Tedenski horoskop 29.10.-04.11.

Preberite si nov tedenski horoskop in ugotovite kaj vas čaka.

29.10.2018 – 04.11.2018

Tedenski horoskop Oven

 21.03. – 19.04.

tedenski horoskop 3.9.2018 - 9.9.2018

V tem tednu lahko spoznate, katere osebe so prave za vas. Preveč se boste oklepali preteklosti. Naučite se lekcij iz nje in pustite za seboj preteklost. Pomagajte ljudem okoli vas, ki potrebujejo pomoč. Ne bodite skupušni. Morda boste morali na neko pot, ki vam ne bo po godu. Življenje vas lahko preizkuša.

Tedenski horoskop Bik

21.4. – 21.5

tedenski horoskop bik

Teden je lahko precej čustveno hladen. Postanete lahko bolj strogi in želeli boste imeti vse pod nadzorom. Naučite se biti potrpežljivi. V tem tednu lahko veliko naredite na moči. Proti koncu tedna lahko imate čustveno ali finančno stisko. Morda boste od doma in imeli domotožje.

Tedenski horoskop Dvojčka

21.5. – 21.6.

tedenski horoskop dvojcka

V tem tednu ste lahko čustveno zelo nestabilni. Menjali boste razpoloženja tako, da boste drugim zelo nepredvidljivi. Svoje težave boste želeli skriti, vendar vam bo to zelo težko uspevalo. Zadeve boste komaj obvladovali. Konec tedna boste stali na razpotju. Dobro premislite preden se odločite za naslednji korak.

Tedenski horoskop Rak

22.6. – 23.7.

tedenski horoskop - rak

Teden bo poln veselja in sreče. Imeli boste vse kar potrebujete za naslednji korak. Le pogumno! Teden bo karmičen, vrne se vam lahko dobro ali slabo, odvisno od vas. Zadeve se lahko obrnejo v vašo korist. Stvari počnite z srcem. Konec tedna nahranite svojega notranjega otroka.

Tedenski horoskop Lev

24.7. – 23.8.

tedenski horoskop lev

Postanete lahko bolj čustveni in pričnete razmišljati z srcem. Do ljubljenih oseb ste lahko bolj zaščitniški, kot ponavadi, saj bodo čustva ta teden prevladala. Teden je primeren tudi za nove začetke in zaključevanje starih zadev. Ugotovite lahko, da ste na pravi poti, ki vas vodi do uspeha! Potrudite se še, ne obupajte, saj ste lahko le korak stran od cilja!

Tedenski horoskop Devica

24.8. – 23.9.

tedenski horoskop devica

Imeli boste vse kar potrebujete za svoje cilje. Potrebovali boste le še pogum in pozitivno voljo. Imeli boste veliko domišljije, vendar je ne uporabite narobe! Prepustite se lahko toku življenja in razmišljate o svojih dosedanjih uspehih. Konec tedna lahko posvetite čas svojim ljubljenim osebam. Spoznate lahko tudi svojo sorodno dušo.

Tudi vaš oglas je lahko tukaj

Tedenski horoskop Tehtnica

24.9. – 23.10.

tedenski horoskop - tehtnica

Dobro bi bilo, da nepotrebne in škodljive stvari pustite za seboj. Čeprav bo to težko, boste v prihodnosti ugotovili, da ste naredili prav. Odpovejte se tudi slabim navadam in osebam, ki vam škodujejo. Zadeve in dogodko se bodo odvijali brez vašega napora. Dokončajte nedokončane stvari. Ni dobro, da pustite zadeve, ki jih še niste dokončali.

Tedenski horoskop Škorpijon

22.10. – 21.11.

tedenski horoskop - skorpijon

V tem tednu boste iskali svojo pravico. Bodite pravični tudi do drugih. Teden ne bo prijeten. Na plan bo prišla vaša slaba stran. Poglobite se vanjo in se skušajte izboljšati. Teden bo tudi primeren za odvajanje od slabih navad, čiščenje slabih energij doma in sebe. Konec tedna se lahko nepričakovano končajo določene zadeve ali odnosi. Postanete lahko črnogledi in zapadete v depresijo. Ostanite kar se da pozitivni.

Tedenski horoskop Strelec

23.11. – 21.12.

tedenski horoskop - strelec

Deležni ste lahko pomoči, takšne kot jo potrebujete, le, če boste zanjo poprosili. Končajo se lahko določene zadeve in odnosi. Počutite se lahko depresivno. Razmišljajte pozitivno in vzemite lekcijo iz teh dogodkov. Imeli boste boj med razumom in srcem. Prisluhnite svoji intuiciji. Postanete lahko tudi bolj zaščitniški do oseb, ki vam veliko pomenijo.

Tedenski horoskop Kozorog

22.12. – 20.1.

tedenski horoskop - kozorog

Obrali boste pravo pot, le poslušajte svojo intuicijo. Našli boste pot do notranjega miru. V tem tednu se lahko počutite srečne in mirne. Preden se sklenete odločitve, se posvetite z zadevo primerno osebo. Ne sklepajte nepremišljeno. Če potrebujete kakšen nasvet ali pogovor, se obrnite na osebo, kateri zaupate. Konec tedna se vam lahko izpolni želja. Počutili se boste izpolnjeno.

Tedenski horoskop Vodnar

23.11. – 21.12.

tedenski horoskop vodnar

Imeli boste nove priložnosti za zaslužek ali novo delo. Na vam bo ali se boste dovolj potrudili za to priložnost. Teden bo karmičen, zato pazite kaj počnete. Vrne se vam lahko dobro ali slabo, odvisno od vas. Konec tedna boste potrebovali čas zase. Zaprete se lahko vase. Vzemite si čas zase in si odgovorite na vsa svoja zastavljena vprašanja.

Tedenski horoskop Ribi

20.02. – 20.03.

tedenski horoskop ribi

Ne puščajte stvari nedokončanih. Dokončajte nedokončano. Začetek tedna je lahko čustveno hladen. Sami lahko postanete bolj strogi in nadzorovalni. Hoteli boste imeti besedo pri vsem. Konec tedna se vam lahko izpolni določena želja.

 

Pusti odgovor

Vaš Email ne bo prikazan