22. Oktober 2020

Tarot karta dneva – Kraj mečev

Kralj mečev nakazuje nadzor, avtoriteto, razum, inteligenco, uresničevanje načrta, togost in logično razmišljanje.

Imejte pod nadzorom svoje misli in si ne dovolite, da bi postale pesimistične, saj bi to lahko pričelo ovirati vašo uresničitev načrtov. Posvetite se svojim načrtom z logičnim razmišljanjem, zdravim razumom in optimizmom. Danes se lahko počutite čustveno hladno in togo, zato bodite previdni, da ne bi prizadeli čustev drugih oseb. Če ste v dvomih se posvetite z osebami, ki bi vam lahko svetovale pri vaših načrtih in razjasnile vašo začrtano pot.

Astrološka povezava: Dvojčka in Bik.

tarot-karta-dneva-kralj-mecev

Začetek dneva z angelsko karto dneva je odličen način, kako se ponovno povezati z angeli, ki so z vami na vsakodnevni poti.  To pa je še posebej pomembno, saj bo vaše povezava z angeli še močnejša kot sicer. Angeli so vsepovsod, in ne samo da dostavljajo sporočila našega kreatorja, temveč nam služijo da nas ščitijo, vodijo in navdihujejo. Zato vam bo na tej strani vsak dan na voljo angelska karta dneva, da bodo tudi vas angeli ščitili, vodili in navdihovali. Preko kart nam naš angel sporoča kaj moramo vedeti v danem trenutku. Z njimi ne moremo prerokovati kot z tarotom ali s ciganskimi kartami, saj so izključno namenjene za sporočilo ali nasvet!

Angelsko sporočilo je skoraj vedno pozitivno, saj naši angeli želijo, da bi ostali pozitivni in polni upanja. Povejo nam le kaj moramo storiti, kako, na kaj moramo biti pozorni ali previdni..Naši angeli varuhi so vedno z nami in skrbijo, da bomo na pravi poti!

Vedeževalka Anja vsak dan poprosi angele, da ti stojijo ob strani in te podpirajo na dušnem potovanju. Preveri katera angelska karta dneva te bo vodila danes.