Tedenski horoskop 10.12.-16.12.

Preberite si nov tedenski horoskop za obdobje:

10.12.2018 – 16.12.2018

Tedenski horoskop Oven

 21.03. – 19.04.

tedenski horoskop 3.9.2018 - 9.9.2018

Najdete lahko pravilno pot, ki vas bo vodila do notranjega miru. Skušajte ostati mirni in zadeve dobro premislite. Postavljeni ste lahko pred razpotju. Ne boste vedeli, katero pot bi obrali. Razmišljate lahko tudi o selitvi, zaradi katere boste v velikih dvomih. Poslušajte svojo intuicijo. Spoznate lahko sorodno dušo. To osebo že lahko poznate ali pa boste osebo spoznali na novo. Zadeve na področju ljubezni se lahko močno izboljšajo.

Tedenski horoskop Bik

21.4. – 21.5

tedenski horoskop bik

Prepustili se boste toku življenja. Imeli boste večjo domišljijo. Uporabite jo pravilno. Ne zidajte si gradov nad oblaki, saj vas lahko realnost močno prizadene. Nabere se vam lahko veliko bremena, zaradi katerega ne boste vedeli ali se gibljete po pravi poti. Zaupajte svoji intuiciji. Določene zadeve se lahko ustavijo ali obstanejo na mrtvi točki. Čas je, da se umirite in sprostite.

Tedenski horoskop Dvojčka

21.5. – 21.6.

tedenski horoskop dvojcka

Začetek tedna je lahko naporen. Počutite se lahko depresivno in tesnobno. Skušajte razmišljati čim bolj pozitivno. Kar hitro se lahko žalost spreobrne v veselje. Občutite lahko obilje. Dobili boste občutek, da morate pomagati drugim. Postali boste bolj radodarni in srčni. Najdete lahko pravilno pot do vašega notranjega miru. Imeti morate, le malce več potrpežljivosti.

Tedenski horoskop Rak

22.6. – 23.7.

tedenski horoskop - rak

Preveč se boste ozirali na preteklost. Morda je čas, da pustite preteklost za seboj. Zaključijo se lahko določena obdobja in odprejo nova. Obrnite svoj pogled proti prihodnosti. Vzemite življenje v svoje roke in naredite stvari tako, kot je prav! Poslušajte svojo intuicijo.

Tedenski horoskop Lev

24.7. – 23.8.

tedenski horoskop lev

Dobite lahko več energije in zagona. Podali se boste na nove dogodivščine. Spoznate lahko tudi novo osebo, ki bo zelo pozitivna in vas bo napolnila z novo energijo. Pazite se neke osebe, saj vam lahko prinese veliko škode. Določene zadeve ali odnosi se lahko končajo. Počutite se lahko potrto ali depresivno. Iz teme se lahko hitro odvijete, če boste, le to želeli.

Tedenski horoskop Devica

24.8. – 23.9.

tedenski horoskop devica

Teden je lahko težaven. Svetu se boste želeli pokazati brezskrbne, vendar vam bo to težko šlo od rok. Svoje težave boste komaj obvladovali, kar lahko preide v depresijo ali tesnobo. Okrevali boste po težkih preizkušnjah. Če ste bolni ali ste bili na operaciji, bo okrevanje uspešno in precej hitro.

Tudi vaš oglas je lahko tukaj

Tedenski horoskop Tehtnica

24.9. – 23.10.

tedenski horoskop - tehtnica

Določene zadeve iz preteklosti boste obžalovali. Ne izgubljajte upanja! Dvignite glavo pokonci, saj je upanje za nove stvari! Določenim osebam boste želeli pomagati, vendar dobro premislite ali zares potrebujejo pomoč, da ne boste samo izkoriščeni! Če menite, da potrebujete vi pomoč, jo poiščite! Obdobje bo čustveno hladno in napeto. Želeli boste imeti vse pod nadzorom. Morda si privoščite malo sprostitve?

Tedenski horoskop Škorpijon

22.10. – 21.11.

tedenski horoskop - skorpijon

Nabere se vam lahko veliko bremena, katerega boste komaj nosili. Ne boste vedeli ali se gibljete po pravi poti. Čez čas lahko ugotovite, da se gibljete po pravi poti, ki vas bo vodila do uspeha. Vendar lahko določene zadeve spregledate. Imejte odprte oči, ne se slepiti.

Tedenski horoskop Strelec

23.11. – 21.12.

tedenski horoskop - strelec

Prihaja čustveno hladno obdobje. Postanete lahko bolj strogi in tudi napeti. Želeli boste imeti vse pod nadzorom. Privoščite si malo sprostitve. Prikažejo se vam lahko nove priložnosti, posebno na praktični ravni. Pri določenih zadevah se lahko pričnete slepiti. Odvežite trak z oči in spreglejte.

Tedenski horoskop Kozorog

22.12. – 20.1.

tedenski horoskop - kozorog

Spoznate lahko popolnoma novo osebo. Dobite lahko službo v tujini. Vabljeni ste lahko kot počitniško v tujino ali pa se vam nekdo javi iz tujine. Stali boste pred veliko izbiro. Dobro preglejte vse možnosti in premislite. Najboljša možnost je lahko pred vami, a vam skrita. Konec tedna lahko doživite veliko srečo. Preživite več časa z družino in ljubljenimi osebami.

Tedenski horoskop Vodnar

21.01. – 19.02

tedenski horoskop vodnar

Čas je, da se očistite negativne energije in tudi vaš dom. Čas bo ugoden tudi za opustitev slabih navad. Več sreče lahko imate tudi z igrami na srečo. Obdobje je lahko čustveno hladno. Postanete lahko bolj strogi in želeli boste imeti vse pod nadzorom. Malce sprostitve ne bi škodilo! Zadeve se lahko pričnejo premikati v pravo smer in to brez vašega napora!

Tedenski horoskop Ribi

20.02. – 20.03.

tedenski horoskop ribi

Oklepali se boste preteklosti. Čas je, da zaključite s tem in se podate naprej v prihodnost. Teden bo karmičen, zato pazite kaj počnete. Vrne se vam lahko dobro ali slabo, odvisno od vas samih! Postanete lahko bolj čustveni in zaščitniški do ljubljenih oseb. Čas je lahko ugoden za spočetje otroka.

Pusti odgovor

Vaš Email ne bo prikazan