Pred nami je novo leto in s tem prihaja tudi nov letni horoskop!

2019

Horoskop Oven

Na splošno: v tem letu se ne zmenite toliko kaj vam govorijo drugi in kako bi morali nekaj narediti, prisluhnite svoji intuiciji in naredite tako, kot vi čutite, da je prav. Če pa ne boste poslušali svoje intuicije, lahko kar hitro obžalujete, saj le vi veste kaj je najbolje za vas. Veliko dela boste imeli tudi na sebi, zato ne odlašajte s tem. Najprej uskladite dobro in slabo, negativno in pozitivno, da boste lažje hodili naprej po vaši začrtani poti. Imate lahko tudi veliko bojev med umom in srcem. Bodite pozorni, da ne uporabljate preveč razuma, saj ima tudi naše srce večkrat prav! V tem letu imate tudi veliko možnost, da si ustvarite svojo družino, katera bi vas zelo osrečila. Več časa pa preživite z svojimi ljubljenimi osebami in svojo družino, saj vam bo to veliko pomenilo in tudi njim.

Ljubezen: v ljubezni si lahko večino časa zatiskate oči: Ne boste želeli pogledati resnici v oči in se z njo spopasti. To boste morali narediti, če želite živeti naprej srečno. Vračalo se vam bo to kar boste dajali, zato bodite pozorni, da boste imeli dobre namere in da boste iskreni. Ljudem povejte tako kot čutite, ne zavajajte in ne varajte, saj lahko hitro občutite to sami. Imate veliko možnost spoznati osebo, katera bo v vam zopet prebudila žar ljubezni in harmonije. Če boste želeli s to osebo zaživeti, boste morali preteklost popolnoma preboleti in se obrniti proti prihodnosti.

Zdravje: pazite na kosti, posebej bodite pozorni na svoja kolena. Občutite lahko tudi težave z ledvicami in mehurjem. Pijte zadosti tekočine in v svojo prehrano vključite vitamine, vaše telo vam bo hvaležno.

Služba/finance: zaradi nepredvidljivih situacij, ki bodo nastajale tekom leta, boste večino časa zmedeni in ne boste točno vedeli kaj je prav in kaj ne. Pazite se določenih oseb, saj lahko nosijo le masko, dokler ne bodo dobile to kar želijo, ko pa bodo dobile to, bodo pokazale svoj pravi obraz, kar vas lahko zelo prizadene. Dobite lahko boljšo službo, povišico ali pa večji dobiček denarja. Možnosti pa imate tudi za delo v tujini.

 

 

Horoskop Bik

Na splošno: v tem letu boste imeli precej izbir in se boste morali med nekaterimi tudi odločati. Zato dobro premislite kaj je primerno za vas in kaj ni, preden se odločite. Imate pa lahko veliko srečo, da se boste zmeraj prav odločili. Veliko lahko tudi uspete v tem letu, če boste prisluhnili svoji intuiciji. Žal pa lahko tudi nekatere zadeve obžalujete, ki jih boste naredili, zato preden naredite korak, dobro premislite. Skušajte ostati pozitivni, saj vas lahko v tem letu hitro ”objame” pesimizem. Delajte stvari katere radi počnete in ob katerih uživate. Izogibajte se negativnim vibracijam.

Ljubezen: ljubezen vam v tem letu ne bo najbolje naklonjena, zato boste morali ostati močni in pozitivni. Življenje vas lahko v tem letu veliko preizkuša, zato boste večino težjih poti morali prehoditi sami. Neka oseba vas lahko močno prizadene, zaradi tega ne ostajajte predolgo v preteklosti in v obupanem stanju. Raje dvignite glavo pokončno in odkorakajte dalje k novim izzivom. Ker pa bodo obdobja večinoma čustveno hladna, se boste tudi vi čustveno ohladili in jih ne boste toliko kazali. Tisti, ki ste v razmerju lahko imate veliko težav, saj boste večino časa napeti, ker boste želeli imeti vse zadeve v vašem odnosu pod nadzorom. Veliko si lahko zatiskate oči pred resnico in živite v preteklosti, kar ni najbolje, da počnete. Raje se soočite z resnico in pojdite dalje.

Zdravje: ker se lahko pojavijo težave s srcem in ožiljem, zato je priporočljivo, da se prehranjujete zdravo in se redno gibljete. Če tekom leta opazite kakršne koli težave je dobro, da obiščete zdravnika. Poskrbite tudi za svojo hrbtenico in intimne predele.

Služba/finance: v službi boste morali prisluhniti svojemu notranjem glasu in narediti tako kot je prav.Pojavijo se lahko nekatere nove možnosti. Potrebno bo le, da se dobro izkažete, da ste vredni nove možnosti. Čez čas boste opazili, da se vse obrača vam v prid in da trud ni bil zaman. Pazite le, da so vaše namere iskrene in čiste, saj, če ne boste pošteni se vam lahko enako zgodi vam. Pazite tudi, da ne boste preveč sanjarili, saj ste lahko zelo razočarani. Bodite na realnih tleh in vaša pričakovanja naj imajo določene meje.

Horoskop Dvojčka

Na splošno: v tem letu boste veliko pomagali, saj boste čutili, da je to potrebno, da bi lahko kasneje ljudje vam pomagali, kadar se boste znašli v stiski. Tako boste lahko brez slabe vesti sprejeli pomoč, kadar jo boste najbolj potrebovali. Vedeti pa morate, da vsa dobrota, ki jo boste namenili nekom v tem letu, se vam bo nepričakovano vrnila in takrat, ko boste to najbolj potrebovali. Tekom leta pa lahko dobivate občutek, da se morate odmakniti od sveta in preživeti nekaj časa zase, kar ni nič narobe. Odgovorite si na vprašanja, ki vas omejujejo in si vzemite čas zase, da se napolnite tudi z novo energijo. Bodite odprti tudi za spremembe in nove možnosti.

Ljubezen: ljubezen pri vas letos ne bo toliko aktualna, saj boste svoj čas posvečali drugim stvarem. Nekatere osebe boste morali zapustiti, saj bo za vas tako najbolje. Morda vam bodo vzeli preveč energije in volje, zato se boste odločili za svoje dobro. Ta dejanja vas lahko prizadenejo, vendar boste hitro preboleli in se odpravili dalje. Ker vas čakajo povsem novi izzivi na področju ljubezni, se boste naučili marsikaj novega in tudi pomembnega. Čaka vas lahko tudi popolna preobrazba in boste popolnoma drugače videli svojega idealnega partnerja. Veliko bo novosti v tem letu na področju ljubezni tako, da se pustite presenetiti.

Zdravje: v tem letu bi bilo dobro, da popazite na svoje duševno zdravje, saj lahko imate nekaj težav in tudi zlomljeno srce. Če boste menili, da potrebujete pomoč ali pa samo nasvet, naj vas ne bo sram prositi. Popazite pa tudi na srce, ledvice in mehur. Prehranjujte se zdravo, pijte dovolj tekočine posebej vode in gibajte se redno.

Služba/finance: na tem področju lahko imate še največ sreče, saj lahko dobite službo ali pa obstoječo zamenjate za neko, ki vas bo bolj veselila. Tudi finance bodo stabilne. Vse kar se tiče poslov in projektov vam bo naklonjeno, zato se potrudite kar se le da. Možnost pa lahko imate tudi odpotovati v tujino.

Horoskop Rak

Na splošno: to leto bo zelo pravično in tudi vi boste zelo pravični, zato boste ljudem dajali samo to kar si zares zaslužijo. Milosti ne boste poznali, vendar pa ne pozabite tudi na svoje pravice. Zmeraj pa prisluhnite svojemu notranjemu glasu in naj vas on vodi po poti, posebej takrat, kadar se boste znašli na razpotju. Večkrat skozi leto lahko dobite občutek, da se morate pomakniti dalje. Dobro bi bilo, da bi prisluhnali temu občutku, predvsem takrat kadar je odvečna preteklost. Lahko imate veliko uspehov v tem letu, kar vas bo posebej osrečevalo. Večja je možnost tudi za zaroke, poroke in rojstvo otroka. Možne so pa tudi selitve.

Ljubezen: začetek leta je lahko na področju ljubezni bolj nepredvidljiv. Postopoma se bodo stvari začele popravljati in tudi vaš trud se bo začel kazati. Spoznali boste, da vam bo neka oseba zelo naklonjena in vam bo želela po vseh svojih močeh pomagati, kar ne zavračajte. Lahko se zgodi, da boste pogosto oddaljeni od ljubljene osebe, kar vam lahko nanese čustvene stiske. Ker se lahko nakopičijo težave, boste nosili veliko bremena in zaradi tega izgubite oblast nad svojimi misli. Težave vam lahko zaslepijo pot in boste le s težo vedeli ali se gibljete po pravi smeri, zato v takih situacijah prisluhnite svoji intuiciji.

Zdravje: ker lahko imate težave na duševnem zdravju, se redno sproščajte in poskrbite za svoje zdravje. Redno se gibajte in se večkrat odpravite v naravo ter veliko pijte tekočine, predvsem vode. Pazite tudi na svoje noge, glavo in intimne predele.

Služba/finance: polovica vam bo zelo naklonjena. Občutite lahko obilje in imeli boste veliko uspehov na poslovnem področju. Morda boste postali bolj radodarni glede denarja, vendar pazite komu boste pomagali. Nekateri projekti bodo izgledali kot, da so že končani in ne gre bolje. Vendar to bo le navidezno. Globoko v sebi boste vedeli, da lahko naredite še mnogo bolje, kar bo tudi uspeh mnogo večji. Druga polovica leta je lahko težja in napeta. Ker dogodki ne bodo šli zmeraj po vaših pričakovanjih, boste bolj konfliktni. Izogibajte se prepirom, saj ne bi s tem naredili nič koristnega.

Horoskop Lev

Na splošno: ker se boste večinoma slepili z lažmi in prevarami je lahko vaše leto precej težavno in napeto. Ker vas lahko to zelo izčrpa, boste občutili čustveno stiski in se zaprli v svoj svet. Najbolje bi bilo, da bi se soočili z resnico in rešili svoje težave, tako bi bilo mnoge lažje za vas. Čeprav vas lahko to leto veliko razočara in prizadene, vas bo pa veliko naučilo. Med letom se lahko zgodi, da nekateri dogodki ne bodo šli po vaših pričakovanjih. Kar je lahko samo še dodaten napor. Ne glede na to, kako boste razočarani, boste še zmeraj večino časa razmišljali s srcem. Veliko pa boste tudi sanjarili o svojem popolnem življenju, kar vam bo tudi opravičeno, glede na težko leto. Čas pa bo tudi za velike spremembe!

Ljubezen: tudi na ljubezenskem področju ne boste imeli veliko sreče. Zgodi se lahko tudi, da se bo odnos končal na precej boleč način in vas lahko zelo prizadene. Vendar se boste vseeno trudili gledati na dogodke kar se da pozitivno. Ker se vam bo postopoma nabiralo vse več bremena, ne boste več vedeli ali se gibljete po pravi poti, zato bi bilo dobro, da v takih situacijah prisluhnete svojem notranjem glasu. Skozi leto vas lahko življenje zelo preizkuša in izgubite lahko veliko bitk, katere vas lahko zelo potrejo. Vendar bo proti koncu leta novo obdobje in bo življenje veliko bolj prijetnejše. Pojavile se bodo tudi nove možnosti, katere vam bodo dejale upanje za naprej.

Zdravje: zdravje bo v tem letu odlično! Vendar vseeno popazite na svojo hrbtenico, glavo in intimne predele. V svojo prehrano dodajte nekaj vitaminov in mineralov, telo vam bo hvaležno! Večkrat se odpravite tudi v naravo, to vam bo več kot prijalo!

Služba/finance: situacije so lahko zelo nepredvidljive in se lahko dogodki zelo hitro odvijajo, kar vas lahko pusti zmedene. Bodite previdni glede oseb, saj se lahko delajo, da so prijetni, vendar vas bodo želeli le ogoljufati. Čakajo vas lahko tudi velike spremembe, lahko so tudi tako velike, da boste se odpravili v tujino. To leto vam bo zelo naklonjeno na tem področju, zato lahko pričakujete veliko uspehov.

Horoskop Devica

Na splošno: ker boste imeli v tem letu veliko novih možnosti in če se boste zanje odločili boste veliko uspeli. Postali boste pa tudi bolj družabni zato lahko spoznate nove ljudi, kateri bodo zelo zanimivi. Prikazale se bodo tudi možnosti za selitev in presenečeni ste lahko tudi s kakšno zaroko, poroko ali pa rojstvom otroka. V tem letu se boste pa predvsem naučili to, da se lahko že z malimi stvarmi osrečite. Ker pa bodo prihajala občasno tudi čustveno hladna obdobja, boste postali bolj strogi in cinični, kar lahko pusti negativne posledice. S tem pa bo nastopil tudi večji stres, saj boste želeli imeti vse pod nadzorom. Naučite se redno sproščati, saj vam bo to veliko koristilo. Veliko pa vam lahko pomagajo tudi vaši prijatelji in bližnji.

Ljubezen: če boste več časa posvečali delu in ne vašim ljubljenim osebam, se lahko zgodi, da boste večkrat doživeli čustveno stisko. Veliko pa boste obujali spomine na pretekla razmerja, posebej tisti, ki ste samski, vendar to vam ne bo veliko koristilo, saj boste le odpirali srčne rane. V življenje se lahko vrne tudi bivša ljubezen, vendar boste preveč zaposleni z novimi načrti, da bi se ozrli nanjo. Čez čas pa boste opazili, da bi se lahko kot ljubezenski partner malce bolj potrudili in bili bolj ljubeči. Skozi celo leto poslušajte svojo intuicijo, katera vas bo vodila po pravi poti.

Zdravje: poskrbite za svojo duševno zdravje! Pazite tudi na ramena in glavo. Dobro bi bilo, če bi se redno sproščali in hodili večkrat v naravo. Preizkusite lahko tudi meditirati. Vsekakor pa namenite več časa sebi in se odpovejte slabim navadam.

Služba/finance: v tem letu ste lahko zelo uspešni, če boste poslušali svojo intuicijo.Velikokrat vam bo primanjkovalo poguma, da bi naredili naslednji korak. Če čutite, da je prav, to storite! Nekateri dogodki se bodo odvijali zelo hitro in mogoče tudi ne tako kot ste si jih vi zamislili. Počutili se boste zmedeno. Vendar kljub temu, da zadeve ne bodo šle tako kot ste si zamislili, bodo vseeno šle v pravo smer.

Horoskop Tehtnica

Na splošno: leto je lahko predvsem težko in naporno tako, da se vam lahko čez leto nabere veliko bremena. Dogodki se večinoma ne bodo odvijali po vaših pričakovanjih zato je lahko precej naporno in tudi večkrat ste lahko razočarani. Nekateri odnosi in vaši cilji se lahko končajo, kar bo na vas vpliva zelo negativno in lahko zapadete tudi v obup. V življenju boste morali narediti veliko sprememb, da bi se počutili spet dobro. Najprej boste morali zapustiti preteklost za sabo, se naučiti lekcij iz nje in oditi dalje. Z vsemi bremeni iz preteklosti, se boste le težko osredotočili kako dalje in vam lahko megli pot, ki bo pred vami. Če bodo obdobja za vas pretežka, vas naj ne bo sram prositi za pomoč ali nasvet.

Ljubezen: v ljubezni bo postalo zelo nepredvidljivo in nekateri dogodki se lahko odvijajo zelo hitro. Tako, da boste večino časa zmedeni. Postavljeni boste tudi pred odločitvami, katere boste si morali dobro ogledati in premisliti, preden se odločite. Spoznate lahko, da najbolje že imate, ampak boste še vseeno iskali še boljše. Veliko pa boste želeli imeti svobode in samote. Zato tisti, ki so samski bodo uživali v samskem stanu. Nekatere zadeve bodo obstale na mestu in se ne bodo nekaj časa premaknili. Morda je to znak za počitek in mirovanje.

Zdravje: posebej pazite na svoje duševno zdravje! Popazite pa tudi na svojo kožo, jetra, glavo in ledvice. V svoj jedilnik dodajte več zdrave prehrane in spijte zadosti tekočine, najbolje vode. Koristno bi bilo tudi, če bi se večkrat odpravili v naravo, saj bi vas sprostilo.

Služba/finance: finance bodo skozi leto stabilne. V službi se pazite določenih oseb, saj bi vas lahko grdo izkoristile in prevarale. Vedno pa poslušajte svoj notranji glas! Ne ozirajte se na druge kaj pravijo, počnite to kar vas veseli in kar bi počeli z največjim zadovoljstvom. Tisti, ki ste brez službe imate velike možnosti, da dobite zanimivo službo. Tisti, ki pa ste zaposleni pa se vam bodo dogaja presenetljive stvari.

Horoskop skorpijon

Na splošno: iz življenja se vam bodo pričele odstranjevati nepotrebne zadeve zato se lahko počutite srečno. Sreča vas lahko sledi skozi celo leto. Tudi nekateri odnosi se lahko končajo, vendar boste vedeli, da je bilo tako najbolje, zato boste lažje preboleli in ne bo večjih težav. Na življenje boste pričeli gledati popolnoma drugače. Tudi težave boste želeli rešiti na miren način. Ne boste želeli več, da vam kdo uničuje vaš notranji mir, do katere ste tako težko prišli. Družino si boste postavili na prvo mesto, kar vas bo še bolj osrečevalo. Če nameravate ustvariti svojo družino vam lahko v tem letu tudi uspe! Ne pozabite tudi na svojega notranjega otroka, da ga boste redno negovali.

Ljubezen: v ljubezni se ne boste znašli prav dobro, saj si boste večino časa zatiskali oči pred resnico in se tolažili z lažmi. Ker boste okroženi z lažmi, ne boste več mogli najti izhoda iz določene situacije. Raje poglejte resnici v oči in se z njo soočite, saj bo tako lažje. Zaradi vseh težav lahko dobite občutek, da se vam je svet obrnil na glavo in da vam gre vse narobe. Ponujale se vam bodo možnosti, da spremenite svoj način razmišljanja in da uvidite resnico. Če boste to storili, se bodo pričeli dogodki spreminjati na bolje. Pričeli se boste najbolje počutiti doma ob svoji družini. Čez čas se bodo pričele zadeve urejati in bodo postale stabilne.

Zdravje: poseben poudarek dajte na svojo kožo in zobe. Ne pozabite pa tudi na svoje duševno zdravje. Redno se sproščajte in večkrat pojdite v naravo. To je lahko vaše leto, da se odpoveste slabih navad. Imeli boste vso potrebno pomoč, le vi se boste morali odločiti, da se boste odpravili na to pot, ki boste potem videli, da se je izplačalo.

Služba/finance: imeli boste veliko srečo, posebej tisti, ki ste brez službe, saj imate veliko možnost, da jo boste v tem letu dobili. Lahko se pa zgodi, da boste svojo sedanjo službo zamenjali za neko boljšo, katera vas bo bolj veselila. Vedno boste odprti za spremembe in novosti. Finance bodo skozi leto stabilne. Pozornost pa ne bo odveč, saj bi vas lahko nekatere osebe zavedle in prevarale. V službi pa lahko najdete tudi prijetne ljudi s katerimi boste spletli dobre prijateljske vezi. Prihajajo pa lahko obdobja, ko boste želeli imeti vse pod nadzorom, kar pa lahko vodi v pretiran stres. Redno se sproščajte!

Horoskop Strelec

Na splošno: večkrat v tem letu se lahko zgodi, da se boste obremenjevali in borili za ljudi oziroma nekatere zadeve, ki niso pomembne in je vztrajanje pri tem zaman. Če opažate, da ni napredka in spremembe, se ne trudite več, temveč se odpravite dalje in poiščite srečo drugje. Cenite svojo energijo, saj bi lahko na takšen način zapadli v hudo depresijo. Nekateri dogodki iz preteklosti vam ne bodo dali miru, zato se je boste stalno oklepali. Naučite se lekcij iz nje in pojdite dalje, saj tam ne morete ničesar spremeniti. Z veliko truda pa lahko najdete pravo pot, ki vas bo vodila do vašega cilja in uspeha, vendar ne smete obupati!

Ljubezen: ker se večino časa ne boste počutili varno v ljubezni, boste stali na bojni nogi v pripravljenosti na spopad. Raje se osredotočite na zadeve, ki vas veselijo. Pri nekaterih bitkah bo bolje, da sami popustite in odidete, saj ste lahko zelo razočarani. Vendar bo prišlo tudi obdobje, ko se boste počutili v ljubezni varno in stabilno. Uživali boste z svojo družino in ljubljenimi osebami, to kar ste najbolj čakali. Lahko se boste sprostili. Imeli pa boste tudi veliko možnosti skozi leto, zato imejte odprte oči.

Zdravje: pazite na svojo kožo, ledvice, jetra in hrbtenico. Redno se gibajte in v svojo prehrano dodajte veliko zdrave hrane in vode. Dobro pa bi bilo tudi, če bi pričeli s kakšnimi vajami za hrbtenico.

Služba/finance: v službi so lahko dogodki zelo nepredvidljivi in postanete lahko tudi nesrečni v sedanji službi. Pričeli boste razmišljati, da bi zamenjali svojo službo. Postavljeni ste lahko pred veliko izbiro, vendar bodite pozorni in si vzemite dovolj časa, da premislite, preden se odločite. Pomembno pa je, da pri tem poslušate svojo intuicijo. Prihajala bodo obdobja, kadar dogodki ne bodo šli po vaših pričakovanjih in se vam bo zdelo, da je ves svet proti vam. Priložnosti se vam bodo skozi leto prikazovale, ampak bo na vam, če jih boste sprejeli in se potrudili za njih.

Horoskop Kozorog

Na splošno: skozi leto se vam bo izpolnilo veliko želj, zato bo to leto še precej srečno. Večino svojega časa boste želeli preživeti z svojo družino in ljubljenimi osebami. Tisti, ki še nimate svoje družine imate veliko možnost, da si jo to leto ustvarite. Tisti, ki pa že imate svojo družino pa se vam lahko pridruži dodaten član družine. Prihaja pa bodo tudi težja obdobja, ki bodo čustveno hladna. Vse zadeve in posle boste hoteli imeti pod nadzorom, kar vam bo delalo še večji stres zato se naučite redno sproščati, da ne bi bilo negativnih posledic. Večinoma pa vam bo sledila sreča in se boste počutili srečne in zadovoljne. Tudi na življenje boste pričeli gledati drugače. Ne boste več pustili, da bi vam kdo vzemal pozitivno energijo in boste delali le na tem, da je bo v vašem življenju več.

Ljubezen: ljubezen vam bo v tem letu več kot naklonjena! Predvsem, če boste imeli čisto srce in boste imeli dobre namene do ljudi. Dobrota se vam bo pričela vračati in tudi vaša izgubljena energija ljubezni. Če ste v razmerju, se bo odnos samo izboljševal. Problemi, ki pa bodo prišli med vama, se bodo pa tudi na hitro rešili. Tisti, ki ste pa samski pa imate veliko možnost spoznati pravega partnerja zase. Občasna pa so lahko tudi obdobja, ko se boste počutili tesnobno, vendar na srečo bodo hitro minljiva! Zmeraj boste našli pravo pot, ki vas bo vodila do uspeha in notranjega miru.

Zdravje: popazite na ramena, ledvice in mehur. Ne pozabite pa tudi na svoje duševno zdravje. Najbolj pomembno je, da se naučite sproščati kadar nastopijo težka obdobja in da naučite obvladovati svoja čustva. Priporočljivo je, da se v tem letu kar se le da odmikate od negativnih situacij in energij, saj bi lahko močno vplivale na vas. Večkrat pojdite tudi na sprehode, po možnosti ob vodi. Pijte tudi veliko vode!

Služba/finance: največ težav vam lahko delajo finance, vendar se bodo v drugi polovici leta pričele izboljševati. Tisti, ki ste brezposelni boste v tem letu našli službo. Pričnete pa lahko razmišljati o tujini ali da bi se preselili v drugi kraj. Drugače bo vladal mir in lahko se vam izpolnijo določene želje.

Horoskop Vodnar

Na splošno: večkrat v letu ste lahko razdraženi in napeti, zato boste tudi bolj konfliktni. Skušajte se izogibati konfliktom, saj bi bili povsem nepotrebni in bi s tem le prizadeli ljudi okoli sebe. Večino časa pa se boste prepuščali toku življenja in sanjarili o svojem popolnem življenju. Vendar naj vas ne odnese previsoko, saj bi lahko bili razočarani. Veliko boste imeli možnosti tudi potovati, zato boste večino časa razmišljali kam bi se podali. Imeli pa boste možnost tudi za selitev. Leto bo predvsem mirno in tudi lahko občutite obilje.

Ljubezen: ljubezen vam bo skozi leto naklonjena, zato boste veliko časa sanjarili in si zamišljali tudi nemogoče. Imeli boste tudi veliko novih možnosti, le na vam bo, če se boste za njih odločili. Tisti, ki ste v razmerju boste imeli miren odnos in ljubeč. Tudi samski boste imeli srečo in možnost spoznati osebo, ki bo vredna vaše ljubezni. To leto bo tudi primerno, če imate v načrtih ustvarjanje svoje družine. Spoznate pa lahko tudi osebo, ki vas bo pripeljala na realna tla, vendar bo odvisno od vas, če si to sploh želite.

Zdravje: pazite na glavo, srce in ožilje ter ramena. Dobro bi bilo, da bi svoje težave nekomu zaupali, bilo bi vam veliko lažje. Delajte veliko na sebi in se odmaknite od negativnih situacij in energij. V svoj jedilnik dodajte zdravo prehrano, veliko pijte vode in se redno gibajte.

Služba/finance: prihaja lahko do težjih obdobij. Veliko boste delali na svojih načrtih in ciljih. Prihajalo pa bo tudi veliko sprememb, bodite odprti in pripravljeni. Pri novih zadevah se boste želeli čim bolje izkazati, kar je lahko zelo koristno. Stari vzorci se bodo pričeli razpadati in sčasoma boste pričeli graditi nova. Veliko pa boste morali delati in se potruditi, če boste želeli priti do svojih ciljev, ki ste si jih začrtali.

Horoskop Ribi

Na splošno: v tem letu boste želeli pričeti znova, zato se boste še zadnjič ozrli v preteklost in se odpravili dalje. Pričeli se boste odpravljati na nove pustolovščine in boste raziskovali še vam neodkrito. Tekom leta pa lahko spoznate tudi nove ljudi, ki bodo zelo prijetni in vas bodo napolnili z pozitivno energijo. Imeli boste mnogo novih priložnosti, katerim boste le vi morali reči, da! Leto bo mirno in precej pustolovsko.

Ljubezen: prepustili se boste toku življenja in bili pripravljeni na vse. Veliko boste tudi sanjarili o svojem popolnem ljubezenskem življenju. Imate veliko možnosti, če ste samski, da spoznate novo osebo, ki bo prava za vas. Postali pa boste bolj zaščitniški do svojih ljubljenih oseb. Velike bodo možnosti v tem letu za spočetje otroka. Doživite lahko blagostanje.

Zdravje: pazite na mehur in ledvice. Veliko spijte vode in v svoj jedilnik dodajte zdravo prehrano. Pazite pa tudi na reproduktivne organe. Poskrbite pa tudi za vaše duševno zdravje. Večkrat se odpravite na sprehod in se redno sproščajte.

Služba/finance: v tem letu, če boste želeli izpolniti svoje cilje in načrte, se boste morali zelo potruditi in veliko delati. Pričeli se bodo podirati stari vzorci in pričeli boste ustvarjati nove. Slaba stran tega pa je, da lahko postanete precej občutljivi za spremembe, kar vam lahko v tem letu dela preglavice. Večkrat lahko imate občutek, da se vam je svet obrnil na glavo, saj ne bo šlo po vaših pričakovanjih in tako kot ste si zamislili. Ne obupajte, ostanite močni! Nove možnosti se bodo prikazale, ko boste to najmanj pričakovali. Nekatera obdobja pa so lahko precej napeta tako, da se sproščajte redno.