Spodaj boste našli nov letni horoskop za leto:

2021

Horoskop Oven

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo ovnu pomagali skozi to leto?

izdelki leta: Oven

OVEN

Na splošno:

Leto bo polno novih izzivov, zato se boste morali veliko naučiti. V začetku leta se lahko počutite napeto in čustveno hladno. Zaradi napetosti ste lahko tudi bolj prepirljivi in razdražljivi. Dobro bi bilo, da se sprostite, saj bi lahko to kasneje obžalovali. Naučite se sprostitvenih vaj in vklopite svoj razum. Ko boste postali mirni in bodo vaše misli bolj jasne, bo tudi vaš pogled na situacije, bolj jasen ter popoln. Veliko pa boste razmišljali o svoji prihodnosti in o tem, kaj ste že dosegli. Naredite si stabilne načrte, s katerimi boste lažje prišli do želenega cilja. O vsem dobro premislite in ne dovolite, da bi vam kaj ušlo izpod nadzora. Šele nekje od sredine leta, boste postali bolj čustveni in se boste posvečali tudi nežnejšim področjem vašega življenja. V marsičem lahko v tem letu uspete, če se boste le borili za svoje sanje in ne boste obupali nad njimi.

Ljubezen:

Na začetku leta se vam lahko nasmehne sreča na področju ljubezni, zato ji namenite pozornost. Če ne boste preveč čustveno hladni, bi lahko spoznali novo osebo, s katero bi se lahko kasneje razvilo tudi, kaj več. Če pa se boste branili ljubezne, se lahko zgodi, da boste ostali sami. Če ste v razmerju in boste preveč čustveno hladni, se lahko zgodi, da boste imeli resnejše težave v razmerju. Če ne želite izgubiti oseb, jim namenite svoj čas in pozornost ter izkažite svoja čustva. Prav je, da ste osredotočeni na svoje sanje in, da se jih trudite uresničiti, vendar ne pozabite pa na osebe poleg vas. Znajdete se lahko tudi v ljubezenskem trikotniku, kar bo izjemno težko sprejeti. Zato se lahko počutite potrte ali celo depresivne. Vendar bodo ti občutki trajali le kratek čas. Kar hitro se boste postavili nazaj na svoje noge in pričeli iskati svojo resnično srečo. Nekje od sredine leta, se vam lahko pričnejo nuditi nove priložnosti, morda z osebo, ki jo že poznate ali pa v vaše življenje vstopi popolnoma nova oseba. Vendar vas lahko preteklost prične ovirati. Imeli boste boj med tem, kar veste in med tistim, kar čutite. Skušajte se maksimalno naučiti iz preteklosti, ostalo pa pustite za seboj, saj vam ne koristi več.

Služba/šola in finance:

Na začetku leta lahko uspete v marsičem, kar si boste zadali. Zato je dobro, da delate na svojih projektih ali pa si poiščete službo, ki si je želite. Spoznali boste, da ste na pravi poti, a dobro je, da ostanete zbrani ter delate majhne korake. Saj, če boste hiteli proti svojemu cilju, se lahko zgodi, da naredite kaj narobe. Dogodki lahko postanejo tudi nepredvidljivi, zato vam bo potrebna še dodatna previdnost in jasne misli. Počutite se lahko zmedeno, saj se bodo dogodki pričeli hitro spreminjati in tudi energije bodo drugačne okoli vas. Od druge polovice leta se bodo dogodki pričeli umirjati in lahko boste zopet pričeli mirno delovati dalje. Imeli boste zopet velike možnosti, da uresničite vse, na čem boste delali. Ne dovolite, da bi vas strah prevzel. Zaupajte svojemu notranjemu glasu. Ne ozirajte se toliko na pretekle dogodke, naučite se le lekcij, ostalo pa lahko mirno izpustite. Leto je ugodno tudi za študij in učenje. Finance bodo vse do konca leta stabilne. Pričnete lahko razmišljati tudi o varčevanju.

Zdravje:

Na začetku leta bo vaše zdravje stabilno, lahko pričakujete tudi izpolnitev želja ali ozdravitev. Proti sredini leta, lahko občutite spremembe na duševnem področju. Morda boste potrebovali čas zase in malce počitka. Če boste poskrbeli za svoje duševno stanje se boste kar kmalu pričeli počutiti bolje. Leto bo odlično za opustitev slabih navad. Pazite na mehur, ledvice, kosti, kožo in črevesje. Dobro je, da poskrbite za svoje duševno in mentalno zdravje. Potrudite se, da bodo vaše misli optimistične in, da boste v svoje življenje uvedli zdrave spremembe. Uživajte več vitaminov C, D, K, mineralov, cinka ter selena.

Najbolj srečni meseci:

Januar, marec, september, november.

Vaša srečna številka:

13.

Vaša srečna barva:

Rdeča.

Kristal, ki je primeren za ovna skozi leto:

Roževec, modri ahat, orgonit in heliotrop.

Najbolj primerna kadila in dišave za ovna:

Sveti les, beli žajbelj, zmajeva kri, kokos in sivka.

Afirmacija za ovna:

“Zmorem premagati vse ovire. Imam moč in znanje.”

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Bik

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo biku pomagali skozi to leto?

izdelki leta: Bik

BIK

Na splošno:

Prva polovica leta je lahko srečna in mirna. Uresničijo se vam lahko nekatere želje zato bodite previdni pri tem, kaj si želite. Ustavite se in dobro premislite, kakšne so vaše resnične želje ter po čem hrepenite. Bodite pa previdni in se ne prenehajte truditi za svoje sanje, četudi se vam pričnejo uresničevati želje. Če bi se preveč prepustili, bi lahko vse izgubili. Če boste odgovorni in poslušali svojo intuicijo, vam bo uspelo vse, česar se boste lotili. Občutite lahko obilje in zadovoljstvo. Druga polovica leta pa bo od vas zahtevala več energije in truda. Za svoje sanje se boste morali pričeti bolj truditi in se tudi odreči nekaterim stvarem, da bi lažje dosegli svoj cilj. Morda se boste proti koncu leta počutili izčrpano, a boste kmalu dobro nagrajeni za svoj trud. Zgodi se lahko tudi, da se borite za napačne odnose ali zadeve, zato je dobro, da se ustavite in pogledate bolj jasno – širšo sliko. Ali se je vredno truditi ali je bolje opustiti in poiskati srečo drugje? Leto bo tudi primerno za opustitev slabih navad, živeti bolj zdravo življenje in primerno za spremembe.

Ljubezen:

Ljubezen vam je lahko v tem letu zelo naklonjena, če boste le dovolj potrpežljivi in vztrajni. Na začetku leta se lahko dogodki odvijajo bolj počasi, zato si vzemite čas za premislek in si skrbno pripravite naslednje korake. Če ste samski je čas, da postanete oseba, kakšno si želite pritegniti v svoje življenje in spremeniti tudi način razmišljanja! Bolj, ko boste čuteči in v svojih srceh čutili ljubezen, več tega boste pritegnili v svoje življenje. Tisti, ki ste vezani je dobro, da izkažete svojo ljubezen in ste naklonjeni svoj boljši polovici, saj bo tako odnos bolj umirjen, posebno v prvi polovici leta. V drugi polovici meseca lahko pričakujete mirne odnose in večjo srečo pri iskanju vaše boljše polovice. Morali pa boste tudi v sebi uskladiti dobro in slabo, saj boste tako videli bolj jasno situacije. Proti koncu leta se lahko pojavijo manjše težave, zaradi katerih boste morali biti le potrpežljivi in najti stabilnost. Ravnovesje boste z lahkoto našli, če se boste le poglobili vase in prisluhnili svojemu notranjemu vodstvu. Ta vas bo hitro odpeljal k vašemu notranjemu miru in tako boste tudi lažje se odločali, sprejemali in dajali.

Služba/šola in finance:

V prvi polovici leta lahko utrpi vaš posel in finance. V službi in pri delu boste morali biti zelo premišljeni. Ne delajte prenaglih korakov in ne sprejemajte prehitro odločitve, saj bi lahko to kasneje obžalovali. Če pa vas bo pričelo uvirati nekaj iz preteklosti, bo čas, da to razrešite in se uzrete v prihodnost. Naučite se lekcij in bodite pripravljeni tudi na nove, ki jih boste osvajali to leto. Znajdete se lahko tudi v brezizhodni situaciji. A če se boste sprijaznili z resnico, boste hitro našli izhod iz svojih težav. Težave bi si lahko nakopali tudi sami, zato morate biti previdni, da si ne pričnete metati peska v oči. Na situacije glejte realno in uporabite razum. Druga polovica leta bo bolj srečnejša in produktivnejša. Spoznali boste, da ste na pravi poti in da imate vse kar potrebujete za naslednje korake. Koraki pa naj bodo vseeno majhni in premišljeni. Imeli pa boste možnost tudi začeti znova ali pa boste dobili priložnost, katera vam bo spremenila pogled na svet in vam dala možnost drugačnejšega življenja. Tudi finančno stanje se vam lahko do konca leta precej izboljša. Študij/šola je lahko v prvi polovici težji. Zgodi se lahko tudi, da se boste težje učili in boste večino časa zmedeni. Druga polovica leta bo bolj ugodna za šolanje in učenje.

Zdravje:

V začetku leta vas lahko zdravje malce zmatra, vendar ne bo nič resnejšega. Težave se lahko pojavijo na področju duševnosti, zato je dobro, da nanjo popazite. Skozi leto pa bo vaše zdravje v večini stabilno in brez večjih težav. Večkrat si vzemite čas zase in prisluhnite svojemu telesu, kaj potrebuje. Dobro pa je, da popazite na črevesje, želodec, prebavo, ledvice, jetra, kožo in rodila. Dobro pa je, da se posvetite tudi svoji podzavesti, jo skušate očistiti nesnage. Naredite v svojem življenju pozitivne in zdrave spremembe. Uživajte več vitamina C, K in B-kompleks, minerale selen, cink in magnezij ter omega-3.

Najbolj srečni meseci:

Februar, junij, september in oktober.

Vaša srečna številka:

14.

Vaša srečna barva:

Modra.

Kristal, ki je primeren za bika skozi leto:

Selenit, ametist, lapis lazuli in fluorit.

Najbolj primerna kadila in dišave za bika:

Beli žajbelj, kopal, jasmin, sandalovina in meta.

Afirmacija za bika:

“Vse kar si začrtam, to tudi uresničim.”

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Dvojcka

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo dvojčku pomagali skozi to leto?

izdelki leta: Dvojčka

DVOJČKA

Na splošno:

V začetku leta boste morali v svojem življenju narediti pomembne spremembe. Pomislite o tem, kaj vas dela srečne, po čem hrepeni vaše srce in, kaj bi morali spremeniti, da bi bilo vaše življenje bolj srečno? Ko si boste odgovorili na ta vprašanja, pričnite z izdelovanjem načrtov, ki vas bodo pripeljali do želenih ciljev. Morda se boste morali odreči nekaterim zadevam ali odnosom, da bi lahko dosegli želeno. Pomembno je, da poskrbite za svojo srečo! Če vas nekaj neprestano obremenjuje, iz vas črpa energijo in vam omejuje vašo rast, potem je vsekakor čas, da s tem zaključite. Sredina leta je lahko zelo srečna. Pričele se vam bodo uresničevati vaše želje in sanje. V vaše življenje pa bodo pričele vstopati osebe, ki bodo tudi ostale z vami. Morda te osebe že poznate in boste šele takrat izvedeli, da so te osebe resnično tisti pravi prijatelji oziroma pravi partner ali partnerica. Proti koncu leta se lahko pojavijo manjše težave, ki jih boste zlahka razrešili, če boste le znali videti resnico in se z njo sprijazniti. Morda se boste znašli v situaciji, na katero ne boste imeli vpliva in boste morali le počakati, da situacije minejo in, da se prah poleže. Vzemite si čas za počitek in čas, da si naberete novih energij.

Ljubezen:

Ljubezen vam v tem letu ne bo najbolj naklonjena. Pričnete lahko obžalovati nekatere stvari, ki ste jih storili ali pa bi jih morali v preteklosti storiti, pa jih niste. O tem lahko veliko razmišljate ter si očitate. Vendar se boste morali s tem sprijazniti in zaključiti s preteklostjo ter se osredotočiti na tukaj, in sedaj. Če si želite pozitivnih sprememb v vašem ljubezenskem življenju, boste morali za to nekaj narediti. Pričnite delati na sebi. Zavestno se odločite, da boste vsak dan boljša oseba. Bodite takšni in sproščajte takšne energije, kakšne želite, da je vaš partner/partnerica. Nekje na sredini leta lahko občutite čustveno hladnost, vendar vam bo ta pomagala, saj boste imeli jasnejše misli, s katerimi boste lažje pričeli delati na spremembah pri sebi in v vašem življenju. Če ste v razmerju oziroma boste, se lahko zgodi, da se nekje proti koncu leta znajdete v težavah. Spoznate lahko neprijetne resnice. To vas bo precej razočaralo, a boste želeli s tem takoj razčistiti. Bodite le previdni, da se naučite lekcij, ki so vam bila podane z razlogom. Če pa ste samski oziroma boste, bo čas odličen, da delate na sebi in si pričnete vizualizirati idealnega partnerja. Pomembno pa bo, da zapustite preteklost za seboj, se je prenehate oklepati in se osredotočite na to, kar je pred vami.

Služba/šola in finance:

Posel vam bo v tem letu tekel bistveno bolje. V začetku leta boste svoje naloge, projekte in načrte vzeli zelo resno ter odgovorno. Zato boste delali vse sproti in tudi več stvari hkrati. Imeli boste popoln nadzor nad vsem, a bodite previdni, da ne boste naenkrat preveč energije porabili in je kasneje ne boste imeli več. Vzemite si tudi čas za počitek, premislek in poskrbite za dober spanec. Če boste spočiti boste lahko naredili veliko več! Kar hitro boste opazili, da se dogodki odvijajo sami od sebe in, da ni več potrebno toliko vašega truda. Za krajši čas se boste lahko prepustili toku življenja in opazovali, kako vaši “sadovi” rastejo ter cvetijo. Ne pozabite pa prisluhniti svoji intuicij, ki bo skozi celotno leto precej intenzivna! V drugi polovici leta, lahko pričakujete napredovanje ali pa novo službo oziroma nove projekte. Čas bo odličen tudi za šolanje, poučevanje in učenje novosti. Imeli boste dovolj energije in zagona skozi celotno leto. Finance bodo skozi leto stabilne.

Zdravje:

Vaše zdravje bo skozi leto stabilno. Pričakujete lahko ozdravitev, okrevanje in precejšnje izboljšanje zdravja. Dobro pa je, da popazite na kosti, zobe, hrbtenico, ledvice, srce in ožilje ter na duševno zdravje. V svoj jedilnik dajte več sveže zelenjave in sadja ter poskrbite za zdrav način življenja. Uživajte več vitamina C, D, B-kompleks, minerale kalcij, magnezij, mangan in rudnine, železo.

Srečni meseci:

Marec, julij, avgust in december.

Vaša srečna številka:

21.

Vaša srečna barva:

Črna.

Kristal, ki je primeren za dvojčka skozi leto:

Lapis lazuli, tigrovo oko, kalcit in topaz.

Najbolj primerna kadila in dišave za dvojčka:

Zmajeva kri, sveti les, modri žajbelj in Ilang Ilang.

Afrimacija za dvojčka:

“Imam vse kar si želim. Moje življenje je popolno.”

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

RAK

Na splošno:

Leto, ki je pred vami je lahko zelo prijetno in srečno. Že na začetku leta boste občutili pozitivne spremembe. Najprej lahko opazite spremembe v komunikaciji in odnosih. Imeli boste tudi več energije in volje, zato vam bo vse veliko lažje. Tudi tista dela, ki so vam nekoč bila težka, vam bodo sedaj postala enostavnejša. Iskali boste nove dogodivščine, katere bodo v vam zbudila vsa čustva. Pripravljeni boste na novosti in nove začetke, zato boste tudi bolj sprejemljivi glede sprememb v vašem življenju. Leto, ki prihaja bo idealno, da si začrtate nove cilje, naredite pomembnejše spremembe v svojem življenju in se odločite za tisto, o čemer že dlje časa razmišljate, da bi naredili. V drugi polovici lahko prihaja tudi do korenitejših sprememb, kot so selitev, nova služba, razmerja, potovanja … Sreča bo na vaši strani, zato vam bo uspelo vse, kar si boste začrtali in se uresničilo, kar si boste zaželeli. Konec leta je lahko še posebno srečen!

Ljubezen:

V ljubezni se vam lahko nasmehne sreča, vendar boste morali prisluhniti svojemu srcu. Začetek leta se lahko prične z duhovnim prebujanjem, dobro je, da sledite tem klicem, saj boste tako lažje prepoznali težave in napake, ki jih delate v odnosih. Ko boste spoznali svoje napake in jih pričeli popravljati, boste opazili, da se vaši odnosi spreminjajo. Na vaše napake pa vas lahko opozarjajo tudi drugi, zato jim je dobro prisluhniti, saj vam lahko poleg kritike podajo tudi moder nasvet. Zelo pomembna bo komunikacija, sploh, če ste v razmerju, bo to, kako boste komunicirali z vašim partnerjem, ključnega. Pričnejo se vam lahko tudi izpolnjevati vaše želje, zato bodite previdni, kaj si želite. Najbolje je, da se ustavite in pomislite, kaj si želi vaše srce, po čem hrepeni? Ko boste imeli odgovore, pričnite manifestirati! Pogovarjate se tudi o željah vašega partnerja. Izvedite kakšne so njegove/njene želje. Bodite pravični in prisluhnite tudi drugim. Bodite tudi iskreni glede svojih čustev, povejte, kar si mislite, bodite iskreni. Če boste govorili resnico, bodo tudi ljudje okoli vas resnični in iskreni. Če ste samski, bo sedaj čas, da delate na sebi, raziščete, kaj je tisto, kar vam je všeč in, kaj si želite v svoje življenje pritegniti. Ko boste spoznali, kaj vam je všeč in kaj želite pritegniti, pričnite to postajati. Kar kmalu pa se vam lahko nasmehne sreča!

Služba/šola in finance:

Na začetku leta se lahko pojavijo manjše težave v službi ali v šoli. Morda se boste morali bolj potruditi, da bi dosegli želeno ali pa se nekaterim stvarem odreči, da bi lažje poželi uspeh. Če boste naredili potrebne spremembe, boste kar hitro spoznali, da ste ravnali prav, saj se vam bo nasmehnila nenadna sreča. Vse se bo odvijalo tako kot se mora. Najdete lahko tudi službo, ki jo že dolgo iščete ali pa napredujete v sedanji. V drugi polovici leta boste z lahkoto delali svoje naloge, projekte in boste uspeli v vsem, kar si boste začrtali. Za to bo potreben le pogum, saj lahko z njim v tem letu naredite ter uspete v vsem, česar se boste lotili. Dobro je tudi, da komunicirate s sodelavci, sošolci ali prijatelji, saj vam lahko pomagajo, podajo nasvet ali pa vam prisluhnejo pri vaši novi ideji. Proti koncu leta boste čutili vse večji mir, zato si boste lahko privoščili več počitkov in razvajanj. Finance vam lahko v začetku leta delajo preglavice, vendar se bodo tudi te, kar kmalu vse uredile in bodo do konca leta stabilne. Za študij, šolanje in učenje je najbolj primerna druga polovica leta.

Zdravje:

V tem letu boste morali paziti na svoje zdravje in mu posvetiti več pozornosti! Težave se lahko pojavljajo predvsem na duševnem področju, zato poskrbite za redno sproščanje, in izogibanje stresu ter seveda za potreben počitek. Če boste pod večjih stresom, imate lahko težave z glavoboli in migrenami. Dobro je paziti tudi na oči, glavo, ledvice, jetra, kožo in dihalne poti. Poskrbite, da boste jedli bolj zdravo hrano, spili več vode in se prehranjevali redno ter raznoliko. Naučite se meditirati in se sproščati na različne načine. Večkrat počnite to, kar vas veseli in umirja. K svoji prehrani dodajte tudi več vitamina A, C, E, B-kompleks, mineralov, joda, magnezija in kroma.

Srečni meseci:

Januar, maj, avgust in november.

Srečna številka:

14.

Srečna barva:

Roza.

Kristal, ki je primeren za raka skozi leto:

Ahat, fluorit, heliotrop in ametist.

Najbolj primerna kadila in dišave za raka:

Yerba santa, sveti les, sivka in benzoin.

Afrimacija za raka:

“Skrbim za svoje telo in moje telo skrbi zame.”

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Lev

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo levu pomagali skozi to leto?

izdelki leta: Lev

LEV

Na splošno:

Leto se bo pričelo zelo prijetno in s pozitivnimi vibracijami. Delajte na svojih načrtih, saj lahko le z malo truda, izjemno uspejo! Vaše želje se lahko pričnejo izpolnjevati in vse se bo pričelo postavljati na svoje mesto. Končno boste lahko videli zadeve takšne, kot so. Iz dneva v dan vam bodo dogodki vse bolj jasni. Tudi komunikacija bo mnogo boljša, zato se boste z osebami okoli sebe bolje sporazumeli. Manj bo nesporazumov in tudi nesoglasij. Zato je prva polovica leta primerna tudi za sklepanje poslov, novih razmerij… Druga polovica leta je lahko na začetku še prijetna. Spoznate lahko tudi nove prijatelje in osebe, s katerimi se boste lahko sporazumeli, o čemer boste želeli. Proti koncu leta pa se lahko dogodki spremenijo, zato boste morali postati bolj previdni. Dogodki se lahko odvijajo nasprotno od vaših pričakovanj in zelo nepredvidljivo. Ne vzemite tega negativno in za slabo! Življenje vas želi nekaj naučiti, zato napnite svoje oči in razširite svoja obzorja. Zadeve boste morali pogledati še iz drugih perspektiv, saj se lahko vaš svet obrne na glavo. Ostanite optimistični in dovolite, da vas težji trenutki porušijo in dovolite, da vas nekaj modrega naučijo.

Ljubezen:

V tem letu vam ljubezen ne bo najbolje naklonjena. Če ste samski lahko nižje vibracije občutite že na začetku leta. Počutite se lahko osamljeno ali možno pa je tudi, da se boste spopadali z notranjimi nemiri. Pomagajo vam lahko prijatelji, zato skušajte več časa preživeti z njimi. Če pa te možnosti ne boste imeli, pa se poglobite vas in spoznajte, kaj bi morali spremeniti ter se naučiti, da bi v svoje življenje priklicali pravega partnerja. Tisti, ki pa ste v razmerju, lahko občutite odsotnost partnerja ali pa se sami odmaknete v osamo. Morda boste potrebovali nekaj časa za razmislek ali pa se boste znašli v dvomih. Bodite le previdni, da ne boste razmišljali preveč negativno, saj bi tako lahko povzročili še več neprijetnih dogodkov. Nekje proti sredini leta boste pridobili veliko energije, zato se potrudite razčistiti svoje težave. Tudi vaša intuicija bo takrat intenzivnejša, zato je dobro, da ji prisluhnete in ji dovolite, da vas vodi. Če boste dovolj optimistični in verjeli, da si zaslužite le najboljše, je lahko druga polovica leta mnogo boljša od prve. A če boste vztrajali pri negativnih misli in ne boste storili nič, da bi popravili stvari, bo tudi druga polovica leta težavna. Prihaja lahko do konfliktov, nesoglasij in nerazumevanj z vašim partnerjem. Komunikacija lahko zelo utrpi, zato se potrudite razrešiti težave, ki vas ovirajo k boljšemu odnosu. Samski pa delajte na sebi skozi celo leto in pričnite postajati to, kar si želite, da bi bil tudi vaš partner.

Služba/šola in finance:

V službi ali v šoli lahko prihaja na začetku leta do večjih sprememb. Morda boste morali sprejeti večje odločitve. Morda boste morali zamenjati službo, odpotovali v tujino ali pa se preselili v drug kraj, kjer pa boste morali najti novo službo. Zgodi se lahko tudi, da boste izbrali drugo pot šolanja, nova smer ali pa se boste odločili za višje šolanje. Odločite pa se lahko tudi za šolanje v drugi državi ali kraju. Večje spremembe pa vas bodo vsekakor naučile nekaj novega in vam odprla nova obzorja. Tako boste rasli osebnostno in tudi duhovno. Vaša intuicija bo intenzivnejša proti drugi polovici leta, zato je dobro, da ji prisluhnete, saj vas lahko spravi iz dvomov in skrbi. Kakršne koli spremembe pa boste delali, se boste nanje hitro navadili in spoznali tudi, da so bile te spremembe potrebne za boljši način življenja. V drugi polovici leta boste postajali vse bolj produktivni in si gradili nove načrte ter ideje. Želeli boste, da je vse popolno in da se vaše želje uresničijo. Zato morate nadaljevati počasi, a sigurno. Tudi, če se boste odločili za nove projekte v drugi polovici leta, vam bo uspevalo, vendar boste morali biti potrpežljivi in vztrajni. Proti koncu leta vas lahko preseneti večja vsota denarja. Finance bodo na začetku leta slabše, vendar bodo že od sredine leta, vse boljše in bolj stabilne.

Zdravje:

Vaše zdravje lahko v tem letu niha, zato je dobro, da zanj poskrbite. Posebno pazite na svoje duševno zdravje in hrbtenico. Naučite se sprostitvenih vaj, meditirajte in se redno sproščajte. Če je le možno se izogibajte preveč stresnim situacijam. Dobro pa je, da se spopadete s svojimi strahovi, odpravite dvome in pričnete reševati svoje skrbi. Dobro je popaziti tudi na mehur, ledvice, srce in krvni obtok ter pljuča in dihalne poti. Opažate pa lahko napetost na področju ramen in rok. Uživajte več vitaminov C, D, B-kompleks, mineralov – magnezij, kalcij, selen, krom in omega-3 in 6.

Srečni meseci:

Marec, julij, september in oktober.

Srečna številka:

22.

Srečna barva:

Temno modra.

Kristal, ki je primeren za leva skozi leto:

Kamena strela, karneol, tigrovo oko in safir.

Najbolj primerna kadila in dišave za leva:

Yerba santa, črni žajbelj, gum opoponax in vrtnica.

Afrimacija za leva:

“V meni je žar ljubzeni, zato jo oddajam, da jo prejmem še več.”

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Devica

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo devici pomagali skozi to leto?

izdelki leta: Devica

DEVICA

Na splošno:

Prva polovica leta je lahko težja, saj vas čakajo večje spremembe. Možno je, da se boste pričeli pogosteje ozirati nazaj v preteklosti in premišljevati o svojih napakah. Zaradi tega se lahko počutite žalostno ali pa napeto. Menim, da bo za vas izjemno pomembno zavedanje, da preteklosti ne morete spremeniti, da vse kar lahko storite je, da se trudite urediti zadeve sedaj, v sedanjosti. Osredotočite se na prihodnost in naredite potrebne spremembe. Te spremembe so lahko boleče, vendar so neizbežne in nujno potrebne. Končajo se lahko nekateri odnosi, cilji in zadeve na katerih ste delali. Večje spremembe se bodo dogajale vse do druge polovice leta. Bodite odprti za spremembe in novosti, ki prihajajo v vaše življenje. Te spremembe bi lahko vaše življenje obrnile na bolje. Od druge polovice leta bi lahko bile energije povsem drugačne, če boste sprejeli spremembe in se potrudili za svojo prihodnost. Pričele bi se vam izpolnjevati želje in to bi vas dvignilo nazaj na noge. Nazaj boste pridobili energijo in voljo, zato boste tudi lažje delali na svojih ciljih ter načrtih. Do konca leta si boste nabrali potrebno energijo in vaša produktivnost se bo očitno dvignila.

Ljubezen:

Ljubezen vam v začetku leta ne naklonjena. Nastopila bo čustvena hladnost in zmeda. Če se boste želeli rešiti zmede in odpraviti skrbi, boste morali pogledati resnici v oči ter se z njo sprijazniti. Ko boste sprejeli resnico, boste vse lažje razumeli in tudi opustili odvečne skrbi. Uporabiti boste morali le razum in dati svoja čustva za kratek čas na stran. Nekje proti sredini leta se vam lahko pričnejo pojavljati nove priložnosti. Morda nova razmerja, sprava s partnerjem ali pa boste dobili priložnost večjega koraka v razmerju (snubitev, poroka, nosečnost…). Druga polovica leta bo bolj mirnejša in vse bo pričelo dobivati smisel. Tudi vaša intuicija bo intenzivnejša, zato je dobro, da ji prisluhnete ter ji dovolite, da vas vodi. Posebno, kadar boste v dvomih ali vas bo strah, je dobro, da se poglobite vase in prisluhnete notranjemu glasu. Imeli boste tudi veliko nove energije, zato se boste z večjim veseljem vstopili v novo razmerje ali pričeli iskati svojo boljšo polovico. Proti koncu leta pa se boste tisti, ki ste v razmerju, poglobili v odnos, ga želeli izboljšati in si tudi pričeli ustvarjati večje načrte za prihodnost s svojo boljšo polovico. Če pa boste samski, boste v tem času veliko delali na sebi in svoji osebni rasti, v želji, da bi v svoje življenje pritegnili idealnega partnerja.

Služba/šola in finance:

V tem letu lahko naletite na težave v službi ali v šoli. Dogodki se ne bodo odvijali po vaših pričakovanjih, zato boste potrebovali več potrpljenja ter predvsem več previdnosti. Bodite previdni tudi komu zaupate in, kaj delite z drugimi. Lahko bi bili prevarani ali zavedeni. Dobro premislite, si preberite in poizvedite, preden nekaj sprejmete ali pa se boste z nečim strinjati. Kadar se bodo pojavile težave, jih pričnite takoj reševati. Ne dovolite, da se vaše težave kupičijo in, da je vaše breme vse večje. Na zadeve pa poglejte tudi realno. Bodite pozorni, da jih ne boste uveličevali ali pa si metali polen pod noge. Znašli bi se lahko v začaranem krogu, zato raje ostanite na realnih tleh in svoje težave razrešite takoj, ko se pojavijo. Druga polovica leta bo od vas zahtevala, da se sprijaznete z resnico in si prenehate lagati. Morda neka služba ne bo za vas ali pa boste imeli slab občutek glede nekega dela. Morda bo vaš projekt odličen, vendar si boste lagali, da ni dovolj dober. V tem letu boste morali biti zelo pozorni na vse okoli vas in ostati močni ter potrpežljivi. Napetost in zmeda, bi vam lahko prinesla še večje težave, zato si raje večkrat privoščite počitek in osvežite svoj um. Leto ni primerno za šolanje in učenje, saj bi bilo precej težko ter stresno. Finance so lahko na začetku leta in nekje do sredine leta stabilne. Dobite lahko tudi nepričakovano vsoto denarja. Druga polovica leta bodo finance malce slabše.

Zdravje:

Zdravje bo skozi leto dokaj stabilno. Težave se lahko pojavijo v spomladanskih časih in v zimskih. Težave se lahko pojavljajo na duševnem področju. Naučiti se boste morali sproščati in se kolikor se le da izogibati preveč stresnim situacijam. Pazite tudi na oči, glavo, kožo, srce in ožilje ter pljuča in dihalne poti. Tekom leta so lahko obdobja, ko boste zelo razdražljivi in boste imeli občutek, da se je cel svet obrnil proti vam. Takrat skušajte razmišljati razumno in prosite tudi za pomoč, če bo to potrebno. Poskrbite za zdravo prehrano, redno gibanje in zabavo. K svoji prehrani dodajte več vitamina A, C, E, B-kompleksa, mineralov – selena, cinka in kalija.

Srečni meseci:

Maj, Avgust, september in oktober.

Srečna številka:

26.

Srečna barva:

Siva.

Kristal, ki je primeren za devico skozi leto:

Smaragd, garnet, ametrin in modri ahat.

Najbolj primerna kadila in dišave za devico:

Sveti les, sandalovina, kokos in vanilija.

Afirmacija za devico:

“Iz svojega življenja opuščam vse negativno in škodljivo”.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

TEHTNICA

Na splošno:

Leto se bo pričelo prijetno in brez večjih težav. Vidim, da boste v tem letu veliko delali na svojih načrtih in si želeli ustvariti boljšo prihodnost. Skrbno si boste ustvarili nove cilje ali pa boste delali na že obstoječih. Postali boste bolj motivirani in tudi produktivni. Zato boste dosti lažje opravljali svoja opravila in naloge. Vaša energija bo do druge polovice leta rastla. Z lahkoto boste dosegli vse, kar si boste začrtali, zato bodite pogumni in delajte na svojih željah. Imeli pa boste tudi bolj izrazito intuicijo in je dobro, da ji prisluhnete in ji sledite. V drugi polovici leta lahko pričakujete nove priložnosti, ki pa bodo od vas zahtevale razum in dober premislek. Prenaglo ukrepanje ter hitenje, bi vas lahko spravilo v težave ali pa bi pričeli obžalovati svoje odločitve. Zato je dobro, da se ustavite in premislite, kadar se vam bodo ponujale priložnosti. Vsekakor pa bodite odprti za novosti in pripravljeni na spremembe v svojem življenju. Proti koncu leta se lahko energije malce spremenijo. Postane lahko bolj napeto in nepredvidljivo. Morali boste biti bolj pozorni na situacije in modro pristopiti k težavam ter oviram. Sami lahko postanete zmedeni, zato bi se lahko hitro zmotili ali pa bili celo zavedeni, tako, da previdnost v tem letu vsekakor ne bo odveč! Ta čas si raje vzemite za počitek, naj se vam ne mudi, saj se bo vse odvilo tako, kot se mora.

Ljubezen:

V ljubezni se vam lahko nasmehne sreča, če boste le prisluhnili svojemu srcu in se vedli po svojih resničnih čustvih. Na začetku leta se vam bo pričelo vračati vse, kar ste dajali v preteklosti, zato je zelo pomembno, da so vaša dela dobra, resnična in vaše misli optimistične, da bi se vam lahko vračalo le dobro. Ko si boste priznali resnico, se bodo v vašem življenju pričeli dogajati čudeži. Nenadno bo v vaše življenje posijalo sonce, vaše želje pa se bodo pričele izpolnjevati. Prva polovica leta bo odlična za spoznavanje novih oseb ali pa, da se potrudite osvojiti svojo simpatijo. Če ste vezani, bo vaš odnos vse močnejši in stabilnejši. V drugi polovici leta, bo vaša intuicija intenzivnejša, zato je dobro, da ji prisluhnete. Morda vam bo pričela govoriti, da je čas, da se premaknete iz neke točke ali pa, da za seboj zapustite preteklost ter pričnete graditi na novo in se osredotočati na prihodnost. Če boste želeli živeti srečno, boste morali marsikaj spremeniti in se tudi sprijazniti z nekaterimi dejstvi. Spoznate lahko, da razmerje v katerem ste ni več primerno za vas, ali je celo škodljivo. Spoznate lahko, da vi delate napake in jih morate pričeti popravljati, če želite odnos popraviti ter ga obdržati. Spoznate lahko tudi, da bi z neko drugo osebo bili bolj srečni, vendar vas je strah narediti odločilni korak. Bodite pozorni! Proti koncu leta boste potrebovali čas zase, zato se ne boste posvečali toliko ljubezni, temveč samim sebi. Želeli boste imeti odgovore na vprašanja, ki si jih postavljate, zato jih boste pričeli odločno iskati.

Služba/šola in finance:

Na tem področju je lahko vaše leto precej obetavno. Začetek leta bo bolj miren, zato si boste lahko privoščili počitek in dobro premislili o svojih željah, projektih, idejah in kaj se še morate naučiti. Pričeli boste tudi okrevati po težkih preizkušnjah, zaradi tega bo to leto tudi veliko lažje v službi ali v šoli. Pomembno je le, da začetek leta dobro izkoristite in si naberete energije za izzive na vaši poti. Proti sredini leta se vam lahko pričnejo ponujati nove priložnosti. Morda najdete novo službo ali napredujete v trenutni ali pa celo prejmete povišico. Vsekakor pa boste morali svoje delo vzeti bolj resno, še posebno, če iščete službo. Vidim pa, da se vam kaže uspeh nekje na sredini leta, če se boste le potrudili zanj. V drugi polovici leta bodo dogodki od vas zahtevali, da se zresnite in zgrabite stvari v svoje roke ter naredite tako, kot je potrebno. Morali boste uskladiti tudi vaš um in srce, tako boste videli bolj popolno sliko ter jasnejšo. Morda se boste proti koncu leta bolj posvečali svojemu delu oziroma šoli, saj boste želeli, nekatere stvari zaključiti in jih narediti prav. Pred vami pa je lahko tudi izziv, ki vas bo želel nekaj naučiti ali pa celo obnoviti vaše znanje, da ne boste ponavljali napak. Leto je primerno za šolanje in učenje. Finance bodo od pomladi stabilnejše in se lahko tudi precej izboljšajo do konca leta.

Zdravje:

Na svoje zdravje skozi leto pazite, saj boste bolj nagnjeni k boleznim. Posebej popazite na svoje duševno in mentalno zdravje. Privoščite si več počitka in se tudi razvajajte. Opažate lahko težave s hrbtenico, ledvicami, jetri, kožo, srcem in ožiljem. Bolj ste lahko v prihajajočem letu nagnjeni k prehladom. Popazite tudi na svoje kosti in vaši možgani naj ostanejo aktivni. V letu, ki prihaja bo nastopil čas, ko boste morali poskrbeti za svoje zdravje! Opustite vse slabe navade in stvari/odnose, ki so škodljivi za vas. Naredite nekaj zase, svojo duševno in fizično zdravje. Večkrat se odpravite tudi v naravo ali pa meditirajte. Uživajte več vitamina C, E, D, B-kompleks, minerale selen, kalcij, magnezij, cink in železo.

Srečni meseci:

Februar, marec, junij in avgust.

Srečna številka:

2.

Srečna barva:

Oranžna.

Kristal, ki je primeren za tehtnico skozi leto:

Celestit, roževec, akvamrin in kamena strela.

Najbolj primerna kadila in dišave za tehtnico:

Beli žajbelj, mira, kopal in meta.

Afrimacija za tehtnico:

“Moje življenje je obsijano s soncem in vse se odvija v moje najboljše dobro.”

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Skorpijon

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo škorpijonu pomagali skozi to leto?

izdelki leta: Škorpijon

ŠKORPIJON

Na splošno:

Leto bo v večini mirno. Veliko boste delali na svojih načrtih, projektih in idejah, posebno v začetku leta. Imeli boste veliko energije in zagona, zato je dobro, da to energijo porabite pravilno in pričnete uresničevati svoje sanje. Tudi vaša intuicija bo bolj izrazitejša, zato je dobro ji prisluhniti, posebno, kadar boste v dvomih ali boste imeli večje skrbi. Imeli boste dovolj moči, od vas bo le odvisno ali boste to opazili, da lahko vse uresničite. Vse kar morate storiti je, da stopite na začrtano pot in pričnete z majhnimi koraki. V drugi polovici leta vas čakajo novi izzivi, pri katerih boste morali uporabiti svoj intelekt in razum. Priložnosti, katere se vam bodo ponujale, se boste morali zanje potruditi in izkazati, da zmorete. Dobro od rok pa vam lahko gredo intelektualna dela. Proti koncu leta lahko pričakujete dobre novice, ki pa lahko prihajajo tudi iz tujine. Morda boste pričeli delati načrte, da bi se preselili v drug kraj ali pa tudi v tujino. Imeli boste veliko možnosti za selitev in večje spremembe v življenju.

Ljubezen:

Tudi v ljubezeni vas čakajo večje spremembe, a že kar na začetku leta. Morda boste spoznali, da morate spremembe narediti sami ali pa bodo te neizbežne. Končajo se lahko odnosi ali pa vas čaka z ljubljeno osebo pomemben korak – selitev na svoje. Od spomladi se vam bo nasmehnila sreča in pričnejo se vam lahko izpolnjevati tudi želje. Odnosi se lahko popravijo ali pa najdete osebo, ki bo spremenila vaš pogled na ljubezen in vam vlila upanje. Ljubezen vam bo naklonjena, zato se ji posvetite in pričnite uresničevati svoje sanje. Če boste želeli spremembe v svojem ljubezenskem življenju, boste morali vi biti tisti, ki boste naredili potrebne korake. Če boste čakali, da se stvari same uredijo, boste čakali še zelo dolgo. Potrudite se za svojo srečo! V drugi polovici leta bo sreča še vedno vztrajala in bila ob vaši strani. Občutili boste obilje, varnost in stabilnost. V tem letu imate veliko možnosti, če ste samski, spoznati osebo, ki bo idealna za vas in boste lahko z njo/njim gradili svojo dolgoročno prihodnost. Če pa ste že vezani, pa bo to leto odlično za rast obeh, popravljanje napak in tesno medsebojno povezovanje. Proti koncu leta lahko imate večje boje med umom in srcem. Dobro bo, da ju uskladite, saj boste tako videli bolj jasno sliko situacije.

Služba/šola in finance:

Pojavijo se lahko večje težave v službi ali v šoli. Težave, ki ste jih puščali v ozadju, lahko pričnejo prihajati na površje. To vam bo lahko sedaj lekcija, da težave rešujete sproti in takoj, ko se pojavijo. Odprte zadeve iz preteklosti vas bodo pričele bremeniti in vam ne bodo dopuščale, da svobodno zadihate. Napeto in stresno obdobje lahko traja vse do konca leta. Od vas je odvisno, kako hitro boste zmogli zaključiti in dokončati vse zadeve, ki ste jih pustili nedokončane ter razrešiti težave, ki ste jih puščali v ozadju. Napetost je lahko precej velika, zato boste na trenutke dobili občutek, da se ne gibljete po pravi poti in da je vse zaman. Vendar temu ne bo tako. Hoditi boste morali dalje, vendar delajte majhne korake in premišljene. Zelo pomembno pa je, da prisluhnete svoji intuicji. V drugi polovici leta, vas lahko skrbi in težave spravijo na “dno”. Počutite se lahko obupano in celo zapadete v depresijo. A, ko boste že mislili, da ni izhoda in ne rešitve, se bodo pričeli dogodki spreminjati. Pomembno bo le, da boste ostali močni, optimistični in pogumni. Verjeti boste morali vase, da zmorete vse premagati. Proti koncu leta se boste počutili mnogo bolje, saj bo večji del bremena padel z vaših ramen. Zopet boste lahko svobodno zadihali in se počutili dobro v svoji koži. Če ste brezposelni, boste skozi leto težko našli delo ali pa bo to le za kratek čas. Tisti, ki ste zaposleni lahko imate večje težave. V šoli ne bo potekalo vse tako kot ste si zamislili, zato se boste morali dodatno potruditi. Leto ni najbolj primerno za šolanje in učenje, saj bi lahko imeli več preglavic. Finance bodo skozi leto slabše, proti koncu leta pa se lahko vaše stanje precej izboljša.

Zdravje:

Vaše zdravje bo skozi leto stabilno. Poskrbite le za duševno zdravje, saj bo to v tem letu najpomembneje. Več se gibajte in večkrat delajte to, kar vas veseli. Popazite tudi na želodec, žolč, rodila, prostato in žleze. Vaša intuicija vam lahko zelo dobro pomaga pri odkrivanju telesnih in tudi duševnih težav, zato ji prisluhnite! Telovadba, meditacija, joga in sprehodi vam bodo letos prav prišli. Poskrbite pa tudi, da boste jedli bolj zdravo hrano in manj sladke ter hitre hrane. Jejte raznoliko hrano in poskrbite za zadostno količino vode. K prehrani dodajte tudi več vitamina C, B-kompleks, minerale cink, selen, krom in magnezij.

Srečni meseci:

Marec, april, avgust in oktober.

Srečna številka:

16.

Srečna barva:

Vijolična.

Kristal, ki je primeren za škorpijona skozi leto:

Opal, labrodorit, ametist in turkiz.

Najbolj primerna kadila in dišave za škorpijona:

Sveti les, črni žajbelj, bosvelija in vrtnica.

Afirmacija za škorpijona:

“Vse se odvija v najlepšem redu. Zaupam sebi in Vesolju.”

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Strelec

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo strelcu pomagali skozi to leto?

izdelki leta: Strelec

STRELEC

Na splošno:

Leto se bo pričelo mirno. Lahko se boste brez slabe vesti prepustili toku življenja in zaupali procesu, da vas vodi po pravi poti. Imeli boste tudi bolj izrazitejšo intuicijo, zato je dobro, da ji prisluhnete, posebno, kadar boste na razpotju ali v skrbeh. V začetku leta se lahko pričnejo zaključevati, nekatera obdobja. Prišli boste h koncu težkih obdobij in lekcij. Sedaj se boste lahko resnično sprostili. A ne pozabite na lekcije, katerih ste se naučili tekom teh obdobij. Ta modrost vam bo v prihodnosti prav prišla, da ne boste delali enakih napak in se znašli v začaranem krogu. Na začetku druge polovice leta, se lahko počutite bolj napeto in razdražljivo. Morda bo okolica okoli vas preveč napeta in boste preveč srkali energijo vase. Skušajte ohraniti notranji mir in se ne ozirati na okolico. Izogibajte se konflitom, saj bi lahko naredili več slabega, kot dobrega. Delajte na svojih načrtih in poskrbite, da se boste vi počutili dobro v svoji koži. Proti koncu leta pa lahko prejmete notranji klic, ki vas bo pozival, da greste dalje in zapustite preteklost za seboj. Morda bo čas, da zaključite z nekaterimi odnosi, ki vas omejujejo in vam škodujejo ali pa, da opustite slabe navade ter jih pričnete nadomeščati z bolj zdravimi. Vaše misli naj ostanejo optimistične in vaša dela dobra.

Ljubezen:

Ljubezen vam do konca leta ne bo naklonjena. Zato bo dobro, da se posvečate sebi in svoji osebni rasti. Spoznate lahko, da nekatere osebe niso bile to, za kar so se izdajale. Znajdete se lahko v začaranem krogu ali pa v ljubezenskem trikotniku. To vas lahko precej prizadene in pusti posledice skozi vso leto. Da pa bi bile bolečine čim manjše, skušajte razumeti situacijo in se sprijazniti z dejstvom, da življenje teče dalje. Ne izgubljajte svojega časa za nekaj, kar nimate vpliva. Z svojo ljubljeno osebo lahko imate slabšo komunikacijo ali pa se boste večkrat znašli v nesporazumih. Če ste samski, se raje osredotočite nase in delajte na sebi, kakor pa da bi iskali ljubezen, saj bi bili vedno znova razočarani. Tisti, ki ste vezani se lahko počutite kot, da ste se znašli v neizhodni situaciji. Ta težja obdobja vas bodo želela le nekaj naučiti. Morda vi delate napake, morda imate negativne vzorce, misli in prepričanja. Zato je čas za spremembe! Poglobite se vase in pričnite odpravljati svoje težave. Proti koncu leta se vam lahko nasmehne sreča. Vse se bo obrnilo na bolje in vaše želje se bodo pričele izpolnjevati.

Služba/šola in finance:

Če ste brezposelni lahko v začetku leta najdete primerno službo zase. Če pa ste že zaposleni pa lahko pričakujete povišico, napredovanje ali pa spremembo na delovnem mestu. Dobite pa lahko tudi nepričakovano vsoto denarja. Kasneje v letu morda pričnete dvomiti v svoje sposobnosti ali pa se pričente oklepati starih vzorcev, ki vam sedaj ne bodo pomagali. Vse kar vas ovira iz preteklosti, to razčistite in se ozrite v prihodnost z novimi, bolj zdravimi vzorci. Postanete pa lahko tudi bolj skopušni. Manj, ko boste pripravljeni deliti, manj boste imeli, saj Vesolje dela na principu, “kolikor daješ, toliko imaš”. Saj se vračajo vsa vaša dejanja in misli nazaj k vam. V drugi polovici leta boste postali bolj resni in zagnani za svoje delo. Delali si boste nove načrte, imeli boste nove ideje in pripravljeni boste na vse. Naloge, ki jih boste prejemali vam bodo postajale vse lažje in lažje. Delo, ki ga delate pa vam bo postalo vse bolj prijetno. V šoli lahko v tem letu veliko uspete in naredite. Leto je primerno za šolanje in učenje. Finance bodo na začetku leta odlične, nekje na spomlad bodo slabše, od sredine leta dalje pa bodo stabilne.

Zdravje:

Vaše zdravje bo skozi leto stabilno. Vendar bo vseeno dobro popaziti na želodec, žolč, žleze in rodila (moški prostato). Telo vam bo govorilo, kaj potrebuje, kaj je narobe in kaj morate spremeniti, zato mu prisluhnite. Izogibajte se sladki in hitri hrani ter sladkanim pijačam. Telovadite, se sproščajte, meditirajte in se razvajajte. Poskrbite pa tudi, da se ne boste preveč obremenjevali, posebno za stvari, na katere nimate vpliva. Ohranite svoje duševno zdravje. V svojo prehrano dodajte več vitamina B-kompleks, K, minerale cink, krom in magnezij.

Srečni meseci:

Januar, marec, avgust in december.

Srečna številka:

40.

Srečna barva:

Indigo.

Kristal, ki je primeren za strelca skozi leto:

Aventurin, mesečev kamen, topaz in fluorit.

Najbolj primerna kadila in dišave za strelca:

Cedra, mira, gum opoponax in sivka.

Afrimacija za strelca:

“V svoj krog spuščam ljudi, ki me ljubijo in spoštujejo, ostale mirno odslavljam.”

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

KOZOROG

Na splošno:

Začetek leta bo miren. Osredotočali se boste predvsem na svoje načrte in delo, ki ga še morate opraviti. Veliko se boste tudi učili in boste pripravljeni sprejeti novosti ter spremembe. Prejmete lahko tudi dobre novice. Morda se boste odpravili v tujino ali pa se boste preselili. Imeli boste veliko novih priložnosti v prvi polovici leta, a bo odvisno le od vas ali jih boste sprejeli ali pa jih boste zavrnili. Veliko boste morali razmišljati tudi s svojim razumom, ne le s srcem, saj bodo nekatere situacije zahtevale vaš intelekt. Prvi meseci druge polovice leta, so lahko bolj napeti. Morali se boste osredotočiti ali boste dovolili, da imajo drugi nad vami nadzor in lahko z vami opravljajo ali pa se boste odločili, da boste sam svoj “šef”. Ne dovolite, da vas vznemirjajo, raje ohranite svoj notranji mir in delajte na tem, kar si želite vi. Uresničite svoje želje! Proti koncu leta bo vaša intuicija vse močnejša, zato ji prisluhnite in dovolite, da vas vodi po vaši poti. Če boste želeli, da se stvari uredijo, boste morali vi biti tisti, ki boste naredili prvi korak. Vajeti so vaših rokah, zato le pogumno!

Ljubezen:

Ljubezen vam bo v tem letu zelo naklonjena! Če ste v zvezi, boste občutili nenadno srečo, vaš partner vam bo naklonjen in vse bo tako, kot ste si predstavljali. Za še večjo srečo in ljubezen, pa pričnite delati na sebi, tako, da boste iz dneva v dan boljši ljubimec/ boljša ljubimka! Če pa ste samski, se vam lahko v tem letu nasmehne sreča in spoznate osebo, katera bo z vami želela ostati na dolgi rok. Ta sreča se vam lahko nasmehne že v prvi polovici leta. Veliko boste delali tudi na svoji osebni in duhovni rasti. Želeli boste postati “popolni partner”, nekomu, ki si bo to resnično zaslužil. Delali boste na sebi in opuščali stare vzorce, ki ste jih ohranjali iz preteklosti. V drugi polovici leta bo sreča še vedno trajala, a bo tokrat večja. Občutili boste toplino, ljubezen in harmonijo. Vaš notranji glas vam bo govoril vse kar boste morali vedeti, zato mu prisluhnite! Proti koncu leta boste imeli priložnost za nove začetke. Morda boste imeli možnost zaživeti skupaj z partnerjem, morda se boste pogovarjali o poroki ali pa o načrtovanju družine.

Služba/šola in finance:

Začetek leta bo zelo srečen. Odvijalo se bo vse po vaših pričakovanjih. Najdete lahko novo službo, napredujete v sedanji ali pa prejmete večjo vsoto denarja. Sreča vas bo v službi ali v šoli sledila vse do poletnih dni. Ker pa boste zadovoljni in boste izžarevali svojo srečo, boste k sebi pritegnili veliko novih oseb, katere bodo potrebovale vašo pomoč. A bodite previdni, komu ponudite svojo roko! Nekateri bi vas želeli le izkoristiti. Zato, preden pričnete pomagati, se prepričajte, da ta oseba resnično potrebuje vašo pomoč. Nekaterim bi lahko bili zavistni in bodo imeli željo porušiti vašo srečo. Nekje na sredini poletja lahko občutite finančno stisko. Zato bodite previdni na svoje finance in kako razporejate z njimi. Če bo stiska prevelika, vas naj ne bo sram prositi za pomoč! Zgodi pa se lahko tudi, da izgubite službo. A ne skrbite! Že v jesenskih dneh se vam nasmiha sreča. Vse kar bo izgubljeno, bo tudi vrnjeno nazaj k vam! Bodite le optimistični in verjemite vase. Konec leta bo miren in potekalo bo vse tako, kot mora. V šoli skozi leto ne boste imeli težav. Težave se lahko pojavijo le na začetku šolskega leta, če ne boste dovolj odgovorni za svoje naloge. Leto je primenrno za šolanje in učenje. Finance bodo skozi leto odlične. Slabše finance so lahko med poletjem, a temu se lahko izognete!

Zdravje:

Vaše zdravje bo skozi leto stabilno. Vseeno pa bo dobro, da popazite na reproduktivne organe, srce in ožilje, krvni pritisk, hrbtenico, živce in kosti. Izogibajte se tudi hitri hrani in poživilom. Naredite v svojem življenju zdrave spremembe. Popazite tudi na svoje duševno zdravje! Ne obremenjujte se za malenkosti in stvari nad katerimi nimate nadzora. Pričnite opuščati iz svojega življenje vse kar je nepotrebno, nezdravo ali škodljivo za vas, tako stvari, misli, vzorce, kot tudi odnose. Več se gibajte, skrbite za svoj imunski sistem in se redno sproščajte. Skozi zimo ste lahko tudi večkrat prehlajeni, zato uživajte več sadja in zelenjave. Uživajte tudi več vitamina C, E, B-kompleks, minerale cink, selen, magnezij, kalcij, omega 3 in železo.

Srečni meseci:

Marec, maj, oktober in november.

Srečna številka:

8.

Srečna barva:

Rdeča.

Kristal, ki je primeren za kozoroga skozi leto:

Garnet, karneol, malahit in mavrični obsidian.

Najbolj primerna kadila in dišave za kozoroga:

Modri žajbelj, yerba santa, sandalovina in vrtnica.

Afirmacija za kozoroga:

“Sem vreden/a ljubezni. V moje življenje prihajajo osebe, le z dobrimi nameni.”

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Vodnar

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo vodnarju pomagali skozi to leto?

izdelki leta: Vodnar

VODNAR

Na splošno:

Prva polovica leta bo v večini mirna in napolnjena z ljubeznijo. Posvečali se boste k iskanju ljubezni. A vedeti morate, da najprej morate ljubezen poiskati v sebi, šele nato jo boste lahko našli v drugih. Prebudite v sebi svojega notranjega otroka in skupaj odkrivajte neodkrito, se zabavajta ter ustvarjajta. Morali boste razviti svojo čustveno inteligenco, da bi lahko razumeli ljubezen in njene pojme. Tako boste tudi lažje izražali ljubezen in govorili o njej ter jo tudi privabili v svoje življenje. Spoznate lahko tudi veliko novih oseb, a le malo njih bo tudi ostalo v vašem življenju. Vaša komunikacija bo boljša, zato boste hitreje navezovali stike in sklepali nova prijateljstva. Druga polovica leta je lahko malce bolj napeta. Jesen bo še prijetna. Dobite lahko mnoge priložnosti za učenje in novosti. Dobro bi bilo, da bi nekatere od teh priložnosti sprejeli in se naučili kaj novega in tudi izkusili. Dobite pa lahko tudi prijetne novice. Med zimo lahko situacije postanejo bolj napete in malce težje. Bližali se boste uspehu, a potrebno bo, da naredite še en korak, ki je lahko težji. Postanete lahko vse bolj utrujeni, zato boste potrebovali tudi več počitka. A potrebno bo narediti še nekaj. Končati z vsemi stvarmi in odnosi, ki iz vas črpajo energijo ter se zaradi tega ne morete v popolnosti osredotočiti na svoj cilj, saj preveč energije dajete drugam, kjer ni vredno. Če vidite, da nekje ni sprememb in napredka, enostavno prenehajte trošiti svojo energijo ter poiščite srečo drugje.

Ljubezen:

Ljubezen vam bo v tem letu v večini naklonjena. Tudi, če boste samski, vam to ne bo predstavljalo večjih ovir. Enostavno boste uživali v tem, kar imate. Če pa ste vezani, boste pričeli bolj ceniti skupne trenutke z vašo ljubljeno osebo in ji boste hvaležni za ljubezen, ki vam jo daje. Nekje v spomladi, lahko občutite nihanje energij. To lahko privede do tega, da vaša čustva ne bodo stabilna in da boste postajali nepredvidljivi. To skušajte brzdati in čim hitreje najti ravnovesje. Osebe okoli vas bi lahko pričeli izgubljati ali pa bodo zelo zmedene, saj ne bodo vedele, kako vam pristopiti. Ko bo nastopilo poletje se bodo vaša čustva umirila, zato boste lažje našli mir in stabilnost. V drugi polovici leta pa lahko prihaja do karmičnih vez. Te so lahko lepe ali pa lekcijske. Pričelo pa se vam bo tudi vračati tisto, kar ste dajali in oddajali. Vaše misli in dejanja, bodo med poletjem in jeseni najbolj pomemebne, zato bodite optimistični! Proti koncu leta, se lahko pričnejo vaše želje uresničevati, zato bo pomembno, da boste kolikor se le da optimistični. Če ste samski boste imeli jeseni in pozimi večjo možnost spoznati partnerja.

Služba/šola in finance:

V tem letu se boste morali v službi oziroma šoli bolj potruditi, kakor navadno. Obdobja so lahko težja in čustveno hladna. Uporabiti boste morali svoj razum in dokončati svoje naloge, projekte in delo odgovorno. Če ste brezposelni, boste le težko našli službo vse do zime. Našli bi lahko le za kratkoročen čas. Morali boste narediti tudi pomemben korak in se pričeti zavedati, da vse kar iščete je že pred vami in v vas. Odvežite si oči in pričnite delati s tistim, kar imate pred seboj ter v sebi. V sebi boste vsekakor našli pogum, moč in iznajdljivost. Svoje težave bi lahko razrešili, če boste le pogledali resnici v oči in se pričeli z njimi zavestno boriti. Nekje v jeseni, morda najdete rešitev. A bo ta rešitev precej težka, a neizbežna. Morda boste morali nekatere svoje načrte porušiti, saj bodo grajeni na napačnih temeljih. Zgodi se lahko tudi, da boste ob službo. A to bodo le lekcije, da boste naslednjič bolj pozorni na svoje napake in dejanja. Proti koncu jeseni se bodo pričela vaša obzorja jasniti. Dogodki se bodo končno pričeli odvijati po vaših pričakovanjih in vse bo padlo na svoje mesto. Proti koncu leta boste imeli tudi večjo možnost najti službo. V šoli lahko v začetku leta prihaja do večjih skrbi, katere bodo do zaključka šolskega leta izginile. Jeseni pa lahko prihaja do ponovnih skrbi, katere pa ne bodo trajale dolgo. Leto bi bilo preveč napeto za šolanje in učenje, vendar, če ste dovolj močni ter je želja ogromna, je pot lahko uspešna. Finance so lahko na začetku leta slabše, spomladi dokaj stabilne. Jeseni lahko vaše finance močno upadejo in se poslabšajo, vendar se bodo že konec jeseni uredile. Pozimi bodo finance odlične.

Zdravje:

Vaše zdravje bo skozi leto dokaj stabilno. Težave se lahko pojavljajo predvsem na duševnem področju, zato bo dobro, da zanj poskrbite, se redno sproščate in delate to, kar vas veseli. Dobro pa je, da popazite tudi na želodec, rodila (moški prostato in moda), srce, ožilje, kosti, zobe in kožo. Dobro je, da prisluhnete svojemu telesu, saj bi lahko prav čas prepoznali nekatere bolezni. Izogibajte se hitri hrani, sladkim jedem in pijačam. Raje si privoščite zdrave jedi z veliko hranilnim vrednostim. Poskrbite tudi za redno telesno aktivnost. Težave rešujte sproti in se ne obremenjujte že za malenkosti ali s stvarmi nad katerimi nimate vpliva. Prihranite svojo energijo in čas, za nekaj kar je resnično vredno. Skozi hladnejše mesece pa poskrbite za svoj imunski sistem, saj bi lahko bili večkrat bolni. Uživajte več vitamina C, E, D, K, minerale cink, selen, magnezij, kalcij in omega 3 ter 6.

Srečni meseci:

Februar, maj, julij in december.

Srečna številka:

16.

Srečna barva:

Srebrna.

Kristal, ki je primeren za vodnarja skozi leto:

Kalcit, labradorit, heliotrop in lapis lazuli.

Najbolj primerna kadila in dišave za vodnarja:

Sveti les, bosvelija, kopal in pačuli.

Afirmacija za vodnarja:

“Na Svetu je dovolj dobrin in sreče za vse izmed nas, zato odpiram svoje roke obilju.”

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

RIBI

Na splošno:

Leto bo mirno in brez večjih težav. Na začetku leta se lahko znajdete v večjih dvomih, saj boste postavljeni pred izbiro. Izbirati boste morali previdno, saj je lahko najboljše že pred vami, a boste zaslepljeni z navidezno boljšim. Pozorni pa bodite tudi na svoj notranji glas, ki vam bo govoril, kaj je prav in, kaj je tisto, kar bi bilo dobro storiti oziroma izbrati. Če boste dovolj pozorni in boste zaupali svoji intuiciji, boste sprejeli prave odločitve, katere vas bodo vodile do uspeha. V prvi polovici leta lahko prejmete tudi prijetne novice. V prvi polovici leta bo pomembno najbolj to, da se ne boste odločali prehitro, vendar si boste vzeli potreben čas za premislek in pretehtali vse možnosti. V tem letu lahko uspete in naredite veliko na svojih sanjah ter željah. V drugi polovici leta, se boste lahko večino časa prepuščali toku življenja in le zaupali svojemu notranjemu vodstvu ter Vesolju, da vas vodita po pravi poti do vašega cilja. Zaključevala pa se bodo tudi nekatera obdobja, predvsem tista težja. A vedeti morate, da so vas vsa ta obdobja in težje situacije želela le nekaj naučiti, zato vzemite lekcije. Vse to je potrebno za vašo rast, za dopolnjevanje znanja in modrosti. Proti koncu leta boste bolj jasno videli svoje cilje in želje, zato jih boste morda spremenili ali pa si tudi zaželeli nekaj novega, boljšega. Delajte na svoji sreči in rasti.

Ljubezen:

Ljubezen vam bo skozi leto naklonjena. V prvih mesecih leta, lahko občutite nenadno srečo. V vaš dom se bo vselila sreča, toplina in radost. To boste občutili predvsem tisti, ki imate svojo družino ali pa pričakujete otroka. Samski se boste osredotočili nase in na svoje prijatelje ter bližnje osebe. Z njimi boste želeli preživeti čim več časa in polniti svoje srce z ljubeznijo. V spomladanskih dneh, pa vas lahko prične nekaj skrbeti, zaradi česa lahko tudi duševno zbolite. Morda bodo te skrbi odvečne ali pa boste postavljeni pred večji izziv. Dobro bo, da prisluhnete svojemu notranjemu glasu in se skušate pomiriti. Verjemite, da se bo vse uredilo v vaše najvišje dobro. Že poleti boste občutili očitne spremembe na bolje. Samskim pa se lahko v drugi polovici leta nasmehne sreča in spoznajo novo osebo, ki bo v njih prebudila vse čute. Priložnost pa lahko dobite tudi za razmerje z vašo simpatijo. Vezani pa boste vse težave uredili in razrešili. Vaš partner/partnerica vam bo naklonjen/a, zato se tudi vi potrudite, da bo vaš odnos ljubeč. Proti koncu leta boste imeli tudi več energije in tudi spolne moči.

Služba/šola in finance:

Na začetku leta vam lahko v službi in pri projektih gre več kot odlično. Tudi v šoli ne boste imeli večjih težav. Potekalo bo vse tako, kot mora. Imeli boste tudi priložnosti, da uspete v vsem, kar si boste začrtali. Vse, kar boste morali storiti je, da se potrudite in se izkažete. A, če boste želeli uspeti, se boste morali tudi nekaterim stvarem odreči, morda boste morali tudi kaj spremeniti. To dejanje bo vsekakor težko, a boste kasneje prijetno nagrajeni za vaš trud. Če ste brezposelni boste v prvi polovici leta težje našli službo. Sreča se vam bo pri iskanju službe nasmehnila v drugi polovici. Če bi službo našli v prvi polovici leta, bi se morali veliko prilagajati in tudi samo delo vam ne bi bilo všeč. Od konca poletja dalje pa lahko najdete službo, ki bo pisana na vašo kožo. Imeli boste tudi več energije in postali boste bolj zagnani za svoje načrte, naloge in projekte. Veliko bolj boste produktivni in vaša domišljija bo popolna za ustvarjanje. Proti koncu leta se lahko dogodki pričnejo hitreje odvijati in postanejo tudi nepredvidljivi. Pomembno bo, da ostanete mirni in zbrani. Saj, če boste hiteli, se boste zlahka zmedli in pričeli stvari delati narobe. Vzemite si potreben čas za premislek in delajte majhne korake. Leto je primero za šolanje in učenje. Težave bi se lahko prikazovale le krajši čas v začetku leta. Finance bodo skozi leto dokaj stabilne. Bolj boste morali popaziti na svoj denar v pomladnih in zimskih mesecih.

Zdravje:

Zdravje je lahko v začetku in koncu leta malce slabše. Med poletjem in jeseni bo vaše zdravje stabilno. V preostalih mesecih pa je dobro, da bolje poskrbite za svoje zdravje. Predvsem bodite pozorni na reproduktivne organe, kosti, zobe, črevesje, žolč in kožo ter duševno zdravje. Poskrbite za redno in raznoliko prehrano. Izogibajte se hitri, mastni hrani in sladkim jedem ter pijačam. Večkrat si vzemite čas zase, se sproščajte in delajte to, kar vas veseli. Poskrbite tudi za redno telesno aktivnost. Delajte na sebi in se posvetite osebni ter duhovni rasti. V svojo prehrano dodajte tudi več vitamina B-kompleks, D, K, minerale cink, selen, magnezij, kalcij in krom.

Srečni meseci:

Marec, julij, avgust in oktober.

Srečna številka:

15.

Srečna barva:

Zelena.

Kristal, ki je primeren za ribi skozi leto:

Orgonit,, mahagoni obsidian, mesečev kamen in ametist.

Najbolj primerna kadila in dišave za ribi:

Cedra, yerba santa, zmajeva kri in vanilija.

Afirmacija za ribi:

“V svoje življenje sprejemam zdravje, harmonijo in mir. Poslavljam se od vsega negativnega in neželenega.”

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?