Spletno vedeževanje

Spletno vedeževanje z nami vam ponuja možnost, da skupaj z vedeževalko pogledate globlje v vaše življenje in odkrijete kaj vas ovira na poti do sreče.

Izberi vedeževalca

Sem vedeževalka Anja. Z vedeževanjem se ukvarjam šest let. Pričela sem z gledanjem v kavno usedlino. To mi je pokazala moja mama. To me je zelo pritegnilo in sem se o tem veliko učila.Tako sem nadaljevala svojo duhovno pot. Pritegnile so me Tarot karte in nihalo. Čez čas se spoznala angelske karte, katere so me pritegnile, zaradi svojih pozitivnih sporočil. Veliko sem se učila tudi o astrologiji, čakrah in osebni rasti. Ker sem ugotovila kako posebni smo ljudje in da je vsak izmed nas drugačen, me je pritegnila tudi psihologija. Pred časom sem ugotovila tudi, da imam moč začutiti energijo in vibracijo drugih ljudi. S tem lažje pomagam osebi, ki je v stiski. Pri mojem delu pa mi zelo pomaga moja intuicija. Vedno zelo rada pomagam in svetujem ljudem v stiski. Sem zelo resna in vztrajna pri iskanju rešitve, pri vsakomur, ki jo potrebuje. Kot kozoroginja ne odneham zlahka in zadevi zmeraj pridem do konca.

Sem Duška, po astrološkem znaku me lahko prepoznate kot vodnarja, sem svobodna in družabna duša. Mnogo let nazaj sem se navdušila nad ciganskimi kartami, ko sem jih prvič prejela v dar. Takrat sve se prijateljico bolj za šalo, kot zares poigrale z njimi. Od tistega momenta dalje pa mislim, da sem odkrila svoj dar, saj je moja intuicija, kot notranja moč postajala le še močnejša. Opazila sem, da so se vse stvari pričele uresničevati, ko sem jih napovedala s pomočjo ciganskih kart. Zato sem se odločila nadaljevati svojo pot v tej smeri. Skozi leta sem se srečala tudi z nihalom, katerega še zdaj uporabljam pri svojem delu. V dvajsetih letih sem se spoznala že z mnogo različnimi ljudmi, od katerih sem se na tem področju veliko naučila. To delo opravljam z veseljem, saj me pri tem vodi močna želja po svetovanju ljudem v stiski. Kot vedeževalka mislim, da je najpomembneje pri izpolnjevanju tega poslanstva, dejstvo, da si vedno ne glede na vse odkrit, čeprav se resnica včasih zdi težka.

Potrebuješ pomoč?

Izbirate lahko med vedeževalko Duško in vedeževalko Anjo. O tem kdo sta, si lahko preberete s klikom na gumb »več o Duški« ali pa s klikom na gumb »več o Anji«. Ko se boste odločili kateri izmed vedeževalk bi radi zaupali svoja vprašanja, preprosto kliknite na gumb »kontakt«. 

Če v vaš uporabniški profil še niste vpisani, se vam bo preden bo omogočen kontakt z vedeževalko, odprlo okno za prijavo ali registracijo v uporabniški račun.

Če je vedeževalka dosegljiva na spletni strani, lahko odgovor pričakuješ v roku 10 minut. V nasprotnem primeru, da vedeževalka ni dosegljiva pa lahko odgovor pričakuješ najkasneje v roku enega dneva. V tem primeru boš o prejetem odgovoru obveščen/-na na e-poštni naslov.

Vsi pogovori, kakor pa tudi vsa vprašanja, ostanejo med vedeževalcem in tabo. Vedeževalec bi ob razkritju pogovora tretji osebi, kršil svoja načela, ki se jih pri opravljanju svojega dela zavesto in strogo drži.

Fizična prisotnost je pomembna le v fizičnem svetu. Razdalja in čas ne predstavljata nobene ovire v duhovnem svetu. Ni važno, če oseba sedi nasproti vedeževalca ali pa je oseba na drugem koncu sveta. V okolju, kjer ni motečih dejavnikov je vedeževanje osebi še bolj natančno, saj se lahko vedeževalec zares prisluhne svoji intuiciji in se še bolj poglobi v odgovor, ki ga bo podal.