14. April 2021

Tarot karta dneva – Vesolje

Vesolje prikazuje popolnost, zaključek, celoto, novosti, izobrazbo, trdo delo, veselje in zmago.

Vaša sreča je odvisna od vas samih in tega se verjetno zavedate! Čas je, da se postavite na prvo mesto in si naredite tako, da boste občutili srečo ter zmago. Veliko ste se že naučili in veliko se še boste, a za kratek čas se ustavite in se ozrite nazaj, koliko ste že dosegli! Zaključite nekatera poglavja v svojem življenju in začnite odpirati nova. Delajte na svojih sanjah, saj vas lahko kmalu čaka uspeh na katerega čakate. Bodite pripravljeni na novosti, nove lekcije in nova znanja.

tarot-karta-dneva-vesolje

Začetek dneva z angelsko karto dneva je odličen način, kako se ponovno povezati z angeli, ki so z vami na vsakodnevni poti.  To pa je še posebej pomembno, saj bo vaše povezava z angeli še močnejša kot sicer. Angeli so vsepovsod, in ne samo da dostavljajo sporočila našega kreatorja, temveč nam služijo da nas ščitijo, vodijo in navdihujejo. Zato vam bo na tej strani vsak dan na voljo angelska karta dneva, da bodo tudi vas angeli ščitili, vodili in navdihovali. Preko kart nam naš angel sporoča kaj moramo vedeti v danem trenutku. Z njimi ne moremo prerokovati kot z tarotom ali s ciganskimi kartami, saj so izključno namenjene za sporočilo ali nasvet!

Angelsko sporočilo je skoraj vedno pozitivno, saj naši angeli želijo, da bi ostali pozitivni in polni upanja. Povejo nam le kaj moramo storiti, kako, na kaj moramo biti pozorni ali previdni..Naši angeli varuhi so vedno z nami in skrbijo, da bomo na pravi poti!

Vedeževalka Anja vsak dan poprosi angele, da ti stojijo ob strani in te podpirajo na dušnem potovanju. Preveri katera angelska karta dneva te bo vodila danes.Tudi vaš oglas je lahko tukaj!