Tedenski horoskop 05.11.-11.11.

Preberite si nov tedenski horoskop za obdobje:

05.11.2018 – 11.11.2018

Tedenski horoskop Oven

 21.03. – 19.04.

tedenski horoskop 3.9.2018 - 9.9.2018

Odpravili se boste na nove dogodivščine. Imeli boste veliko energije, zato je ne zapravljajte za skrbi in negativnosti. Obžalujete lahko določene zadeve iz preteklosti. Ne obupajte, saj je še zmeraj upanja, da se dokažete, da zmorete bolje. Spomini se lahko vrnejo na otroštvo ali bivšo ljubezen.

Tedenski horoskop Bik

21.4. – 21.5

tedenski horoskop bik

Posvetite z primerno osebo, preden sklepate posle ali se odločate. V tem tednu se lahko dogodki odvijajo nasprotno od vaših pričakovanj. Zadeve lahko vidite še iz druge perspektive. Konec tedna si vzemite čas zase in si odgovorite na svoja postavljena vprašanja.

Tedenski horoskop Dvojčka

21.5. – 21.6.

tedenski horoskop dvojcka

Nabere se vam lahko veliko skrbi. Zaradi bremena, ki ga nosite, ne boste več vedeli ali se gibljete po pravi poti. Zaupajte svoji intuiciji. Postanete lahko tudi bolj čustveni in občutljivi. Teden je lahko ugoden za spočetje otroka. Konec tedna ste lahko zelo napeti in boste v stalni pripravljenost na boj. Skušajte se sprostiti.

Tedenski horoskop Rak

22.6. – 23.7.

tedenski horoskop - rak

Uživali boste v samoti. Teden je lahko čustveno težji, zato boste potrebovali več časa zase. Tudi, če cel teden preživite v samoti, ni nič narobe! Postanete lahko tudi bolj zaščitniški do oseb, ki so vam drage. V tem tednu so možnosti večje za spočetje otroka. Konec tedna ste lahko v stalni pripravljenosti na boj. Ustavite se in zadihajte. Mislite pozitivno.

Tedenski horoskop Lev

24.7. – 23.8.

tedenski horoskop lev

Teden je lahko za vas precej naporen. Zadeve se lahko ustavljajo, nekatere pa zelo počasi premikajo. Zdelo se vam bo, da vse stoji na mestu in da je vaš trud zaman. Morda je čas za nove cilje? Ustvarite si rezervne načrte, imejte nove inspiracije! Ne dajajte si še dodatnega premena na ramena. Zaupajte svojemu notranjemu glasu in se počasi premikajte naprej.

Tedenski horoskop Devica

24.8. – 23.9.

tedenski horoskop devica

Obžalujete lahko določene zadeve iz preteklosti. Žalost in obup vam ne bodo pomagali. Potrudite se, da boste tokrat naredili boljše poteze! Ne ozirajte se preveč na preteklost in se je ne oklepajte. Poglejte na prihodnost in si ustvarjate boljšo podobo. Pridete lahko do uspeha!

Tudi vaš oglas je lahko tukaj

Tedenski horoskop Tehtnica

24.9. – 23.10.

tedenski horoskop - tehtnica

Imeli boste več energije, uporabite jo pravilno. Skrbi in tegobe pustite na strani in uporabite energije pozitivno. Pripelje vas lahko do novih uspehov! Ugotovili boste, da hodite po pravi poti. Spominjali se boste na otroštvo ali pretkle spomine. V življenje se vam lahko vrne bivša ljubezen ali prijatelj.

Tedenski horoskop Škorpijon

22.10. – 21.11.

tedenski horoskop - skorpijon

Prepustili se boste toku življenja. Imeli boste večjo domišljijom uporabite jo pravilno. Ne zidajte si gradov nad oblaki, saj ste lahko razočarani. Znajdete se lahko v ljubezenskem trikotniku. Lahko ste razočarani v ljubezni. Če mislite, da potrebujete pomoč, jo poiščite!

Tedenski horoskop Strelec

23.11. – 21.12.

tedenski horoskop - strelec

Dokončajte nedokončane zadeve. Kar ste začeli dokončajte, ne puščajte stvari nedokončanih. Svet se vam lahko obrne na glavo. Ta teden zadeve ne bodo šle po vaših pričakovanjih. Vzemite si čas zase. Nič ne bo narobe in ničesar ne boste zamudili, če si vzamete svoj čas te si odgovorite na vaša vprašanja.

Tedenski horoskop Kozorog

22.12. – 20.1.

tedenski horoskop - kozorog

V tem tednu se vam lahko izpolnijo želje. Počutili se boste izpolnjene in srečne. Nekatere stvari boste videli še iz druge perspektive. Določene zadeve morda ne bodo potekale po vaših pričakovanjih. Dobite lahko klic ali sporočilo iz tujine od prijatelja, sorodnika ali poslovno. Tudi vabljeni ste lahko v tujino. Spoznate lahko novo osebo!

Tedenski horoskop Vodnar

23.11. – 21.12.

tedenski horoskop vodnar

Določene zadeve in cilji se lahko pričnejo razpadati. Odnosi se lahko končajo. Dobite lahko občutek, da se vam razpada celoten svet. Teden bo težek, zato skušajte ostati pozitivni. Zadeve boste videli iz druge prespektive. Ponujena vam je lahko roka za pomoč, če jo boste le videli.

Tedenski horoskop Ribi

20.02. – 20.03.

tedenski horoskop ribi

Začetek tedna je lahko obetaven. Imeli boste občutek, da imate vse kar potrebujete za naslednji korak. Vendar vas lahko skrbi uničijo. Zaradi skrbi se lahko počutite depresivno in tesnobno. Zaupajte le svojemu notranjemu glasu. Počutite se lahko izgubljeno in poraženo.

Pusti odgovor

Vaš Email ne bo prikazan