V življenju se nam lahko zgodi, da nam je nekdo všeč, a nismo ravno prepričani, če smo mu ali ji tudi mi všeč. S pomočjo njegovega ali njenega nebesnega znamenja, lahko spoznate ali ste jim všeč. Vsako nebesno znamenje se namreč obnaša drugače, kadar se zaljubi. Pozanimajte se, kaj je vaša simpatija po nebesnemu znamenju in si odgovorite na vprašanje  »Kako izvedeti, ali sem všeč svoji simpatiji?«

Sedaj se poglobimo v vprašanje, kako glede na nebesno znamenje izvedeti, če ste všeč vaši simpatiji? Spodaj napisano velja tako za ženske, kakor tudi za moške.

Kako vem, da sem všeč ovnu?

21.03. – 20.04.

Pri ovnu boste takoj vedeli, kdaj ste mu všeč, saj vam bo to kar sam povedal. Če pa vam ne bo povedal pa vam bo to vsekakor pokazal. Za vas se bo zanimal in se vztrajno trudil pridobiti vaše srce.
Ovni so odločeni in trmasti, zato, če si želi vas, boste prvi na njegovem “seznamu”. Vedno bo želel vedeti kako ste, kaj počnete oziroma bo želel vedeti vse o vam. Ovnova ljubezen je strastna in le stežka ugasne, zato se pripravite na vročo ljubezen.

kako-vem-da-sem-vsec-ovnu

Kako vem, da sem všeč biku?

21.04. – 20.05.

Kadar boste všeč biku vas bo pričel zasipati z majhnimi pozornostmi in vas bo želel razvajati. Uporabljal bo le tople in nežne besede. Svoj čas bo posvetil le vam in vas želel narediti srečne ter zadovoljne. Opazili pa boste tudi, da postaja ljubosumen na tiste, s katerimi preživite več časa. Želel bo, da svoj čas preživite le z njim. Trudili se bodo pridobiti vaše srce in ga tudi obdržati! Biki pa so tudi zelo trmasti, zato bodite previdni!

kako-vem-da-sem-vsec-biku

Kako vem, da sem všeč dvojčku?

21.05. – 21.06.

Dvojčki postanejo nervozni in zmedeni, kadar se pogovarjajo z osebo, ki jim je všeč. Želijo izgledati mirno in zbrano, vendar, če jih boste dobro opazovali, boste opazili njihovo tremo. Najbolje pa boste vedeli, da ste jim všeč, kadar bodo pričeli govoriti o vam in vas hvaliti svojim prijateljem ter družini. V njihovih očeh boste “popolni”, zato bodo z vami tako tudi ravnali. Dvojčki so znani po tem, da radi govorijo in “zbijajo šale”, zato hitro osvojijo svojo simpatijo.

kako-vem-da-sem-vsec-dvojckoma

Kako vem, da sem všeč raku?

22.06. – 23.07.

Raki so zelo sramežljivi na začetku, zato so lahko bolj tihi. A kadar spoznajo, da ste mu všeč, se bodo ob vas sprostili, govorili in razkrivali svoje skrivnosti. Kadar boste všeč raku, bo vedno želel biti v vaši bližini. Vabil vas bo na zmenke, sprehode in tudi v svojo družbo. Ko bo pričelo postajati bolj resno, vas bo želel samo zase. Kadar vas bo osvojil, vas bo le stežka izpustil, zato se pripravite na trajno ljubezen!

kako-vem-da-sem-vsec-raku

Kako vem, da sem všeč levu?

24.07. – 23.08.

Levi so znani po svoji samozavesti, zato bodo svojo simpatijo z lahkoto osvojili. K svoji simpatiji bodo samozavestno pristopili in ji dvorili. Kadar jim je nekdo všeč, le stežka odnehajo z dvorjenjem in komplimenti. So tudi zelo romantični, zato vas lahko povabijo na romantično večerjo ali pa vam priredijo romantično presenečenje. Ker so tudi radodarni, vas bodo zasipali z majhnimi pozornostmi in vas želeli na vsak način očarati. Ne bo minil dan, da vam ne bi izkazali svojo naklonjenosti do vas.

kako-vem-da-sem-vsec-levu

Kako vem, da sem všeč devici?

24.08. – 23.09.

Device so ene izmed nebesnih znamenj, ki se težko zaljubijo, a kadar se, je to navadno trajno. Device iščejo nekoga, s katerim se bodo ujele na intelektualni ravni in nekoga, ki jim bo dnevno »razsvetlil« njihovo pot. Kadar je devici nekdo všeč, bo ta postala zelo duhovite in igriva.
S svojo simpatije se bodo pogovarjale tudi o resnih temah in vam pričele tudi zaupati svoje cilje. Najbolje pa boste vedeli, da ste jim všeč in da jim ni vseeno za vas, kadar vas bodo pričele kritizirati ter vam govoriti, da nekaj ni dobro za vas.
A naj vas to ne prestraši, saj tako device kažejo svojo skrb za vas in to, da ste jim resnično všeč.

kako-vem-da-sem-vsec-devici

Kako vem, da sem všeč tehtnici?

24.09. – 23.10.

Tehtnice verjamejo v ljubezen na prvi pogled, zato se hitro zaljubijo. Kadar jim boste všeč bo to postalo zelo očitno, saj vam bodo neprestano dajale komplimente, do vas se bodo obnašale »sladko« in očarljivo. Ker pa so tehtnice romantične duše in tudi zelo očarljive, svojo simpatijo zelo hitro osvojijo. Tehtnice namreč točno vedo, kaj morajo reči, da bi vas osvojile in tudi obdržale v svojem življenju. Občutek vam bodo dajale, da ste za njih edina in najbolj pomembna oseba v njihovem celotnem svetu.

kako-vem-da-sem-vsec-tehtnici

Kako vem, da sem všeč škorpijonu?

24.10. – 21.11.

Škorpijoni se bodo z vami pogovarjali ure in ure. Z vami bodo govorili o vsem, o vremenu, hobijih, o hrani, o čemer koli, samo da bi lahko ohranili stik z vami. Na vaša sporočila se bodo takoj odzvali. Nikakor ne bodo dovolili, da bi čakali ali pa ostali v dvomih. Kadar ste škorpijonu resnično všeč, vam bo sledil na vsakem koraku, o vas želel vedeti prav vse, najbolj srečen pa bo takrat, kadar boste svoj čas namenili le njemu. Zgodi pa se lahko tudi, da škorpijon postane preveč posesiven ali pa tudi ljubosumen, kadar jim je nekdo resnično pri srcu. Vendar to je le njihov pokazatelj, da ste mu všeč in, da si želi le vas.

kako-vem-da sem-vsec-skorpijonu

Kako vem, da sem všeč strelcu?

22.11. – 21.12.

Strelci se zaljubijo v osebe, ki jim predstavljajo nekakšen izziv. Radi imajo tako miselne izzive, kakor pa tudi ljubezenske. Strelci so tudi zelo direktni in iskreni ljudje, zato, če jim boste všeč, vam bodo to vsekakor povedali in vam jasno nakazali. Pripravite pa se na še tako krute resnice, saj bodo z vami želeli deliti prav vse. Pred vami ne bodo ničesar skrivali. Velik znak, da ste jim všeč bo tudi ta, da bodo z vami želeli preživeti več časa in bodo z vami pričeli planirati svojo prihodnost. Zapomnite si, da so strelci zelo svobodni ljudje in, da imajo radi svoj dragoceni čas zase ter svoje pustolovščine. Tako, da če ste v njihovem urniku zapisani tudi vi, ste jim vsekakor pomembni!

kako-vem-da-sem-vsec-strelcu

Kako vem, da sem všeč kozorogu?

22.12. – 20.01.

Pri kozorogih boste morda imeli težavo spoznati, če ste jim všeč ali ne, saj so zelo skrivnostna bitja. A ne skrbite, kadar jim boste všeč, vam bodo to jasno nakazali. Svoj dragoceni čas bodo posvetili le vam in se trudili dokazati svojo ljubezen do vas. Dajali vam bodo tudi nasvete, vam prisluhnili in vam želeli pomagati še v tako težki situaciji. Vedno bodo ob vas in v pripravljenosti, da vas obranijo. Kozorogi so zelo skrbni ljudje, zato bodo želeli skrbeti za vas in nikoli vam ne bo primanjkovalo pozornosti. Da bi pa pritegnili kozorogovo oko, pa morate biti na isti intelektualni in čustveni ravni, kot oni. Ta raven pa je navadno precej visoka.

kako-vem-da-sem-vsec-kozorogu

Kako vem, da sem všeč vodnarju?

21.01. – 19.02.

Pri vodnarju boste le s težavo spoznali, če ste jim všeč ali ne. Saj se navadno, kadar jim je nekdo resnično všeč, odmaknejo, postanejo otročji in vas zasledujejo na družabni omrežjih. Čakali vas bodo, da vi naredite prvi korak, da se opogumite in jim izpoveste svoja čustva. Oni bodo to storili, vendar s težavo! A ne skrbite, če vodnarju ne boste všeč, vam bo to vsekakor povedal. So zelo “čudaška” bitja, zato se pripravite na vse! Navadno iščejo partnerja, ki jim bo podoben in bo dopuščal njihovo svobodno voljo. Vodnarji vsekakor ne marajo, da jim nekdo govori, kaj morajo storiti! Če vam je všeč vodnar, bodite iskreni in mu jasno nakažite, da vam je všeč. Ko bo pridobil potrditev od vas, da vam je všeč, se bo tudi vodnar pričel truditi za vas.

kako-vem-da-sem-vsec-vodnarju

Kako vem, da sem všeč ribi?

20.02. – 20.03.

Ribi imajo navadno močno intuicijo, zato se ravnajo po njej. Če jim nekaj na vas ne bo všeč ali pa jih bo zmotilo, se bodo takoj odmaknile. Če pa jim boste všeč, bodo z vami ostajale in vas idealizirale. So zelo romantične duše, zato vas bodo hitro osvojile s svojim šarmom. Z vami bodo želele preživeti čim več časa in vsakomur bodo govorile o vas ter vas hvalile. Svojega zanimanja za vas ne bodo skrivale, temveč ga bodo odkrito pokazale. Morali pa boste tudi vi pokazati zanimanje, drugače se bodo pričele odmikati od vas!

kako-vem-da-sem-vsec-ribamAnja A

Prispevek je pripravil/-a Anja A

Rada pomaga ljudem v stiski in njihove misli obrne v pozitivne in ljubeče, saj tega veliko primanjkuje v Svetu - Sočutja. Rada se spopada s težavami in ovirami, zato jo veseli psihologija in človekov um na sploh, poleg se pa odlično dopolnjuje njena veda o duhovnosti ter ezoteriki, ki jo z veseljem uporablja vsak dan svojega življenja. Verjame, da lahko vsak doseže svoje sanje, z močjo pozitivnega razmišljanja in truda.

Podobni članki