fbpx

Spletno vedeževanje – zakup vprašanj

4.9989.99

Počisti

Opis

Kako poteka spletno vedeževanje na naši spletni strani Portal8.si?

  1. Izberite kateri koliko vprašanj želite zakupiti ter s katero vedeževalko želite govoriti,
  2. Nato kliknite na gumb – v košarico.
  3. Ob strani se vam bo pojavilo okence, kjer kliknete gumb – na blagajno.
  4. Tam ustrezno izpolnete vsa polja.
  5. Nato še izberete željeno metodo plačila – vprašanja lahko zakupite tudi z Valu-jem (bivšo moneto).
  6. Kliknite naroči!
  7. Po plačilu vprašanj/-a kliknite na zeleno ikono v spodnjem desnem kotu in nam sporočite, da ste zakupili vprašanje za vedeževanje. Nato bomo preverili uspešnost nakupa in v primeru, da je vedeževalka prosta, lahko že v pičlih 5 minutah pričnete s pogovorom. V nasprotnem primeru, da vedeževalka ne bo prosta za pogovor, se boste z našo podporo na spletni strani dogovorili za termin, kar pa je po navadi še isti dan.

Spletno vedeževanje na Portal8.si spletni strani

S spletnim vedeževanjem si zagotoviš odgovor na tisto vprašanje, ki ti leži na duši! Vedeževalka Anja in vedeževalka Duška sta vedno pripravljene prisluhnit in podati kar se da izčrpen odgovor.

Spletno vedeževanje je odličen način, da končno vidite svojo trenutno situacijo še iz druge perspektive. Iz perspektive vedeževalke, ki bo vašim težavam prinesla nekaj jasnosti in nasvet kako jih prebroditi. Vedeževalka vam bo pomagala čez težave, ki se lahko pojavijo na osebnem, službenem področju, na področju zanositve, bivšega partnerja ali partnerice…

Bi radi poizkusili kako poteka vedeževanje pa imate preprosto prevelik strah, da bi poklicali katerega izmed vedeževalcev ali vedeževalk?

Ste bili že kdaj razočarani s strani vedeževalca ali vedeževalke preko telefona ali v živo? 

Tudi sami vemo, da zna biti včasih malo nerodno poklicati nekoga in postavljati vprašanja na katera niste čisto prepričani, kakšen odgovor boste dobili.

Zato na novo sedaj ponujamo tudi spletno vedeževanje, kjer je vedeževanje isto učinkovito, kakor je po telefonu ali v živo, če ne še bolj učinkovito!

Zakaj je spletno vedeževanje v nekaterih primerih bolj učinkovito, kakor tisto v živo ali vedeževanje po telefonu?

Spletno vedeževanje je v nekateri primerih še bolj učinkovito iz razloga, saj ima vedeževalec po postavljenemu vprašanju čas, da se primerno pripravi na odgovor.

Zato lahko v zahvalo spletnem vedeževanju, vedeževalka poda izčrpen odgovor na določeno vprašanje in zares razmisli o odgovoru, ki ga bo podala.

Anja in Duška bosta v spletnem vedeževanju na vaša vprašanja odgovarjala s pomočjo Tarot kart, ciganskih kart, nihala in angelskih kart.


Zakup vprašanj za spletno vedeževanje lahko opravite na naslednje načine:

  • Zakup vprašanj za spletno vedeževanje z Moneto (sedaj z novim imenom Valu), ki deluje na isti princip, kakor je delovala moneta.
  • Zakup vprašanj za vedeževanje po predračunu s plačilom direktno na transakcijski račun.
  • Zakup vprašanj za vedeževanje s Paypal-om.
vedezevanje-zakup-vprasanj-na-spletu-portal8.si-2
Spletno vedeževanje – zakup vprašanj
4.9989.99