Tedenski horoskop

Tedenski horoskop 12.11.-18.11.

By 11. november, 2018 No Comments
tedenski horoskop

Preberite si nov tedenski horoskop in ugotovite kaj vas čaka.

12.11.2018-18.11.2018

Tedenski horoskop Oven

 21.03. – 19.04.

tedenski horoskop 3.9.2018 - 9.9.2018

Teden bo prijeten. Občutite lahko obilje. Postanete lahko bolj zaščitniški do ljubljenih oseb in želeli jim boste tudi pomagati po svojih najboljših močeh. Možnosti za spočetje otroka bodo večje v tem tednu. Bojevali se boste med razumom in srcem. Bitka bo kar velika. Skušajte uporabljati več razuma.

Tedenski horoskop Bik

21.4. – 21.5

tedenski horoskop bik

Postanete lahko precej zaščitniški do oseb, posebno tistih, ki jih imate radi. Določene zadeve ali odnosi se bodo končali. Imeli boste večji boj med umom in srcem. Poslušajte svojo intuicijo. Konec tedna je lahko prijeten. Skušajte ga preživeti v krogu družine in ljubljenih oseb.

Tedenski horoskop Dvojčka

21.5. – 21.6.

tedenski horoskop dvojcka

Obžalovali boste določene zadeve. Ne izgubite upanja, saj je zmeraj upanje. Ponudi se vam lahko nova možnost na ljubezenskem področju. Lahko pride tudi do večji sprememb. Proti koncu tedna se lahko dogodki odvijajo precej hitro. Sami boste zmedeni. Skušajte ohraniti trezno glavo.

Tedenski horoskop Rak

22.6. – 23.7.

tedenski horoskop - rak

Ne oklepajte se preteklosti. Naučite se lekcij iz nje in pojdite dalje. Osredotočite se na prihodnost, saj v preteklosti ne morete nič spremeniti. Dogodki se bodo odvijali sami od sebe, brez vašega napora. Čeprav se bodo stvari premikale počasi, bo napredek očiten. Konec tedna lahko imate čustveno ali denarno stisko. Če menite, da je stiska prevelika prosite za pomoč.

Tedenski horoskop Lev

24.7. – 23.8.

tedenski horoskop lev

Ta teden bo za vas zelo srečen. Občutili boste obilje in izpolnjenost. Drugim boste želeli pomagati in postanete lahko tudi zelo radodarni. Prebudite svojega notranjega otroka in skupaj odrivajta neodkrito. Ta teden je lahko tudi finančno in poslovno zelo ugoden.

Tedenski horoskop Devica

24.8. – 23.9.

tedenski horoskop devica

Počutite se lahko stabilno in varno. V življenje ali iz poti se vam lahko vrne neka oseba. V tem tednu se lahko zaključi neko obdobje in prične novo. Ugotovite lahko, da ste nekaj ali nekoga že prerasli. Čas je, da greste naprej. Bojevali se boste med razumom in srcem. Poslušajte svojo intuicijo.

Tudi vaš oglas je lahko tukaj

Tedenski horoskop Tehtnica

24.9. – 23.10.

tedenski horoskop - tehtnica

Podali se boste na nove dogodivščine. Spoznate lahko novo osebo. Polni boste energije in zagona, uporabite ju pravilno. Vztrajali boste v ponesrečenem odnosu ali pri neki zadevi. Če vidite, da ni napredka, opustite in poiščite srečo drugje. Konec tedna bo temeljil na ljubezni. Ugotovite lahko, da vam je neka oseba sorodna duša.

Tedenski horoskop Škorpijon

22.10. – 21.11.

tedenski horoskop - skorpijon

Ta teden je lahko poln novih priložnosti, posebno na področju financ in poslov. Pričnete lahko znova. Obrnili boste nov list v vašem življenju. Prepustili se boste novih dogodivščinam in stopili na popolnoma novo pot. Izogibajte se le prepirom.

Tedenski horoskop Strelec

23.11. – 21.12.

tedenski horoskop - strelec

Na ramena si boste dali preveč bremena, zaradi katerega ne boste vedeli ali se gibljete po pravi poti. Vendar boste že nekje v sredini tedna ugotovili, da ste se gibali po pravi poti. Ta pot vas lahko vodi do notranjega miru. Teden bo primeren za čiščenje negativnih energij iz doma in tudi vas samih. Teden bo odličen tudi za odvajajnje slabih navad. Imate lahko tudi večjo srečo pri igrah na srečo.

Tedenski horoskop Kozorog

22.12. – 20.1.

tedenski horoskop - kozorog

Ugotovite lahko, da imate vse kar potrebujte za naslednji korak. Le pogumno! Ta teden se lahko počutite srečno. Obžalujete lahko določene zadeve iz preteklosti. Ne bodite brezupni, saj je vedno upanje! Izkažite se, da ste lahko boljši! Konec tedna se vam lahko ponudi možnost za novo zvezo na ljubezenskem področju.

Tedenski horoskop Vodnar

23.11. – 21.12.

tedenski horoskop vodnar

Prepustili se boste toku življenja. Imeli boste večjo domišljijo, zato si raje ne zadijte gradov nad oblaki. Svojo domišljijo raje uporabite za kej koristnega. Izpolni se vam lahko srčna želja. Posvetite svoj čas družini in ljubljenim osebam. Posebno konec tedna. To vas lahko napolni z novo energijo.

Tedenski horoskop Ribi

20.02. – 20.03.

tedenski horoskop ribi

Ugotovite lahko, da imate že vse kar potrebujete za naslednji korak. Potrebujete še samo pogum in voljo za naprej. Postali boste zelo pravični. Vse zadeve boste želeli speljati pravično. Vendar ne pozabite tudi na vaše pravice! Konec tedna bo temeljil na področju ljubezni. Ugotovite lahko, da je neka oseba prava za vas. Možnosti so tudi snubitve ali poroke.

Leave a Reply