Spodaj boste našli nov tedenski horoskop za obdobje:

20.03.2023 – 26.03.2023

Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-oven

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta teden!

OVEN

21.03-20.04

Prihajajo očitne spremembe.

Že na začetku tedna boste občutili očitne spremembe v energijah okoli sebe. Te so lahko bolj mirne, a boste le težko našli mir v sebi, saj se boste preveč obremenjevali s preteklostjo. Raje se ozrite v prihodnost in poskrbite, da bo ta lepša in boljša od preteklosti. S tem, ko se obremenjujete s preteklostjo, delate ravno nasprotno. Uporabite lekcije, katere ste se naučili in svojo notranjo modrost, da bi se lažje osredotočili na stvari pred seboj. Morda boste imeli tudi željo, da se odmaknete od zunanjega sveta. Vzemite si čas zase in prisluhnite svojemu telesu ter duši, kaj vam želita povedati. Morda si odgovorite tudi na nekatera vprašanja, ki jih nosite že dalj časa v sebi. Skozi teden pa se lahko končajo nekatera slabša, lekcijska obdobja.

Srečen dan: Nedelja.

Srečne številke: 5, 9, 21, 26, 35 in 56.

Kristal tedna za vaše nebesno znamenje: Ametrin.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-bik

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta teden!

BIK

21.04-20.05

Bodite odprti za spremembe.

Postanete lahko bolj trmasti in vase zaverovani. Tako bi lahko spregledali mnoge priložnosti, katere bi vam lahko pomagale razrešiti trenutne težave. Morali boste spoznati, da so v vašem življenju potrebne spremembe. Te spremembe bi vam lahko pomagale videti stvari, katerih sedaj ne vidite ali pa pomagale pridobiti želeno. Morda boste morali spremeniti svoje miselne vzorce, prepričanja in obnašanje. Čas pa bo primeren tudi za opustitev slabih navad in uvajanje novih, bolj zdravih. Spremembe so lahko včasih boleče, saj moramo prenehati z nečem, na kar smo bili navajeni. Pomembno pa je tudi, da imamo zdrave medsebojne odnose. Nezdrave odnose, je potrebno čimprej končati in pričeti delati na sebi, da bi lahko v svoje življenje pritegnili mnogo boljše osebe.

Srečen dan: Ponedeljek.

Srečne številke: 4, 8, 10, 14, 22 in 32.

Kristal tedna za vaše nebesno znamenje: Tigrovo oko.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Vse za pozitivno energijo

Ne pozabite pokukati v našo trgovinico

Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-dvojcka

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta teden!

DVOJČKA

21.05-21.06

Za svojo srečo se boste morali potruditi.

Želje se vam bodo pričele uresničevati, če boste le naredili prvi korak in se pričeli truditi za svoje sanje. Morda boste morali narediti kakšne spremembe, ki ne bodo najbolj enostavne, vendar se bodo izplačale in potrebne za uresničitev vaših želja. Imeli boste vse potrebno, na vam bo le, da zberete pogum in naredite odločilen korak. Pričnite delati tudi na sebi, spoznajte svoje napake in jih odpravite. Vaši koraki pa naj bodo majhni in premišljeni. Proti koncu tedna pa bo vaša komunikacija veliko boljša, zato boste lažje reševali spore in nesporazume. Če imate kakšne, bo pravi čas, da jih razrešite!

Srečen dan: Četrtek.

Srečne številke: 1, 8, 9, 10, 18 in 27.

Kristal tedna za vaše nebesno znamenje: Puščavska roža.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-rak

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta teden!

RAK

22.06-23.07

Ne oklepajte se preteklosti.

Začetek tedna se lahko odvija počasneje. Ta čas izkoristite, da si boste dobro pripravili načrte in vse kar morate storiti. Ne hitite naprej, temveč dovolite, da se odvijajo dogodki, tako kot se morajo. Pričnete pa lahko veliko razmišljati o preteklosti in se jo oklepati. To bi vam lahko prineslo le dodatne težave, katerih ne potrebujete. Osredotočite se raje na stvari in cilje, ki jih imate pred sabo. Delajte na sebi, da boste iz dneva v dan boljši in ne dovolite, da vas slabi spomini iz preteklosti ovirajo. Vse to so lekcije, zaradi katerih rastemo in se učimo. Konec tedna je lahko težji, saj boste pričeli opažati, da se nekateri vaši cilji in pričakovanja, ne odvijajo tako, kot ste si želeli. Končajo se lahko tudi nekateri odnosi, ki so že bili v slabšem stanju.

Srečen dan: Torek.

Srečne številke: 3, 4, 10, 13, 17 in 27.

Kristal tedna za vaše nebesno znamenje: Črni turmalin.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-lev

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta teden!

LEV

24.07-23.08

Nekatere osebe bodo pokazale svoj pravi obraz.

Začetek tedna bo zelo prijeten. Nasmehne se vam lahko sreča v ljubezni, predvsem tistim, ki so že v razmerju. Spoznate lahko, da je vaša boljša polovica v resnici vaša sorodna duša. Pričnete lahko razmišljati tudi o skupnem življenju ali pa o naslednjem večjem koraku. Tisti, ki pa ste samski pa lahko spoznate osebo ali pa jo že, katera vam bo dajala občutek popolne osebe. Vendar se bodo dogodki hitro spremenili in spoznali boste kdo je v resnici. Čas bo tudi, da se spopadete s svojo slabo stranjo, opustite slabe navade in pričnete v svojem življenju delati zdrave spremembe. Bodite pravični do sebe, kakor tudi do drugih. Govorite resnico in bodite do sebe iskreni. Prisluhnite sebe, svoji duši in telesu, kaj vam imata za povedati. Morda boste presenečeni!

Srečen dan: Ponedeljek.

Srečne številke: 6, 11, 15, 21, 32 in 47.

Kristal tedna za vaše nebesno znamenje: Oniks.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-devica

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta teden!

DEVICA

24.08-23.09

Nasmiha se vam sreča.

Že na začetku tedna boste občutili očitne spremembe v energijah. Te bodo bolj ljubeče, mirnejše in napolnjene z ljubeznijo. Doma se bodo zadeve umirile, če ste bili v kakšni sporih se bodo tudi ti razrešili. Imeli boste nove priložnosti, da se izkažete. V tem tednu si boste lahko nabrali veliko nove energije, s katero boste lahko premagovali vse ovire, ki bodo pred vami. Nasmehnila se vam bo sreča v ljubezni. Če ste samski lahko spoznate novo osebo ali pa boste dobili priložnost za razmerje z vašo simpatijo. Tisti, ki pa ste že v razmerju, se boste v svoj odnos poglobili. Spoznali boste tudi, da je vaša boljša polovica, prava za vas in, da je morda tudi vaša duša dvojčica! Preživite več časa s svojimi ljubljenimi in dragimi osebami.

Srečen dan: Torek.

Srečne številke: 1, 2, 10, 11, 13 in 23.

Kristal tedna za vaše nebesno znamenje: Garnet.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-tehtnica

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta teden!

TEHTNICA

24.09-23.10

Pričakujte pozitivne spremembe.

Na začetku tedna se lahko znajdete v težavah. Morda boste morali prositi za pomoč ali nasvet. Naj vas ne bo sram ali strah prositi! Prave osebe okoli vas, so vam vedno pripravljene pomagati. Morda boste iz preteklosti nekaj obžalovali. Morda niste nekaj storili ali pa ste in sedaj obžalujete. Če se boste ozirali v preteklost, boste si delali le še slabše. Raje se ozrite v prihodnost in poglejte kaj lahko storite, da bi spremenili trenutne situacije. Delajte na sebi, izkažite se, da ste lahko mnogo boljši. Če vam bo uspelo videti stvari iz svetlejše strani, boste proti koncu tedna občutili pozitivne spremembe. Občutite lahko obilje in zadovoljstvo, saj se bodo dogodki pričeli spreminjati na bolje ter tako kot je za vas najbolje.

Srečen dan: Sobota.

Srečne številke: 2, 5, 6, 8, 13 in 19.

Kristal tedna za vaše nebesno znamenje: Peridot.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-skorpijon

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta teden!

ŠKORPIJON

24.10-21.11

Sprijaznite se z resnico.

Čas bo, da se sprijaznite z resnico, takšno kot je. Dlje časa, ko boste stali na mestu in si prekrivali oči, slabše bo ter težje se bo soočiti s težavo. Vaša pot je prosta, le na vam je, da naredite korak naprej. Pričnite si delati nove načrte, zapustite preteklost za seboj, slabe navade in stvari, katere vam ne koristijo. Razčistite stvari, katere morate, da bi bil vaš pogled naprej jasnejši in tudi na tistih področjih, na katerih je sedaj vaš pogled zamegljen. Pomembno bo, da ne zapuščate stvari nedokončanih. Dokončajte vse, kar morate in se odpravite šele nato dalje. Med tednom boste imeli dovolj energije, da razrešite svoje težave in pogledate v svojo prihodnost s svetlejše točke.

Srečen dan: Nedelja.

Srečne številke: 7, 8, 16, 22, 30 in 46.

Kristal tedna za vaše nebesno znamenje: Angelit.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-strelec

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta teden!

STRELEC

22.11-21.12

Bodite optimistični.

V tem tednu vas čaka težja pot, ki pa ne bo v celoti težka in naporna. Če boste ohranjali optimističen odnos do situacij, bodo trenutki tudi prijetni. Življenje vas bo pričelo preizkušati in pripravljati na to, kar ste prosili. Zato so lahko nekatere situacije težje in naporne za vas. Pomembno bo le, da se zavedate, da vas življenje želi nekaj naučiti. Morda boste morali zapustiti nekaj za seboj, kar vam je včasih bilo ljubo, vendar vam sedaj ne koristi več. Te spremembe bodo nujno potrebne, če si boste želeli drugačnih stvari, dogodkov in odnosov v svojem življenju. Ker pa boste v tem tednu veliko bolj čustveni, kakor navadno, je lahko ta teden za vas še težji. Proti koncu tedna lahko dobite občutek, da nosite preveliko bremena, zato boste za krajši čas obstali. Vedite, da ste že skoraj na cilju, zato ostanite optimistični in verjemite vase!

Srečen dan: Sreda.

Srečne številke: 3, 6, 10, 13, 19 in 29.

Kristal tedna za vaše nebesno znamenje: Roza ahat.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-kozorog

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta teden!

KOZOROG

22.12-20.01

Postali boste zelo energični.

Že na začetku tedna boste občutili nenadni val pozitivne energije. Energije vam v tem tednu ne bo primanjkovalo, zato se lotite stvari, odnosov, kateri želite, da uspejo. V vašem življenju pa se lahko pojavi tudi nova oseba, katera bo v vas prebudile vse čute in globoko zakopano strast! Ta oseba vam lahko postane zelo dober prijatelj ali pa tudi ljubezenski partner. Izogibajte se negativnim situacijam, posebno prepirom, saj ne bi dobro vplivali na vas. Ohranite svoj mir in dobro voljo. Proti koncu tedna, se vam lahko nasmehne sreča v ljubezni. Če ste samski, morda spoznate novo osebo ali pa dobite priložnost za razmerje z že znano osebo. Spoznate pa lahko tudi sorodno dušo ali pa je ta že prisotna v vašem življenju. Tisti, ki ste že vezani, se boste v svojem razmerju počutili zelo srečne in izpopolnjene.

Srečen dan: Sobota.

Srečne številke: 3, 5, 6, 9, 14 in 20.

Kristal tedna za vaše nebesno znamenje: Sončev kamen.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-vodnar

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta teden!

VODNAR

21.01-19.02

Prihajajo čustveno hladnejša obdobja.

Obdobja, ki prihajajo so lahko za vas bolj napeta. Dogodki so lahko bolj stresni in bodo od vas zahtevali veliko energije. Od vas bo le odvisno ali boste porabili vso svojo energijo, da bi lahko obdržali nadzor nad vsemi situacijami ali se boste sprostili ter zaupali procesu življenja. Zaradi napetosti se lahko znajdete tudi v nesmiselnih bojih, zaradi katerih bi bili poraženi ali pa celo prizadeti. Zato se raje sprostite in dovolite, da to obdobje mine, brez večjih težav. Morda boste tudi spoznali, da bitke, katere ste bili, so bile zaman. Zato boste opustili vajeti in se osredotočili raje na druge stvari. Konec tedna boste veliko razmišljali in se odločali, kaj je za vas najbolje. Morda se s tem pričnete celo preveč obremenjevati in si povzročite le še dodaten stres. Skušajte ostati mirni in zbrani.

Srečen dan: Nedelja.

Srečne številke: 2, 4, 5, 7, 11 in 16.

Kristal tedna za vaše nebesno znamenje: Modri ahat.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-ribi

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta teden!

RIBI

20.02-20.03

Našli boste svoj notranji mir.

Že na začetku tedna lahko pričnete iskati notranji mir in ga lahko tudi uspešno najdete, če se boste le sprostili ter dovolili, da vas notranji glas vodi k njemu. Ko boste prišli do svojega notranjega miru boste lažje razreševali svoje skrbi in težave, ki vas pestijo. Morda se boste tudi globlje poglobili v sebe, pričeli iskati odgovore na svoja vprašanja in svoj smisel življenja. Pričnete pa lahko razmišljati tudi o selitvi ali nekih večjih življenjskih korakih. Teden bo zelo miren in prijeten, zato ne dovolite, da bi vas zmotile nižje energije. Konec tedna se lahko posvetite osebni in duhovni rasti, katera vam bo pomagala jasneje videti situacije in tudi bolj razumevajoče.

Srečen dan: Petek.

Srečne številke: 2, 3 14, 16, 19 in 32.

Kristal tedna za vaše nebesno znamenje: Celestit.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?