Že od starodavnih časov naprej so ljudje uporabljali kar nekaj različnih načinov prerokovanja oziroma vedeževanja. Samo zato, da bi lahko pogledali v prihodnost in z željo, da bi preprečili nastanek neželenih dogodkov in, da bi bolje razumeli napredek neke določene situacije.

Koga lahko pričakujete na drugi strani telefonske linije?

V naši ekipi delujeta dve vedeževalki, ki imata že več letne izkušnje z vedeževanjem, ki pa sta se sedaj odločile, da bosta fizično vedeževanje popeljale na stopnjo višje in pričele z vedeževanjem po telefonu in spletu!

Pokličete ju lahko na telefonsko številko:

090 100 102

Cena na minuto klica za telemach uporabnike znaša 2.19€ vključno z DDV, sicer pa ceno določa vaš operater

Vedeževalka Anja se predstavi…

Sem vedeževalka Anja. Z vedeževanjem se ukvarjam šest let. Pričela sem z gledanjem v kavno usedlino. To mi je pokazala moja mama. To me je zelo pritegnilo in sem se o tem veliko učila.
Tako sem nadaljevala svojo duhovno pot. Pritegnile so me tarot karte in nihalo. Čez čas se spoznala angelske karte, katere so me pritegnile, zaradi svojih pozitivnih sporočil. Veliko sem se učila tudi o astrologiji, čakrah in osebni rasti. Ker sem ugotovila kako posebni smo ljudje in da je vsak izmed nas drugačen, me je pritegnila tudi psihologija. Pred časom sem ugotovila tudi, da imam moč začutiti energijo in vibracijo drugih ljudi. S tem lažje pomagam osebi, ki je v stiski. Pri mojem delu pa mi zelo pomaga moja intuicija. Vedno zelo rada pomagam in svetujem ljudem v stiski. Sem zelo resna in vztrajna pri iskanju rešitve, pri vsakomur, ki jo potrebuje. Kot kozoroginja ne odneham zlahka in zadevi zmeraj pridem do konca.

Vedeževalka Duška se predstavi…

Sem Duška, po astrološkem znaku me lahko prepoznate kot vodnarja, sem svobodna in družabna duša. Mnogo let nazaj sem se navdušila nad ciganskimi kartami, ko sem jih prvič prejela v dar. Takrat sva se prijateljico bolj za šalo, kot zares poigrale z njimi. Od tistega momenta dalje pa mislim, da sem odkrila svoj dar, saj je moja intuicija, kot notranja moč postajala le še močnejša. Opazila sem, da so se vse stvari pričele uresničevati, ko sem jih napovedala s pomočjo ciganskih kart. Zato sem se odločila nadaljevati svojo pot v tej smeri. Skozi leta sem se srečala tudi z nihalom, katerega še zdaj uporabljam pri svojem delu. V dvajsetih letih sem se spoznala že z mnogo različnimi ljudmi, od katerih sem se na tem področju veliko naučila. To delo opravljam z veseljem, saj me pri tem vodi močna želja po svetovanju ljudem v stiski. Kot vedeževalka mislim, da je najpomembneje pri izpolnjevanju tega poslanstva, dejstvo, da si vedno ne glede na vse odkrit, čeprav se resnica včasih zdi težka.

Prerokovanje ali vedeževanje najdemo v vseh družbah, kakor v tistih starodavnih, kakor pa tudi v moderni družbi – čeprav so se metode in tehnike vedeževanja skozi čas vsekakor spreminjale.

V starodavnih časih so ljudje povezovali rituale z vedeževanjem, saj so verjeli, da bodo le na tak način navezali stik med njimi in bogovi.

Čez čas, s prihodom krščanstva pa je bilo vedeževanje oziroma prerokovanje iz strani cerkve označeno za črno magijo, prav tako pa so bili vsi tisti, ki so se takrat ukvarjali z vedeževanjem – obtoženi čarovništva.

Še sreča se je vedeževanje kljub prepovedim cerkve obdržalo, vse do danes.

Zato smo zadovoljni, da vam lahko predstavimo svoje vedeževanje, ki je namenjeno za vsakega izmed vas, ki si je vzel čas in prebral to!

vedezevanje

Vir fotografije: Gerd Altmann iz spletne strani Pixabay

Vedeževanje za vas

Kaj mislimo s tem, da je namenjeno za vas?

Veliko ljudi v današnjem času gleda le na svoj lastni zaslužek in svoje delo zaradi skoncentriranosti na zaslužek opravi površno.

Zaradi tega smo se odločili, da bomo v Sloveniji mi tisti, ki vedežujemo z dušo in, da bomo mi tisti, ki se vsakemu posamezniku posebej posvetimo in ponudimo kar se da globok vpogled v vašo  prihodnost.

Katere metode uporabljata vedeževalki za vedeževanje po telefonu?

Za vedeževanje po telefonu, vedeževalka Duška uporablja ciganske karte in nihalo – med tem ko vedeževalka Anja za vedeževanje po telefonu uporablja Tarot karte in kakor vedeževalka Duška tudi nihalo. Obedve pa vam bosta z veseljem vedno pogledali tudi v angelske karte za kakšno posebno sporočilo!

tarot vedeževanje
Vir fotografije: Mira Cosic iz strani Pixabay

Več o tem pa si preberite tukaj: Pogled v prihodnost: kaj bi morali vedeti pred posvetom z vedeževalcem?