fbpx

Heliotrop, krvavi kamen – kapljica

13.9916.99

Počisti

Opis

Kot kamen zdravja in vitalnosti bom dobro vplival na tvoje srce, čistil bom tvojo kri ter branil bom tvoj imunski sistem.

Ženske bom obvaroval pred močnimi menstrualnimi krči, med tem ko bom nosečnice čuval in jim pomagal, da bo njihova nosečnost potekala tekoče, brez zapletov. Tudi tistim ženskam v menopavzi bom pomagal, da bodo lažje šle čez vse simptome. Če pa imaš težave s spancem, te bom zazibal v miren san.

Ko me boš imel/-a ob sebi, boš točno vedel/-a kaj si želiš in kaj nameravaš storiti naslednje.

Dvome bom uničil in tvoje skrbi razrešil.

Umiril bom tudi tvoje misli, da boš lažje našel/-a ravnovesje in se skoncentriral/-a na tisto kar je pomembno.

Skrbel bom zate, kadar bodo v tvojem življenju večje spremembe, blažil bom tvoje srčne bolečine in te spremenil v  bolj pogumno ter osebnostno močno osebo. 

Paketek vsebuje:

 • 1 obesek heliotropa – krvavega kamna
 • Voskano usnjeno verižico(Brezplačno) ali po izbiri verižico iz nerjavečega jekla(+3.00€),
 • Darilno pakiranje, zato je ta verižica primerna tudi kot darilo,
 • Posvetilo!

Poldragi kamen heliotrop, krvavi kamen – vse kar bi morali vedeti o heliotropu

 

Heliotrop ali krvavi kamen je čudovit kamen, ki prinaša srečo, ljubezen, pozitivno energijo in še veliko drugih dobrih lastnosti! Če vas zanima in bi radi v svoje življenje pritegnili le pozitivne vibracije, nadaljujte z branjem in izvedite vse kar morate vedeti o heliotropu!

heliotrop verižica

Zakaj je poldragi kamen heliotrop, krvavi kamen – pomemben v našem življenju?

Heliotrop je pomemben v našem življenju zato, ker je znan po tem, da čisti našo kri in dobro deluje nanaše srce. Blažil bo vse težave, ki so povezane s krvjo in srcem.

In torej zato dobro deluje na slabokrvnost, krvno cirkulacijo, hepatitis, dviganje imunskega sistema, vse vrste okužb, limfne žleze, menopavzo, menstrualne bolečine, vnetja, želodec in črevesje, revmo, pljuča, ušesa in oči.

Odpiral pa bo tudi našo intuicijo, tako bomo lažje vedeli kako se odzvati v nekaterih situacijah ali za kaj
se odločiti. Priporoča se tudi tistim, ki so nemirni ali imajo težave s spancem, saj jih bo pomirjal in jim prinesel miren san.

Ključne značilnosti heliotropa, krvavega poldragega kamna

 • Barva: Temno zelena do sivkasta barva z rdečimi lisami ali pikami, ki spominjajo na kri.
 • Najdba: Madagaskar, Afrika, Brazilija, Amerika, Avstralija in Kitajska.
 • Astrološka znamenja: Bik, Devica, Kozorog in tudi Oven, Tehtnica ter Ribi.
 • Čakre: Kronska čakra in tretje oko.
 • Element: Zemlja

*Barve heliotropa ali krvavega kamna se lahko razlikujejo od svetlejše do zelo temne, odvisno kako globoko je bil izkopan.

Heliotrop – krvavi kamen in njegova uporaba

Priporoča se vsem, ki imajo težave s koncentracijo, saj jih bo obenem tudi prizemljil. S tem poldragim kamnom boste točno vedeli kaj si želite in tudi hitro se boste lahko odločili. Negativno energijo bo odstranil okoli vas in tudi v vas, tako se boste lahko počutili dobro ter prerojeno. Deluje tudi proti stresno, zato ga je dobro imeti ob sebi v stresnih situacijah. Ima pa tudi tako močne energije, da vas bo opogumil in vas naučil kako se izogniti težkim ter nevarnim situacijam. Odprl bo tudi vaš um, tako boste lažje delovali, razmišljali in bili odprti za vse kar vam prihaja naproti. Ker umirja se priporoča tudi tistim, ki se težko navajajo na spremembe, saj jih bo tekom sprememb umirjal in nudil potrebno pozitivno energijo. Zmanjšal pa bo tudi razdražljivost in agresijo.

Heliotrop in zdravje

Heliotrop je odličen za tiste, ki so slabokrvni, dobro bo deloval na kri in jo tudi prečistil, prav tako dobro deluje na srce. Pomagal bo tudi pri celjenju ran in jih hitreje celil. Raztrupil bo vaša jetra, črevesje, ledvice in mehur, zaradi česar se boste počutili mnogo bolje in imeli boste več energije. Vse toksine, vnetja in okužbe bo blažil ali pa celo odpravil! Blažil bo bolečine v hrbtu, posebno, če vas pesti išias. Primeren je za ženske, ki imajo močne menstrualne krče, saj jih bo blažil, prav tako je primeren za tiste ženske, ki so v menopavzi in tiste, ki so noseče.

Na katero čakro blagodejno vpliva heliotrop ali krvavi kamen?

Ker pa je heliotrop povezan s korensko čakro, vas bo prizemljil in pomagal blažiti simpotome depresije in
tesnobe. Lažje se boste osredotočili na “tukaj in sedaj” ter rešaveli vaše sedanje težave. Kadar boste čutili, da imate zavezane roke ali, da nimate dovolj moči, da bi ukrepali, vam bo heliotrop dal potrebno moč in pogum, da dosežete vse kar si želite.

Priporoča se vsem, ki imajo čustvene težave, srčne rane, za seboj travmatične dogodke in težke situacije. Miril bo čustvene nemire in uravnovesil vaša čustva.

Kako očistimo heliotrop – krvavi kamen?

Kamen moramo pred prvo uporabo vedno očistiti. Kako čistimo kamen pa si lahko preberete spodaj:

 • Čiščenje s tekočo toplo vodo vodo – kamen položite v umivalnik in pustite, da voda čezenj teče vsaj 20 minut
 • Čiščenje kamna na soncu – kamen položite na sončno svetlobo za vsaj eno uro.
 • Čiščenje kamna v prsti – kamen položite na prst ali pa v prst čez noč.
 • Čiščenje kamna na prazni luni – Kadar je prazna luna ga postavimo pod njo, počakamo 2 uri, da se očisti negativnih energij in potem je pripravljen za programiranje (kako se programira kamen si lahko preberete tukaj).
 • Čiščenje kamna ob zeleni ali rdeči sveči (mora goreti) – ob sveči ga pustimo vsaj 2 uri, da se očisti.

*Bodimo pozorni, da kamen ne izpostavljamo kemikalijam, previsoki temparaturi ali da se stika z grobimi
stvarmi. Med fizično aktivnostjo, če imamo ogrlico, zapestnico ali prstan, odstranimo.

Zakaj bi morali imeti heliotrop ob sebi posebno v težkih trenutkih?

Kadar čutite srčne bolečine je heliotrop najboljša izbira, da si ga postavite na prsni koš, saj vam bo blažil
bolečine in vam tudi pomagal razumeti zakaj to doživljate. Heliotrop bo v celoti “pograbil” negativno energijo iz vašega srca in jo pričel nadomeščati s pozitivno. Najbolje ga je imeti ob sebi takrat, kadar čutimo, da nam gre vse narobe in, da se je naš svet obrnil na glavo.

Pomagal vam bo razumeti trenutno situacijo in kaj vas življenje želi naučiti, da bi naslednjič vedeli česa se morate izogibati. V trenutkih, kadar boste želeli obupati, vam bo pokazal, za kaj se morate truditi in vam dal pogum ter voljo, da stvari speljate tako kot treba in do konca.

Če imate občutek, da vedno delate dobro, a se vam dobrota ne vrne, imejte ob sebi heliotrop, saj vam bo pomagal, da prenehate misliti tako in s pomočjo pozitivne energije, pritegnete dobroto v svoje življenje.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

heliotrop-poldragi-kamni-portal8.si
Heliotrop, krvavi kamen – kapljica
13.9916.99
Cookie Box Settings