Tedenski horoskop 18.02.-24.02.

Preberite si nov tedenski horoskop za obdobje:

18.02.2019 – 24.02.2019

Tedenski horoskop Oven

 21.03. – 19.04.

tedenski horoskop 3.9.2018 - 9.9.2018

Teden je lahko težji. Nosili boste veliko bremena. Ne boste vedeli ali se gibljete po pravi poti, saj boste zaradi težav videli zamegljeno. Težave se bodo kopičile. Želeli jih boste obvladovati, vendar vam bo to šlo težko od rok. Skušajte težave postopoma rešiti in počasi. Ne hitite, saj si zaradi hitenja lahko povzročite še dodatne težave. Konec tedna se boste prepustili toku življenja. Poveča se vam lahko tudi domišljija. Izkoristite jo pravilno.

Tedenski horoskop Bik

21.4. – 21.5

tedenski horoskop bik

Začetka tedna se bo odvijal hitro in nepredvidljivo. Postanete lahko neučakani in zmedeni. Na zadeve ali osebe na pritiskajte. Pustite, da se odvijajo same od sebe. Imeli boste tudi večjo domišljijo, uporabite jo pravilno. Prepustili se boste za kratek čas toku življenja, vendar vas bodo težave obremenile in se ne boste morali sprostiti. Vztrajali boste pri nesrečnih odnosih ali zadevah. Če ne opazite napredka ali spremembe, se odmaknite in poiščite srečo drugje.

Tedenski horoskop Dvojčka

21.5. – 21.6.

tedenski horoskop dvojcka

Teden bo miren. Pojavijo se vam lahko nove možnosti za posel. Možnosti lahko imate tudi za delo v tujini. Uživali boste v samoti. Nič ni narobe, če si kdaj vzamete čas zase in si napolnite svoje “baterije”. Če boste potrebovali pomoč pri svojih težavah, prosite za njo. Če boste želeli pomagati drugim, se preprečijate, da zares potrebujejo vašo pomoč. Zgodi se lahko, da vas bodo določeni želeli le izkoristiti.

Tedenski horoskop Rak

22.6. – 23.7.

tedenski horoskop - rak

Preden se odločite za neko zadevo ali posel, se dobro posvetujte z zadevo primerno osebo. Zadeve dobro premislite. Nekatere osebe vas lahko prosijo za pomoč. Dobro se prepričajte ali te osebe zares potrebujejo vašo pomoč ali vas želijo le izkoristiti. Konec tedna se vam lahko hitro odvije. Dogodki so lahko nepredvidljiv, zaradi česar ste lahko zmedeni. Na zadeve ali osebe ne pritiskajte, pustite, da se odvijejo normalno.

Tedenski horoskop Lev

24.7. – 23.8.

tedenski horoskop lev

Teden je lahko miren in srečen. Preživite več časa z svojo družino in ljubljenimi osebami. Počutili se boste srečne in izpolnjene. Nekatere zadeve se lahko končajo. Čeprav vas bo to potrlo, boste hitro našli srečo drugje. Prepustili se boste toku življenja. Svojo domišljijo uporabite pametno. Ne zidajte si gradov nad oblaki, saj vas lahko kruta realnost močno razočara.

Tedenski horoskop Devica

24.8. – 23.9.

tedenski horoskop devica

Ponudijo se vam lahko nove priložnosti, predvsem na poslovnem področju. Okrevali boste po težkih preizkušnjah. Če ste bolni ali ste bili na kakšnem zdravstvenem posegu, boste uspešno in precej hitro okrevali. Našli boste pot do uspeha in sreče. V tem tednu lahko veliko uspete, če boste le vi tako želeli in se potrudili.

Tudi vaš oglas je lahko tukaj

Tedenski horoskop Tehtnica

24.9. – 23.10.

tedenski horoskop - tehtnica

Nabralo se vam bo veliko bremena. Ne boste vedeli ali hodite po pravi poti, saj boste zaradi težav zasljepeni. Težave lahko hitro rešite, če boste le vi želeli tako. Spoznate lahko partnerja, ki bo pravi za vas. Če ste že v razmerju, se bo odnos stabiliziral in okrepil. Možne so snubitve in poroke. Občutite lahko obilje. Postanete lahko tudi zelo dobrosrčni. Osebam okoli vas boste želeli pomagati in jih osrečiti.

Tedenski horoskop Škorpijon

22.10. – 21.11.

tedenski horoskop - skorpijon

Dobite lahko novo delo, lahko tudi v tujini. Oglasi se vam lahko prijatelj ali sorodnik iz tujine. Občutite lahko obilje in srečo. Želeli boste pomagati drugim. Postali boste dobrosrčni. Le pazite, da ne bodo tuje težave postale vaše. Nakopiči se vam lahko veliko težav. Želeli boste ostati mirni in obvladovati težave, vendar vam bo to šlo težko od rok.

Tedenski horoskop Strelec

23.11. – 21.12.

tedenski horoskop - strelec

Zavezala si boste oči in ne boste želeli videti svojih težav. Ne počnite tega, raje se soočite z svojimi težavami. Čez čas lahko postanejo, le večja. Najdete lahko pravo pot do sreče in uspeha. Če ste v razmerju se bo odnos ukrepil. Spoznate lahko, da imate ob sebi sorodno dušo. Če ste samski lahko spoznate sorodno dušo.

Tedenski horoskop Kozorog

22.12. – 20.1.

tedenski horoskop - kozorog

Najdete lahko pravilno pot do vašega notranjega miru. Zadeve boste upravljali z mirnostjo in potrpežljivostjo. Več časa posvetite svojim prijateljem. Postali boste bolj družabni. Vabljeni ste lahko na kakšna slavja. Konec tedna lahko določene zadeve iz preteklosti obžalujete. Ne obupajte, izkažite se, da zmorete bolje!

Tedenski horoskop Vodnar

21.01. – 19.02

tedenski horoskop vodnar

Obžalovali boste zadeve iz preteklosti. Ne obupajte, saj je še zmeraj upanje. Pričnite razmišljati bolj pozitvno. Nakopičilo se vam bo veliko težav. Želeli boste ostati mirni in težave obdržati zase. To vam lahko prinese še več težav pri reševanju trenutnih težav. Če menite, da potrebujete pomoč, prosite zanjo. Posvetite se svoji slabi strani. Očistite se negativnih energij in vašega doma. Ta teden bo ugoden za odvajanje od slabih navad.

Tedenski horoskop Ribi

20.02. – 20.03.

tedenski horoskop ribi

Nekatere zadeve iz preteklosti boste obžalovali. Ne obupajte. Še zmeraj je upanje, da se izkažete, da zmorete bolje. Posvetite več časa svoji družini in ljubljenim osebam. Počutite se lahko srečno in izpolnjeno. Nedokončane zadeve se bodo vrnile. Dokončajte jih sedaj in ne odlašajte z njimi.

Pusti odgovor

Vaš Email ne bo prikazan