam lahko vrne stari prijatelj ali ljubezen, s katerim lahko skupaj obujata lepe spomine.

Horoskop škorpijon

22.10. – 21.11.

tedenski horoskop - skorpijon

Določena obdobja se bodo zaključila in prišla bodo nova. Postanete lahko zelo čustveni in zaščitniški. V tem tednu je več možnosti za spočetje otroka. Konec tedna je lahko bolj težaven. Dogodki se bodo odvijali zelo hitro in nepredvidljivo. Postanete lahko zmedeni.

Horoskop strelec

23.11. – 21.12.

tedenski horoskop - strelec

Vrnili se boste v svet čustvovanja. Neka oseba vam lahko povrne vero v ljubezen. Spoznate lahko idealne partnerja. Naučiti se boste morali biti potrpežljivi. Veliko lahko pridobite na moči. Postali boste zelo energični. Stvari boste delali z velikim veseljem. Podajali se boste na nove pustolovščine. Spoznate lahko tudi osebo, katera vas bo popeljala na vročo avanturo.

Horoskop kozorog

22.12. – 20.1.

tedenski horoskop - kozorog

Prepustili se boste toku življenja. Veliko lahko tudi sanjarite o svojem sanjskem življenju. Ne dvigujte se previsoko nad oblake, saj vas lahko kruta realnost močno prizadene. Veliko se boste oklepali preteklosti. Naučite se lekcij iz nje in pojdite dalje. Občutite lahko tesnobo in depresijo. Nekaj vam ne bo dalo miru, kar bo načelo vaše duševno zdravje.

Horoskop vodnar

21.01. – 19.02

tedenski horoskop vodnar

Teden je lahko prijeten. Spoznate lahko kaj je prava ljubezen. Povrnili boste svojo vero v ljubezen. Znašli se boste na razpotju. Vzemite si dovolj časa, da premislite katero pot boste obrali. Prisluhnite tudi svojemu notranjemu glasu. Okrevali boste po težkih preizkušnjah. Če ste bolni boste okrevali uspešno in precej hitro.

Horoskop ribi

20.02. – 20.03.

tedenski horoskop ribi

Svet se vam lahko obrne na glavo. Dogodki ne bodo šli po vaših pričakovanjih. Tako boste lažje videli zadeve še iz druge perspektive. Veliko boste delali na svojih načrtih, kovali boste tudi nove. Mislili boste, da ste prišli do konca, da ste poželi največji uspeh. Vendar se motite. Če se boste potrudili še bolje, boste lahko opazovali kako vaš uspeh raste in raste.