Tedenski horoskop 22.10.-28.10.

Preberite si tedenski horoskop in ugotovite kaj vas čaka.

22.10.2018 – 28.10.2018

Tedenski horoskop Oven

( 21.03. – 19.04. )

tedenski horoskop 3.9.2018 - 9.9.2018

Nabere se vam lahko veliko bremena, ki ga boste s težo nosili. Zaradi težav ne boste vedeli ali se gibljete po pravi poti. Pridobiti morate na moči in te težave vam bodo pripomogle k temu, samo potrpežljivi morate biti. Konec tedna lahko doživite veliko srečo. Izpolni se vam lahko želja.

 

Tedenski horoskop Bik

21.4. – 21.5

tedenski horoskop bik

Imeli boste borbo med razumom in čustvi. Čustva lahko prevladajo. Dobite lahko novo možnost na ljubezenskem področju. Konec tedna se lahko odpravite na neko pot, ki vam ne bo po godu. Življenje vam lahko postavi težko pot, katero boste morali prehoditi sami.

Tedenski horoskop Dvojčka

21.5. – 21.6.

tedenski horoskop dvojcka

Posvetite čas svoji družini in ljubljenim osebam. Dobite lahko nove možnosti na ljubezenskem področju. Odpravite se lahko na težjo pot. Konec tedna bo bolj pozitiven. Priložnosti lahko imate za nove dogodivščine.

Tedenski horoskop Rak

22.6. – 23.7.

tedenski horoskop - rak

Preden se odločite, se posvetujte z osebami, ki se spoznajo na te zadeve. Prehitro odločanje je lahko škodljivo. Poslušajte svojo intuicijo.Vzemite življenje v svoje roke in počnite to, kar vas veseli.Vikend se vam lahko hitro odvije. Dogodki so lahko nepredvidljivi.

Tedenski horoskop Lev

24.7. – 23.8.

tedenski horoskop lev

Zaradi bremen, ki ga nosite ne boste videli pred sabo. Lahko delate napake, zato se premikajte počasi, ne hitite. Postanete lahko nepredvidljivi in menjate razpoloženja hitro. Postali boste razdraženi, zato si vzemite čas zase. Konec tedna je lahko boleč. Končajo se lahko določene zadeve ali odnosi. Cilji lahko propadejo.

Tedenski horoskop Devica

24.8. – 23.9.

tedenski horoskop devica

Spoznate lahko novo osebo, ki bo povsem drugačna od ostalih ljudi. Dobite lahko tudi sporočilo iz tujine za dela ali od prijatelja. Glede vaših težav se posvetite z zdravnikom ali primerno osebo. Spoznate lahko svojega pravega prijatelja. Konec tedna lahko doživite obilje.

Tudi vaš oglas je lahko tukaj

Tedenski horoskop Tehtnica

24.9. – 23.10.

tedenski horoskop - tehtnica

Doživite lahko uspeh. Ugotovili boste, da ste na pravi poti. Morda se morate stabilizirati med dobrim in slabim. Ne odnehajte sedaj, lahko ste blizu cilja! Če potrebujete nasvet, poprosite svojega dobrega prijatelja ali osebo kateri zaupate. Če so težave resnejše se posvetujte s tem primerno osebo.

Tedenski horoskop Škorpijon

22.10. – 21.11.

tedenski horoskop - skorpijon

Ostavili se boste na razpotju. Razmišljali boste kam naprej in kako. Razmišljate lahko tudi o selitvi. Ta teden lahko imate veliko veselja. Posvetite svoj čas družbi prijateljev in veselju. Čas je za sprostitev! Konec tedna lahko pričakujete snubitev ali možnost za novo zvezo.

Tedenski horoskop Strelec

23.11. – 21.12.

tedenski horoskop - strelec

Končajte nedokončano. Ne puščajte stvari nedokončanih, saj to ni dobro! Določene zadeve ali odnosi se lahko končajo. Zapadete lahko v depresijo in črnoglednost. Ostanite kar se da optimistični. Konec tedna lahko dobite priložno na kariernem ali finančnem področju.

Tedenski horoskop Kozorog

22.12. – 20.1.

tedenski horoskop - kozorog

Postanete lahko zelo resni in želeli boste imeti pod nadzorom vsako zadevo. Vsem boste povedali to kar si mislite in ne boste iskali besed. Morda bi potrebovali malo sprostitve? Poslušajte svojo intuicijo. Vzemite življenje v svoje roke in naredite to, kar vi mislite, da je prav! Konec tedna se vam lahko pogled na svet obrne.

Tedenski horoskop Vodnar

23.11. – 21.12.

tedenski horoskop vodnar

Spoznate lahko popolnoma novo osebo, ki bo za vas tuja. Stali boste na razpotju in razmišljali kako naprej. Razmišljate lahko tudi o selitvi. Konec tedna vas čaka druženje z prijatelji in veselje.

 

Tedenski horoskop Ribi

20.02. – 20.03.

tedenski horoskop ribi

Izpolni se vam lahko srčna želja. Končajo se lahko določene zadeve, odnosi ali cilji. Vendar lahko hitro najdete rešitev, če ne boste zabredli v depresijo. Dogodki se lahko odvijajo zelo hitro in nepredvidljivo.

Pusti odgovor

Vaš Email ne bo prikazan