Portal8 levo
Portal8 desno

Horoskop

Brezplačno spletno vedeževanje

Naše vedeževalce bo moč brezplačno kontaktirati v promocijskem obdobju, ki se bo pričelo ob zagonu naše prenovljene strani in bo tako trajalo 30 dni. S prijavo na e-novičke si boste zagotovili, da vas bomo obvestili ob zagonu spletne strani, saj boste le tako lahko najhitreje prezkusili, zakaj smo na področju vedeževanja, mi tisti, ki smo najboljši.

 

Kaj lahko pričakujete od nas?

  • 100% DISKRETNOST
  • HITRO ODZIVNOST
  • VEČLETNE IZKUŠNJE
  • OBČUTEK ZA DELO Z LJUDMI

Naroči se na e-novičke! 😊

Pridruži se naši skupnosti in bodi obveščen/-a o dnevih brezplačnega vedeževanja, tedenskih in mesečnih horoskopih ali pa o novih prispevikih.

S klikom na gumb – pošlji, se strinjate s splošnimi pogoji uporabe in pogoji poslovanja na Portalu8. V vaš nabiralnik boste 2x tedensko dobivali e-novičke z vsebino obvestil o novih izdelkih, ponudbah ali pa z vsebino zanimivih novic.

Preberite si nov tedenski horoskop za obdobje:

22.04.2019 – 28.04.2019

Tedenski horoskop Oven

 21.03. – 19.04.

tedenski horoskop 3.9.2018 - 9.9.2018

Teden bo srečen. Dane vam bodo nove možnosti, za katere boste morali imeti le malo poguma. Izpolni se vam lahko določena želja. Počutite se lahko srečno in izpolnjeno. Dogodki se bodo odvijali po vaših pričakovanjih.

Tedenski horoskop Bik

21.4. – 21.5

tedenski horoskop bik

Teden je lahko srečen. Ob svoji družini in ljubljenih osebah se boste počutili najbolje. Preživite več časa z njimi. Doživite lahko uspeh na določenih področjih. Vabljeni ste lahko tudi na kakšno slavje. Teden je lahko odličen za duhovno in osebno rast. Poglobite se vas in poiščite odgovore na vaša vprašanja. Bodite pozorni nekatere osebe so vam pripravljene pomagati nekatere pa vam, le želijo škodo.

Tedenski horoskop Dvojčka

21.5. – 21.6.

tedenski horoskop dvojcka

Postali boste pravični. Ljudem boste vračali, le tisto kar si zaslužijo. Ne pozabite tudi na svoje pravice. Določene zadeve se lahko slabo izidejo. Dogodki ne bodo šli po vaših pričakovanjih. Svet se vam lahko za kratek čas obrne na glavo. Tako boste videli še osebe in zadeve iz druge prespektive. V tem tednu so možne selitve ali potovanja v daljne kraje. Preden naredite naslednji korak, si vzemite dovolj časa za premislek.

Tedenski horoskop Rak

22.6. – 23.7.

tedenski horoskop - rak

Določene zadeve in odnosi se bodo končali. Cilji se lahko konačjo. S tem se bo pričelo nekaj novega, vendar bo potreno nekaj časa. Če menite, da potrebujete pomoč, prosite zanjo. Nekateri ljudje bodo zahtevali preveč od vas. Dobro premislite kaj počnete, saj ste lahko izkoriščeni. Stali boste na bojni nogi in bili v pripravljenosti na spopad. Privoščite si počitek.

Tedenski horoskop Lev

24.7. – 23.8.

tedenski horoskop lev

Dogodki se lahko odvijajo nasprotno od vaših pričakovanj. Svet se vam lahko obrne na glavo. Tako boste lahko še zadeve videli iz druge prespektive. Postavljeni boste pred izbiro. Dobro premislite preden izberete. Najbolje je lahko že pred vami, a boste iskali še bolje. Ne oklepajte se preteklosti. Naučite se lekcij iz nje in pojdite dalje.

Tedenski horoskop Devica

24.8. – 23.9.

tedenski horoskop devica

Počutite se lahko obupano. Težave vas bodo spravile v obup. Poiščite pomoč, če menite, da sami ne zmorete. Stali boste na razpotju in razmišljali katero pot bi izbrali. Vzemite si dovolj časa za premislek, pri tem pa poslušajte svojo intuicijo. Teden bo ugoden za selitve. Konec tedna si boste vzeli čas zase in si odgovorili na vaša vprašanja.

Tedenski horoskop Tehtnica

24.9. – 23.10.

tedenski horoskop - tehtnica

Določene zadeve se bodo ustavile ali obstale na mrtvi točki. Ne silite zadev naprej. Vzemite si čas za počitek. Določena želja se vam lahko uresniči. Proti koncu tedna lahko občutite čustveno ali finančno stisko. Če bo stiska prevelika, prosite za pomoč.

Tedenski horoskop Škorpijon

22.10. – 21.11.

tedenski horoskop - skorpijon

Pridobili boste veliko na moči. Morali boste biti bolj potrpežljivi. Nekatere stvari oziroma osebe je vredno čakati. Pričeli boste delati na svojih načrtih in ciljih. Ustvarjali boste nove zamisli in ideje. Imeli boste tudi več domišljije in postali boste bolj kreativni. Konec tedna je lahko čustveno hladen. Vse zadeve boste želeli imeti pod nadzorom.

Tedenski horoskop Strelec

23.11. – 21.12.

tedenski horoskop - strelec

Nekaterim zadevam ali osebam se boste morali odreči. Morda bo ta pot težka, vendar boste čez čas videli, da ste ravnali prav. Teden bo ugoden za opustitev slabih navad. Zadeve se bodo pričele premikati dalje. Dogodki bodo stekli po vaših pričakovanjih. Občutite lahko notranji klic, ki vas bo vodil naprej. Prisluhnite mu in pojdite dalje. Preteklosti ni več moč spremeniti.

Tedenski horoskop Kozorog

22.12. – 20.1.

tedenski horoskop - kozorog

Težave boste že komaj obvladovali. Vendar boste želeli ostati mirni. Pri nekaterih zadevah boste morali vajeti vzeti sami v roke in jih opraviti tako kot je potrebno. Pri tem prisluhnite svoji intuiciji. Nekatere želje se vam bodo uresničile. Počutili se boste izpolnjeno in srečno.

Tedenski horoskop Vodnar

21.01. – 19.02

tedenski horoskop vodnar

Dogodki se bodo pričeli odvijati po vaših pričakovanjih. Zadeve bodo stekle naprej same od sebe. Vaš trud bo poplačan. Obujali boste spomine na pretekle dogodke ali otroštvo. V življenje se vam lahko vrne stara ljubezen ali prijatelj. Postali boste zelo pravični. Ljudem boste vračali, le tisto kar si zaslužijo. Ne pozabite tudi na svoje pravice.

Tedenski horoskop Ribi

20.02. – 20.03.

tedenski horoskop ribi

Določenim zadevam boste morali prijeti vajeti v svoje roke in narediti tako kot je prav. Prisluhnite tudi svoji intuiciji. Prikažejo se vam lahko nove možnosti, za katere se boste morali izboriti. Imeli boste karmičen teden. Vračalo se vam bo dobro ali slabo, odvisno od vas samih. Pazite, da bodo vaša dejanja dobra, da se vam bo lahko tudi dobro vračalo.