Še vedno mislite, da ste v Vesolju sami? Verjamete v naključja? Jaz verjamem, da smo povezani s celotnim Vesoljem in, da nam pošilja sporočila, ki  jih nekateri izmed nas to vzamejo kot naključje ali brezpredmetno.

Naš univerzum nam na različne načine pošilja sporočila, opozorila…

Univerzum uporablja mnoge načine, da bi z nami komuniciral, mi moramo biti le pozorni, na te znake in vedeti kaj pomenijo.


Tukaj si lahko preberete 15 načinov, kako univerzum komunicira z nami:

1 Ponavljajoči se dogodki

Se vam je že zgodilo, da se vam nekateri dogodki kar naprej ponavljajo?

Na primer, kar naprej ste razočarani v ljubezni, ponavlja se vam neka bolezen, ista razočaranja …

Vesolje vam želi nekaj povedati! Zazrite se vase in spoznajte kje delate napake, kaj je tisto kar vas obremenjuje, kateri vzorci se ponavljajo.

Ko boste to spoznali, pričnite s spremembami. Odpravite svoje napake, razrešite težave, vzorce spremenite na pozitivne. Videli boste, da se dogodki ne bodo več ponavljali, ko boste spoznali njihov namen, lekcijo in pričeli s spremembami na sebi.

2 Ponavljajoče se sanje

Vaša podzavest je najbolje povezana z Vesoljem in preko nje dobivamo najmočnejša sporočila. Sanje predstavljajo našo podzavest, zato je pomembno, da smo nanje pozorni, saj tako dobivamo sporočila. So pa tudi drugi načini, kako nam naša podzavest pošilja sporočila.

Najmočnejši sta intuicija in sanje. Več o sanjah si lahko preberete na tem naslovu: Sanje – kaj so sanje? 

3 Števila

Pogosta videvanja istih števil, je močan znak, da vam Vesolje nekaj sporoča. Za vsako število, ki ga vidimo večkrat zapored, nam Vesolje želi nekaj sporočiti, zato je pomembno, da si ta števila zapomnimo in pobrskamo o njihovih pomenih, to lahko ugotovite na tej povezavi: Ali veste kaj pomenijo angelska števila?

4 Sinhronost

Se vam je že zgodilo, da ste na neko osebo pomislili in ta, vas je naslednje sekunde poklicala na telefon ali poslala sporočilo?

Enako velja, če ste na osebo mislili in ste jo kasneje nepričakovano srečali ali videli. Na takšen način vam Vesolje sporoča, da ste na pravi poti in, da so vaše misli, odločitve, pravilne.

5 Izgubiti/najti/razbiti stvar

Naša povezava s stvarmi, ki jih imamo v lasti je zares močna. Zato naj vas nikakor naj ne preseneti, ko in, če nam Vesolje pošlje sporočilo preko njih.

Če nekaj izgubimo, najdemo ali razbijemo, nam s tem Vesolje želi nekaj sporočiti, zazrite se vase in ugotovite – zakaj je do tega prišlo?

  • Če nekaj najdemo, se navezuje na naše spomine in vaš odgovor na vaše vprašanje tiči v spominih, ki jih skrivate sami pred seboj, zato je čas, da z njimi razčistite.
  • Če nekaj izgubimo, je čas, da se ustavimo in pomislimo, kaj nam v življenju primanjkuje, na katerem področju se počutimo izgubljene in potrebujemo pomoč? Ko bodo odgovori jasni, je čas, da si pričnete razčiščevati svojo pot in tudi prosite za pomoč, da bi se lažje našli v določenih situacijah.
  • Če pa nekaj razbijemo, pomeni, da je sedaj skrajni čas, da zapustimo preteklost in boleče spomine za sabo.

univerzum

6 Ponavljajoče se besede/stavki

Ko se nekatere besede ali stavki, vedno znova in znova v zelo kratkem času ponavljajo, to vsekakor nekaj pomeni.

Moramo biti le pozorni, katera beseda ali stavek se ponavlja. Mogoče bo šlo za specifično sporočilo ali pa sporočilo, ki vam bo dal le namig za neko situacijo, ki se že dlje časa sprašujete po njej. Te besede lahko nekdo izgovarja, jih vidimo na panojih ali jih slišimo po radiju.

7 Bolečina in bolezen

Ni nujno, da se bolečina navezuje na neko določeno bolezen, lahko je znak, da nam Vesolje želi nekaj sporočiti. Prav tako velja za ponavljajoče se bolezni. Določena bolečina ali bolezen, ima lahko posebno sporočilo, kadar ga spoznamo, se ta bolečina oziroma bolezen prenehata.

Na primer …

  • Če nas bolijo ramena ali križ, nakazuje, da nosimo preveč bremena in, da naše telo več ne zmore. Zato si je smiselno vzeti odmor in se spočiti.
  • Kadar imamo pogoste glavobole, pomeni, da je čas, da se sprostimo, svoje misli napolnimo z ljubečimi in pozitivnimi afirmacijami.
  • Če imamo kronična vnetja mehurja, nakazujejo, da je v našem življenju preveč negativnih situacij in, da je čas za spremembe.
  • Če čutimo pogosto slabost in imamo prebavne težave je znak, da moramo prenehati skrbeti za druge in se posvetiti sebi, saj nas naše telo nujno potrebuje, itd…

8 Glasba

Se vam je kdaj zgodilo, ko ste se zjutraj zbudili, da se vam je v mislih pričela odvijati določena glasba? Nato ste si jo pričeli prepevati? Se vam je to zgodilo, med delom, med opravili? Ali pa po radiu večkrat slišite isto glasbo? To je vsekakor sporočilo iz Vesolja! Navadno najdemo posebno povezavo z glasbo, zato nam Vesolje preko njihovih besedil pošilja pomembna sporočila.

9 Vreme

Vreme je nekaj, kar vidi, sliši in občuti vsakdo, zato se verjetno sprašujte, kako mi lahko Vesolje na takšen način pošilja sporočilo? Ni pomembno kakšno vreme je zunaj, vendar kako se vi v tistem momentu odzovete nanj.

Na primer, ko slišite zvok toče, kako udarja po vaših oknih, in se zaradi tega zelo razjezite ali se vaša koncentracija kar naenkrat poruši, je to znak, da morate takoj prenehati s svojim delom in si privoščiti počitek.

Enako velja, če hrepenite po določenem vremenu, vam to lahko pove veliko o vašem razpoloženju.

Če na primer, hrepenite po nevihti, pomeni, da je čas, da počistite vse negativnosti iz svojega življenja ali pa, če hrepenite po soncu in toplem vremenu, pomeni, da v svojem življenju potrebujete srečo in zadovoljstvo…

10 Nepričakovana srečanja

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste nepričakovano spoznali nekoga, ki je bil idealen za rešitev vaših težav?

Na primer, razmišljate o tem, da bi zapustili svojo sedanjo službo, da bi lahko počeli to, kar si resnično želite in na neki zabavi spoznate osebo, katera je storila enako?

To se navadno zgodi takrat, da potrdi, da ste na pravi poti ali pa vas iz te poti odmakne. Zgodi se pa lahko tudi, da spoznate osebo, ki je bila v enakih težavah kot ste trenutno vi, naj bodo to zdravstvene, družinske, partnerske… In vam bo na vaši poti pomagal s svojimi izkušnjami. Ta oseba, verjemite, vam je bila “poslana” iz Vesolja.

11 Nenadna sprememba razpoloženja

Se vam je že zgodilo, da ste sedeli nekje, povsem mirno in sproščeno, naslednjo minuto pa ste občutili nepojasnjen strah in žalost? To je vsekakor sporočilo iz Vesolja, da morate na nekaj biti zelo pozorni in previdni! Enako se lahko zgodi, če ste veseli in dobite nenaden občutek žalosti ali celo jeze. Takrat je dobro, da premislite o svojih občutkih in zakaj bi se lahko tako počutili, zakaj vam Vesolje pošilja te opozorilne znake?

15 znakov

12 Nenavadne, nove besede

Verjetno se vam je že zgodilo, da ste od neke osebe slišali novo ali celo nenavadno besedo, ki je še prej nikoli niste slišali. To je znak Vesolja in je pomembno, da izveste kaj pomeni ta beseda, da bi lahko razvozlali uganko, kaj vam Vesolje želi sporočiti. Enako velja za besede, ki jih že dolgo časa niste slišali.

13 Vonj

Skozi življenje lahko različne vonje povežemo z različnimi ljudmi in dogodki. Morda se tega sploh ne zavedate, vse dokler ne pridete do te situacije, ko vas določen vonj spomni na neko osebo ali dogodek. Če naletite nepričakovano na te vonje ali pa vas nepričakovano nek vonj spomni na neko osebo ali dogodek, vam Vesolje sporoča pomembno sporočilo, katerega ne smete prezreti. Na tisto osebo ali dogodek, ki ste pomislili, je lahko vaša rešitev iz neke situacije. Ali pa vas le spominja, kako pomembna je ta oseba v vašem življenju.

14 Posebni občutki

Potrebno se je zavedati, da je vaša podzavest mnogo bolje povezana z Vesoljem, kot naša zavest. Zato je dobro, da prisluhnete svojim občutkom, ki vas bodo opozorili na pomembnosti in podobno.

Ti občutki so povezani z našo intuicijo, vendar, da nam naša intuicija govori, občutek pa občutimo, navadno v predelu trebuha, kadar nekaj ni dobro in nas opozarja, recimo, da s tem prenehamo.

To lahko občutimo kot ščipanje, zbadanje ali pa kot nenavadne občutke v predelu trebuha, takrat vemo, da nekaj ni oziroma ne bo dobro. Kadar pa so naši občutki podobni, tistim, “metuljčkom” v trebuhu, vemo, da se bo zgodilo nekaj dobrega.

15 Peresa

Peresa so tudi znak, da nam Vesolje želi nekaj sporočiti. Medtem, ko hodimo in če vidimo pero na tleh je znak, da na nas nekaj pazi in, da smo varni.

Če pa pero vidimo na nenavadnem mestu, recimo v notranjih prostorih, nakazuje, da smo popolnoma zaščiteni in, da nam ni treba skrbeti, saj vse poteka v najboljšem možnem redu.


Kaj pa vi, ali verjamete, da vam Vesolje pošilja sporočila?

Jaz verjamem! Nekateri tem sporočilom pravijo tudi angelski znaki ali sporočila Univerzuma. Zavedati se moramo, da nam angeli in Vesolje vedno stojijo ob strani ter z nami komunicirajo na najrazličnejše načine, da bi bili v življenju kar se da, najbolj varni in uspešni.Anja A
Zadnje objave od Anja A (poglej vse)

Prispevek je pripravil/-a Anja A

Rada pomaga ljudem v stiski in njihove misli obrne v pozitivne in ljubeče, saj tega veliko primanjkuje v Svetu - Sočutja. Rada se spopada s težavami in ovirami, zato jo veseli psihologija in človekov um na sploh, poleg se pa odlično dopolnjuje njena veda o duhovnosti ter ezoteriki, ki jo z veseljem uporablja vsak dan svojega življenja. Verjame, da lahko vsak doseže svoje sanje, z močjo pozitivnega razmišljanja in truda.

Podobni članki