Preberite si nov tedenski horoskop za obdobje:

14.10.2019 – 20.10.2019

Ne zamudi otvoritvene akcije

Horoskop Oven

Prihaja lahko do večjih sprememb.

Čas bo za spremembe, zato se poglobite vase in se pričnite boriti s svojo slabo stranjo. Čas bo ugoden, da opustite slabe navade in jih nadomestite z dobrimi. Do sprememb pa lahko prihaja tudi na ostalih življenjskih področjih. Ta so lahko dobra, če ste, le vi delali dobre stvari. Do konca tedna lahko imate srečo na področju ljubezni! Če ste samski in imate simpatijo, je velika možnost, da boste z njo zakorakali v razmerje.

Horoskop Bik

Dogodki se lahko pričnejo odvijati v nasprotju vaših pričakovanj.

Začetek tedna je še lahko srečen, posebno, če boste svoj čas preživljali z ljubljenimi osebami. Kar naenkrat se lahko pričnejo dogodki odvijati v napačno smer, saj vam bo življenje želelo pokazati, katere so prave osebe. Čeprav se vam lahko zgodi, da boste imeli občutek kot, da se vam je svet obrnil na glavo, bodite vseeno pozitivni, saj to želi življenje od vas!

Horoskop Dvojčka

Ne ozirajte se na preteklost.

Že na začetku tedna lahko občutite tesnobo, saj se boste preveč ozirali nazaj v preteklost. Če ste storili napako in ne veste kako bi jo rešili, je tudi tako ne boste, da boste s sključeno glavo razmišljali o teh preteklih dogodkih. Najbolje bi bilo, da se osredotočite na prihodnost in skušate nekako se izkazati, da ste boljši od prejšnjega dejanja. Ko boste to storili se prepričajte, da ne boste naredili koraka preveč naglo, saj bi lahko dogodki postali zelo nepredvidljivi.

Horoskop Rak

Določene situacije se bodo končale.

Obdobja bodo mirna in z možnimi presenečenji, posebno na poslovnem področju (povišica, nova služba…). Težka obdobja se bodo zaključila in prihajali bodo novi izzivi pri katerih bo potrebno ogromno premišljenosti. Pričakujete lahko, da se bodo vse situacije v tem tednu odvijale pravično, brez milosti. Če si nekaj zaslužite, boste to tudi dobili, tako velja tudi za ljudi okoli vas.

Horoskop Lev

Prihajajo nepričakovani novi začetki.

Na začetku tedna lahko izgleda, da so se situacije ustavile ali obstale na mrtvi točki, vendar, če boste ostali mirni in si vzeli čas za počitek, lahko imate veliko srečo! Če boste potrpežljivi se lahko pričnete bližati svojim ciljem hitreje, saj se boste poleg trenutnega dela učili še nekaj novega. Skozi teden lahko opažate spremembe in pa tudi na nove poti se lahko odpravljate! Dobite lahko občutek, da ste vse naredili kar je bilo v vaši moči, vendar se boste pri tem motili, saj se lahko še bolj potrudili in uspeh bo mnogo večji!

Horoskop Devica

Pretekla dejanja bodo prišla za vami.

Tekom tedna se lahko pričnejo vračati pretekle nedokončane zadeve in bodo od vas želele, da jih končate ali pa z njimi vsaj zaključite. Med tednom ne bo dobro sklenjati nove posle, saj bi bili neuspešni. Najprej končajte s starimi zadevami, le nato se zanimajte za nova. Ker pa zadeve ne bodo potekale tako kot si želite, lahko postanete konfliktni in s tem prizadenete osebe, ki jih ne bi. Bodite mirni in si ne zatiskajte oči pred resnico, raje se spopadite z njo ter zadevam pridite do dna.

Horoskop Tehtnica

Za svojo srečo se boste morali nečemu odreči.

Skozi teden lahko občutite srečo, če boste le vi pripravljeni kaj storiti za to. Nekaterim stvarem, slabim navadam ali odnosom se boste morali odreči, da bi lahko zaživeli bolj mirno in srečno življenje. Čeprav je lahko ta odločitev zelo težka in tudi pot po kateri boste morali iti, ampak boste na koncu videli kako zelo se je izplačalo! Do konca tedna se vam lahko izpolnila želja.

Horoskop skorpijon

Prisluhnite intuiciji in naj vas vodi.

Postali boste bolj dobrosrčni in boste želeli pomagati ljudem v stiski. Bodite pa previdni, da ne boste pomagali napačnim, saj bi vas nekateri želeli le izkoristiti, zato se ravnajte po intuiciji skozi cel teden. Srečo lahko imate na področju službe, lahko pričakujete tudi novo službo. Pri nekaterih zadevah pa boste morali vajeti vzeti v svoje roke in narediti tako kot je prav, pri tem pa obvezno prisluhnite intuiciji!

Horoskop Strelec

Imeli boste možnost, da začnete znova.

Prejmete lahko notranji glas, ki vas bo vodil, da zaključite s preteklostjo in poskusite znova ter se osredotočite na prihodnost. Glas bo želel tudi, da se vstanete in pričnete delati na sebi, da bi lahko bili v prihodnosti veliko boljši. S tem bi lahko pridobili nove možnosti, predvsem na poslovnem področju. Ker pa se dogodki lahko odvijajo tako kot ste si zamislili, boste postali bolj čuteči, ljubeznivi in mirni.

Horoskop Kozorog

Občutite lahko srečo.

Postavljeni boste pred razpotju in ne boste vedeli za kaj bi se odločili. Vzemite si dovolj časa, da premislite vse okoliščine. Pomembno pa je, da se ne zadržujete v preteklosti, saj vam to ne bo koristilo prav veliko. Iz preteklosti vzemite samo lekcije in se osredotočite na prihodnost. Med tednom se vam lahko uresniči želja kar vas bo zelo osrečilo in napolnilo z novo energijo.

Horoskop Vodnar

Naučite se biti potrpežljivi.

Veliko bi lahko pridobili na svoji osebnostni moči, če bi se naučili biti potrpežljivi in bi počakali tisto kar si zares zaslužite. S hitenjem pa lahko dobite prav nasprotno. Življenje vas lahko postavi na težko pot, da bi vas nekaj naučilo. Vendar se ne boste želeli preveč obremenjevati s tem in se boste raje prepustili toku življenja ter ostali mirni, dokler slabo obdobje ne mine.

Horoskop Ribi

Napolnjeni boste z novo energijo.

Ker boste dobili ponudbo, ki ste si jo želeli, vas bo to zelo osrečilo in napolnilo z novo energijo, ki vas bo pognala hitreje do vaših ciljev. Spoznate pa lahko tudi osebo, ki bo v vas prebudila vse čute in se boste želeli z njo podati na vroče avanture. Do konca tedna se bodo neke zadeve ali odnosi končali, kar pa ne boste vzeli to za slabo, vendar, da nekaj boljšega prihaja v vaše življenje. Možne so tudi selitve v druge kraje ali države.