Tedenski horoskop 25.02.-03.03.

Preberite si nov tedenski horoskop za obdobje:

25.02.2019 – 03.03.2019

Tedenski horoskop Oven

 21.03. – 19.04.

tedenski horoskop 3.9.2018 - 9.9.2018

Teden je lahko čustveno hladen. Ljudje okoli vas lahko postanejo bolj strogi do vas. Razmišljajte z razumom, srce dajte za kratek čas na stran. Nabere se vam lahko veliko bremena, katerega boste s težo nosili. Ne boste vedeli ali se gibljete po pravi poti. Poslušajte svojo intuicijo. Počasi rešujte težave, ne hitite. Konec tedna boste želeli pričeti znova. Podali se boste na novo pot, ki jo vam bo življenje ponudilo.

Tedenski horoskop Bik

21.4. – 21.5

tedenski horoskop bik

Znašli se boste na razpotju. Na izbiro boste imeli več poti. Dobro premislite katera je prava za vas. Prisluhnite tudi svoji intuiciji. Določena obdobja se bodo končala. Pričenja se novo obdobje. Občutite lahko obilje. Želeli boste pomagati drugim. Konec tedna boste postali zelo dobrosrčni. Zato boste tudi nagrajeni.

Tedenski horoskop Dvojčka

21.5. – 21.6.

tedenski horoskop dvojcka

Začetek tedna izkoristite kar se da najbolje. Vzemite si čas za svoje prijatelje. Postali boste bolj družabni kot ponavadi. Možna so tudi slavja. Pričele se bodo vračati nedokončane zadeve. Dokončajte jih preden se lotite novih. Ne odpirajte novih zadev in poslov, dokler starih ne dokončate. Znajdete se lahko v težavah iz katerih ne boste videli izhoda. Odprite oči in se soočite z težavami.

Tedenski horoskop Rak

22.6. – 23.7.

tedenski horoskop - rak

Določene zadeve boste obžalovali. Ne žalujte predolgo. Oglejte se okoli sebe in opazili boste, da imate še druge možnosti. Ne glejte pred sebe. Dvignite glavo pokončno in bodite odprti za nove možnosti. Z trmo lahko le prepustite nove možnosti. Nabere se vam lahko veliko skrbi. Zaradi težav se lahko počutite brez izhodno. Odprite oči in se soočite z resnico. Težave rešujte sproti in počasi ter premišljeno.

Tedenski horoskop Lev

24.7. – 23.8.

tedenski horoskop lev

Teden je lahko prijeten. Snidli se boste z svojo ljubljeno osebo. Če ste samski lahko spoznate dušo dvojčico. Posvetite svoj čas svoji ljubljeni osebi. Neka oseba vam bo želela pomagati. Oseba je lahko podohuvljena in vam lahko na drugačen način pomaga ter vam poda modre nasvete. Konec tedna boste uživali v samoti. Če ste samski vam bo samski stan prav prijal.

Tedenski horoskop Devica

24.8. – 23.9.

tedenski horoskop devica

Teden je lahko zelo srečen. Preživite več časa z družino. Čas je lahko ugoden tudi za ustvaritev družine. Izpolni se vam lahko srčna želja. Počutili se boste izpolnjeno. Dogodki se lahko odvijajo po vaših pričakovanjih. Določena obdobja se bodo končala in se pričela nova. Sprostite se in uživajte.

Tudi vaš oglas je lahko tukaj

Tedenski horoskop Tehtnica

24.9. – 23.10.

tedenski horoskop - tehtnica

Oklepali se boste preteklosti. Ne ozirajte se nazaj, naučite se lekcij in pojdite dalje. Zaprli se boste vase. Ne boste želeli imeti stik z zunanjim svetom. Vzemite si čas zase in si odgovorite na vprašanja, na katere nimate odgovor. Že konec tedna lahko občutite izbolšanje. Občutili boste obilje. Postante lahko dobrosrčni.

Tedenski horoskop Škorpijon

22.10. – 21.11.

tedenski horoskop - skorpijon

Začeli boste znova. Odprli boste nov list v svoji knjigi. Na to pot se boste podali naivno, zato lahko pride do manjših težav. Sami pa jih boste uveličali. Ne počnite tega, saj si boste v življenje prinašali le več negativne energije. Konec tedna boste obujali spomine na preteklost, prejšno ljubezen ali prijateljstvo.

Tedenski horoskop Strelec

23.11. – 21.12.

tedenski horoskop - strelec

Teden je lahko čustveno hladen. Postali boste bolj strogi do ljudi okoli sebe, tudi oni se lahko enako odzovejo. Življenje vas lahko popelje na težjo pot, katero boste morali prehoditi sami. Proti koncu tedna se boste prepustili toku življenja. Imeli boste večjo domišljijo, uporabite jo pravilno. Ne gradite si gradov nad oblaki, saj vas lahko kruta realnost razočara.

Tedenski horoskop Kozorog

22.12. – 20.1.

tedenski horoskop - kozorog

Imeli boste občutek kot, da imate vse kar potrebujete. Vaš občutek vas ne bo varal. Manjkal vam bo le pogum, da naredite prvi korak! Dogodki se bodo odvijali sami od sebe. Vaš trud se bo začel poplačevati. Spoznate lahko novo osebo, ki vas bo popeljala na divje pustolovščine. Konec tedna se lahko hitro odvije. Podali se boste na nova pota, s polno optimizma.

Tedenski horoskop Vodnar

21.01. – 19.02

tedenski horoskop vodnar

Stali boste pred veliko izbiro. Ne boste vedeli kaj oziroma koga izbrati. Morda pa ne boste vedeli, da najbolje je že pred vami oziroma že imate, ampak boste iskali še bolje. To lahko kasneje obžalujete. Postanete lahko bolj čustveni. Vse zadeve boste premlevali z srcem. Čas je lahko ugoden tudi za spočetje otroka. Nekatere zadeve iz preteklosti lahko obžalujete.

Tedenski horoskop Ribi

20.02. – 20.03.

tedenski horoskop ribi

Teden je lahko težji in napet. Nedokončane zadeve iz preteklosti se bodo vrnile v sedanjost. Ne odpirajte novih zadev ali poslov, preden ne končate z starimi. Nekatere bitke lahko izgubite ali pa se jim boste sami odrekli, saj ne boste videli več koristi. Poslušajte svojo intuicijo in se ravnajte po njej. Zgrabite vajeti življenja v svoje roke in naredite tako kot je prav, le vi veste kaj je najbolje za vas!

Pusti odgovor

Vaš Email ne bo prikazan