fbpx

Vedeževanje z Anjo in Duško

V naši ekipi delujeta dve vedeževalki, ki imata že več letne izkušnje z vedeževanjem, ki pa sta se sedaj odločile, da bosta fizično vedeževanje popeljale na stopnjo višje in pričele z vedeževanjem po telefonu in spletu

Pokličete ju lahko na telefonsko številko:

090 100 102

Cena na minuto klica za telemach uporabnike znaša 2.19€ vključno z DDV, sicer pa ceno določa vaš operater

Vedeževalka Anja

Vedezevalka Anja

Sem vedeževalka Anja. Z vedeževanjem se ukvarjam šest let. Pričela sem z gledanjem v kavno usedlino. To mi je pokazala moja mama. To me je zelo pritegnilo in sem se o tem veliko učila.
Tako sem nadaljevala svojo duhovno pot. Pritegnile so me tarot karte in nihalo. Čez čas se spoznala angelske karte, katere so me pritegnile, zaradi svojih pozitivnih sporočil. Veliko sem se učila tudi o astrologiji, čakrah in osebni rasti. Ker sem ugotovila kako posebni smo ljudje in da je vsak izmed nas drugačen, me je pritegnila tudi psihologija. Pred časom sem ugotovila tudi, da imam moč začutiti energijo in vibracijo drugih ljudi. S tem lažje pomagam osebi, ki je v stiski. Pri mojem delu pa mi zelo pomaga moja intuicija. Vedno zelo rada pomagam in svetujem ljudem v stiski. Sem zelo resna in vztrajna pri iskanju rešitve, pri vsakomur, ki jo potrebuje. Kot kozoroginja ne odneham zlahka in zadevi zmeraj pridem do konca.

Vedeževalka Duška

Vedezevalka Duska

Sem Duška, po astrološkem znaku me lahko prepoznate kot vodnarja, sem svobodna in družabna duša. Mnogo let nazaj sem se navdušila nad ciganskimi kartami, ko sem jih prvič prejela v dar. Takrat sva se prijateljico bolj za šalo, kot zares poigrale z njimi. Od tistega momenta dalje pa mislim, da sem odkrila svoj dar, saj je moja intuicija, kot notranja moč postajala le še močnejša. Opazila sem, da so se vse stvari pričele uresničevati, ko sem jih napovedala s pomočjo ciganskih kart. Zato sem se odločila nadaljevati svojo pot v tej smeri. Skozi leta sem se srečala tudi z nihalom, katerega še zdaj uporabljam pri svojem delu. V dvajsetih letih sem se spoznala že z mnogo različnimi ljudmi, od katerih sem se na tem področju veliko naučila. To delo opravljam z veseljem, saj me pri tem vodi močna želja po svetovanju ljudem v stiski. Kot vedeževalka mislim, da je najpomembneje pri izpolnjevanju tega poslanstva, dejstvo, da si vedno ne glede na vse odkrit, čeprav se resnica včasih zdi težka.

Cookie Box Settings