Spodaj boste našli nov tedenski horoskop za obdobje:

20.09.2021 – 26.09.2021

Horoskop Oven

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta teden!

OVEN

Sreča je pred vašimi vrati.

Sreča se vam lahko nasmehne na področju ljubezni, posebno tistim, ki ste samski. Če že imate simpatijo, boste spoznali, da je ta oseba prava za vas. Bodite pogumni povabite svojo simpatijo na zmenek! Če pa nimate še simpatije pa se lahko v vašem življenju pojavi povsem nova oseba, ki bo z vami želela deliti svoje življenje. Spoznate pa lahko tudi svojo sorodno dušo. Tisti, ki pa ste že v razmerju pa se boste malce več posvečali svojemu partnerju, saj boste tudi bolj čustveni in si boste želeli več nežnosti. Če pa imate kakšne zamere ali nesoglasja z osebami nežnejšega spola, pa bo sedaj pravi čas, da oprostite ali razrešite težave. V tem tednu se lahko zgodi tudi, da boste nekaj iz preteklosti obžalovali. Naredite spremembe v svojem življenju in se zavedajte, da lahko vse spremenite, če si to le dovolj želite.

Srečen dan: Petek.

Srečne številke: 3, 5, 6, 9, 14 in 20.

Kristal tedna za vaše nebesno znamenje: Roževec.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Bik

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta teden!

BIK

Našli boste ravnovesje.

Ponudijo se vam lahko nove priložnosti na področju službe in financ. Če ste brezposelni potem se vam lahko nasmehne sreča in dobite želeno službo ali pa se vam ponudi neka boljša. Tisti, ki pa ste že zaposleni pa lahko dobite povišico ali nagrado. Izboljšajo pa se lahko vaše finančno stanje. Čas ne bo primeren za dvig kredita, posojila, nakup nepremičnin, delnic ali investicije. Raje počakajte nekaj časa, o tem dobro premislite in se tudi pogovorite s primerno osebo. Med tednom pa lahko najdete tudi ravnovesje in stabilnost. Občutili boste varnost in toplino. V vaše življenje pa se lahko vrne oseba, katero čakate ali pa se vrne nekdo iz vaše preteklosti. Doma se bodo spori in nesporazumi razrešili.

Srečen dan: Sreda.

Srečne številke: 3, 4, 8, 11, 15 in 23.

Kristal tedna za vaše nebesno znamenje: Tigrovo oko.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Vse za pozitivno energijo

Ne pozabite pokukati v našo trgovinico

Horoskop Dvojcka

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta teden!

DVOJČKA

Čakajo vas pomembne odločitve.

V vaše življenje prihajajo spremembe, katere vam lahko življenje obrnejo na bolje. A od vas bo odvisno ali boste pripravljeni na te spremembe in jih boste pričeli tudi delati. Spremembe pa se lahko zgodijo tudi same od sebe, kadar boste najmanj pričakovali. Zato je dobro, da premislite, kaj bi morali v svojem življenju spremeniti, da bi lahko občutili srečo in zadovoljstvo. V vaše življenje pa lahko vstopi oseba, katera vam bo dala upanje, če ste samski pa vam lahko tudi povrne vero v ljubezen. Vrnili se boste v svet čustvovanja in svoje življenje boste videli iz druge perspektive, z svetlejše točke. Čaka vas vse splošna sreča! Konec tedna pa vas lahko čakajo pomembne odločitve, katere lahko terjajo tudi nekatere zadeve ali odnose. Pomislite, kaj je v vašem življenju resnično pomembno.

Srečen dan: Torek.

Srečne številke: 4, 10, 13, 17, 27 in 40.

Kristal tedna za vaše nebesno znamenje: Rodonit.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Rak

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta teden!

RAK

O vsem dobro premislite.

Čas bo, da si vzamete čas zase in o vsemu dobro premislite. Ne delajte prenaglih korakov, prehitrih odločitev, saj bi lahko na koncu svoje odločitve obžalovali. Vedite, da se vse dogaja z razlogom, le razumeti morate. Nič ni narobe, če se za krajši čas zaprete v svoj svet, da bi si lahko odgovorili na svoja vprašanja, razčistili določene zadeve. Vzemite si časa kolikor ga potrebujete. Pomembno bo le, da prisluhnete svoji intuiciji in dovolite, da vas vodi. Le ona bo vas vedela voditi na pravo pot, če boste v dvomih ali pa boste dobili občutek, da ste zašli s poti. Proti koncu tedna se boste želeli prepustiti toku življenja, a se ne boste mogli v popolnosti, saj boste imeli skrbi. Morda boste obžalovali nekaj kar ste storili v preteklosti. Vedite, da v preteklosti ne morete ničesar spremeniti, lahko pa sedaj!

Srečen dan: Četrtek.

Srečne številke: 1, 5, 9, 10, 15 in 24.

Kristal tedna za vaše nebesno znamenje: Labradorit.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Lev

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta teden!

LEV

Čaka vas veselje.

V tem tednu lahko občutite nenadno moč in odločenost, zato boste lažje sklepali posla ter se odločali. Vendar vseeno bodite previdni, kar se tiče vaših financ. Ne odločajte se prehitro, še posebno, če imate v mislim investicije ali nakup nepremičnin in dvig kredita. Preden naredite odločilen korak, o tem dobro premislite in se pogovorite s primerno osebo. V nekaterih situacijah se lahko zgodi, da boste morali vi biti tisti, ki boste vzeli vajeti v svoje roke in naredili tako, kot je potrebno. Ne pozabite prisluhniti svojemu notranjemu vodstvu, saj vas bo vodilo. Konec tedna vas čaka veselje in sproščene energije. Želeli boste malce več časa preživeti s prijatelji in osebami, ki jih imate radi. Prejmete pa lahko tudi prijetno novico.

Srečen dan: Petek.

Srečne številke: 2, 3, 6, 8, 11 in 17.

Kristal tedna za vaše nebesno znamenje: Ametist.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Devica

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta teden!

DEVICA

Našli boste srečo.

Začetek tedna bo zelo prijeten, saj se bo povrnila vaša moč in počutili se boste varno ter stabilno. V vaše življenje pa se lahko vrne oseba iz preteklosti ali pa nekdo, na katerega čakate. V svojem domu boste občutili mir, tišino in toplino. Če ste imeli doma ali z domačimi težave oziroma ste bili z njimi v sporu, se lahko to sedaj razreši. Sreča pa se vam lahko nasmehne tudi na področju ljubezni, posebno tistim, ki ste samski. Ponudi se vam lahko priložnost za razmerje z vašo simpatijo ali pa spoznate neko novo oseba, katera vas bo popolnoma očarala. Konec tedna pa lahko postanete malce bolj strogi, predvsem do samih sebe, saj boste želeli nekatere zadeve dokončati ali jih razrešiti. Najdite ravnovesje med srcem in razumom, dobrim in slabim, tako boste lažje razrešili nekatere situacije.

Srečen dan: Sreda.

Srečne številke: 1, 4, 8, 9, 13 in 21.

Kristal tedna za vaše nebesno znamenje: Roza ahat.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Tehtnica

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta teden!

TEHTNICA

Ne oklepajte se preteklosti.

Čas bo, da počistite svojo pot naprej. Odslovite se od preteklosti in pozdravite svojo svetlo prihodnost! V preteklosti ni več ničesar, kar bi lahko spremenili ali vplivali. Ohranite le lekcije, katere ste se naučili, ostalo pa pustite za seboj. Tudi, če ste storili nekaj takšnega, kar si sedaj želite da ne bi, vedite, da lahko v prihodnosti vse spremenite! Morate imeti le upanje in zaupanje. Teden bo primeren za odločitve, saj boste veliko bolj razumno razmišljali. Postanete lahko tudi bolj strogi in disciplinirani, zato boste želeli imeti vse pod nadzorom in v redu. Postavljeni ste lahko tudi pred večjo izbiro. Bodite previdni, kaj boste izbrali, saj je lahko najboljša odločitev pred vami, a je žal ne vidite, zaradi drugih navidezno boljših. Naostrite svoje oči in se previdno odločite. Najbolje pa bo, da prisluhnete svojemu srcu, intuiciji.

Srečen dan: Nedelja.

Srečne številke: 2, 4, 7, 9, 13 in 20.

Kristal tedna za vaše nebesno znamenje: Kalcedon.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Skorpijon

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta teden!

ŠKORPIJON

Delajte majhne korake.

V tem tednu ničesar ne prehitevajte in ne hitite. Za vse si vzemite dovolj časa, premislite in se, če je potrebno tudi o tem pogovorite. Ne delajte nekaj nepremišljeno in prenaglo, saj bi lahko kasneje to obžalovali. V tem tednu predvsem bodite previdni na svoje finance. Čas ni primeren za dvig kredita, posojila, nakup nepremičnin, delnic ali investicije. Na to še raje malce počakajte in se dobro pogovorite z primerno osebo. Vaša komunikacija pa bo v tem tednu dobro tekla, zato bi lahko razrešili mnoge težave ali nesporazume. Če pa ne boste pričeli razreševati svoje težave, se lahko zgodi, da boste občutili stisko, čustveno ali pa finančno. Proti koncu tedna boste pričeli dobivati nazaj svojo moč, vendar počasi. Bodite potrpežljivi, saj stvari/osebe, ki si jih resnično zaslužite, šele prihajajo, a na nekaj vrednega je dobro potrpeti.

Srečen dan: Nedelja.

Srečne številke: 3, 5, 8, 11, 16 in 24.

Kristal tedna za vaše nebesno znamenje: Aventurin.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Strelec

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta teden!

STRELEC

V vaše življenje bo posvetilo sonce.

Sreča se vam lahko nasmehne že na začetku tedna. Ta sreča bo prevladala predvsem v ljubezni. Če ste samski lahko spoznate osebo, ki bo za vas idealna ali pa se vam ponudi priložnost za razmerje z vašo simpatijo. Tisti, ki pa ste že v razmerju pa boste spoznali, da je oseba poleg vas prava za vas in morda pričnete razmišljati o skupnem življenju, poroki in o večjih korakih. Tekom tedna pa se vam lahko ponudi nekaj novih priložnosti, a odvisno bo od vas ali jih boste sprejeli ali pa jih boste zavrnili. Te priložnosti so lahko predvsem praktične narave. Dobite lahko nov zagon, energijo in moč, ki vas bo vodila po vaših začrtani poti. Konec tedna pa bo v vaše življenje posvetilo sonce. Sreča se vam bo nasmehnila na vseh področjih življenja. Ne pozabite na svojega notranjega otroka, če želite, da bi ta sreča trajala. Negujte ga, izkažite mu ljubezen in počnite to, kar ste kot otrok radi počeli.

Srečen dan: Četrtek.

Srečne številke: 1, 2, 19, 20, 22 in 41.

Kristal tedna za vaše nebesno znamenje: Smaragd.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Kozorog

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta teden!

KOZOROG

Očistite se negativnih energij.

V tem tednu bo zelo pomembno, da se očistite negativnih energij in v svoje življenje privabite pozitivno energijo. Ne pozabite očistiti tudi svojega doma in prostorov, kjer se največ zadržujete ali mislite, da ima veliko negativne energije. Čas pa bo prav tako ugoden, da se soočite s svojimi slabimi navadami in s svojo temno stranjo. Pričnite uvajati v svoje življenje zdrave spremembe, živite zdravo in se trudite biti iz dneva v dan boljša oseba. Tekom tedna lahko občutite tesnobo in stisko, čustveno ali pa finančno. Če bo stiska premočna, vas nikar naj ne bo sram prositi za pomoč. Če ste od doma oziroma imate nekoga, ki je od doma, lahko imate domotožje oziroma pričnete pogrešati določeno osebo. Konec tedna bo malce bolj prijeten. Želeli se boste prepustiti toku življenja. Zaupali boste, da vas vodi tja, kamor ste resnično namenjeni. V popolnosti boste zaupali svoji intuiciji, zato se boste po njej tudi ravnali.

Srečen dan: Nedelja.

Srečne številke: 2, 5, 15, 17, 22 in 37.

Kristal tedna za vaše nebesno znamenje: Karneol.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Vodnar

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta teden!

VODNAR

Obrnite nov list v svojem življenju.

Teden bo prijeten. Čaka vas veliko uspehov in dobrih novic! Potrudite se za to, kar si resnično želite. Ne ozirajte se na to, kaj si drugi mislijo in govorijo. Le vi veste, kaj je najboljše za vas in kaj bi vas resnično osrečilo. Pričnite delati na svojih sanjah, naredite si trdne načrte in pričnite z majhnimi koraki. Če je potrebno obrnite tudi nov list v svojem življenju. Začnite znova, odpravite se na povsem novo pot, prebudite v sebi svojo pustolovsko stran! Sreča bo na vaši strani, zato si upajte tudi tvegati. Bodite pogumni in odločeni. Če pa boste stopali po novih poteh, delajte majhne korake in bodite previdni, saj se lahko zgodi, da bi prehitro ukrepali ali pa se za nekaj odločili. Za vse si vzemite dovolj časa!

Srečen dan: Petek.

Srečne številke: 1, 6, 22, 23, 29 in 51.

Kristal tedna za vaše nebesno znamenje: Serpentin.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Ribi

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta teden!

RIBI

Pred vami bodo težje odločitve.

Pred vami bodo težje odločitve, za katere boste potrebovali nekaj časa in premisleka. Ne odločajte se prehitro. O svojih odločitvah se tudi pogovorite, predvsem, če se to tiče vaših financ. Čas ne bo primeren za dvig kredita, posojila, nakup nepremičnin, delnic ali investicije. Raje počakajte in o tem še enkrat dobro premislite ter se pogovorite z finančnim svetovalcem. Morda boste morali stopiti na težjo pot v vašem življenju. Verjetno se boste tega oklevali in ne boste povsem prepričani ali delate prav. Vendar, če vam vaša intuicija narekuje tako, potem je vsekakor prava odločitev! Naredite odločilen korak in počasi boste pričeli opažati, da vse pada na svoje mesto ter, da v vaše življenje vstopa sreča. Konec tedna je lahko čustveno hladnejši, zato bo tudi bolj primeren za večje odločitve, saj boste bolj razumni in bolj boste vedeli presoditi določene zadeve. Postanete pa lahko tudi bolj strogi in odločeni, zato ne boste dovolili, da kdo spreminja vaše načrte ali pa, da bi vam želel odvzeti nadzor nad nekim dogajanjem.

Srečen dan: Četrtek.

Srečne številke: 1, 3, 6, 7, 10 in 16.

Kristal tedna za vaše nebesno znamenje: Angelit.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?