Tedenski horoskop

Tedenski horoskop 26.11.-02.12.

By 25. november, 2018 No Comments
tedenski horoskop

Preberite si nov tedenski horoskop za obdobje:

26.11.2018 – 02.12.2018

Tedenski horoskop Oven

 21.03. – 19.04.

tedenski horoskop 3.9.2018 - 9.9.2018

Čakajo vas lahko nove priložnosti na področju financ ali posla. Neka oseba vam lahko pomaga pri vaših ciljih. Ne mečite si polen pod noge. Poglejte resnici v oči. Poslušajte svojo intuicijo. Ta teden je ugoden za vašo osebnostno rast, zato jo dopolnjujte.

Tedenski horoskop Bik

21.4. – 21.5

tedenski horoskop bik

Prepustili se boste toku življenja. Imeli boste večjo domišljijo, uporabite jo pravilno. Postanete lahko tudi bolj čustveni in skrbni. Zaključilo se bo določeno obdobje. Prihaja boljše obdobje. Konec tedna preživite z svojo družino.

Tedenski horoskop Dvojčka

21.5. – 21.6.

tedenski horoskop dvojcka

Dobite lahko sporočilo od prijatelja ali sorodnika iz tujine. Vabljeni ste lahko tudi v tujino kot počitniško ali poslovno. Teden bo odličen za odvajanje od slabih navad. Prečistite se negativne energije in tudi vaš dom. Imate lahko večjo srečo pri igrah na srečo. Ne bodite preveč trmasti, prepustite lahko veliko možnosti.

Tedenski horoskop Rak

22.6. – 23.7.

tedenski horoskop - rak

Določene situacije vam lahko obrnejo svet na glavo. Stvari boste videli v drugi prespektivi. Vzemite življenje v svoje roke in naredite tako kot vi mislite, da je prav. Pri tem poslušajte svojo intuicijo. Proti koncu tedna bodo zadeve same od sebe stekle naprej.

Tedenski horoskop Lev

24.7. – 23.8.

tedenski horoskop lev

Stali boste pred veliko izbiro. Ne boste vedeli za kaj bi se odločili. A ne veste, da je najbolje že pred vami, samo vi ne opazite. Odločite se pazljivo. Ponujena vam je lahko nova priložnost. Konec tedna lahko imate težave na ljubezenskem področju. Lahko vas neka oseba zelo prizadene.

Tedenski horoskop Devica

24.8. – 23.9.

tedenski horoskop devica

Naučite se biti bolj strpni. Pridobite lahko veliko na moči. Imeli boste karmičen teden. Vrne se vam lahko dobro ali slabo, odvisno od vas. Postanete lahko bolj čustveni in skrbni. Do ljubljenih oseb boste postali zelo zaščitniški. Ta teden je lahko ugoden za spočetje otroka.

Tudi vaš oglas je lahko tukaj

Tedenski horoskop Tehtnica

24.9. – 23.10.

tedenski horoskop - tehtnica

V življenje se vam lahko vrne stara ljubezen. Če je nekdo v tujini ali od doma, lahko pričakujete, da se bo vrnil. Doma bodo stvari bolj stabilne. Končajo se lahko določene zadeve ali odnosi. Zapadete lahko v depresijo. Konec tedna si vzemite čas zase in se napolnite z novo energijo.

Tedenski horoskop Škorpijon

22.10. – 21.11.

tedenski horoskop - skorpijon

Zaključijo se lahko določene zadeve ali končajo določeni odnosi in cilji. Ponujena vam bo priložnost na finančnem ali poslovnem področju. Izkažite se. Stali boste pred veliko izbiro. Najboljše že stoji pred vami, vendar je vam skrito. Dobro premislite preden se odločite.

Tedenski horoskop Strelec

23.11. – 21.12.

tedenski horoskop - strelec

Želeli boste pomagati ljudem okoli vas. Postali boste bolj čustveni. Občutite lahko obilje. Okrevali boste po težkih preizkušnjah. Če ste bolni ali ste bili na kakšni operaciji, boste precej hitro in uspešno okrevali. Izpolni se vam lahko srčna želja.

Tedenski horoskop Kozorog

22.12. – 20.1.

tedenski horoskop - kozorog

V življenje se vam lahko vrne stara ljubezen. Iz tujine ali daljnega kraja se lahko vrne neka oseba. Doma bodo stvari bolj stabilne. Imate lahko čustveno ali finančno stisko. Če menite, da potrebujete pomoč, prosite zanjo. Konec tedna se vam lahko izpolni neka želja. Počutili se boste srečno in izpolnjeno.

Tedenski horoskop Vodnar

21.01. – 19.02

tedenski horoskop vodnar

Spoznate lahko novo osebo, ki se lahko dobro prekriva za nekaj kar ni. Teden bo čustveno hladen. Sami boste bolj strogi in želeli boste imeti vse pod nadzorom. Uporabljajte svoj razum. Določene zadeve ali odnosi se bodo končale. Spremenite lahko tudi kraj bivanja ali se odpravite v tujino.

Tedenski horoskop Ribi

20.02. – 20.03.

tedenski horoskop ribi

Teden ne bo preveč dober. Dogodki bodo zelo nepredviljivi in tudi sami boste. Hitro boste menjali razpoloženje. Počutite se lahko poraženo. Neko bitko boste izgubili. Svet se vam lahko obrne na glavo. Zadeve boste videli še iz druge prespektive.

Leave a Reply