Vsi smo že slišali za Satana, Luciferja…

Vsi ti so padli angeli, ki jih nekateri imenujejo tudi angeli teme.

Če se poglobimo v religije spoznamo, da imajo vse temne angele ali sile. Navajajo tudi težke skušnjave in uničenja, skratka vse kar je slabo.

Kdo so angeli teme?

Nekateri ne vedo kako je angel postal angel teme. Lucifer je bil prinašalec svetlobe in večji ljubljenec Boga, kmalu po tem je Lucifer želel Boga vreči iz prestola. Bog je takoj njega in vse ostale upornike vrgel v brezno. Tako so nastali angeli teme. Vsi angeli in nadangeli so nezmotljivi ter služijo vrhovnemu bitju. Noben angel se ne upira Stvarniku, ampak mu pomagajo pri reševanju preizkušen in izzivov na Zemlji.

Stvarnik je zemljo zasnoval tako, da ima vsak svobodno izbiro.

Stvarnik na zemlji ni želel popolnosti, saj potem ne bi bilo osebne in duhovne rasti ter potrebnih izzivov. Če na zemlji ne bi bilo negativnosti, potem tudi pozitivnost ne bi obstajala. Vsak človek se na zemlji uči kako uravnati materijalno in duhovno razsežnost. Z vsakim izkustvom se razsširja zavest bitij, ki so utelešena tukaj na zemlji, ko se vrnejo v svoj nesnovni dom se njihovo vrhovno bitje oplemeniti. Kadar se vrhovno bitje spusti v območje svobodne izbire, mora pozvati za nadzornika nadangela. Vedeti pa moramo, da je Lucifer tudi nadangel. Lucifer bo postavljen nazaj na svoje izvirno mesto, kadar se bodo ljudje na zemlji dvignili svojo zavest in se postavili na temno stran. Takrat bo Lucifer zavladal zemlji. Lucifer čaka na svoji temni strani in uporablja svojo neizmerno moč na vsakega posameznika. Vedeti moramo, da je vsako bitje svobodno in se ima pravico odločati, katero stran bo izbral. Več kot jih je na temni strani, večjo moč ima Lucifer.

V vsakem namreč še tli božanska iskra, a vse bolj tone v pozabo. Na tistih delih zemlje, kjer je svobodna izbira omejena, je tudi sama duhovna rast upočasnjena. Vedeti moramo, da naše misli in dejanja ustvarjajo naš zunanji svet, naš notranji svet je odsev zunanjega sveta na zemlji. Vse kar je negativno, temno in zlobno so lastnosti, ki odženejo svetlobo in povzroči pomanjkanje duhovnega zdravja. Če tavamo v temi smo zelo ranljivi, zlahka škodujemo drug drugemu, občutimo krivdo, strah, prevare in odmaknjeni od duhovnega bitja. Kadar smo odmaknjeni od vrhovnega bitja in se počutimo same in izolirane, takrat verjamemo, da smo sami na zemlji. Takrat se pričnemo izogibati osamljenosti, vendar na napačen način,postanemo odvisni od ljudi, jih pričnemo nadzorovati in postanemo vsiljivi. Zaradi pomanjkanja znanja o duhovnosti je pripomoglo k osredotočanju na materialne dobrine, uničevalnemu ravnanju med soljudmi, uničevanju planeta in negativnemu razmišljanju. Temni angeli so sedaj veliko bolj močni kot so bili prej. Zelo težko pa je na tej zemlji ohraniti čistost duše. Veliko duš se utelesi prav zaradi tega razloga, da se bori proti temi.

Kadar se osebe, ki so stopile na temno stran in se želijo spreobrniti, se angeli svetlobe hitro odzovejo na njihove krike in jim pomagajo navezati stik s svetlobo. Angeli svetlobe svojo moč uporabljajo, da spodbujajo in osvobajajo ljudi, med tem ko angeli teme zavajajo in jim dajejo negativne misli. Nekateri angeli teme se lahko izdajajo za angele svetlobe, da bi dosegli svoje nizkotne cilje. Če se želimo izogniti takšnim skušnjavam morajo naše misli ostati pozitivno naravnane, ohraniti zdravo pamet in slediti svojemu notranjemu vodstvu

Angeli svetlobe

Preden spustite duhovno bitje v svoj svet, se prepričajte, da prihaja iz svetlobe. vprašamo ga : »Ali si pravi angel svetlobe?«

To vprašanje ponovite trikrat in če je vsakič pritrdilen, ga sprejmite.

Angeli svetlobe izžarevajo zlato energijo in tudi vse njihove lastnosti. Od njih bomo slišali le ljubeče in pozitivne šepete. V naše življenje bodo dajali le harmonijo, pravičnost in ljubezen. Kadar vidimo angela svetlobe dobimo občutek varnosti, topline in miru.

Angeli svetlobe nimajo svobodne volje, saj služijo božji volji. Vedeti moramo, da svetloba vedno premaga temo in da nobena temna sila se nas ne more dotakniti, če ostanemo na svetli strani. Angeli so poslani od boga, da pomagajo na zemlji.

Zgodba o Leonu in o tem, kako se je spopadal s temnimi silami tega sveta

To je pripoved Leona, kako se spopada s temnimi silami tega sveta.

Leon se je rodil v zelo ugledno družino. Družina je od njega veliko pričakovala. Želja jim je bila, da bi Leon postal spoštovan zdravnik, tako kot njegov oče.

Leonu poklic zdravnika ni ravno ležal pri srcu, zato se je vpisal v računalniško šolo. Starša seveda nista bila zadovoljna, zato sta začela pritiskati nanj.
Iz prijetnega in pozitivnega človeka, je zaradi pritiskov postal zamorjen človek. Spopadati se je začel z depresijami in tesnobo. Ker ni videl izhoda iz te situacije se je začel podajati v alkohol.

Kljub težavam z alkoholom se je poročil in rodila sta se mu dva otroka. Preselil se je k ženi in z vsem srcem upal, da bo sedaj lahko premagal težave z alkoholom. Nekaj časa je bilo vse dobro in podal se je na svetlo pot svojega življenja. Žal pa to ni trajalo dolgo, saj se mu je v življenje vrinila mati. Zopet so se pričeli pritiski na njega in zopet je postajal zagrenjen in tesnoben. Zaradi tesnobe, da jo malce umili se je zopet podal v pijačo. Zopet je bil na temni poti, ki je ni vedel zapustiti. Zaradi pijače je izgubil dom in družino. Takrat se je resnično znašel v svetu teme, saj kaj takega ni nikoli pričakoval.

Zaradi pijače je bil na samem dnu.

prekomerno-pitje-alkohola-portal8-si

V njegovo življenje je vstopila nova ženska, pripravljena, da mu pomaga iz sveta teme. Zopet se je začel vzpenjati, zopet je v njegovo življenje posijala svetloba. Res, da je še vedel kdaj pil, ampak bil je pripravljen na novo in lepše življenje.

Kaj kmalu pa so njegovi zvedeli kje in s kom je, ni jim povedal za novo ljubezen niti kje je, zato sta ga iskala in tudi našla.

Zopet je vidno propadal, pijača je bila zopet njegova uteha. Njegova mati, pa ni imela miru. Dan na dan ga je klicala, ga krivila da pije, da se bo znašel na ulici, sam in osamljen. Ni hotela, da je v njegovem življenju kakšna ženska, hotela ga je le zase. In dosegla je svoj cilj. Odpeljala ga je v samoto, kjer je bil sam s seboj, s svojo pijačo. Verjela je, da če ga bo osamila, da mu bo pomagala, da bi pustil alkohol.

Danes še vedno pije, še vedno je sam in osamljen v svojem temačnem svetu.

Nikoli ne dovolite sebi, da vas bilo katera oseba, pa tudi če je to mati, popelje na temna pota. Bodite dovolj močni, da lahko najdete luč.

Angeli teme so srečni, saj se lahko poigravajo z njim, angeli svetlobe pa se trudijo, da bi ga popeljali na prava pota, samo on jih ne vidi. Ne bodite kot Leon, postavite se zase, in izženite iz svojega življenja vso negativo.

Se tudi vi borite s temnimi silami?

MODRI ŽAJBELJ
Za vse tiste, ki se trudijo opustiti slabe navade …

Kliknite na sliko, za ogled izdelka!

BELI ŽAJBELJ
Za odganjanje negativne energije ter drugih zastalih energij


Kliknite na sliko, za ogled izdelka!