Preberite si nov tedenski horoskop za obdobje:

06.04.2020 – 12.04.2020

OGLAS

Izvrstni izdelki po izjemnih cenah samo zate!

Horoskop Oven

V tem tednu se lahko marsikaj naučite.

Vse okoli vas se bo zelo hitro odvijalo, zaradi česar se boste počutili zmedeno. A skušajte svoje misli umiriti in biti kar se da zbrani. Bodite previdni komu zaupate, saj nekatere osebe niso to za kar se izdajajo. Če ne boste previdni, ste lahko zelo razočarani, a dobra stran tega bo, ker boste sedaj vedeli kdo je zares ob vaši strani. Vzemite si nekaj časa v tem tednu in se prečistite negativne energije ter tudi vaš dom. Opustite vse kar vam odvzema energijo in vaše zdravje. Spopadite se s svojo slabo stranjo in se trudite biti boljša oseba.

Horoskop Bik

Vse se bo obrnilo na bolje.

Na začetku tedna se lahko še počutite napeto in zaskrbljeno, saj boste imeli občutek, da se zadeve ne odvijajo tako, kot bi se morale. A, če boste odprli oči in se ozrli okoli sebe boste spoznali, da se odvija vse v pravo smer. Pogledati boste morali le resnici v oči, da boste spoznali, kaj je prav. Od sredine tedna, boste razmišljali popolnoma drugače, saj boste uvideli resnico in spoznali, da ste čisto blizu uspeha. Uskladite se med dobrim in slabim, da se bodo energije uravnovesile ter vam v vaše življenje prinesle stabilnost. Pričeli boste prejemati to, kar ste dajali, zato dajajte dobro, da bi se vam dobro vrnilo.

Bodite hvaležni za vse dobro v vašem življenju.

Občutili boste obilje in srečo. Za vsak blagoslov v svojem življenje bodite zahvalni, saj jih bo tako še več. Če boste srečo vzeli za samoumevno, vas bo realnost hitro razočarala. Če boste hvaležni za vse dobro v vašem življenju, se vam bodo pričeli pojavljati čudeži. Pričnete lahko prijemati vse tisto, kar ste si želeli. Tudi vaše finančno stanje se lahko zelo izboljša, saj lahko prejmete večjo vsoto denarja, s katerim pa boste morali pravilno ravnati. Zaradi tega lahko postanete tudi bolj dobrosrčni in boste želeli vsakomur pomagati, a ne bodite naivni. Hitro lahko spoznate, da ste bili izkoriščeni. Da do tega ne bi prišlo, zaupajte svojemu notranjemu glasu.

Horoskop Rak

Spopadite se s svojo slabo stranjo.

Čas bo, da se spopadete s svojo slabo stranjo, iz svojega življenja odženete vse kar je negativno in odvečno ter v svoje življenje prikličete pozitivne vibracije. To vam bo v tem tednu še predvsem pomembno, saj bodo odvijali dogodki, ki bodo precej napeti in težki. Morali boste ostati zbrani pri določenih situacijah, zato se ne obremenjujte zaradi stvari na katere nimate vpliva. Osredotočite se nase in izpustite vse negativne ter utrujajoče občutke, misli… Osredotočite se le na pozitivne misli, situacije, vibracije, negativnost vam bo v tem tednu le oteževala situacije. Uskladite svoj um s srcem, dobili boste prave odgovore na vaša vprašanja.

Horoskop Lev

Dokončajte vse kar ste pustili nedokončano.

Začetek tedna bo zelo prijeten. Uživali boste v družbi dobrih prijateljev, družine in ljubljenih oseb. Spoznali boste tudi, da je le družina tista, ki vam vedno stoji ob vaši strani, ne glede na okoliščine. Pokažite jim koliko vam pomenijo in jih nagradite z ljubeznijo. Ne pozabite pa na vse stvari, ki ste jih pustili nedokončane. Sedaj je pravi čas, da z njimi zaključite ali pa jih dokončate. Ne sklepajte novih poslov in ne sprejemajte novih odločitev, dokler s starimi ne zaključite. To bi vas lahko le obremenjevalo. Če boste pri tem potrebovali pomoč, vas nas nič ne ovira pri tem, da bi prosili zanjo.

Horoskop Devica

Spoznali boste, kdo je vaš pravi prijatelj.

V tem tednu lahko spoznate, katere so tiste osebe, ki vam stojijo trdno ob strani, ne glede na okoliščine. A, ko boste spoznali, jim prisluhnite, saj bodo imeli za vas pomembne nasvete, ki vam bodo pomagali na vaši začrtani poti. Veliko se boste bojevali med umom in srcem, med tem kaj veste in med tem kaj čutite… Uskladite svoj um s srcem, da bi našli najboljšo rešitev in tako našli tudi ravnovesje. Če boste to storili, se lahko izognete neželenim dogodkom. Če ne boste sprejeli pomoči in ne boste upoštevali svojega notranjega glasa, vas lahko čaka težak konec tedna.

Horoskop Tehtnica

Dogodki bodo nepredvidljivi.

Doživeli boste nenadno srečo, ki bo napolnila vaše srce s srečo in ljubeznijo. Počutili se boste popolnoma drugače, napolnjeni z novo energijo. Dobili boste nove priložnosti, katere ste si želeli in vam lahko spremenijo življenje, saj boste tako pričeli osebnostno hitreje rasti. A, če to ne boste vedeli ceniti in boste vzeli vse za samoumevno, se bodo dogodki pričeli hitro spreminjati. Konec tedna bodo dogodki zelo nepredvidljivi, zaradi česar se boste počutili zmedeno. Skušajte ostati mirni in zbrani, saj vam boste tako videli najbolj jasno. Prihaja pa lahko tudi do večjih sprememb, katere ne boste pričakovali.

Horoskop Skorpijon

Nekateri dogodki bodo zmotili vaš mir.

Začetek tedna bo prijeten. Občutite lahko obilje in srečo, a če se ne boste vznemirjali za zadeve, na katere nimate vpliva, bo sreča trajala skozi cel teden. Imeli boste željo pomagati ljudem v stiski, a naj vas vaše dobro srce ne zavede, saj vas bodo nekatere osebe želele le izkoristiti. Bodite pozorni na svoj notranji glas. Uspelo vam bo najti notranji mir, zato se boste prepustili toku življenja. A nekateri dogodki bi lahko zmotili vaš mir. Če boste ostali še naprej mirni in se ne boste ozirali na te dogodke, boste ohranili notranji mir.

Horoskop Strelec

Dogodki bodo težki.

V tem tednu vam bo verjetno potrebna pomoč, saj pri nekaterih zadevah ne boste zmogli sami, zato vas naj ne bo sram prositi za pomoč. Dobri prijatelji vam bodo pomagali in stali ob strani, ne glede na to, koliko bo situacija težka. Razsvetlijo vam lahko tudi pot po kateri hodite, da boste videli, da se trudite v napačnih odnosih/zadevah. Ko boste to spoznali, boste spoznali, zakaj se dogodki ne odvijajo po vaših pričakovanjih, saj ste pričakovali več. Vaša pričakovanja naj ostanejo realna. A ne glede na to, koliko bodo dogodki težki, se boste veliko naučili in mnoge stvari v življenju se vam bodo razsvetlile, saj boste videli situacije še iz druge perspektive.

Horoskop Kozorog

Prihajajo večje življenjske spremembe.

Karkoli boste želeli v tem tednu narediti, preden storite, dobro premislite ali je vredno in kaj vam bo to v prihodnosti prineslo. Imeli boste veliko energije, zato boste bolj zagnani za delo in uresničevanju vaših sanj, a vseeno previdnost ne bo odveč. Če boste v nečem v dvomih ali boste negotovi, se o tem raje prej posvetujte s primerno osebo, preden se odločite. Čakajo pa vas lahko večje življenjske spremembe, ki bodo popolnoma spremenile vaš pogled na svet. Zgodi se lahko, da bodo vsi vaši načrti zrušeni, odnosi in cilji pa se bodo končali. To vas bo zelo pretreslo, a poglejte zadevo iz svetle plati. Sedaj, ko se bo pričelo vse podirati, boste lahko pričeli graditi trdnejše temelje.

Horoskop Vodnar

Preteklost boste morali pustiti za seboj.

Že na začetku tedna se boste pričeli oklepati preteklosti. Vaše misli bodo kar naprej odhajale na pretekle spomine. A zavedajte se, da teh dogodkov ne morete spremeniti, saj so v preteklosti, lahko se jih le spominjate in odpirate stare rane. A to vam v življenju ne bo prineslo nič novega. Opustite preteklost in se osredotočite na sedanjost ter prihodnost, v kateri lahko marsikaj spremenite ter tudi ukrenete. Imeli boste občutek, da vse stoji na mestu, a zaupajte procesu, premika se vse v pravo smer, v pravilni hitrosti. Le bodite močni in zapustite za seboj vse kar je nepotrebno, odvečno in negativno v vašem življenju.

Horoskop Ribi

Naredite pozitivne spremembe na sebi.

Občutite lahko nepojasnjeno žalost, katere se boste stežka znebili. A, če boste delali na sebi in vse negativne občutke zamenjali s pozitivnimi, se bo tudi vaše počutje pričelo spreminjati. Zaupajte, da se bo vse slabo enkrat končalo in da bo tudi za vas posijalo sonce. Če je vaša stiska velika, prosite za pomoč, pravi prijatelji vam bodo priskočili na pomoč in vam pomagali skozi težke čase. Delajte na sebi, opustite slabe navade, negativna prepričanja in misli nadomestite s pozitivnimi, berite knjige o osebnostni rasti… Tako boste imeli manj časa razmišljati o negativnih zadevah. Od začetka lahko imate občutek, da vi tega ne zmorete, a če boste vztrajni, boste uspeli!

Kako nastane tedenski horoskop na portal8.si?

Tedenski horoskop vsak teden napiše vedeževalka Anja s pomočjo tarot kart. Z vpogledom v tarot karte vedeževalka Anja uvidi kaj se bo dogajalo določenemu nebesnem znamenju v naslednjem tednu. Poleg tarot kart uporabi tudi astrologijo, ki ji pomaga bolj uvideti v prihajajoči teden, vsekakor pa uporablja tudi svojo intuicijo.

Zakaj je naš tedenski horoskop vreden branja?

Menimo, da je naš tedenski horoskop vreden branja zato, ker ima naša vedeževalka Anja že več letne izkušnje s tarot kartami in prerokovanjem prihodnosti. Pri gledanju kaj se bo dogajalo v prihajajočem tednu se popolnoma zavzame, saj želi, da bi bil horoskop kar se da, najbolj točen. Pomaga pa si tudi z astrologijo, ki ji da še dodaten vpogled v prihajajoči teden.

Zakaj uporabljamo tarot karte za vpogled tedenskega horoskopa?

S tarot kartami lahko uvidimo mnoge zadeve, prav tako horoskop. Vedeževalki Anji tarot karte pomagajo razkriti celotno sliko, kaj se bo določenem znamenju dogajalo v tednu. Vsekakor pa je pri tem potrebno uporabljati svojo intuicijo in znanosti astrologije.

Kaj lahko izvemo v tedenskemu horoskopu?

Izvemo lahko s čem se bomo v tem tednu morali soočiti, kje bodo težave, čemu se je bolje izogniti… Tedenski horoskop nam je lahko tudi kot neko vodilo skozi teden. Vsekakor pa nam pove, kaj se nam bo v tem tednu dogajalo in kaj je dobro v tem tednu storiti/opustiti/spremeniti.

Za koga vse je mišljen tedenski horoskop?

Tedenski horoskop je mišljen za vse, moške in ženske, mlajše in starejše, samske in poročene… Priporoča pa se, da horoskop berejo osebe starejše od 16 let.

Ali je tedenski horoskop prilagojen prav meni?

Ne. Tedenski horoskop se nanaša na dotično nebesno znamenje. Če pa želite svoj osebni horoskop, si ga zagotovite tukaj.

Ali lahko vsak piše tedenski horoskop?

Ne. Horoskop lahko piše tisti, ki ima znanja o astrologiji in je se že nekaj časa ukvarja z duhovnimi/ezoteričnimi vedami.

Ali je naš tedenski horoskop brezplačen?

Da.

Ali lahko vedeževalka zame izdela tedenski horoskop?

Da. Tako, kot lahko vedeževalka Anja napiše horoskop za določeno znamenje, ga lahko napiše tudi prav za vas!

Zakaj prebrati tedenski horoskop?

Tako se boste lažje spopadli s težavami, ki čakajo na vas, se izognili nekaterim situacijam ali pa storili nekaj dobrega zase, ko bo čas primeren za to. Lahko je vaš dober sopotnik skozi teden.