Tedenski horoskop 17.12.-23.12.

Preberite si nov tedenski horoskop za obdobje:

17.12.2018 – 23.12.2018

Tedenski horoskop Oven

 21.03. – 19.04.

tedenski horoskop 3.9.2018 - 9.9.2018

Dogodki se lahko odvijajo nasprotno od vaših pričakovanj. Občutek lahko dobite, da se vam svet obrača na glavo. Včasih je tudi to dobro, da vidimo zadeve in okoliščine v katerih smo, še iz druge prespektive. Teden bo odličen, da sebe in vaš dom očistite negativne energije. Čas je lahko ugoden tudi za odvajanje od slabih navad. Konec tedna je lahko čustveno hladen. Postanete lahko bolj strogi in želeli boste imeti vse pod nadzorom. V tem tednu lahko imate večjo srečo pri igrah na srečo!

Tedenski horoskop Bik

21.4. – 21.5

tedenski horoskop bik

Začetek tedna je lahko malce težji. Obžalovali boste določene zadeve iz preteklosti. Ne bodite pesimitični! Oglejte si zadeve iz pozitivne ravni. Čaka vas lahko sreča in toplina! Negujte svojega notranjega otroka. Raziskujte neodkrito, veselite se malenkostim! Občutite lahko pravo srečo, ki jo že dolgo niste. Konec tedna posvetite svoj čas prijateljem. Odpravite se na zabave in druženja.

Tedenski horoskop Dvojčka

21.5. – 21.6.

tedenski horoskop dvojcka

Začetek tedna je lahko čustveno hladen. Želeli boste imeti vse pod nadzorom. Morda potrebujete malce počitka? Doživite lahko obilje. Dobili boste občutek, da morate pomagati določenim ljudem. Ta pomoč je lahko tudi finančna, zato pazite, da ne boste prevarani. Okrevali boste po težkih preizkušnjah. Če ste bolni ali ste bili na kakšni operaciji boste ukrevali uspešno in precej hitro.

Tedenski horoskop Rak

22.6. – 23.7.

tedenski horoskop - rak

Doživite lahko uspeh na določenem področju. Bili boste v stalni pripravljenosti na boj. Ljudi ne boste več spuščali blizu. Morda potrebujete, le malce počitka. Dobro premislite o določenih situacijah. Ne delajte si težav. Končajo se lahko določene zadeve ali odnosi. Ne zapadite v pesimizem. Raje iz teh zadev potegnite, le najboljše in se odpravite dalje. Možne so tudi selitve.

Tedenski horoskop Lev

24.7. – 23.8.

tedenski horoskop lev

Postavljeni ste lahko pred odločitvami. Preden se odločite se raje posvetujte z osebami, ki bi vam lahko pomagale ali svetovale, glede vaših zadev. Ne sklepajte poslov prehitro, saj lahko obžalujete. Če menite, da imate kakšne težave ali ne veste kako bi neko zadevo izpeljali, se posvetujte ali poiščite pomoč. Doživite lahko uspeh na določenem področju. Konec tedna si raje privoščite sprostitev. Čakanje na spopad, vam bo vzelo, le še več energije in seveda, čas.

Tedenski horoskop Devica

24.8. – 23.9.

tedenski horoskop devica

Najdete lahko pravo pot, ki vas bo vodila do notranjega miru. Prihaja čas, v katerem morate vse zadeve uravnovesiti, da bi se vi počutili bolje. V nekem boju lahko izgubite ali pa se boste preprosto odmaknili. Ne počutite se poražene, naredili ste vse kar ste lahko. Konec tedna posvetite čas ljubljeni osebi. Če ste samski lahko spoznate sebi podobno osebo.

Tedenski horoskop Tehtnica

24.9. – 23.10.

tedenski horoskop - tehtnica

Začetek tedna je lahko malce težaven. Občutite lahko tesnobo zaradi čustvene stiske. Znajdete se lahko tudi v finančni stiski. Če menite, da potrebujte pomoč, prosite zanjo! Imeli boste boj med razumom in srcem. Postanete lahko bolj zaščitniški do ljubljenih oseb. Pazite tudi kakšnen odnos boste imeli z očetom, lahko pride do konfliktov! Proti koncu tedna bodo zadeve stekle naprej same od sebe in to brez vašega truda. Vaš trud bo sedaj poplačan.

Tedenski horoskop Škorpijon

22.10. – 21.11.

tedenski horoskop - skorpijon

Končajo se lahko določene zadeve ali odnosi. Morda bi bilo dobro, da poiščete pomoč. Spoznate lahko modro osebo, ki vam bo podajala dobro namerne nasvete. Dobro bi bilo, če bi jo poslušali! Če boste želeli pomagati drugim, bodite pozorni komu pomagate, saj se lahko čutite izkoriščene. Posvetite čas sebi.

Tedenski horoskop Strelec

23.11. – 21.12.

tedenski horoskop - strelec

Stali boste na bojni nogi in čakali na boj. Raje se sprostite in prihranite svojo energijo. Posvetite čas svoji družini in ljubljenim osebam. Zadeve v družini se lahko uredijo. Počutite se lahko srečno in izpolnjeno. Prikažejo se vam lahko nove priložnosti, za katere se boste morali izboriti.

Tedenski horoskop Kozorog

22.12. – 20.1.

tedenski horoskop - kozorog

Občutili boste notranji klic. Poslušajte ga. Govori vam lahko, da se pomaknite naprej. Zapustite preteklost za seboj, saj tam ni pomembno več nič. Osredotočite se na prihodnost. Če menite, da potrebujete pomoč, prosite zanjo. Nekdo vas lahko grdo izkoristi, zato pazite, komu pomagate! Vztrajate lahko v ponesrečeni zadevi ali odnosu. Če vidite, da ni napredka in da so zadeve ter okoliščene zmeraj iste ali še slabše, potem raje opustite zadeve in se odpravite dalje. Poiščite srečo drugje.

Tedenski horoskop Vodnar

21.01. – 19.02

tedenski horoskop vodnar

Določeno obdobje se bo končalo in odprlo se bo novo. Imeli boste karmičen teden, vrača se vam lahko dobro ali slabo, odvisno od vas samih. Obdobje bo čustveno hladno. Razmišljali boste predvsem z razumom, ne boste se zmenili za čustva drugih. Želeli boste imeti vse pod nadzorom. Privoščite si raje počitek.

Tedenski horoskop Ribi

20.02. – 20.03.

tedenski horoskop ribi

Vzemite vajeti življenja v svoje roke in naredite tako kot je prav. Ne ozirajte se na druge, poslušajte svoj notranji glas, naj vas vodi. Izogibajte se prepirom. Lahko so ne pomembni, vendar lahko vas prizadene. Zadeve se bodo pričele spreminjati. Stari vzorci bodo začeli razpadati in dolečeni cilji. Tudi določeni odnosi se lahko končajo. Naredite prostor za nove in boljše zadeve ter osebe.

Pusti odgovor

Vaš Email ne bo prikazan