Tedenski horoskop 11.02.-17.02.

Preberite si nov tedenski horoskop za obdobje:

11.02.2019 – 17.02.2019

Tedenski horoskop Oven

 21.03. – 19.04.

tedenski horoskop 3.9.2018 - 9.9.2018

Prepustili se boste ljubezni. Spoznate lahko novo osebo, ki je lahko vaša duša dvojčica. Če ste v razmerju, se lahko zelo poglobite v odnos. Pazite se, da delate dobro, saj se vam bodo pričela vračati vaša dejanja. Imate karmičen teden. Zadeve se lahko obrnejo vam v prid. Konec tedna se lahko nabere veliko težav. Želeli boste ostati mirni, vendar vam bo to težko šlo od rok, saj boste težave komaj obvladovali.

Tedenski horoskop Bik

21.4. – 21.5

tedenski horoskop bik

Prisluhnite svojemu notranjemu glasu. Šepetati vam bo pričel nekaj pomembnega. Morda je čas, da se prestavite iz preteklosti. Prejmete lahko klic naprej, katerega morate poslušati. Premaknite se dalje. Če menite, da potrebujete pomoč, prosite zanjo. Pazite se določenih oseb, saj lahko imajo lažen obraz. Konec tedna se bo hitro odvil. Dogodki bodo nepredvidljivi. Počutite se lahko zmedeno.

Tedenski horoskop Dvojčka

21.5. – 21.6.

tedenski horoskop dvojcka

Življenje vas lahko postavi pred veliko izbiro. Vzemite si dovolj časa za premislek. Ne izberite prehitro. Najboljše je lahko že pred vami, vendar boste zasljepeni z ostalimi ponudbami. Če ste samski, imate v tem tednu veliko možnosti spoznati novo osebo. Če ste pa v razmerju, se bodo zadeve stabilizirale. Oba bosta postala bolj čutna in razumevajoča. Nekatere zadeve se bodo ustavile. Ne silite jih naprej. Morda je čas za počitek.

Tedenski horoskop Rak

22.6. – 23.7.

tedenski horoskop - rak

Začetek tedna je čustveno hladen. Postanete lahko bolj strogi in cinični. Zadeve boste želeli imeti pod nadzorom. Imeli boste karmičen teden. Vaša dejanja se vam bodo pričela vračati. Pazite, da boste delali dobra dela. Zadeve se lahko obrnejo vam v prid. Vabljeni ste lahko v tujino, poslovno ali počitniško. Če ste brezposelni lahko v tem tednu dobite novo službo.

Tedenski horoskop Lev

24.7. – 23.8.

tedenski horoskop lev

Prepustili se boste toku življenja. Imeli boste več domišljije, uporabite jo pravilno in pametno. Pričnete si lahko zidati gradove nad oblaki. Pazite, da vas realnost ne razočara. Najbolje se boste počutili doma, med vašo družino. Vaša družina vam lahko veliko pomaga, le prosite jo za pomoč. Konec tedna je lahko težji. Občutite lahko čustveno ali finančno krizo. Morda boste morali od doma na daljšo pot in boste imeli domotožje.

Tedenski horoskop Devica

24.8. – 23.9.

tedenski horoskop devica

Teden se lahko hitro odvije. Dogodki so lahko nepredvidljivi. Postanete lahko bolj zmedeni. Ne oklepajte se preteklosti. Naučite se lekcij iz nje in pojdite dalje. Postanete lahko tudi bolj skopušni. Proti koncu tedna lahko ugotovite, da imate vse kar potrebujte za vaš naslednji korak. Manjkal vam bo le še pogum. Le pogumno naprej!

Tudi vaš oglas je lahko tukaj

Tedenski horoskop Tehtnica

24.9. – 23.10.

tedenski horoskop - tehtnica

Snidete se lahko z vašo ljubljeno osebo ali simpatijo. Spoznate lahko tudi novo osebo, ki je lahko vaša duša dvojčica. Prepustili se boste toku življenja. Pričeli si boste zidati gradove nad oblaki. Naj vas ne zanese previsoko, saj vas lahko kruta realnost močno razočara. Imeli boste veliko težav, katere ne boste vedeli rešiti. Želeli boste ostati mirni, da bi prekrili vašo zaskrbljenost. To vam ne bo šlo od rok. Soočite se z težavami.

Tedenski horoskop Škorpijon

22.10. – 21.11.

tedenski horoskop - skorpijon

Teden je lahko težji. Začetek tedna bo čustveno hladen. Ljudje okoli vas bodo postali strogi. Uporabljajte le svoj razum, čustva dajte za kratek čas na stran. Življenje vas bo postavilo na težjo pot, katero boste morali prehoditi sami. Ostati boste morali močni in pozitivni. Konec tedna je lahko bolj prijeten. Spoznate lahko novo osebo, ki vas bo napolnila z novo energijo. Postali boste bolj energični in optimistični.

Tedenski horoskop Strelec

23.11. – 21.12.

tedenski horoskop - strelec

Obžalujete lahko določene zadeve iz preteklosti. Ne obremenjujte se preveč. Dokažite, da zmorete bolje! Zadeve se lahko popravijo le, če boste vi tako želeli in se potrudili. Ne oklepajte se preteklosti. Naučite se lekcij iz nje in pojdite dalje. Ponudi se vam lahko nova priložnost na ljubezenskem področju. Spoznate lahko novo osebo ali pa se pri stari zvezi pojavi nova možnost.

Tedenski horoskop Kozorog

22.12. – 20.1.

tedenski horoskop - kozorog

Postali boste zelo pravični. Pričeli boste vračati osebam tisto kar si zaslužijo, nič manj in nič več. Veliko boste pridobili na moči. Naučite se le biti bolj potrpežljivi. Nekatere stvari potrebujejo svoj določen čas, da pridejo do vas. Z silo in hitenjem lahko ne uničite te zadeve. Zagori lahko nova ljubezen. Prebudili boste določene spomine na preteklost.

Tedenski horoskop Vodnar

21.01. – 19.02

tedenski horoskop vodnar

Dobite lahko nove priložnosti na finančnem in poslovnem področju. Izkažite se, da ste vredni. Pričeli se boste bojevati med razumom in srcem. Dobro premislite kaj boste v določeni situaciji uporabili, vaš razum ali srce. Velika možnost je, da boste razmišljali z srcem. Postali boste bolj čustveni. Stvari boste delali z srcem. Pomagali boste ljudem, ki bodo v stiski. Nagrajeni ste lahko z blaginjo.

Tedenski horoskop Ribi

20.02. – 20.03.

tedenski horoskop ribi

Čez cel teden lahko imate boje med razumom in srcem. Hitro lahko menjate razpoloženja, kar bo zelo neugodno za ljudi okoli vas. Občutite lahko blaginjo. Postali boste bolj čustveni in želeli boste pomagati ljudem okoli vas. Kar naenkrat se lahko vse spremeni in postane zelo čustveno hladno. Postali boste strogi in cinični. Teden bo nestabilen.

Pusti odgovor

Vaš Email ne bo prikazan