Tedenski horoskop 24.12.-30.12.

Preberite si tedenski horoskop za obdobje:

24.12.2018 – 30.12.2018

Tedenski horoskop Oven

 21.03. – 19.04.

tedenski horoskop 3.9.2018 - 9.9.2018

Preveč se boste oklevali preteklosti. Morda je čas, da pustite preteklost za seboj. Naučite se lekcij iz nje in pojdite dalje. Obodbje je lahko čustveno hladno in neusmiljeno. Želeli boste imeti vse pod nadzorom in postanete lahko tudi strogi do drugih. Sprostite se! Konec tedna je lahko bolj prijeten. Postali boste bolj čustveni in uživali boste v ljubezni. Teden je lahko ugoden za spočetje otroka.

Tedenski horoskop Bik

21.4. – 21.5

tedenski horoskop bik

Začetek tedna se bo hitro odvil. Dogodki so lahko nepredvidljivi. Sami pa ste lahko zmedeni. Kar naenkrat se bo ozračje sprostilo in zadeve bodo stekle same naprej v pravo smer. Vaš trud se bo začel poplačevati. Nek dober prijatelj, vam bo želel pri nečem pomagati. Morda bi bilo dobro, da poslušate njegove nasvete. Če menite, da so vaše težave večje, se obrnite na zdravnika.

Tedenski horoskop Dvojčka

21.5. – 21.6.

tedenski horoskop dvojcka

Začetek tedna bo prijeten. Občutite lahko srečo in izpolnjenost. Okoliščine se lahko hitro spremenijo. Pričnete se lahko slepiti pri dolečenih zadevah. Tolažili se boste z lažmi. Poglejte resnici v oči in se soočite z težavami. Obodbje bo čustveno hladno in osebe okoli vas so lahko neusmiljene. Želeli boste imeti vse pod nadzorom in lahko ste pod stresom. Privoščite si sprostitev.

Tedenski horoskop Rak

22.6. – 23.7.

tedenski horoskop - rak

V tem tednu lahko spoznate kateri so pravi prijatelji in osebe. Spoznate lahko tudi novo osebo, ki je lahko vaša sorodna duša. Določenim stvarem, zadevam ali osebam se boste morali odpovedati ali končati odnose. Pot je lahko težka, vendar boste čez čas ugotovili, da ste se odločili prav. Ukrevali boste po težkih preizkušnjah. Če ste bolni ali ste bili na kakšni operaciji, boste ukrevali uspešno in precej hitro.

Tedenski horoskop Lev

24.7. – 23.8.

tedenski horoskop lev

Začetek tedna je lahko bolj napet. Svet se vam lahko obrne na glavo. Zadeve ne bodo šle po vaših pričakovanjih. Želeli se boste prepustiti toku življenja in se ne preveč obremenjevati, saj imate upanje, da bodo stvari stekle tako kot morajo. Imeli boste tudi večjo domišljijo. Uporabite jo pravilno. Ne gradite si gradov nad oblaki, saj vas lahko realnost hitro razočara. Konec tedna je lahko zelo srečen. Počutili se boste izpolnjeno in prerojeno.

Tedenski horoskop Devica

24.8. – 23.9.

tedenski horoskop devica

Začetek tedna bo napet in nepredvidljiv. Sami ste lahko zmedeni. Potem se bo umirilo in začutili boste mir ter obilje. Drugim osebam boste želeli pomagati tako čustveno kot finančno. Počutili se boste srečo in izpolnjeno. Počutili se boste zopet kot otrok, ki raziskuje svet. Prebudite svojega notranjega otroka in ga negujte.

Tudi vaš oglas je lahko tukaj

Tedenski horoskop Tehtnica

24.9. – 23.10.

tedenski horoskop - tehtnica

Zapustite preteklost. Naučite se lekcij iz nje in pojdite dalje. Osredotočite se na prihodnost, saj v preteklosti ne morete več ničesar popraviti. Spoznate lahko kdo so prave osebe. Spoznate lahko tudi novo osebo, ki je lahko odličen ljubezenski partner. Zadeve se bodo pričele hitro urejati in izboljševati. Počutili se boste srečno. Imeli boste veliko energije in želeli boste raziskovati nove stvari.

Tedenski horoskop Škorpijon

22.10. – 21.11.

tedenski horoskop - skorpijon

Uživali boste v samoti. Nekaj časa vam bo prijalo, da ste sami v svoji družbi. Začeli boste znova. Preteklost boste pustili za seboj in odprli boste nov list v vaši knjigi. Vendar se boste naivno odpravili naprej, kar vas lahko odpelje do razočaranj. Bodite previdni. V neki bitki lahko izgubite ali pa boste sami odnehali, saj ne boste več videli smisla.

Tedenski horoskop Strelec

23.11. – 21.12.

tedenski horoskop - strelec

V tem tednu lahko imate več ponujenih priložnosti. Pokazati morate samo interes in voljo. Uspete lahko veliko, če boste le vi tako želeli. Spoznate lahko pravo osebo za vas. Morda je že ta oseba poleg vas in boste želeli več kot navadno razmerje. Določene osebe vas lahko razočarajo, zato bodite previdni komu zaupate.

Tedenski horoskop Kozorog

22.12. – 20.1.

tedenski horoskop - kozorog

Ta teden je lahko za vas srečen in poln novih priložnosti. Dobite lahko občutek, da imate vse kar potrebujte za naslednji korak. Občutek je lahko pravilen, manjka vam še samo pogum! Oglasi se vam lahko nekdo iz tujine ali pa vas povabi v tujino. Spoznate lahko tudi novo osebo, ki bo polna pozitivne energije. Konec tedna lahko nekatere zadeve obžalujete. Ne obupajte prehitro!

Tedenski horoskop Vodnar

21.01. – 19.02

tedenski horoskop vodnar

Ta teden je lahko za vas precej težek. Na začetku tedna se boste prepustili toku življenja. Gradili si boste gradove nad oblaki, vendar se vam lahko ti gradovi hitro porušijo! Bodite na realnih tleh in razočaranje je lahko precej manjše. Končali se bodo določeni odnosi ali cilji. Počutite se lahko depresivno in dobili  boste občutek, da se vam je svet obrnil na glavo. Ta teden ne bo šel po vaših pričakovanjih.

Tedenski horoskop Ribi

20.02. – 20.03.

tedenski horoskop ribi

Obdobje bo čustveno hladno. Postali boste bolj strogi in lahko ste pod stresom, saj boste želeli imeti vse pod nadzorom. Občutite lahko čustveno ali finančno stisko. Prosite za pomoč. Teden bo odličen, da se očitite negativne energija in prav tako tudi vaš dom. Čas bo ugoden tudi za opustitev slabih navad. Imate lahko večjo srečo pri igrah na srečo.

Pusti odgovor

Vaš Email ne bo prikazan