05. Avgust 2021

Tarot karta dneva – Desetica palic

Desetica palic nakazuje voljo, moč, pogum, vztrajnost, skorajšnji cilj in trdo delo. Zavedanje, da lahko s trdim delom pridemo do svojega želenega cilja.

Pričele se bodo prikazovati nove ovire, ki pa vam ne smejo odvzeti poguma, da nadaljujete svojo pot. Nabere se vam lahko veliko bremena, zaradi, česar boste še težje prehodili pot. Danes si vzemite večkrat počitek, da si zbistrite um, ne hitite in ne sklepajte prehitro. Delajte počasi in varno, da boste prišli do svojega želenega cilja. Potrudite se za to kar želite in pokažite, da ste zmožni veliko več, kot to vidijo drugi.

tarot-karta-dneva-desetica-palic

Začetek dneva z angelsko karto dneva je odličen način, kako se ponovno povezati z angeli, ki so z vami na vsakodnevni poti.  To pa je še posebej pomembno, saj bo vaše povezava z angeli še močnejša kot sicer. Angeli so vsepovsod, in ne samo da dostavljajo sporočila našega kreatorja, temveč nam služijo da nas ščitijo, vodijo in navdihujejo. Zato vam bo na tej strani vsak dan na voljo angelska karta dneva, da bodo tudi vas angeli ščitili, vodili in navdihovali. Preko kart nam naš angel sporoča kaj moramo vedeti v danem trenutku. Z njimi ne moremo prerokovati kot z tarotom ali s ciganskimi kartami, saj so izključno namenjene za sporočilo ali nasvet!

Angelsko sporočilo je skoraj vedno pozitivno, saj naši angeli želijo, da bi ostali pozitivni in polni upanja. Povejo nam le kaj moramo storiti, kako, na kaj moramo biti pozorni ali previdni..Naši angeli varuhi so vedno z nami in skrbijo, da bomo na pravi poti!

Vedeževalka Anja vsak dan poprosi angele, da ti stojijo ob strani in te podpirajo na dušnem potovanju. Preveri katera angelska karta dneva te bo vodila danes.Tudi vaš oglas je lahko tukaj!