Tedenski horoskop

Tedenski horoskop 03.12.-09.12.

By 2. december, 2018 No Comments
tedenski horoskop

Preberite si tedenski horoskop in ugotovite kaj vas čaka.

03.12.2018 – 09.12.2018

Tedenski horoskop Oven

 21.03. – 19.04.

tedenski horoskop 3.9.2018 - 9.9.2018

Pustite, da se stari vzorci porušijo, stari cilji in odnosi kateri vodijo v propad. Začnite graditi znova in veliko bolje! Čas bo ugoden za odvajanje od slabih navad. Zapustite določene okoliščine, saj vam črpajo samo energijo. Konec tedna bo temeljil na ljubezni in čustvih. Posvetite se ljubljenim osebam.

Tedenski horoskop Bik

21.4. – 21.5

tedenski horoskop bik

Ugotovite lahko, da imate vse kar potrebujete za naslednji korak. Le še pogum vam bo manjkal. Odpravili se boste na nove pustolovščine. Imeli boste dosti več energije, tako boste lahko naredili ali dokončali zadeve, katere prej niste mogli. Ne zatiskajte si oči. Poglejte resnici v oči in se soočite z težavami.

Tedenski horoskop Dvojčka

21.5. – 21.6.

tedenski horoskop dvojcka

Začetek tedna se lahko zelo hitro odvija in dogodki so lahko zelo nepredvidljivi. Mogoče bi bilo najbolje, da ne hitite in se prepustite. Lahko ste zmedeni. Prejmete lahko notranji klic. Pozival vas bo, da se premaknete iz točke, katera ni več koristna. Občutite lahko srečo in voljo za naprej.

Tedenski horoskop Rak

22.6. – 23.7.

tedenski horoskop - rak

Počutite se lahko depresivno in tesnobno. Ne boste več videli izhoda iz vaših težav. Zatiskate si oči in živite v preteklosti, to ni način s katerim boste rešili vaše težave. Odprite oči in se soočite z težavami. Prosite za pomoč, če menite, da ne zmorete sami. Izogibajte se konfliktom, saj si lahko naložite še več bremena.

Tedenski horoskop Lev

24.7. – 23.8.

tedenski horoskop lev

V tem tednu trdno delajte na svojih načrtih. Nobene priložnosti ne izpustite iz rok, saj so vam lahko zelo koristne. Poslušajte svoj notranji glas kaj vam govori. Vzemite življenje v svoje roke in naredite stvari tako, kot je prav. Teden bo ugoden za praktične projekte.

Tedenski horoskop Devica

24.8. – 23.9.

tedenski horoskop devica

Začetek tedna je lahko uspešen in srečen. Dobili boste občutek, da imate vse za naslednji korak. Stari vzorci se bodo začeli rušiti. Začeli boste graditi nove vzorce, odnose in načrte. Obžalujete lahko neke stvari iz preteklosti. Ne obupajte takoj! Zmeraj je upanje.

Tudi vaš oglas je lahko tukaj

Tedenski horoskop Tehtnica

24.9. – 23.10.

tedenski horoskop - tehtnica

Pred vami je lahko težek korak ali pot. Veliko boste pridobili na moči! Naučite se biti potrpežljivi, saj neke stvari potrebujejo svoj čas, da pridejo do vas! Z silo pa ničesar ne boste uspeli. Konec tedna se boste počutili stabilne. Doma se lahko zadeve uredijo. V življenje se vam lahko vrne stari prijatelj ali ljubezen.

Tedenski horoskop Škorpijon

22.10. – 21.11.

tedenski horoskop - skorpijon

Začetek tedna je lahko srečen. Skušajte ga preživeti ob ljubljenim osebam. Od sredine tedna lahko dobite občutek, da bi raje bili sami. Kar ni nič narobe. Vzemite si čas zase in si odgovorite na vprašanja, ki si jih zastavljate. Konec tedna ste lahko zelo razočarani. Mogoče boste nekomu preveč zaupali?

Tedenski horoskop Strelec

23.11. – 21.12.

tedenski horoskop - strelec

Teden je lahko precej težaven. Nabere se vam lahko veliko bremena. Zaradi težav ne boste več vedeli ali se premikate po pravi poti. Določene zadeve lahko obžalujete, ki ste jih naredili v preteklosti. Ne obupajte, saj je še vedno upanja! Odrečite se določenim zadevam ali osebam, ki od vas še črpajo samo energijo.

Tedenski horoskop Kozorog

22.12. – 20.1.

tedenski horoskop - kozorog

Dobite lahko notranji klic, kateri vas bo pozival, da se premaknete iz mrtve točke ali iz točke, katera ni več koristna. V tem tednu poslušajte svoj notranji glas. Občutite lahko obilje. Želeli boste pomagati drugim, ki so v stiski. Bodite pozorni komu pomagate, da ne bo prihajalo do nepotrebnih konfliktov.

Tedenski horoskop Vodnar

21.01. – 19.02

tedenski horoskop vodnar

Prepustili se boste toku življenja. Imeli boste večjo domišljijo, uporabite jo pravilno. Ne zidajte si gradov nad oblaki, da vas ne bo realnost razočarala. Izpolni se vam lahko določena želja. Mogoče je potrebo, le še malo truda, da bi uspeli. Ne odnehajte sedaj!

Tedenski horoskop Ribi

20.02. – 20.03.

tedenski horoskop ribi

Opustite slabe stvari in navade. Določene osebe vam še samo kradejo energijo, čas je, da poskrbite za svojo srečo. Ponudijo se vam lahko nove možnosti za zvezo. Okrevali boste po težkih preizkušnjah. Uspešno boste okrevali po bolezni ali operaciji.

Leave a Reply