Preberite si nov tedenski horoskop za obdobje:

20.01.2020 – 26.01.2020

Izvrstni izdelki po izjemnih cenah samo zate!

GUA-SHA Masažni kamen iz žada

25.99 15.99 (Vključno z DDV)

Zakup minut za vedeževanje po telefonu

10.9950.99 (Vključno z DDV)

Sveti les – Palo Santo 80g-30g sveto kadilo

9.9919.99 (Vključno z DDV)

Heliotrop, krvavi kamen – kapljica

19.99 13.99 (Vključno z DDV)
Horoskop Oven

Pridobite lahko veliko na energiji.

Na začetku tedna boste občuti nenaden val energije, katerega sprejmite z odprtimi rokami, saj boste v tem tednu potrebovali veliko energije. Kar hitro lahko pričnete čutiti, da se dogodki spreminjajo in, da je postalo vse nepredvidljivo. Postati boste morali zelo pozorni, če boste želeli priti do svojega želenega cilja. Če boste previdni in ne boste postali preveč zmedeni, vas lahko konec tedna čaka sreča ter obilje.

Horoskop Bik

Spoznali boste, da se je trud izplačal.

Postavljeni ste lahko pred več izzivov in pred veliko teh izzivov lahko vidite tudi ovire. Čeprav bodo ovire manjše in bi lahko s pomočjo drugih oseb jih z lahkoto premagali, si boste zatiskali oči ter si govorili, da vi tega ne zmorete. Če si boste prenehali lagati, lahko kar hitro pridete do vrha in občutite neizmerno srečo.

Da bi se lahko vaše želje uresničile, boste morali nekaj ukreniti.

Želje se vam lahko uresničijo, le morali boste biti bolj pozorni in se potruditi za to, kar si želite. Zresnite se in primite zadeve v svoje roke ter se izborite za svoje sanje, sedaj je pravi čas! Tudi sama obdobja bodo bolj čustveno hladnejša in osebe okoli vas bodo bolj stroge, kar pa vas lahko še dodatno prisili, da se tudi sami zresnite. Posebno pozorni boste pa morali biti na koncu tedna, saj bodo obdobja zelo nepredvidljiva.

Horoskop Rak

Prihajalo bo do zaključkov.

Teden je lahko čustveno težek, saj se lahko zaključijo nekateri odnosi, cilji in načrti. Hitro po teh zaključkih se vam bodo pričele prikazovati nove zadeve, katere vam bodo pomagale razmisliti ali je vredno biti žalosten zaradi prejšnjih odnosov, ciljev ali načrtov. Spoznali boste, da ste se veliko naučili iz tega in, da boste sedaj bolj modro izbirali kakšne odnose boste imeli in za kakšne cilje se boste odločali.

Horoskop Lev

Dokončati boste morali stvari iz preteklosti.

Veliko boste v tem tednu razmišljali, kaj je za vas najboljše in katere odločitve bi sprejeli. A dobro bi bilo, da bi najprej zaključili še s starimi zadevami iz preteklosti in šele nato razmišljali o novih. Za kratek čas se obrnite nazaj v preteklost, poglejte kako daleč ste prišli, kaj vse ste pustili za sabo in katere zadeve so še nedokončane. Vse tiste nedokončane zadeve, ko boste videli, jih pričnite počasi zaključevati.

Horoskop Devica

Našli boste notranji mir.

Cel teden je lahko zelo prijeten in miren. Dolgo ste iskali svoj notranji mir, a v tem tednu ga boste, le našli in se končno sprostili ter umirili. Vse kar vas je skrbelo in obremenjevalo, se bo razrešilo in se odvilo tako kot se mora. Bodite le pogumni in delajte korake, ki so potrebni za vašo rast in napredek. Bodite pozorni na svojo komunikacijo, izbirajte le pozitivne besede in se izogibajte negativnim. V svoje življenje dovolite le pozitivne vibracije, ostale zavrzite.

Horoskop Tehtnica

Čaka vas uspeh.

Pridobili boste veliko na energiji, kar vas bo silovito gnalo proti vašim ciljem. To vam bo tudi pomagalo, da boste lažji prešli nekatere zaključke in se pripravili na nova obdobja, ki so pred vami. Nabrali si boste nekaj lekcij, da boste bolje vedeli, za kaj se boste odločili in katera bo vaša naslednja točka. Če boste prisluhnili svojemu notranjemu vodstvu, boste konec tedna poželi uspeh. Vabljeni pa ste lahko tudi na slavje.

Horoskop Skorpijon

Potrebovali boste čas zase.

Imeli boste možnost, da delate na sebi, da se v popolnosti spoznate in si odgovorite na nekatera vprašanja, ki jih že dalj časa nosite s seboj. Odgovor na ta vprašanja, bi vam pripomogel pri vaši rasti. Opazili boste, da nekatere težave niso tako veliko, kot si vi predstavljate. S tem, ko si boste vzemi čas zase in vse dobro premislili, boste dobili veliko na moči ter pogum, da boste vse ovire pred sabo porušili.

Horoskop Strelec

Spoznali boste, da ni vse tako črno.

Če boste odprli oči in se ne boste več slepili z lažmi ter se soočili z resnico, boste videli, da ni vse tako črno in, da vam manjka samo še malo, da doživite uspeh. Imate vse, manjka vam le pogum, da naredite odločilen korak, da boste korak bližje svojemu cilju. V vaše življenje se lahko vrne stara ljubezen ali neka oseba, ki je na daljšem potovanju. Zadeve doma se bodo uredile, čutili boste ljubezen in toplino.

Horoskop Kozorog

Spoznali boste resnico.

Nekatera obdobja se bodo končala in postopno bodo prihajala nova. Prišli boste do spoznanja in odkrili resnico, ki se vam je skrivala dolgo časa. Odpreti boste morali le oči in videti, kako se stvari spreminjajo pred vašimi očmi in kako vse dobiva smisel. K vam bo posijalo sonce in lahko se boste sprostili ter poiskali svoj notranji mir. V vaše življenje se lahko vrne stara ljubezen ali neka oseba iz daljše poti. Zadeve doma se bodo uredile, občutili boste toplino, stabilnost in ljubezen.

Horoskop Vodnar

Dogodki bodo nepredvidljivi.

Končajo se lahko nekateri odnosi ali cilji, kar bodo le trenutno negativno vplivalo na vas, če boste vedeli iz teh situacij potegniti le najbolje. Občutite lahko tudi obilje, saj se bo vam razširilo tudi obzorje. Videli boste, da težave niso tako velike in, da jih boste z lahkoto razrešili, le postati morate bolj pogumni. Sprejmite pravilne odločitve in porušite vse ovire, ki so pred vami.

Horoskop Ribi

Obdobja bodo zelo čustveno hladna.

Čustveno hladnost boste občutili že na začetku tedna. Če boste znali izkoristiti to obdobje, se lahko veliko naučite, saj vam bodo prikazane nekatere lekcije, skozi katere boste morali iti. To vas bo naredilo modrejšim in trdnejšim. Dogodki se bodo odvijali hitro in nepredvidljivo, zato boste morali ostati še posebno pozorni ter zbrani.