Spodaj boste našli nov letni horoskop za leto:

2022

Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-oven

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo ovnu pomagali skozi to leto?

Izdelki za nebesno znamenje: Oven

LETNI HOROSKOP ZA NEBESNO ZNAMENJE

OVEN

Na splošno

Začetek novega leta se vam bo zdel naporen in zahteven. Pojavijo se lahko težave na področju ljubezni in prijateljstva. Če ste samski boste to manj občutili, vendar boste pa posledice utrpeli na prijateljskem področju. Izvedeli boste, kateri so vaši pravi prijatelji in kateri vam to nikoli niso bili. Tisti, ki ste v razmerju, bi lahko te težave razrešili, vendar bo to seveda odvisno od vas samih, ali si boste to želeli, ali pa boste končali odnos. Težave so lahko velike, spet nekatere majhne. Kasneje v letu boste občutili prijetnejše energije. Tisti, ki ste v razmerju in se boste spopadali s težavami, jih lahko v tem obdobju uspešno razrešite. Tisti, ki se boste odločili za konec – prekinitev razmerja, se vam lahko proti drugi polovici leta pojavi nova oseba. Ta vam bo povrnila nazaj vero v ljubezen. To velja prav tako tudi za samske. Skozi leto predvsem v drugi polovici leta, lahko občutite napore. Ti so lahko predvsem zaradi tega, ker se boste posvečali napačnim zadevam ali odnosom. Dobro bi bilo, če boste prisluhnili svoji intuiciji, saj vas bo vodila po pravi poti. V tem letu bo izjemnega pomena to, da se soočite z resnico, četudi bo ta zelo kruta. Kadar se boste z njo sprijaznili, boste videli tudi svet in okolico v drugačni luči. Delajte na tem, da boste zaplavali iz težav in, da boste lahko končno delali to, kar si resnično želite!

Ljubezen:

Težave, ki se lahko pojavijo v tem letu v ljubezni, so lahko rešljive. Če jih boste uspešno razrešili, vas čaka sreča v ljubezni. Tudi, če se boste odločili za konec, za vas že v tem letu prihaja nova oseba, s katero se boste odlično ujeli. Vse kar boste morali storiti je, da pustite preteklost za seboj, grde spomine in moteče dejavnike … Ko boste to storili, se vam bo ljubezen v popolnosti odprla. Vse, kar si boste v tem letu začrtali, lahko tudi uresničite. Odvisno bo od vas samih, koliko si boste to resnično želeli in, koliko se boste za to trudili. Zgodi se lahko, da boste imeli obdobja, ko boste potrebovali nekaj več časa zase. S tem ne bo nič narobe, zato si ga le vzemite, premislite o vsem in se spopadite z morebitnimi težavami. Dobro je, da skupaj s svojo boljšo polovico meditirata, se sproščata in počneta stvari, ki jih skupaj rada delata. Tudi, če se najde kakšna stvar, ki jo ima rad vsak posameznik, je tudi dobro, če se za kakšen dan ločita in dan preživita sama zase. V drugi polovici leta, lahko pričnete razmišljati o večjih korakih, kot so selitev, skupno življenje, načrtovanje družine, poroka in podobno … Skozi vse ovire, ki se bodo pojavljale v tem letu, vas bo odlično vodila vaša intuicija, zato je dobro, da ji prisluhnete in ji dovolite, da vas vodi.

Služba/šola in finance:

Na začetku leta se lahko pojavijo manjše težave. Čeprav bodo za vas delovale velike, boste na koncu spoznali, da niso bile tako strašne. Te težave se lahko pojavijo predvsem v službi, ali šoli. Kar se tiče financ, se lahko v tem letu izboljšajo. Tisti, ki ste brezposelni, lahko najdete primerno službo zase. Morali boste biti le pozorni na priložnosti, ki vam bodo ponujene. Na svoje finance boste morali biti pozorni v primeru, če boste želeli posojati večjo vsoto denarja, najeti kredit, investirati denar ali pa kupiti nepremičnino. V tem primeru morate dobro premisliti, preden se odločite. Pri tem vam lahko pomaga oseba, ki bi vam podala moder nasvet. Šolo lahko odlično zaključite! Leto pa bo primerno tudi za šolanje, tečaje in izpopolnjevanje znanja.

Zdravje:

Popazite na svoje duševno zdravje, spolovila, srce ter ožilje. Težave bi se lahko pojavljale tudi z mehurjem in ledvicami. Poskrbite, da boste spili dovolj tekočine, se redno gibali in se sproščali. Delajte več tega, kar vas veseli in sprošča. Redno se očiščujte negativnih energij in ne dovolite, da bi vstopile v vaše polje. Delajte na sebi in se potrudite, da boste iz dneva v dan bolj zadovoljni samimi s seboj.

Najbolj srečni meseci:

Marec, maj, avgust in september.

Vaša srečna številka:

20.

Vaša srečna barva:

Modra, zelena, vijolična in črna.

Kristal, ki je primeren za ovna skozi leto:

Smaragd, pokrajinski jaspis, malahit in sivi ahat.

Najbolj primerna kadila in dišave za ovna:

Modri žajbelj, kopal z vrtnico, priklic obilja in sivka.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-bik

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo biku pomagali skozi to leto?

Izdelki za nebesno znamenje: Bik

LETNI HOROSKOP ZA NEBESNO ZNAMENJE

BIK

Na splošno

Leto se bo pričelo z večjimi odločitvami, pri katerih boste morali biti previdni. Previdnost vam svetujemo, saj bi lahko prenagle odločitve prinesle ne zaželen konec. Dobro premislite o vsem, preden se odločite, npr. dobro pretehtajte, ko boste sprejemali nove posle … Intuicija vam lahko na tej poti izjemno pomaga, zato ji le prisluhnite, kadar se boste znašli na razpotju. Mogoče boste morali nekatere zadeve pustiti za seboj ali pa boste morali končati nekatere odnose, če boste želeli narediti v svojem življenju večje spremembe. Seveda bodo te spremembe vam pomagale, da se vaše življenje spreobrne na bolje, na tak način se vam bodo pričele izpolnjevati želje. Leto bo primerno tudi, da opustite slabe navade in pričnete v svoje življenje uvajati bolj zdrave navade. Priložnosti vam bodo ponujene za boljše življenje in za izpolnitev želja. Morali se boste le izboriti in izkazati, da bi lahko dobili te priložnosti. Morate pa vedeti, da so lahko včasih spremembe tudi boleče, a s tem ni nič narobe, dokler se premikate v pravo smer.

Ljubezen

To leto za vas ne bo najbolj srečno na področju ljubezni, ne bo pa tako slabo, da bi morali obupati. Morda se boste morali malce bolj potruditi za ljubljeno osebo, prav tako, pa se boste samski morali potruditi za svojo simpatijo, v kolikor boste želeli, da se iz simpatije razvije nekaj več. Mogoče vas bo čas v tem letu prisilil, da pričeti rasti na osebnem in duhovnem področju. To vam bo pomagalo, da boste videli situacijo z drugačne perspektive ali pa, da vam bodo nekatere zadeve zaradi tega bolj jasne. To še posebno velja za tiste, ki iščejo ljubezen ali pa bodo v tem letu prekinili z obstoječim razmerjem. V drugi polovici leta lahko greste skozi malce bolj čustveno hladnejša obdobja. Med tem časom bo dobro sprejeti nekatere odločitve, saj boste pričeli razmišljati z razumom in nekatere zadeve se vam bodo, kar kmalu razjasnile. Ne pozabite pa prisluhniti svoji intuiciji, saj vam bo tudi ona želela pomagati in vas voditi. Če pa se boste tekom leta dobro potrudili pa se vam bo proti koncu leta vaš trud prikazal v nepričakovani obliki! Zato se potrudite za ljubezen in jo izkažite pravim osebam.

Služba/šola in finance

Na začetku leta se vam lahko nasmehne sreča, predvsem tistim, ki ste brezposelni ali pa hodite v šolo, saj vam lahko uspe uspešno končati šolsko leto, tistim, ki ste brezposelni pa končno pridobiti zaposlitev. Tudi, če imate težave s financami, se lahko te počasi pričnejo razreševati. Vendar boste morali v razreševanje le teh vseeno morali vliti veliko truda. Na pomoč vam lahko priskoči oseba, a bo odvisno od vas, če boste sprejeli njeno pomoč. Pomembno je, da se v prvi polovici leta izogibate prepirom, predvsem s sodelavci ali nadrejenimi. S prepiri bi lahko utrpeli posledice. Osredotočite se raje na svoj namen, na svoj cilj. Pozabite na okolico in ljudi. Zavedajte se, da te stvari delate zase in za svoj dobrobit. V drugi polovici leta boste lahko končno občutili notranji mir ter stabilnost. Potrebovali pa boste nekaj časa zase, zato je dobro, da si vzamete čas zase, dopust ali počitek, ko boste občutili potrebo po tem. Pojavijo se lahko manjše težave, a če se jih boste zavestno lotili, jih boste hitro razrešili. To vam ne bo uspelo, če si boste metali pesek v oči, prav tako pa lahko tako podaljšate čas razreševanje težav. Svetujem vam, da ostanete odprti za novosti in nasvete! Če se boste odločili za šolanje v septembru ali kasneje, se lahko pojavijo manjše težave, a jih boste razrešili, če se boste potrudili.

Zdravje

Vaše zdravje bo v tem letu stabilno, vendar se lahko v nekaterih obdobjih pojavijo manjše težave. Težave se lahko predvsem pojavijo na duševni ravni, zato poskrbite, da se ne boste preveč obremenjevali, posebno za zadeve, nad katerimi nimate vpliva. Tekom leta bodite pozorni na zdravje svojih glasilk, vratu in grla. Hitro se lahko zgodi, da bi si okužili dihala ali pa, da bi se vam vnelo grlo, posebno, če boste pod velikim stresom. Uživajte več vitaminov, mineralov in pijte tople tekočine.

Najbolj srečni meseci

Januar, marec, oktober in december.

Vaša srečna številka

25

Vaša srečna barva

Bela, modra, roza in rdeča.

Kristal, ki je primeren za bika skozi leto

Modri sončev kamen, rdeči jaspis, hematit in aventurin.

Najbolj primerna kadila in dišave za bika

Sveti les, Yerba Santa, bosvelija in meta.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-dvojcka

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo dvojčku pomagali skozi to leto?

Izdelki za nebesno znamenje: Dvojčka

LETNI HOROSKOP ZA NEBESNO ZNAMENJE

DVOJČKA

Na splošno

Skozi leto boste imeli ogromno energije, predvsem v prvi polovici leta. Takrat bo čas za nove pustolovščine, čas bo za vse kar vas zanima in, kar bi radi dosegli. V želji, da se bo to zares uresničilo, boste morali prenesti tudi nekatere spremembe, te bodo lahko težje in boleče. A vedeti morate, da s tem delate dobro samim sebi in, da boste kasneje hvaležni, da ste se nečemu odrekli. Leto bo predvsem primerno, da opustite slabe navade, da v življenje pričnete uvajati zdrave navade in, da se naučite sprejemati prave odločitve. Zaživite svoje življenje bolj zdravo, razumno in zadihajte s polnimi pljuči. Vaša intuicija bo v tem letu zelo močna, zato je dobro, da ji prisluhnete in ji dovolite, da vas vodi, posebno takrat, kadar se boste znašli na razpotju. To leto bo odlično za spoznavanje novih ljudi, ki pa jih vsekakor v tem obdobju ne bo manjkalo. Z vami so lahko nekaj časa ali pa tam ostanejo, to bo predvsem odvisno od vas samih. Nekatere osebe vam bodo dale veliko energije, nekatere vam jo bodo skozi čas pričele odvzemati, zato je dobro, da se od takšnih oseb preprosto odmaknete.

Ljubezen

Ljubezen vam v tem letu ne bo prav posebno naklonjena, razčistiti boste morali težave in skrbi, da bi lahko brez skrbi nadaljevali svojo pot. Če boste hodili po poteh, ki imajo veliko ovir, se boste hitro pričeli ustavljati, zato je pomembno, da v tem letu prenehate komplicirati in preprosto zadihate. Če ste samski ali pa ste/boste končali odnos, boste morali razčistiti stvari iz preteklosti, da bi lahko našli partnerja oziroma se premaknili dalje. Vedeti morate, da vsaka oseba pride v naše življenje z namenom, navadno je to, da nas nekaj nauči. Vzemite te lekcije in jih ohranite za naslednji odnos. Bitke, ki jih boste v tem letu bili, natančneje nekje v drugi polovici leta, bodo žal zaman. Raje prihranite svojo energijo in čas, za kaj bolj vrednega. Možno je, da boste v tem letu sami spoznali, da vam nekateri odnosi preprosto ne služijo in jih boste tako veliko lažje zaključili. Pričakujete in imejte v mislih, da bo konec leta 2022 najbolj primeren za iskanje partnerja. V sebi pa boste morali prej najti mir in se sprijazniti z določenimi dejstvi. Tisti, ki ste že v razmerju, se lahko skozi leto soočate z različnimi težavami, ovirami ali bitkami. Če boste optimistični, vztrajni in se boste borili za vaš odnos, bo ta tudi obstal. V nasprotnem primeru, bo ta na žalost propadel. To leto vas bo preizkušalo na področju ljubezni, zato vam svetujem, bodite potrpežljivi in »ne vrzite puške v koruzo« veliko prekmalu, vsaka stvar in odnos v življenju potrebujeta določen del vložene energije! Proti koncu leta boste občutili povsem drugačne energije.

Služba/šola in finance

V tem letu boste morali biti v službi ali šoli, bolj previdni. Dogodki so lahko nepredvidljivi, zato, če bi se odzvali prehitro, bi lahko utrpeli posledice. Začetek leta še ne bo tako napet. Občutili boste prijetne energije in vse bo potekalo tako, kot mora. Enako velja za finančno področje. Razrešijo se lahko celo kakšne težave ali odpravijo manjša bremena. Kasneje v letu  bi lahko spoznali kruto resnico, glede vašega posla ali pa vam bo v šoli nekaj spodletelo. V najslabšem primeru lahko ostanete brez službe ali pa boste neuspešno zaključili konec šolskega leta. Vendar, ne skrbite, saj se vam takoj po tem kaže nova služba, ki bo za vas bolj primerna, kot prejšnja. Kar se tiče šole, bi lahko dobili priložnost, da popravite v preteklosti napačno sprejete odločitve. V drugi polovici leta vam bodo ponujene nove priložnosti, predvsem tistim, ki ste brezposelni. Zaposleni pa morda najdete boljšo službo, a bo odločitev vaša. Proti koncu leta, se lahko zopet pojavijo težave, a te bodo tokrat manjše. Vse, kar boste morali storiti je, da pogledate na dogodke iz drugačne perspektive. Ni vse tako črno in belo, kot izgleda in ni vse zlato, kar se sveti! Težave bi se lahko pojavile bolj na finančnem področju, zato previdno. Preden se za kaj odločite, dobro premislite in se pogovorite s finančni svetovalcem.

Zdravje

Zdravje bo v tem letu stabilno, brez večjih težav. Če imate kakšne težave, ki trajajo že dalj časa ali pa bodo nastopile v tem letu, jih boste uspešno pozdravili ali razrešili. Dobro pa je, da popazite na mehur in ledvice. Pijte več tekočine in se izogibajte sladkim pijačam. Popazite pa tudi na črevesje, spolovila, rodila in jetra. Bodite previdni kaj uživate in, kako se prehranjujete. Skrbite za telesno aktivnost in če je možno, se zadržujte več časa ob vodi ter tudi v vodi.

Najbolj srečni meseci

Februar, april, junij in november.

Vaša srečna številka

1

Vaša srečna barva

Ognjeno rdeča, nežno zelena, turkizna in bež.

Kristal, ki je primeren za dvojčka skozi leto

Turkiz, kamena strela, tigrovo oko in amazonit.

Najbolj primerna kadila in dišave za dvojčka

Zmajeva kri, sveti les, žajbelj in kokos.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-rak

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo raku pomagali skozi to leto?

Izdelki za nebesno znamenje: Rak

LETNI HOROSKOP ZA NEBESNO ZNAMENJE

RAK

Na splošno

Leto bo primerno, da opustite preteklost in se osredotočite na to, kar je pred vami. To, da v svojih mislih živite v preteklosti, ne bo več imelo smisla in upate na nekaj, kar ni mogoče ali ni izvedljivo. Preteklost pustite tam, kamor tudi spada. Poglejte koliko je pred vami in kaj vse lahko storite ter spremenite. Delajte na sebi, izboljšajte se in pokažite svetu, da zmorete veliko bolje! V prvi polovici leta, so lahko še vaša čustva dokaj nestabilna. Zato boste tudi težje naredili korak naprej in pustili vse, kar je nepomembno za seboj. V letu 2022 se vam lahko pripetijo dogodki, ki bodo nepredvidljivi, kar lahko povzroči dodatno zmedenost. Pomembno bo, da uravnate svoja čustva, saj boste tako bolj jasno videli. Druga polovica leta bo veliko boljša, saj vas čaka okrevanje po težjih preizkušnjah in takrat boste tudi bolj jasno videli, kaj je tisto kar morate preprosto zapustiti. Doživite lahko različne uspehe, a odvisno bo od vas, koliko se boste zanje potrudili. Več, kot boste dali od sebe, večji uspeh boste doživeli! V tem letu lahko prejmete zelo prijetno novico, ki vas bo zelo razveselila, če ne celo spremenila vašega življenja.

Ljubezen

Ljubezen vam bo v tem letu naklonjena. Vaše želje se lahko pričnejo uresničevati, tako samskim, kot tudi tistim, ki ste že v razmerju. Najbolje se boste počutili ob svoji boljši polovici, tisti, ki že imate družino pa vam svetujem, da svojo pozornost namenite prav le njej. Samski imate veliko možnost v tem letu spoznati osebo, ki bo v vam prebudila vse čute. A veliko bo seveda odvisno od vas. Ali boste pripravljeni vstopiti v zvezo in, ali boste pripravljeni spoznati novo osebo? Če čutite, da še niste povsem prepričani, potem je bolje, da še malce počakate. Vprašajte se, kakšnega partnerja si želite, kaj bi vas osrečilo v ljubezni in nato pričnite to manifestirati. Tisti, ki pa ste že v razmerju, boste pričeli razmišljati o skupni prihodnosti, o načrtovanju družine, skupnemu življenju in podobno. V mislih boste imeli večje korake. V tem letu, lahko v vas zraste želja po selitvi. Proti koncu leta se morda znajdete v manjših težavah, ki se vam bodo morda zdele ogromne, ampak zanje vam lahko jamčim, da boste z malo potrpljenja in napora, razrešili. Pomagal vam bo tudi nekdo bližnji, zato prisluhnite nasvetu!

Služba/šola in finance

Tudi ta področja so vam lahko v tem letu naklonjena. Čeprav vas bo življenje v začetku leta pričelo nekoliko preizkušati, sprejeti boste morali nekatere večje in pomembne odločitve, se lahko kaj kmalu to obrne v bolj pozitivno smer. Pomembno bo, da ostanete potrpežljivi in počakate na tisto, kar si resnično zaslužite, kot pa, da hitimo ter si želimo nekaj na hitro. Tisti, ki hodite v šolo, boste šolsko leto uspešno zaključili. A se ne pozabite v naslednjem letu malce bolje potruditi in se izkazati. V drugi polovici leta vas lahko čakajo manjše neprijetnosti ali napetost, kar pa bo hitro minljivo, če boste le prisluhnili svoji intuiciji. Občutek lahko dobite, da ste na napačni poti, predvsem, če se odločate o šolanju, študiju ali pa za neko službo, projekt. Nakopali si boste vse preveč bremena in skrbi. Opustite breme in se razglejte okoli sebe. Prisluhnite intuiciji in delajte majhne korake naprej. Na koncu boste spoznali, da ste naredili prav, ker ste prisluhnili svojemu notranjemu vodstvu. Konec leta vas čaka sreča in obilje ter izpolnitev želja. Leto je primerno za vpis v šolo, študij ali tečaje. Finance bodo v prvi polovici leta mogoče bolj nestabilne in še en del v drugi polovici leta. Nekje od oktobra pa se lahko pričnejo izboljševati.

Zdravje

Vaše zdravje bo v tem letu dokaj stabilno. Svetujem vam, da v letu 2022 popazite na svoj želodec, rodila in duševno zdravje. Čim več se skušajte izogibati stresnim situacijam in se čistite negativnih energij. Kadar boste imeli preveč bremena, se pogovarjajte o svojih čustvih, o težavah, ki jih imate z osebami, ki jim zaupate. Vaša intuicija pa vam bo govorila, kadar bo nekaj narobe z vašim telesom, zato takrat obiščite zdravnika!

Najbolj srečni meseci

Marec, maj, julij in december.

Vaša srečna številka

16.

Vaša srečna barva

Srebrna, nežno modra, pastelno roza in rjava.

Kristal, ki je primeren za raka skozi leto

Puščavska roža, hematit, karneol in roževec.

Najbolj primerna kadila in dišave za raka

Cedra, beli žajbelj, gum opoponax in bor.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-lev

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo levu pomagali skozi to leto?

Izdelki za nebesno znamenje: Lev

LETNI HOROSKOP ZA NEBESNO ZNAMENJE

LEV

Na splošno

Začetek leta bo najverjetneje najbolj napet, saj se boste spopadli z nekaj težavami. Te težave bi lahko hitro razrešili, če boste glede njih odkriti in boste dovolili, da vam pri tem pomagajo ljudje, ki so vam blizu in skrbijo za vas. Prosim, da vzamete na znanje, da boste nekatere težave stežka rešili sami, zato dopustite, da vam pri reševanju le teh, priskočijo na pomoč ljubljene osebe. Ko boste razrešili te težave, boste tako bolj jasno videli in se soočili tudi s tistimi težavami, ki jih prej niste opazili. Kasneje v letu bodite previdni na to, katere ljudi spuščate v svoje življenje. Nekatere osebe bi lahko prišle v vaše življenje le z enim namenom, da vas izkoristijo. Dovolj hitro lahko prepoznate te osebe, če boste le dobro pogledali. Druga polovica leta bo prijetna, saj vas čaka okrevanje po težjih preizkušnjah. Vaše srce se bo napolnilo z ljubeznijo in vse boste videli v drugačni luči. Dovolite svoji duši, srcu in telesu, da počiva, se regenerira in pozdravi. Meditirajte in počnite tisto, kar vas resnično veseli ter vas sprošča. Naredite nekaj zase, predvsem proti koncu leta, telo in duša vam bosta hvaležna!

Ljubezen

Ljubezen vam morda v prvi polovici leta ne bo povsem naklonjena. Soočate se lahko z različnimi težavami. A vsi ti dogodki vas bodo želeli nekaj naučiti in vam pokazati, kaj je prav in, kaj je tisto, kar počnete narobe. Če ste samski bo čas, da opustite preteklost in vse, kar vas je v preteklem razmerju ožalostilo. Ohranite le lekcije, ki ste se jih naučili, ostalo pa pustite za seboj. Raje se osredotočite na to, kar je pred vami, kaj si želite in kakšnega partnerja si želite v svoje življenje privabiti. Dlje, ko se boste osredotočali na težave, več jih boste pritegnili v svoje življenje. Zato se raje osredotočite na svoje blagoslove in jih tako pritegnite še več. Tisti, ki ste v razmerju, se lahko zgodi, da boste morali nekaj časa preživeti brez svojega partnerja. Druga polovica leta bo za vas prijetnejša. Vendar se še vedno lahko soočate z manjšimi težavami. Lahko jih boste razrešili, a odvisno bo od vas, če se boste zavestno lotili težav ali pa jih boste odrivali od sebe. Na pomoč vam lahko priskočijo tudi osebe, katerim zaupate. Prisluhnite njihovim nasvetom! Proti koncu leta boste spoznali, da ste na pravi poti, takrat lahko tudi razrešite vse svoje težave, ki bodo povezane z vašo ljubeznijo. To leto vas bo vaša ljubezen dajala na preizkušnjo. Bodite potrpežljivi in vztrajni. Samskim se lahko takrat tudi nasmehne sreča in spoznajo pravo osebo!

Služba/šola in finance

Na začetku leta se vam lahko pričnejo na tem področju izpolnjevati želje. Vendar, četudi se vam izpolnijo, ne pozabite, da se morate še dalje izkazovati in pokazati, da si to tudi zaslužite. V nasprotnem, bi se vam lahko porušili vsi načrti. V tem letu bodite predvsem pozorni, za kaj se boste trudili. Ali je nek projekt vreden, ali delate prav in ali je to resnično za vas. Ne delajte nekaj na silo in prehitro. Dobro premislite, kako boste pristopili k neki nalogi, kako jo boste izvedli … Pričnete se lahko tudi spraševati, ali je to delo, ki ga upravljate sploh za vas. Vaš notranji glas vam bo močno govoril in vas opozarjal na nekaj. Ne skušajte ga utišati. Prisluhnite mu in mu dovolite, da vas vodi. Intuicija bo najbolj močna v drugi polovici leta! Morda boste morali nekatere zadeve opustiti, začeti delati drugače ali pa se bolj potruditi. Vendar, če boste čutili, da ste dali vse od sebe, a se nič ne spremeni, potem raje odnehajte. Vzemite si počitek in zadihajte. Obdobja so lahko bolj napeta in stresna, zato dovolite svojemu telesu ter umu, da se sprosti in spočije. Šolanje v tem letu bi lahko bilo stresno in naporno. Za uspeh bi se morali precej potruditi. Finance bodo skozi leto dokaj stabilne. Pojavijo se lahko manjše težave, katere pa bi lahko z lahkoto razrešili.

Zdravje

Vaše zdravje bo v tem letu dokaj stabilno. Pojavijo se lahko lažje bolezni, ki jih boste hitro in uspešno preboleli. Predvsem pazite na svoje duševno zdravje, mehur, ledvice, spolovila, rodila in ramena ter hrbtenico. Kolikor bo le možno se izogibajte prevelikim stresom, negativnim energijam in napetostim. Pijte več vode, izogibajte se sladkim pijačam. Delajte vaje, ki so primerna za hrbtenico in jo bodo utrdile. Več se gibajte v naravi, če je možno, preživite več časa ob vodi ali pa v vodi.

Najbolj srečni meseci

Februar, avgust, september in november.

Vaša srečna številka

4.

Vaša srečna barva

Vijolična, indigo, rdeča in bela.

Kristal, ki je primeren za leva skozi leto

Ametist, fluorit, dimni kvarc in beli žad.

Najbolj primerna kadila in dišave za leva

Zmajeva kri, sveti les, mira in sivka.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-devica

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo devici pomagali skozi to leto?

Izdelki za nebesno znamenje: Devica

LETNI HOROSKOP ZA NEBESNO ZNAMENJE

DEVICA

Na splošno

Na začetku leta lahko občutite težave, ki pa jih lahko razrešite, če si ne boste metali peska v oči. Zavestno se soočite s svojimi težavami in jih ne odrivajte stran od sebe. Prej, kot se boste soočili z njim, hitreje boste svobodni in se boste lahko osredotočali na druge, bolj pomembne stvari. Ko boste že začeli reševati svoje težave, boste pričeli opažati, da vse lažje hodite po svoji začrtani poti. Tudi vaša intuicija bo veliko bolj intenzivnejša, zato ji prisluhnite! Morda boste morali v tem letu večkrat vi vzeti vajeti v svoje roke in ukrepati. Pri tem pa vsekakor prisluhnite intuiciji, saj si boste vsekakor želeli, da zadeve speljete uspešno. V drugi polovici leta, se vam lahko nasmehne nenadna sreča. Izkoristite to srečo in delajte na svojih načrtih, ciljih. V tem letu vam svetujem, da ne pozabite na svojega notranjega otroka! Negujte ga in mu ponudite ljubezen. Počnite to, kar ste radi počeli v otroštvu. Tako boste napolnjeni z energijo in boste veliko lažje gradili svoje načrte ter v svojo zavest priklicali nove, sveže zamisli. Svoje načrte gradite previdno in počasi. Naj se vam ne mudi, saj, če boste prehitro gradili svoje načrte, boste kasneje morda spoznali, da ste na poti naredili napake.

Ljubezen

Ljubezen vam je lahko v tem letu naklonjena, vendar boste morali prinesti neke pomembnejše odločitve. V prvi polovici leta, boste spoznali, da ste na pravi poti in, da poteka vse tako, kot ste si zamislili. Samski morda najdete osebo, ki vas bo pritegnila, a če ne boste pokazali dovolj zanimanja za to osebo, se bo razmerje hitro zaključilo. Če še niste prepričani ali ste pripravljeni na zvezo, potem raje počakajte. Premislite, kakšnega partnerja si želite in kaj pričakujete od zveze. Ne hitite v nek odnos, za katerega niste popolnoma prepričani, da je to, kar potrebujete! Poslušajte svoj notranji glas, kadar boste izbirali partnerja. Notranji glas pa bo toliko močan, da vas bo vodil po pravi poti in vam govoril, kaj je prav ter kaj ni.

V drugi polovici leta se boste vezani pričeli spraševati, kam vas je ta odnos pripeljal. Mogoče boste pričeli razmišljati tudi o prihodnosti, skupnem življenju in načrtovanju družine. Samski se lahko znajdete na razpotju. Morda se vam bodo pojavile dve osebe, ki bosta vzbudili enaka čustva, zato se boste težje odločili, katera je prava za vas. Dobro premislite in primerjajte dobre ter slabe lastnosti vsake osebe in spoznajte, katera ima več dobrih lastnosti. Odločitve so lahko vsekakor težke, a bodo v tem letu vsekakor potrebne! Tudi tisti, ki ste v razmerju boste morda morali prinesti pomembne odločitve. Bodite previdni!

Služba/šola in finance

V tem letu se boste morali precej potruditi, predvsem, če hodite v šolo. Pričnejo se vam lahko dogajati stvari, ki so se vam dogajale že v preteklosti, zato je dobro, da spoznate razlog, zakaj se to dogaja. Če še vedno živite v preteklosti, potem je čas, da se osredotočite na to, kar je pred vami in preteklost pustite za sabo. V prvi polovici leta ste še lahko uspešni, a se boste morali za uspeh potruditi in izkazati. Čas ne bo primeren, da sklepate nove posle, naloge, vse dokler ne razrešite starih. Ne nalagajte si dodatnega dela! Druga polovica leta bo čustveno hladna, zato lahko imate občutek, da vas nihče ne razume. Potrudite se zase in se ne zmenite za druge. Delajte na tem, kar si želite! Priložnosti vam bodo ponujene, le na vas bo, da se izkažete. Uporabite svoj um, misli in modrosti, da bi pridobili to, kar si želite. Če iščete službo jo lahko najdete v začetku leta ali pa v drugi polovici leta. Tisti, ki se šolate je lahko leto uspešno, vendar se boste morali potruditi! Finance bodo stabilnejše v drugi polovici leta. V prvi polovici se lahko srečujete z manjšimi težavami.

Zdravje

V tem letu bo vaše zdravje v večini stabilno. Popazite na svoja jetra in duševno zdravje. Prehranjujte se zdravo in se več gibajte. Potrudite se, da boste več skrbeli zase in se izogibali stresnim situacijam. Pomembno je, da nekje na poti, poskrbite tudi za svoje srce. Uživajte več Omega-3 maščobnih kislin in se izogibajte nezdravi hrani. Več se družite z osebami, ki jih imate radi in jih spoštujete. Pogovarjajte se o svojih težavah in skrbeh, nikoli ne veste, kdaj vam bo nekdo podal moder nasvet. Če boste zboleli, oziroma imate že sedaj težave na področju zdravja, jih lahko v tem letu razrešite.

Najbolj srečni meseci

April, julij, september in november.

Vaša srečna številka

14.

Vaša srečna barva

Rumena, siva, nežno zelena in bela.

Kristal, ki je primeren za devico skozi leto

Aventurin, karneol, snežni obsidian in lapis lazuli.

Najbolj primerna kadila in dišave za devico

Cedra, zmajeva kri, priklic obilja in Ilang-Ilang.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-tehtnica

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo tehtnici pomagali skozi to leto?

Izdelki za nebesno znamenje: Tehtnica

LETNI HOROSKOP ZA NEBESNO ZNAMENJE

TEHTNICA

Na splošno

Začetek leta je lahko naporen in tudi boleč. Morda boste nekoga silno pogrešali ali pa vam nekaj ne bo šlo po načrtih. To vas bo upočasnilo in, ker boste žalostni jasno videli stvari. Težave imate lahko s koncentracijo, a te težave vsekakor ne bodo trajale dolgo. Hitro boste pričeli razmišljati, kaj bi morali spremeniti oziroma storiti, da bi se vaše življenje obrnilo na bolje. Zaupajte tokrat svoji intuiciji, dovolite, da vas vodi! Kasneje v letu se lahko znajdete na razpotju. Morda se vam bo ponudilo več priložnosti, pri čemer boste morali biti previdni. Zgodi se lahko tudi, da boste v dilemi ali vas trenutna pot vodi tam, kamor si vi želite, je dobro, da premislite preden prinesete zaključke. Če boste dovolj pogumni in vztrajni pri svojih željah, se vam te lahko v drugi polovici leta pričnejo izpolnjevati, vendar vedite, da morate ostati pri svojih željah, hotenjih še vedno potrpežljivi in vztrajni, nič se ne zgodi iz danes, na jutri. Ko boste po dolgem čakanju dobili to, kar si želite, boste bolj hvaležni, radostni in pridobili boste tudi veliko na moči.

Ljubezen

Ljubezen vam bo v tem letu vsekakor naklonjena! Pomembno bo le, če ste pred kratkim ali pa boste končali razmerje, da ne ostajate predolgo v preteklosti. Dovolite telesu, duši in razumu počivati, saj vas čaka okrevanje po težjih preizkušnjah. Tudi tisti, ki ste v razmerju in če ste se soočali s težavami, se bo že na začetku leta pričelo počasi urejati, težave pa se bodo pričele reševati. Poglobite se v notranjost svoje duše in pomislite, kaj si želite, kaj pričakujete od partnerja oziroma, kakšnega partnerja si želite. Ko boste imeli odgovore, boste tako to lažje manifestirali v svoje življenje. Samski lahko v tem letu vsekakor najdete svojo boljšo polovico, a bo veliko odvisno od vas ali boste pustili preteklost za seboj in ali boste pripravljeni na novo razmerje. V drugi polovici leta vas bo vaš notranji glas glasno in jasno pričel pozivati, da naredite korak dalje, da je čas, da pustite preteklost za seboj. Prvi korak je lahko vsekakor težak, a če se boste potrudili in zaupali svoji intuiciji, vam bo to tudi uspelo! Tudi tisti, ki ste v razmerju, se vam bodo ponujale različne priložnosti, kot recimo skupno življenje, poroka, načrtovanje družine in podobno.

Služba/šola in finance

V prvi polovici leta vam je lahko še to področje v življenju dokaj naklonjeno. Veliko boste razmišljali, kaj si želite, predvsem tisti, ki še iščete službo ali pa zaključujete šolanje. O svojih željah dobro premislite in ko boste začutili s celim srcem, da je to, to kar ste iskali, potem pričnite to tudi iskati. Vaša intuicija vam bo jasno govorila, na katero pot morate stopiti, zato ji dovolite, da vas vodi. Predvsem bodite previdni takrat, kadar boste vi zadolženi, da morate neko zadevo speljati do konca ali pa boste vi tisti, ki boste vzeli vajeti v svoje roke. Sedaj si ne smete sdovoliti, da naredite napako! Druga polovica leta je lahko malce bolj napeta. Pojavijo se lahko težave. Breme, ki ga boste nosili, je lahko za vas pretežko. Občutek lahko dobite, da se ne gibate več po pravi poti, zato boste želeli odnehati. Takrat se raje ustavite in odložite svoje breme za kratek čas, toliko, da se ozrete okoli sebe. Vprašajte se, kako daleč ste že prišli, kam greste? Ko boste imeli odgovore, boste vedeli ali se gibljete po pravi poti ali ne. Ne vrzite puške v koruzo prehitro! Pomaga vam lahko tudi nekdo, ki bo vešč temu, zato mu dovolite, da vam pomaga! Šolanje lahko v tem letu uspešno zaključite, vendar v novem šolskem letu bi se lahko pojavile težave, katere bi lahko rasle, če jih ne boste spotoma reševali. Finance bodo tekom leta stabilne, vendar boste vseeno morali biti previdni, kako razpolagate s svojim denarjem.

Zdravje

V tem letu se lako pojavi nekaj težav na področju zdravja, zato poskrbite zase! Poskrbite predvsem za svoje duševno in čustveno zdravje ter na ledvice, jetra in kožo. Govorite o svojih težavah in čustvih, ne prekrivajte jih. Veliko lažje vam bo, če se boste z nekom pogovorili in delili svoje misli. Pijte več vode in se izogibajte sladkim pijačam ter nezdravi hrani. Kožo redno vlažite in ji ponudite potrebno nego. Ne izpostavljajte se direktnemu soncu.

Najbolj srečni meseci

Februar, maj, oktober in december.

Vaša srečna številka

25.

Vaša srečna barva

Oranžna, roza, rumena in vijolična.

Kristal, ki je primeren za tehtnico skozi leto

Akvamarin, garnet, indijski ahat in dimni kvarc.

Najbolj primerna kadila in dišave za tehtnico

Modri žajbelj, mira, benzoin in jasmin.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?