fbpx

Tarot karta dneva

Tukaj se bo vsak dan pojavila nova Tarot karta dneva, ki jo bom zate vsak dan skrbno pripravila vedeževalka Anja.

07. Avgust 2020

Tarot karta dneva – Kralj kelihov

Kralj kelihov nakazuje čustva, intelekt, čustveno dozorelost, prepuščanje toku življenja, obvladovanje težkih situacij, modrost, domiselnost in kreativne misli.

Naučite se obvladovati svoja čustva v težkih okoliščinah, to vam bo pomagalo pri osebni rasti, s katero boste lažje “pluli” skozi svoje življenje. Zavedati se morate, da ste vi sami kreator svoje prihodnosti in, da si morate le zaupati ter verjeti vase, da ste zmožni vsega, kar si zadaste. Če vam nekatere zadeve ne gredo od rok, bodite domiselni, kako bi lahko še na drugačen način to izvedli. Mogoče pa je potreben le čas tem zadevam, zato se prepustite toku življenja in uživajte v sedanjih dosežkih. Ko bo pravi čas za naslednji korak, boste to sami občutili. Vedeti pa morate, da tudi, kadar je okoli nas vse razburkano, da moramo ostati mirni in dobro premisliti, kako bi se rešili teh situacij. Z nemirom vsekakor ne!

Masonski pomen: Prikazuje zaščitniškega močnega, očetovskega in dobrosrčnega možakarja. Ima moč poslušati druge o bolečini in bedi ter jim pomagati, da se počutijo bolje. Je naklonjen, prijateljski, daje dobre nasvete in odpira oči s svojo direktnostjo ter odprtostjo.

Masonic tarot – Patricio Diaz Silva

Vsaka karta, ki jo objavim je bila izbrana s pomočjo mojega močnega občutka intuicije, ki me vodi skozi vsak dan

Tarot karta dneva te bo pripravila na dogodke, ki jih imaš pred sabo v tekočem dnevu. Če ti ne bo všeč, kar ti ima Tarot karta dneva za povedati, potem je morda čas, da svoje razmišljanje obrneš na pozitivno stran ali pa morda spremeniš tisto na kar te je Tarot karta dneva opozorila.

Če ti karta prinaša pozitivno sporočilo, potem ti svetujem, da ostaneš na tej poti po kateri že hodiš.

Velikokrat se ti bo zgodilo, da se Tarot karta dneva ne bo čisto povezovala s tvojim celotnim dnevom. Zato je pomembno, da veš, da se Tarot karta dneva prej navezuje na enega izmed trenutkov v dnevu, kakor pa na tvoj celoten dan.

Spodaj ti bom predstavila na kaj vse se lahko tvoja Tarot karta dneva navezuje, na:

  • En samcat trenutek v tvojem dnevu,
  • Pogovor
  • Nekaj kar si prebral/-a,
  • Osebo, ki si jo spoznal/-a,
  • Pomembno razodetje, ki si ga doživel/-a
  • Močan občutek, ki si ga začutil-/a.

Branje Tarot kart je eden izmed najstarejših načinov zato, da razkrijemo in odkrijemo skrivnosti, ki jih bo prinesla naša prihodnost.

Odkrij svoje!

Vedeževalka Anja.