28. November 2021

Tarot karta dneva – Sedmica kelihov

Sedmica kelihov nakazuje pomembne odločitve, neodločnost, nedejavnost, sanjarjenje, zasvojenost, skrivnosti, zmedenost in skrite izzive.

Pomembno je, da kadar gre za večje odločitve, da si vzamete več časa za premislek. Pred vami je lahko več izbir, katere je dobro vse pregledati in pretehtati, katera je za vas najboljša. Ob tem se lahko počutite zelo neodločno, a vaš notranji glas vam bo govoril pravilno izbiro, če mu boste le prisluhnili. Ne dovolite si, da bi bili nedejavni in bi zaradi pritiska, ki ga doživljate obstali na mrtvi točki. Premikajte se dalje, četudi počasi! Spopadite se z danimi izzivi in poglejte skozi oči resnice.

tarot-karta-dneva-sedmica-kelihov

Začetek dneva z angelsko karto dneva je odličen način, kako se ponovno povezati z angeli, ki so z vami na vsakodnevni poti.  To pa je še posebej pomembno, saj bo vaše povezava z angeli še močnejša kot sicer. Angeli so vsepovsod, in ne samo da dostavljajo sporočila našega kreatorja, temveč nam služijo da nas ščitijo, vodijo in navdihujejo. Zato vam bo na tej strani vsak dan na voljo angelska karta dneva, da bodo tudi vas angeli ščitili, vodili in navdihovali. Preko kart nam naš angel sporoča kaj moramo vedeti v danem trenutku. Z njimi ne moremo prerokovati kot z tarotom ali s ciganskimi kartami, saj so izključno namenjene za sporočilo ali nasvet!

Angelsko sporočilo je skoraj vedno pozitivno, saj naši angeli želijo, da bi ostali pozitivni in polni upanja. Povejo nam le kaj moramo storiti, kako, na kaj moramo biti pozorni ali previdni..Naši angeli varuhi so vedno z nami in skrbijo, da bomo na pravi poti!

Vedeževalka Anja vsak dan poprosi angele, da ti stojijo ob strani in te podpirajo na dušnem potovanju. Preveri katera angelska karta dneva te bo vodila danes.Tudi vaš oglas je lahko tukaj!