Tukaj se bo vsak dan pojavila nova Tarot karta dneva, ki jo bom zate vsak dan skrbno pripravila vedeževalka Anja.

Tarot karta dneva

19. oktober 2019

Tarot karta dneva danes je:

Petica mečev

Se vam zdi, da bi se morali zaradi nekih dogodkov iz preteklosti ali sedanjosti, maščevati? Ali bi raje v sedanji situaciji izpustili vse iz rok in se prenehali truditi?

Maščevanje se lahko sliši tako, da bi po tem bili zmagovalci, vendar boste ravno nasprotno. Če menite, da se morate maščevati, pomislite kaj boste s tem pridobili? Bolje pustiti, da čas naredi svoje, saj osebe, ki so vam nanesle bolečine, bodo tako ali drugače občutili bolečino tudi sami. Vi bodite le previdni, da boste ostali pozitivno naravnani. Če imate občutek, da nekatere situacije niso v vaši moči in bi raje odnehali, se ne počutite krive! Raje odnehajte kot, da bi šlo še bolj narobe. Zavedajte se le, da kadar povzročite škodo drugim, vi že pričnete plačevati ceno narejene škode. Saj se vse vrne nazaj k storitelju.

Universal Goddess Tarot – Maria Caratti – poslikava Antonella Platano

Deli pozitivno energijo s svojimi ljubljenimi osebami

 

Vsaka karta, ki jo objavim je bila izbrana s pomočjo mojega močnega občutka intuicije, ki me vodi skozi vsak dan

Tarot karta dneva te bo pripravila na dogodke, ki jih imaš pred sabo v tekočem dnevu. Če ti ne bo všeč, kar ti ima Tarot karta dneva za povedati, potem je morda čas, da svoje razmišljanje obrneš na pozitivno stran ali pa morda spremeniš tisto na kar te je Tarot karta dneva opozorila.

Če ti karta prinaša pozitivno sporočilo, potem ti svetujem, da ostaneš na tej poti po kateri že hodiš.

Velikokrat se ti bo zgodilo, da se Tarot karta dneva ne bo čisto povezovala s tvojim celotnim dnevom. Zato je pomembno, da veš, da se Tarot karta dneva prej navezuje na enega izmed trenutkov v dnevu, kakor pa na tvoj celoten dan.

Spodaj ti bom predstavila na kaj vse se lahko tvoja Tarot karta dneva navezuje, na:

  • En samcat trenutek v tvojem dnevu,
  • Pogovor
  • Nekaj kar si prebral/-a,
  • Osebo, ki si jo spoznal/-a,
  • Pomembno razodetje, ki si ga doživel/-a
  • Močan občutek, ki si ga začutil-/a.

Branje Tarot kart je eden izmed najstarejših načinov zato, da razkrijemo in odkrijemo skrivnosti, ki jih bo prinesla naša prihodnost.

Odkrij svoje!

Vedeževalka Anja.