Tedenski horoskop 11.03.-17.03.

Preberite si nov tedenski horoskop za obdobje:

11.03.2019 – 17.03.2019

Tedenski horoskop Oven

 21.03. – 19.04.

tedenski horoskop 3.9.2018 - 9.9.2018

V tem tednu lahko prezrete veliko novih možnosti. Ne bodite trmasti in ne zrite v tla. Dvignite glavo pokončno in bodite pripravljeni na nove priložnosti. Ne oklepajte se preteklosti. Naučite se lekcij iz nje in pojdite naprej. Konec tedna boste ukrevali po težki izkušnjah. Če ste bolni boste ukrevali uspešno in hitro.

Tedenski horoskop Bik

21.4. – 21.5

tedenski horoskop bik

Začetek tedna je lahko čustveno hladen. Ljudje okoli vas lahko postanejo bolj strogi. Želeli boste imeti vse pod nadzorom. Ne delajte si odvečnih bremen. Ponudijo se vam lahko nove možnosti, predvsem na področju ljubezni. Spoznate lahko tudi novo osebo. Postali boste bolj čustveni. Teden je lahko ugoden za spočetje otroka.

Tedenski horoskop Dvojčka

21.5. – 21.6.

tedenski horoskop dvojcka

Teden je lahko zelo nestabilen. Obdobje bo čustveno hladno. Postali boste bolj strogi, a kar naenkrat boste čustveni. Zaradi nestabilnega tedna, lahko menjate razpoloženja. Spoznate lahko novo osebo, ki bo v vam prebudila vznemirljiva čustva. Stari vzorci se bodo pričeli razpadati. Nekateri odnosi ali cilji se lahko končajo. Imeli boste novo priložnost, da sedaj zgradite nekaj boljšega.

Tedenski horoskop Rak

22.6. – 23.7.

tedenski horoskop - rak

Prepustili se boste toku življenja. Imeli boste večjo domišljijo, izkoristite jo pravilno. Občutite lahko čustveno ali finančno stisko. Morda boste od doma in boste imelo veliko domotožje. Določene zadeve se bodo ustavile. Ne silite naprej. Morda še ni pravi čas.

Tedenski horoskop Lev

24.7. – 23.8.

tedenski horoskop lev

Teden bo večinoma čustveno hladen. Postali boste bolj strogi do ljudi okoli sebe. Želeli boste imeti vse pod nadzorom. To lahko vodi v stres. Naučite se sproščati. Na sredini tedna lahko občutite obilje in srečo. Želeli boste pomagati drugim. Hitro se bo pa vaše razpoloženje spremenilo nazaj v togost.

Tedenski horoskop Devica

24.8. – 23.9.

tedenski horoskop devica

Obstanete lahko na razpotju. Dobro premislite katero pot boste izbrali. Prisluhnite tudi svoji intuiciji. Ta teden bo ugoden, da se posvetite duhovni rasti, veliko lahko dosežete. Svoje težave boste povečali. Ne mečite si polen pod noge. Odprite oči in videli boste, da težave niso tako veliko, kot se zdijo.

Tudi vaš oglas je lahko tukaj

Tedenski horoskop Tehtnica

24.9. – 23.10.

tedenski horoskop - tehtnica

Postali boste bolj čustveni. Do ljubljenih oseb boste postali bolj zaščitniški. Teden je lahko ugoden za spočetje otroka. Nekatere priložnosti lahko spegledate, zaradi svoje trme. Ne zrite v tla. Dvignite glavo pokončno in bodite pripravljeni na nove priložnosti. Konec tedna vas lahko čaka slavje. Postali boste bolj družabni.

Tedenski horoskop Škorpijon

22.10. – 21.11.

tedenski horoskop - skorpijon

Ponudijo se vam lahko nove priložnosti. Bodite pripravljeni. Nekatere zadeve iz preteklosti se bodo vrnile, saj jih niste dokončali. Ne odpirajte novih zadev ali poslov. Najprej dokončajte stare. Imeli boste karmičen teden. Pričelo se vam bo vračati dobro ali slabo, odvisno od vas samih. Delajte dobro!

Tedenski horoskop Strelec

23.11. – 21.12.

tedenski horoskop - strelec

Postali boste bolj čustveni in zaščitniški. Teden je lahko ugoden za spočetje otroka. Našli boste pravo pot do notranjega miru. Zadeve boste rešavali mirno in premišljeno. Vzeli si boste dovolj premisleka za vse zadeve. Nekatere zadeve ali odnosi se lahko končajo, vendar se s tem odpira novo obdobje.

Tedenski horoskop Kozorog

22.12. – 20.1.

tedenski horoskop - kozorog

Prepustili se boste toku življenja. Zaupali boste usodi. Imeli boste večjo domišljijo, uporabite jo pravilno. Doma se lahko zadeve uredijo. Počutili se boste stabilno in srečno. Imeli boste energijo za nove podvige. Nekaterim stvarem ali osebam se boste morali odreči, za svoje dobro. Morda bo pot težka, vendar boste na koncu ugotovili, da ste ravnali prav. Teden bo ugoden za opustitev slabih navad.

Tedenski horoskop Vodnar

21.01. – 19.02

tedenski horoskop vodnar

Teden je lahko čustveno težek. Določene zadeve iz preteklosti boste obžalovali. Dvignite glavo in opazili boste, da imate še možnosti, da stvari popravite. Preden sklenete posel ali se odločite za neko odločitev, se dobro posvetujte z primerno osebo. Če menite, da potrebujete pomoč pri vaših problemih, se obrnite na osebo, ki ji zaupate. Občutite lahko tesnobo in postanete lahko depresivni. Prosite za pomoč.

Tedenski horoskop Ribi

20.02. – 20.03.

tedenski horoskop ribi

Postavljeni ste lahko pred veliko izbiro. Dobro premislite, preden izberete. Morda najboljše že imate pred sabo, vendar iščete še boljše. Pazite, da ne boste razočarani. Občutite lahko srečo. Nekatere želje se vam lahko izpolnijo. Spoznate lahko novo osebo. Če ste v razmerju, lahko pričakujete izboljšanje odnosa ali snubitev/poroko.

Pusti odgovor

Vaš Email ne bo prikazan