Tedenski horoskop – 07.01.-13.01.

Preberite si tedenski horoskop za obdobje:

07.01.2019 – 13.01.2019

Tedenski horoskop Oven

 21.03. – 19.04.

tedenski horoskop 3.9.2018 - 9.9.2018

V tem tednu boste ovire morali premagovati sami. Tako se boste tudi najbolje počutili. Uspešno boste ukrevali po težkih preizkušnjah. Pričeli se boste postavljati nazaj na svoje noge. Neke zadeve iz preteklosti boste obžalovali. Ne ozirajte se toliko na preteklost, obrnite pogled na prihodnost in skušajte zadeve urediti. Če ste bolni ali ste bili na kakšni operaciji boste uspešno ukrevali in precej hitro.

Tedenski horoskop Bik

21.4. – 21.5

tedenski horoskop bik

Uživali boste v samoti. Želeli se boste odmakniti za kratek čas od zunanjega sveta. Počutite se lahko srečno in izpolnjeno. Družinske zadeve se bodo pričele urejati. Zopet boste v svojmu domu občutili mir in ljubezen. Pričnete si lahko pod noge metati polena. Ne boste želeli pri določenih situacijah uvideti resnice. Ne zasipajte se z lažmi, raje se spopadite z resnico.

Tedenski horoskop Dvojčka

21.5. – 21.6.

tedenski horoskop dvojcka

Zaradi preveč skrbi lahko zapadete v depresijo. Počutili se boste nemočne in tesnobne. Ne boste našli pravilnega izhoda, zato boste raje sedeli v temi. Čaka vas težja pot. Določene zadeve se bodo zaključile. Lahko tudi nekateri odnosi propadejo ali cilji. Najti boste morali svetlobo v vaši temi. Najdete jo lahko hitro, če boste le vi tako želeli. Stopili boste na novo pot, ki vas bo vodila novim pustolovščinam.

Tedenski horoskop Rak

22.6. – 23.7.

tedenski horoskop - rak

Zavezali si boste oči in ne boste želeli videti resnice. Resnico boste morali v vsakem primeru spoznati, zato je najbolje, da je to čim prej! Ne slepite se opravite z težavami in se podajte naprej. Javi se vam lahko prijatelj ali sorodnik iz daljših krajev. V službi so lahko spremembe. Če ste brez službe imate v tem tednu večje možnosti, da jo dobite. Dokončajte nedokončane zadeve. Ne odpravljajte se delati nove stvari, če še starih niste končali!

Tedenski horoskop Lev

24.7. – 23.8.

tedenski horoskop lev

Teden bo temeljil bolj na materialne zadeve in delo. Oklepali se boste preteklosti. Morda je čas, da pustite preteklost za seboj in se osredotočite na prihodnost. Morda se boste oklepali nekih starih vzorcev. Nadgradite se raje z novimi! Pri nekaterih odločitvah, preden se odločite, se raje posvetujte z primerno osebo. Tudi, če imate kakšne težave, vas naj ne bo sram prositi za pomoč. Zadeve boste želeli imeti pod stalnim nadzorom, kar lahko vodi v večji stres. Skušajte se sprostiti.

Tedenski horoskop Devica

24.8. – 23.9.

tedenski horoskop devica

Morda boste želeli sklepati nova posla, vendar preden se odločite, se posvetujte z primerno osebo. Če imate kakršnekoli težave, prosite za pomoč. Teden je lahko čustveno hladen. Želeli boste imeti vse pod nadzorom. Ne boste kazali toliko čustev in drugim se boste zdeli preveč strogi ter cinični. Znajdete se lahko v situaciji, kateri vas bodo določene osebe prosile za pomoč. Vendar dobro premislite, saj ste lahko izkoriščeni!

Tudi vaš oglas je lahko tukaj

Tedenski horoskop Tehtnica

24.9. – 23.10.

tedenski horoskop - tehtnica

Nabere se vam lahko veliko težav. Zaradi bremena, ki ga boste nosili, ne boste več vedeli ali se gibljete po pravi poti. Počutite se lahko brezizhodno. Kljub bremenu, ki ga nosite morate ostati močni in pozitivni! Določene zadeve se lahko končajo. Tudi nekateri odnosi in cilji lahko razpadejo. Najti morate, le svetlobo v vaši temi. Obujali boste spomine na pretekle dogodke. V življenje se vam lahko vrne tudi stari prijatelj ali ljubezen.

Tedenski horoskop Škorpijon

22.10. – 21.11.

tedenski horoskop - skorpijon

Najdete lahko pravilno pot, ki vas bo vodila do uspehov. Uskladiti boste morali dobro in slabo. Imeli boste boje med razumom in srcem. Postali boste tudi bolj zaščitnički do ljubljenih oseb. Vendar ne pretiravajte. Postanete lahko tudi bolj strogi in želeli boste, da je vaša beseda zadnja. Konec tedna vas lahko čaka sreča. Izpolnijo se vam lahko določene želje.

Tedenski horoskop Strelec

23.11. – 21.12.

tedenski horoskop - strelec

Pričeli boste delati na svojih načrtih. Ustvarjali si boste tudi nove cilje. Teden bo odličen za nove projekte. Imeli boste večjo domišljijo. Postanete lahko bolj čustveni. Prepustili se boste toku življenja. Kovali si boste gradove nad oblaki in sanjali o boljši, celo nerealni prihodnosti. Raje tega ne počnite, saj vas lahko kruta realnot razočara. Izogibajte se konfliktom, saj ne bi prinesli nič koristnega.

Tedenski horoskop Kozorog

22.12. – 20.1.

tedenski horoskop - kozorog

V tem tednu se osredotočite na svoj notranji glas in ga poslušajte kaj vam govori. Zgrabite svoje življenje v svoje roke in začnite delati to kar si želite, ne glede na to kaj vam drugi govorijo. Vi veste kaj je najboljše za vas in kaj si vi želite! Postali boste bolj pravični. Ljudem boste dajali to kar si zaslužijo. Svet se vam lahko obrne na glavo. Konec tedna dogodki ne bodo šli po vaših pričakovanjih. Zadeve boste morali videti še iz druge prespektive.

Tedenski horoskop Vodnar

21.01. – 19.02

tedenski horoskop vodnar

Življenje vas bo postavilo na težko pot, katero boste morali prehoditi samo. Življenje vas lahko prične preizkušati. Morda boste morali iti na določeno pot, katera vam ne bo najbolj pri srcu. Svet se vam lahko obrne na glavo. Dogodki ne bodo šli po vaših pričakovanjih. Zadeve boste videli še iz druge prespektive in se naučili nekaj novega. Počutite se lahko poražene. Izgubili boste v neki bitki.

Tedenski horoskop Ribi

20.02. – 20.03.

tedenski horoskop ribi

Postali boste bolj pravični, vendar ne pozabite tudi na svoje pravice. Ljudem boste pričeli dajati to, kar si zaslužijo. Imeli boste večjo domišljijo, kar lahko vodi v sanjavost. Ne sanjajte preveč neralnih stvari, saj vas lahko kruta realnost razočara. Prepustili se boste toku življenja. Skrbi boste pustili na strani. Srečate lahko svojo sorodno dušo ali pa ugotovite, da je oseba poleg vas vaša sorodna duša. V ljubezni se lahko dogajajo čudeži.

Pusti odgovor

Vaš Email ne bo prikazan