Preberite si nov tedenski horoskop za obdobje:

09.12.2019 – 15.12.2019

Horoskop Oven

Uskladite se med razumom in srcem.

Že na začetku tedna lahko občutite napetost in čustveno hladnost. Da bi lahko kar se da mirno prišli skozi teden boste morali svoj razum in srce uskladiti ter z vsakim razmišljat enako. Če vam bo to uspelo, lahko že proti koncu tedna občutite drugačne energije, bolj prijetne in mirnejše. Občutite lahko tudi obilje in srečo.

Horoskop Bik

Ostanite pozitivni.

Nekatere bitke lahko izgubite, a to vas bo zelo prizadelo, saj ste se zelo trudili za to. Vendar vam to verjetno ni bilo namenjeno, zato se raje osredotočite na zadeve, ki so vam morda namenjene. Sreča se bo obrnila na vašo stran in lahko občutite neizmerno srečo, zato ohranite svojo energijo! Že na sredini tedna lahko občutite pozitivne spremembe. Svoj čas pa posvetite tudi svojim prijateljem, saj vam bodo dali veselje in radost.

Imejte dvignjeno glavo.

Dogodki se lahko hitro odvijajo, zato se lahko počutite zmedeno. Ostati boste morali zbrani, da bi lahko vaše delo ostalo nemoteno, a to bo ta teden zelo težko, zato se lahko odmaknete od vsega in enostavno čakate, da mine vse. Raje dvignite svojo glavo in bodite pripravljeni na priložnosti, ki se vam bodo ponudile. Ponujena vam je lahko tudi pomoč, a, če boste strmeli v tla, je žal ne boste videli. Konec tedna imate lahko tudi srečo v ljubezni.

Horoskop Rak

Imeli boste veliko srečo na področju ljubezni.

Skozi cel teden lahko občutite srečo, posebno na področju ljubezni. Če ste samski imate veliko možnosti, da spoznate svojo boljšo polovico, ki je lahko tudi vaša sorodna duša. Če pa ste že v razmerju se bo vaš odnos močno izboljšal in postal bolj ljubeč. Spoznate lahko tudi, da je vaš partner, vaša sorodna duša. Mirne vesti se boste lahko prepustili toku življenja in uživali v dani ljubezni.

Horoskop Lev

Občutite lahko obilje.

Pričnete lahko opažati, da se vse tako odvija kot se mora, zato se boste prepustili toku življenja in se pustili presenetiti, kaj bo naslednji izziv. Vaš trud se bo pričel prikazovati, kar vas bo zelo razveselilo. Ne bo se vam potrebno več toliko truditi, saj boste že lahko gledali, kako vaši sadovi rastejo. Občutite pa lahko tudi obilje, izpolnjenost in srečo.

Horoskop Devica

Neketare osebe vas lahko razočarajo.

Spoznate lahko, da so se nekatere osebe izdajale za nekaj kar niso in to vas lahko zelo razočara, saj ste bili vi do njih iskreni. Vaša čustva in um boste morali uskladiti, da bi se lahko pravilno odločili kako ravnati. Spoznate lahko, da je najbolje končati odnose z osebami, ki vas ne spoštujejo in so vas izdale. Ta proces je lahko boleč, vendar boste vedeli, da je tako najbolje.

Horoskop Tehtnica

Nekaterim zadevam/osebam se boste morali odreči.

Prikažejo se vam lahko nove možnosti, a za te priložnosti, se boste morali odreči nekaterim zadevam ali osebam, zato je lahko ta proces precej boleč. Če se boste odločili, boste že tekom tega tedna videli, da ste se odločili prav in, da v vaše življenje vstopa sreča in mnogo pozitivne energije. Teden je odličen tudi za opustitev slabih navad.

Horoskop Skorpijon

Občutili boste moč in stabilnost.

Pri nekaterih stvareh boste morali biti bolj potrpežljivi, saj vam hitenje in sila ne bo pomagala. Če boste bili potrpežljivi, boste dobili veliko na moči in tudi doživite lahko velik uspeh, kateri vam lahko poda še mnoge nove začetke in priložnosti. Teden je lahko srečen in uspešen!

Horoskop Strelec

Čaka vas težka pot.

Življenje lahko postane do vas zelo pravično, dobili boste le to kar si zaslužite. Teden je lahko zaradi tega precej stresen, saj vas lahko življenje poda na težjo pot, katero pa boste morali prehoditi sami. Ob enem pa vas čaka okrevanje preteklih težjih situacij, ki jih boste lahko sedaj končno pustili za sabo in se podali na novo pot, ki je pred vami.

Horoskop Kozorog

Čakajo vas novi začetki.

Bodite pozorni na dogajanja okoli vas, ponudijo se vam lahko nove priložnosti, s katerimi boste lahko spremenili del svojega življenja. Prisluhnite svojemu notranjemu glasu, govoril vam bo pomembne napotke, ki jih boste potrebovali na novi poti. Vabljeni ste lahko tudi v tujino kot poslovno ali počitniško.

Horoskop Vodnar

Čaka vas uspeh.

Če se boste potrudili lahko tekom tega tedna doživite uspeh. Uskladiti boste morali dobro in slabo, da bi hitreje prišli do želenega cilja. Sreča vas lahko čaka tudi na ljubezenskem področju. Če ste že v razmerju, lahko ugotovite, da imate ob sebi sorodno dušo, s katero se popolnoma ujemate. Če pa ste samski lahko v tem tednu spoznate svojo sorodno dušo, s katero se lahko kar hitro zapleteta v prijeten ljubezenski odnos.

Horoskop Ribi

Osredotočite se na dobro v vašem življenju.

Prikažejo se vam lahko nove priložnosti, a jih boste morali resno vzeti, če jih boste želeli ujeti. Za nekaj časa boste morali uporabiti le razum in srce dati za kratek čas na stran, saj boste potrebovali logiko in dobro boste morali analizirati. Konec tedna se bodo zadeve pomirile in občutili boste notranji mir, toplino in ljubezen. Imate lahko tudi večje možnosti za zanositev.