Tedenski horoskop 04.03.-10.03.

Preberite si tedenski horoskop za obdobje:

04.03.2019 – 10.03.2019

Tedenski horoskop Oven

 21.03. – 19.04.

tedenski horoskop 3.9.2018 - 9.9.2018

Zadeve se bodo pričele premikati same od sebe. Vaš trud se bo pričel obrestovati. Nekatere zadeve vam bodo še delale skrbi. Slepili se boste z lažmi. Odprite oči in se soočite z resnico. Ugotovili boste, da vam družina stoji ob strani, le prositi morate za pomoč. Doživite lahko uspeh na vseh področjih.

Tedenski horoskop Bik

21.4. – 21.5

tedenski horoskop bik

Povrnili se vam bo vaša energija. Postali boste bolj energični in vaše težave boste z lahkoto reševali. Podajali se boste na nove pustolovščine. Ponudijo se vam lahko nove priložnosti, le zgrabiti jih boste morali. Priložnosti se lahko pokažejo posebej na finančnem in poslovnem področju. Spoznate lahko tudi novo osebo, ki vam bo v veliko oporo.

Tedenski horoskop Dvojčka

21.5. – 21.6.

tedenski horoskop dvojcka

Teden je lahko čustveno in duševno težak. Občutite lahko čustveno ali finančno stisko. Morda boste od daleč od doma in boste imeli večje domotožje. Občutite lahko tesnobo in pričnete zapadati v depresijo. Vaše težave se bodo kopičile. Na pomoč vam lahko priskoči dober prijatelj, če ga boste le spustili blizu sebe. Poda vam lahko modre nasvete. Če menite, da so vaše težave resnejše, se posvetujte z svojim zdravnikom/psihologom.

Tedenski horoskop Rak

22.6. – 23.7.

tedenski horoskop - rak

Izpolni se vam lahko srčna želja. Imate lahko karmičen teden, zato pazite kaj počnete. Prične se vam lahko vračati dobro ali slabo odvisno od vas samih. Bodite pozorni na vse spremembe. Odpovedati se boste morali določenim zadevam ali osebam. Pot bo težka, vendar boste na koncu ugotovili, da ste ravnali prav. Teden je ugoden tudi za odvajanje od slabih navad.

Tedenski horoskop Lev

24.7. – 23.8.

tedenski horoskop lev

Pridobili boste veliko na moči. Napolnili se boste z novo energijo, ki vas bo vodila do vaših ciljev. Spoznate lahko tudi novo osebo, katera vas bo popeljala na vročo pustolovščino. Našli boste pravo pot do vašega notranjega miru. Zadeve boste reševali mirno in z trezno glavo. Poslušajte svojo intuicijo. Zgrabiti boste morali vajeti svojega življenja v svoje roke in narediti tako, kot je prav. Le vi veste kaj je najbolje za vas.

Tedenski horoskop Devica

24.8. – 23.9.

tedenski horoskop devica

Zadeve se bodo pričele premikati naprej same od sebe. Vaš trud se bo obrestoval. Uresničite lahko svoje cilje. Najdete lahko pravo pot, katera vas bo vodila do vaših ciljev. Doživite lahko velik uspeh. Konec tedna boste delali na svojih novih ciljih. Vzemite si dovolj časa za premislek, kateri bo vaš naslednji korak do uspeha.

Tudi vaš oglas je lahko tukaj

Tedenski horoskop Tehtnica

24.9. – 23.10.

tedenski horoskop - tehtnica

Začetek tedna je lahko težek. Določene zadeve ali odnosi se bodo končali. Občutite lahko žalost ali obup. Postavljeni boste pred veliko izbiro. Ne boste vedeli kaj oziroma koga izbrati. Ne boste opazili, da najbolje je že pred vami. Iskali boste še bolje. Pazite, da ne boste razočarani. Vzemite si čas za premislek. Konec tedna lahko doživite uspeh in izpolnitev želja. Vabljeni ste lahko tudi na kakšna slavja.

Tedenski horoskop Škorpijon

22.10. – 21.11.

tedenski horoskop - skorpijon

Teden je lahko naporen. Postanete lahko zelo trmasti. Zaradi trme lahko spregledate mnogo priložnosti. Dvignite glavo pokončno. Nekatere bitke lahko izgubite ali pa boste sami odstopili od njih, saj boste opazili, da ni vredno vašega truda. Dogodki lahko postanejo zelo nepredvidljivi. Postanete lahko zmedeni in ne boste vedeli kaj je prav in kaj ni.

Tedenski horoskop Strelec

23.11. – 21.12.

tedenski horoskop - strelec

Pazite se določenih oseb, saj so lahko hinavske. Nekatere osebe vas lahko močno razočarajo. Zadeve se bodo pričele premikati same od sebe. Vaš trud se bo pričel obrestovati. Najdete lahko pravo pot do uspeha. Uspete lahko na vseh področjih, če se boste le dovolj potrudili. Uskladite dobro in slabo. Bodite pozorni na spremembe.

Tedenski horoskop Kozorog

22.12. – 20.1.

tedenski horoskop - kozorog

Teden je lahko sproščen in miren. Snidite se lahko z ljubljeno osebo. Več sreče lahko imate na ljubezenskem področju. Spoznate lahko dušo dvojčico. Vzemite si čas zase in si napolnite svoje “baterije”. Pričeli boste znova. Odprli boste nov list v svoji knjigi in se odpravili v nepoznano. Le pazite, da ne boste preveč naivni.

Tedenski horoskop Vodnar

21.01. – 19.02

tedenski horoskop vodnar

Imate lahko karmičen teden, zato pazite kaj počnete. Prične se vam lahko vračati dobro ali slabo, odvisno od vas samih. Prepustili se boste toku življenja. Imeli boste večjo domišljijo, izkoristite jo pravilno. Ne zidajte si gradov nad oblaki, saj vas lahko kruta realnost močno razočara. Svet se vam lahko obrne na glavo. Dogodki se ne bodo odvijali po vaših pričakovanjih. Zadeve boste videli še iz druge prespektive.

Tedenski horoskop Ribi

20.02. – 20.03.

tedenski horoskop ribi

Najdete lahko pot do uspeha. Uskladite se med dobrim in slabim, tako boste zadeve bolje videli. Nedokončane zadeve bodo prišle za vami. Dokončajte jih, počasi in premišljeno. Ne odpirajte novih poslov, dokler ne zaključite z starimi. Končajo se lahko določena obdobja, cilji ali odnosi. S tem prihaja nekaj novega in boljšega, vendar boste morali biti potrpežljivi in pozitivni.

Pusti odgovor

Vaš Email ne bo prikazan