16. Januar 2021

Tarot karta dneva – Štirica mečev

Štirica mečev nakazuje okrevanje, počitek, umik od zunanjega sveta, umiritev uma in meditacijo.

Umirite svoj um in dovolite, da stare misli odidejo ter se naselijo nove in sveže. Najboljše za umiritev uma je meditacija. Tako boste v popolnosti sprostili svoj um, dušo in telo. Lažje boste premislili kaj je za vas v življenju pomembno in kaj je potrebno iz svojega življenja izpustiti. Vzemite si v dnevu čas zase, počitek in okrevajte po vsem slabem ter negativnem. Dovolite, da se vaša duša celi in obnavlja ter, da umu dovolite sprejeti nove vzorce mišljenja. Če je potrebno se tudi za kratek čas odmaknite od zunanjega sveta ter preživite čas zase.

tarot-karta-dneva-stirica-mecev

Začetek dneva z angelsko karto dneva je odličen način, kako se ponovno povezati z angeli, ki so z vami na vsakodnevni poti.  To pa je še posebej pomembno, saj bo vaše povezava z angeli še močnejša kot sicer. Angeli so vsepovsod, in ne samo da dostavljajo sporočila našega kreatorja, temveč nam služijo da nas ščitijo, vodijo in navdihujejo. Zato vam bo na tej strani vsak dan na voljo angelska karta dneva, da bodo tudi vas angeli ščitili, vodili in navdihovali. Preko kart nam naš angel sporoča kaj moramo vedeti v danem trenutku. Z njimi ne moremo prerokovati kot z tarotom ali s ciganskimi kartami, saj so izključno namenjene za sporočilo ali nasvet!

Angelsko sporočilo je skoraj vedno pozitivno, saj naši angeli želijo, da bi ostali pozitivni in polni upanja. Povejo nam le kaj moramo storiti, kako, na kaj moramo biti pozorni ali previdni..Naši angeli varuhi so vedno z nami in skrbijo, da bomo na pravi poti!

Vedeževalka Anja vsak dan poprosi angele, da ti stojijo ob strani in te podpirajo na dušnem potovanju. Preveri katera angelska karta dneva te bo vodila danes.