fbpx

Leseni podstavek za dišeče palčke – Ganesha

1.99

Opis

 • ODLIČNO DARILO
  Leseni podstavek Ganesha bo odlično darilo za vsakega, ki uživa v prižiganju dišečih palčk.
 • NAREJEN Z LJUBEZNIJO
  Leseni podstavek za dišeče palčke Ganesha je narejen ročno in s posebno pozornostjo.
 • OKOLJU PRIJAZEN
  Podstavek je narejen iz visokokvalitetnega lesa, ki je izjemno vzdržljiv, pri procesu izdelave pa je odvrženo zelo malo surovin.
 • POZITIVNA ENERGIJA
  V rutino meditacije in izvajanja joge vpeljite še ta leseni podstavek za dišeče palčke, na njem prižgite dišečo palčko in se preprustite vonju, da vas popelje v sprostitev.

Čudovit, naraven izgled izpod rok ljubeznivih izdelovalcev

Z nakupom lesenega podstavka za dišeče palčke Ganesha boste podprli 1000 let dolgo tradicijo izdelovanja lesenih izdelkov v osrčju Indije.

Leseni podstavek za dišeče palčke je izjemno vzdržljiv, saj je izdelan iz visokokvalitetnega lesa palisander, ki ga najdemo v Indiji.

Naš leseni podstavek za dišeče palčke je oblikovan tako, da pepel po tem, ko palčka izgori, pade po samem podstavku in ne po površini na katero smo postavili podstavek.

leseni-podstavek-za-disece-palcke
leseni-podstavek-za-disece-palcke-portal8.si

* Označene velikosti in teže se gibljejo v naravnem nihanju, zaradi tega, ker je to ročno izdelan izdelek in, ker je naraven, ga je nemogoče narediti popolnoma enakega prvemu.

Pri rokovanju z ognjem bodite odgovorni in prisotni, podstavka za prižiganje kadila ne puščajte na podlagi, ki je lahko vnetljiva. Kadilno smolo in pripomočke za prižiganje hranite izven dosega otrok in živali.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

leseni-podstavek-za-disece-palcke
Leseni podstavek za dišeče palčke – Ganesha
1.99