Tedenski horoskop

Tedenski horoskop 19.11.-25.11.

By 18. november, 2018 No Comments
tedenski horoskop

Preberite si nov tedenski horoskop za obdobje:

19.11.2018-25.11.2018

Tedenski horoskop Oven

 21.03. – 19.04.

tedenski horoskop 3.9.2018 - 9.9.2018

Zadeve ali odnosi se lahko v tem tednu končajo. Kar hitro boste ugotovili, da imate vse kar potrebujete za naslednji korak. Podali se boste na novo pot. Iskali boste pravico. Želeli boste vse rešiti pravično, vendar ne pozabite na svoje pravice.

Tedenski horoskop Bik

21.4. – 21.5

tedenski horoskop bik

Pričeli se bodo podirati vaši cilji. Tudi določeni odnosi se lahko končajo. Vendar se boste iz črnine hitro odvili in pričeli gledati na pozitivnejšo plat. Izpolni se vam lahko neka želja, ki vas bo izpolnila in napolnila z življenjem. Ob strani vam bo stal dober prijatelj. Če čutite, da imate težave, se obrnite na osebo, ki vam bo pomagala.

Tedenski horoskop Dvojčka

21.5. – 21.6.

tedenski horoskop dvojcka

Spoznate lahko novo osebo. Pričeli se boste vračati v svet čustvovanja. V tem tednu preživite več časa z svojo družino. Popravite odnose z ljubljenimi osebami in uživajte svoj prosti čas z njimi. Spoznate lahko, da je neka oseba prava za vas. Možne so tudi snubitve ali poroke.

Tedenski horoskop Rak

22.6. – 23.7.

tedenski horoskop - rak

Končale se bodo določene zadeve ali odnosi. Postanete lahko depresivni in tesnobni. Ne boste vedeli kaj storiti. Odpraviti se boste morali na pot, katera vam ne bo po godu. Konec tedna bodo zadeve stekle same od sebe. Ne boste se rabili več truditi za določene zadeve.

Tedenski horoskop Lev

24.7. – 23.8.

tedenski horoskop lev

Določene stvari boste obžalovali, ki ste jih naredili. Ne obupajte, saj se lahko izkažete, da ste boljši. Imeli boste vse kar potrebujete za naslednji korak. Morda se odpravite na popolnoma novo pot! Spoznate lahko novo osebo. Javi se vam lahko prijatelj ali sorodnik iz tujine. Vabljeni ste lahko tudi v tujino, poslovno ali počitniško.

Tedenski horoskop Devica

24.8. – 23.9.

tedenski horoskop devica

Teden bo čustveno hladen. Postali boste bolj strogi in hoteli boste imeti vse pod nadzorom. Preveč se boste obremenjevali, zato lahko pridejo posledice. Na rame vam lahko pade preveč bremena, zaradi katerega ne boste več vedeli ali se gibljete po pravi poti. Bodite pozorni na svoj notranji glas. Vodil vas bo na pravo pot.

Tudi vaš oglas je lahko tukaj

Tedenski horoskop Tehtnica

24.9. – 23.10.

tedenski horoskop - tehtnica

Ponudena vam bo nova priložnost na finančnem ali poslovnem področju. Izkažite se! Odločile se boste, za popolnoma novo pot. Svojo pot boste začeli znova, vendar pri tem uporabljajte razum in svojo intuicijo. Kar hitro se lahko počutite ujete in ne boste videli izhoda.

Tedenski horoskop Škorpijon

22.10. – 21.11.

tedenski horoskop - skorpijon

Teden bo čustveno težek. Počutite se lahko depresivno in tesnobno. Muči vas lahko tudi nespečnost. Imeli boste preveč skrbi, skušajte se jih rešiti. Določene zadeve opustite. Počutite se lahko poraženo, saj lahko izgubite neko bitko. Teden ne bo primeren za sklepanje poslov ali nove cilje. Imate lahko finančno ali čustveno stisko.

Tedenski horoskop Strelec

23.11. – 21.12.

tedenski horoskop - strelec

Postali boste bolj pravični, ne pozabite tudi na svoje pravice. Odpravili se boste na nove dogodivščine. Spoznate lahko tudi novo osebo, ki se bo podala z vami na pustolovščine. Proti koncu tedna boste postali bolj strogi in želeli boste imeti vse pod nadzorom.Obdobje bo čustveno hladno.

Tedenski horoskop Kozorog

22.12. – 20.1.

tedenski horoskop - kozorog

Morda vam bo želela neka oseba škoditi, pazite se. Predvsem v tem tednu poslušajte svojo intuicijo in bodite pozorni na določene znake. Oklepali se boste preteklosti. Pustite preteklost za seboj. Naučite se lekcij in pojdite dalje. Konec tedna vas lahko čaka uspeh.

Tedenski horoskop Vodnar

23.11. – 21.12.

tedenski horoskop vodnar

Dokončajte nedokončane zadeve. Ne puščajte stvari nedokončane. Nekaj za kar se odločite potem tudi končajte. Obujali boste spomine na preteklost. V življenje se vam lahko tudi vrne stara ljubezen ali prijatelj. Razcveti se lahko tudi ljubezen t določeno osebo. Konec tedna vam bodo zadeve polzele z rok. Zaradi skrbi ne boste več videli izhoda. Ujetnik boste svojih misli.

Tedenski horoskop Ribi

20.02. – 20.03.

tedenski horoskop ribi

Uživali boste v samoti. Vzemite si čas zase in se napolnite z novo energijo. Obžalovali boste določene zadeve, ki ste jih naredili. Ne obupajte, dvignite glavo in se izkažite, da zmorete bolje. Konec tedna se lahko hitro odvije. Dogodki so lahko nepredviljivi. Sami pa ste lahko zmedeni.

 

Leave a Reply