fbpx

Tarot karta dneva

Tukaj se bo vsak dan pojavila nova Tarot karta dneva, ki jo bom zate vsak dan skrbno pripravila vedeževalka Anja.

05. Junij 2020

Tarot karta dneva – Devetica kelihov

Devetica kelihov nakazuje naše želje, kreativnost, samozavest, skrivnosti, prevelika pričakovanja, razvajanje, užitki in duhovno rast.

Da bi lahko ustvarili svoje želje, morate najprej dovolj duhovno in osebnostno zrasti. Vse lahko zgleda obetavno, a odvisno je le od vas samih koliko se boste potrudili. Vse v čem vidite oviro ali težavo, pričnite razmišljati o tem kako bi ji razrešili, da bi lažje prišli do želenega cilja. Bodite optimistični in samozavestni, a s tem ne pretiravajte! Vedite kje so meje in si jih tudi postavite. Če se boste dobro potrudili, lahko pričakujte, da se vam bodo izpolnile želje.

Astrološka povezava: Jupiter v ribah.

Sanjski tarot – Ciro Marchetti

Vsaka karta, ki jo objavim je bila izbrana s pomočjo mojega močnega občutka intuicije, ki me vodi skozi vsak dan

Tarot karta dneva te bo pripravila na dogodke, ki jih imaš pred sabo v tekočem dnevu. Če ti ne bo všeč, kar ti ima Tarot karta dneva za povedati, potem je morda čas, da svoje razmišljanje obrneš na pozitivno stran ali pa morda spremeniš tisto na kar te je Tarot karta dneva opozorila.

Če ti karta prinaša pozitivno sporočilo, potem ti svetujem, da ostaneš na tej poti po kateri že hodiš.

Velikokrat se ti bo zgodilo, da se Tarot karta dneva ne bo čisto povezovala s tvojim celotnim dnevom. Zato je pomembno, da veš, da se Tarot karta dneva prej navezuje na enega izmed trenutkov v dnevu, kakor pa na tvoj celoten dan.

Spodaj ti bom predstavila na kaj vse se lahko tvoja Tarot karta dneva navezuje, na:

  • En samcat trenutek v tvojem dnevu,
  • Pogovor
  • Nekaj kar si prebral/-a,
  • Osebo, ki si jo spoznal/-a,
  • Pomembno razodetje, ki si ga doživel/-a
  • Močan občutek, ki si ga začutil-/a.

Branje Tarot kart je eden izmed najstarejših načinov zato, da razkrijemo in odkrijemo skrivnosti, ki jih bo prinesla naša prihodnost.

Odkrij svoje!

Vedeževalka Anja.


Deli naprej!