Spodaj boste našli nov letni horoskop za leto:

2020

Horoskop Oven

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo ovnu pomagali skozi to leto?

izdelki leta: Oven

OVEN

Na splošno: V tem letu bo najbolj izrazito razmišljanje o prihodnosti in okrevanje po težkih preizkušnjah. Pričakujete lahko dokaj mirno in srečno leto. Postati boste morali bolj komunikativni in izraziti svoje želje ter namene, saj boste tako lahko uspešno napredovali v prihodnosti. Vedno pa se posvetite s primernimi osebami, kadar boste sprejemali težke odločitve, saj vam bodo pomagali pri teh odločitvah in vas napotili na pravo pot. Če boste prisluhnili svoji intuiciji, vas lahko večkrat doleti sreča, obilje in radost. Priskrbljeni boste z vse kar boste potrebovali in vaše potrebe bodo velikokrat izpolnjene.
Ljubezen:
 V ljubezni lahko imate tekom leta nekaj težav, saj bodo obdobja bolj čustveno hladna in naučite se lahko tudi nekaj novih lekcij. Če ste samski lahko veliko časa porabite v negativnih čustvih in mišljenju, da vas “nihče ne želi”. Morali se boste imeti bolj radi in osebnostno rasti, da bi lahko v življenje priklicali svojo ljubezen. Če vam to uspe, lahko do konca leta spoznate svojo boljšo polovico. Tisti, ki ste v razmerju, ne boste veliko časa posvečali ljubezni. Imeli pa boste tudi vi lekcijo, morali boste osebnostno rasti, če si boste želeli naslednji korak v ljubezni, če ne bodo zadeve obstale na mrtvi točki. Če vam uspe osebnostno zrasti do določene meje, boste imeli proti koncu leta obilo sreče. Možne so tudi zaroke in poroke.
Služba/šola/finance:
 V službi/šoli so lahko dogodki občasno nepredvidljivi. Pomembno bo, da uravnovesite srce in razum, saj boste tako lažje razumeli določene dogodke. Velikokrat se boste zaprli tudi v svoj svet in iskali odgovore na vaša vprašanja. Vzemite si toliko časa kot ga potrebujete, vendar se ne zapirajte predolgo vase, saj bi to lahko imelo negativne posledice. Odprejo se vam lahko tudi nova vrata, kjer boste lahko pokazali to, kar najbolje znate in pri tem se izkažite, saj lahko gre za veliko spremembo. Bodite odprti za spremembe in novosti, ki bodo prihajale naproti. Hitreje pa bo pritekal tudi denar v vaše življenje, če boste odprti za vse in ne boste bežali pred novimi priložnostmi.
Zdravje: 
V tem letu predvsem pazite na glavo in reproduktivne organe. Pijte dovolj vode in skušajte čim bolj zdravo živeti. Veliko časa preživite v naravi in na prostem. Če boste opazili, da se nekatere težave ponavljajo ali ne izginejo po nekem časa, se brez pomislekov odpravite k zdravniku oziroma poiščite pomoč. – Poskrbite, da boste imeli dovolj veliko vsebnost vitaminov B-kompleksa, saj vam bo pomagal odpravljati nekatere težave, ki bodo nastajale tekom leta.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Bik

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo biku pomagali skozi to leto?

izdelki leta: Bik

BIK

Na splošno: To leto vam lahko dela težave bujna domišljija. Naučiti se boste morali, da ostanete na realni tleh in se prizemljite. Občasno vas lahko ponese v oblake, a kar hitro boste razočarani nad resničnostjo. Zato raje tekom celega leta ostanite trdno na tleh, da bi bilo težav čim manj. Leto je lahko precej težavno, a čaka vas pomembna lekcija, posebno na ljubezenskem in finančne področju. Izognete se lahko veliko težavam, če boste odprti za spremembe, boste prisluhnili osebam, ki vedo veliko o stvareh, na katerih boste morali rasti in če boste skozi celo leto sledili svojemu notranjemu glasu.
Ljubezen: 
V ljubezni lahko imate to leto nekaj težav, ki se lahko pojavljajo skozi celo leto. Dogodki so lahko nepredvidljivi in se hitro odvijajo, zato ste lahko zmedeni in velikokrat ne boste vedeli zakaj se vse to dogaja prav vam. Če pa boste ohranili mirno glavo in boste razmišljali le z razumom, boste lahko nekatere težave razvozlali. Nekatere stare vzorce boste morali razdreti, da bi lahko ustvarili nove, bolj pozitivne, saj vam bo sedaj pomagala le pozitivno razmišljanje in dejanja. Končajo se pa lahko tudi nekateri odnosi, posebno tisti, kateri so iz vas jemali le energijo in dobro voljo. Sedaj boste imeli čas, da osebnostno zrastete in, da boste lahko poiskali novo ljubezen, ki bo ob vas stala trdno. Ne stojte na pa na eni točki, saj bi lahko tako izgubili veliko dobrih možnosti, ki bi vam pomagalo videti stvari iz drugačne perspektive!
Služba/šola/finance:
Bodite odprti za novosti in spremembe, ne zrite pred sabo in ne čakajte, da se bodo težave same rešile. Postavite se na noge in dvignite glavo pokončno, sprejmite vsako spremembo in bodite pripravljeni na vse. Tekom leta se lahko občasno pojavljajo težave na področju financ, občutite lahko materialno stisko. Poslušajte svoj notranji glas in ne obupajte, takrat , kadar bo težko, potrudite se ter ostanite močni. Proti koncu leta se vam lahko v službi/šoli svet obrne na glavo, saj se dogodki ne bodo odvijali tako kot si boste želeli. Čas bo, da boste stvari videli iz druge perspektive in se naučili nekaj novega, nekaj kar vam bo dalo zagon v prihodnosti.
Zdravje: 
V tem letu posebno pazite na svojo držo, hrbtenico in roke. Poskusite z vadbo in utrjevanjem vašega telesa. Zaužijte tudi več kalcija, magnezija in vitamina D! Kadar koli boste tekom leta sumili, da nekaj ni v redu z vašim zdravjem ali pa se bodo neke težave pojavljale dlje časa, se posvetujte z zdravnikom oziroma poiščite pomoč. Večkrat si privoščite tudi počitek in popoln mir.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Prijavite se na e-novičke ...

Morda prejmete presenečenje!

S klikom na gumb »pošlji«, se strinjate z obdelavo vnesenih podatkov ter z njihovo shrambo. Vaši vneseni podatki bodo uporabljeni izključno za obveščanje o novostih in promocijah, ki se odvijajo na spletni strani in ne bodo nikoli posredovani tretjim osebam. Vsi podatki so hranjeni varno in v skladu z Uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Horoskop Dvojcka

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo dvojčku pomagali skozi to leto?

izdelki leta: Dvojčka

DVOJČKA

Na splošno: Polovica leta je lahko bolj težka in napeta, druga polovica pa je lahko bolj prijetna in sproščena. Nekatere zadeve iz preteklosti, ki ste jih pustili nedokončane, bodo prišle nazaj ali pa boste pričeli zopet razmišljati o njih. Če nimate namena, da bi nadaljevali s temi zadevami, jih opustite in si ne kopičite nedokončanih stvari. To leto poravnajte vse nepoplačane račune in dokončajte oziroma zaključite z vsem kar ste pustili odprto. Očistite se bremen in zaživite mirnejše življenje. Nekatere bitke lahko izgubite, ki pa boste kasneje videli, da je bilo bolje tako in, da imate sedaj mnogo boljše priložnosti. Delajte le dobro, da bi se vam lahko dobro vrnilo! Imate karmično leto, zato boste dobivali in prijemali le to, kar si zaslužite.
Ljubezen
:Na začetku leta se lahko pojavijo manjše težave, ki pa bodo hitro minljive. Vse boste lahko hitro razrešili svoje težave, če boste odprti za spremembe. Iz začetka je lahko težko in boste imeli občutek, da še komaj držite zadeve v svojih rokah, a kar hitro boste občutili olajšanje. Če ste samski lahko imate veliko možnosti, da spoznate novo osebo ali pa se podate v resno razmerje. Če pa ste že v razmerju, se boste poglobili v svoj odnos in ga želeli izboljšati. Imate lahko večino leta srečo v ljubezni in se vam marsikatera želja uresniči. Ne zatiskajte pa si oči pred resnico. Raje se soočite z resnico in hitreje okrevajte kot, da se tolažite z lažmi ter dlje časa okrevate.
Služba/šola/finance:
 Tukaj se lahko pojavi največ težav. Preveč se boste pričeli oklepati nekaterih starih zadev in ne boste želeli biti odprti za novo, kar bo za vas nenavadno, a strah boste imeli, da ne boste zmogli vsega in, da boste na koncu poraženi. Prav zaradi oklepanja ste lahko poraženi, saj boste videli, da ste izgubili mnogo dobrih priložnosti, s katerimi bi lahko spremenili svoj posel na bolje. V službi se izogibajte prepirom, saj bi si lahko povzročili več škode kot dobrega. Bodite mirni in sproščeni, kadar se pojavi napetost, se skušajte čim prej pomiriti. Finance bodo stabilne.
Zdravje:
V tem letu posebej pazite na kosti in svoj imunski sistem. Nekaj težav lahko imate tudi z ledvicami ali mehurjem. Dovolj se gibajte in skušajte živeti bolj zdravo življenje. V svoj jedilnik dodajte več kalcija, magnezija, vitamina D, C in B-kompleksa, saj vam bo pomagalo pri vaših težavah. Naučite se tehnik sproščanja in vsakokrat, ko boste začutili tesnobo ali jezo, jo uporabite.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Rak

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo raku pomagali skozi to leto?

izdelki leta: Rak

RAK

Na splošno: To leto boste morali veliko delati na sebi in svoji osebni ter duhovni rasti. Na pomoč vam lahko priskoči tudi oseba, ki ve veliko o tem in vam podal moder nasvet, ki vam bo prišel prav na vaši poti. Pomembno pa je, da tudi kadar se znajdete v težavah, da poiščete pomoč, če opazite, da se ne premaknete iz ene točke. Pomoč je včasih potrebna! Okrevali boste tudi po težkih preizkušnjah, ki ste jih doživeli v preteklosti. Težka obdobja v tem letu pa boste hitreje preboleli in se hitro postavili nazaj na svoje noge. Uporabljajte razum in dobro analizirajte vse kar bo prišlo novega v vaše življenje. Večkrat pa so lahko tudi čustvena in mirna obdobja. Imate pa tudi večjo možnost za zanositev.
Ljubezen: 
V ljubezni se lahko pojavi nekaj težav, ki lahko nastopajo skoraj skozi celo leto. V začetku leta se lahko pojavi nova oseba, ki bodo njeni nameni dobri in bo želela v vaše življenje uvesti nekaj sprememb, ki pa so lahko precej boleče, če se boste z njo strinjali. Te spremembe pa lahko pridejo tudi same od sebe, brez, da vas neka oseba popelje v njih. Prejmete lahko notranji glas, ki vas bo vodil naprej. Želel bo, da se posvetite prihodnosti in, da opustite preteklost. Iz preteklosti vzemite le lekcije, ki ste se jih naučili in pojdite dalje. Pot je lahko težka, saj si lahko med potjo pričnete zatiskati oči pred resnico, a tega ne počnite! Soočite se z vsemi resnicami in hitreje okrevajte. Spoznate lahko svojega idealnega partnerja ali pa nekoga, ki vam bo spremenil življenje. Če ste že v razmerju, boste imeli večje spremembe v samem odnosu, ki pa bo dobro za vaš odnos.
Služba/šola/finance: 
Največ sreče boste imeli na tem področju. Pojavljajo se vam lahko nove možnosti, ki pa so lahko prav to kar ste si že dolgo želeli. Bodite pripravljeni na vse. Dobite lahko tudi novo službo, katera bo vaša idealna. To leto delajte predvsem na vaših projektih in stvareh, katere bodo pozneje rodile sadove. Kadar se boste znašli na razpotju, uporabite svoj notranji glas, naj vas vodi po pravi poti.Težavna obdobja se lahko pojavijo proti koncu leta. Poskusite, da si ne nakopate več del naenkrat, saj bi vas lahko to popolnoma izčrpalo. Delajte počasi in eno po eno delo.
Zdravje: 
V tem letu pazite na svoje srce, držo in psihično zdravje. Delajte vaje, ki bodo ojačale vaše mišice na hrbtu in ob hrbtenici, da bo vaša drža ostala pokončna. Večkrat se odpravite na sprehod v naravo in dlje časa preživite na mirnih krajih, to bo pomagalo vašem srcu in psihičnem zdravju. Naučite se tudi tehnik sproščanja, ki vam bodo pomagale v času napetosti. Uživajte več vitamina C, B-kompleksa in omega 3 kisline, saj bo to pomagalo vašim težavam. Izogibajte se vse kakršnim stresnim in napetim dogodkom.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Lev

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo levu pomagali skozi to leto?

izdelki leta: Lev

.LEV

Na splošno: To leto bo za vas zelo srečno! Pojavljajo se lahko le majhne težave, ki pa jih boste hitro razrešili. Pri nekaterih težavah boste morali biti le potrpežljivi, saj bo potreben čas, da se razrešijo, posebno, kadar bo prisotna žalost in tegobe. V tem letu lahko pridobite tudi veliko na moči, saj boste morali veliko delati na sebi in se ukvarjati s svojim notranjim otrokom. To lahko v vaše življenje prinese veliko srečo in radost, ki jo lahko občutite skozi celo leto. Bolj se boste osredotočili tudi na svojo družino in ljubljene osebe. Zavedali se boste, da le oni trdno stojijo ob vam in, da vas ne pustijo same, kadar vam je najtežje. V tem letu se lahko naučite veliko pomembni stvari, ki vam bodo pomagale v prihodnosti.
Ljubezen:
 V tem letu se vam lahko veliko pripeti in to največ dobrih stvari! Imeli boste neverjetno srečo v ljubezni. Če ste samski imate veliko možnosti, da boste spoznali svojo boljšo polovico. V ljubezni boste imeli popolnoma drugačen pogled in to lahko spremeni tudi osebe, ki jih boste privlačili v svoje življenje. V sebi boste občutili notranji mir in se prepustili toku življenja, da vas odnese tja, kamor ste resnično namenjeni. Če ste v razmerju boste skoraj tokom celega leta občutili srečo, mir in ljubezen. Vaš odnos se lahko zelo izboljša in postane tudi večen. Proti koncu leta se lahko pojavi nekaj težav, ki pa vas bo življenje le želelo naučiti nekaj pomembnega na tem področju.
Služba/šola/finance:
 Na začetku leta lahko občutite finančno stisko, a bo tekom leta šlo vse na bolje. Kar hitro lahko občutite obilje in srečo, a ostane lahko tudi skozi celo leto. Na tem področju pa imate karmo, kar pomeni, da se vam bo vračalo, to kar ste dajali v preteklosti. Pomeni, če ste se v preteklosti trudili in bili zares aktivni v službi/šoli, se vam bo vse trud povrnil v neizmerno srečo in blaginjo. Če pa se niste preveč trudili in ste bili večinoma leni, se lahko zgodi, da vam nič ne bo šlo po načrtih in ste lahko precej nesrečni v tem področju. V tem letu so možne povišice, boljša služba, nova služba in dobro leto v šoli. Če se želite šolati je to leto primerno za vas.
Zdravje: 
V tem letu pazite na svoja dihala in reproduktivne organe. Če kadite bi morda bil sedaj čas, da prenehate s to slabo navado in raje pričnete živeti bolj zdravo življenje. Večkrat pojdite na svež zrak v naravo in tam ostanite dalj časa, da se bodo vaša pljuča napolnila s čistim zrakom. Uživajte dovolj vitaminov in mineralov ter se zdravo prehranjujte, da bi se izognili neprijetnostim.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Devica

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo devici pomagali skozi to leto?

izdelki leta: Devica

DEVICA

Na splošno: V tem letu lahko imate veliko novih priložnosti za učenje, bodite pozorni na te priložnosti in širite svoje znanje ter obzorja. Uporabljati boste morali predvsem razum in biti resni ter zbrani pri svojih danih nalogah. Pazite le, da ne boste preveč pod stresom, saj boste želeli imeti vse pod nadzorom. Raje se osredotočite na eno stvar in jo izpeljite kar se da najbolje. Vzemite si tudi vmesne počitke in čas zase. Hitro lahko pregorite in potem se lahko zgodi, da ne boste mogli dokončati svoje naloge, zato delajte počasi ter zbrano. Prihajajo lahko tudi dogodki v katerih se boste počutili zelo čustveno, kar vam bo čudno, saj tega ne boste vajeni. Vendar vam bo to pričelo zelo prijati, saj se boste lahko sprostili ob dajanju in prejemanju ljubezni ter topline. Leto bo stabilno, brez večjih težav.
Ljubezen:
 Na začetku leta lahko imate manjše težave. Lahko občutite stisko, zaradi pomanjkanja ljubezni ali pa, ker boste oddaljeni oziroma premalo časa s svojo ljubljeno osebo. Morali boste uskladiti srce in razum ter ukrepati, da bi čim prej minila ali pa se celo izognili čustveni stiski. Če ste samski, se zavedajte, da bo prava oseba prišla v vaše življenje in, da za to ni potrebe, da ste zaskrbljeni. Tisti, ki pa ste v razmerju pa bi bilo dobro, da bi se pričeli bolj ukvarjati s svojo boljšo polovico, tako bi se izboljšal tudi sam odnos. Imeli boste mnoge priložnosti, a le na vas bo ali jih boste sprejeli in se borili ali pa boste opustili vse. Čeprav ste lahko večkrat na razpotju vendar, če boste prisluhnili svojemu notranjemu glasu, boste ukrepali prav. To leto ne bo najbolj obetavno, ne bo pa večji težav.
Služba/šola/finance: 
Najbolje vam kaže na tem področju! V službi/šoli ste lahko zelo uspešni in zadovoljni s tem kar boste počeli in kakšne ocene boste dobivali. Najbolj se boste posvečali delu/šoli in se borili, da bi prišli do tistega kar si resnično želite. Prišla bodo obdobja, ki se boste lahko prepustili toku življenja in se lahko posvetili sebi ter svojim dragim osebam. Želeli boste, da bi v tem letu naredili vse kar ste si zadali, zato boste zelo dovzetni in pogumni. Postali boste zelo resni in želeli boste imet vse pod nadzorom, zgodi se lahko tudi, da boste preveč strogi do sebe ter do svojih sodelavcev ali podrejenih. Finance bodo stabilne.
Zdravje: 
V tem letu predvsem pazite na svoje kosti, kožo in reproduktivne organe. Da bi se izognili večjim težavam se redno gibajte, grejte svoje kosti in uživajte vitamin D, magnezij in kalcij, ki bodo pripomogle moči vašim kostem. Svojo kožo čistite z nežnimi naravnimi čistili, jo ščitite pred nevarnimi kemikalijam in prevelikem izpostavljanju sonca. Uživajte cink, vitamin E in C, za starejše tudi kolagen.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Tehtnica

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo tehtnici pomagali skozi to leto?

izdelki leta: Tehtnica

TEHTNICA

Na splošno: Začetek leta je lahko napet, a tega večino časa ne boste pokazali, saj boste želeli imeti vse pod nadzorom. Velikokrat boste morali biti pogumni, če boste želeli doseči uspeh, ki je v tem letu mogoč, le, če se boste dovolj potrudili in dovolj drznili. Pravica bo vstopila v vaše življenje. Prijemali boste le to, kar ste dajali drugim. Bodite pozorni kaj dajete in pošiljate v Vesolje, saj se vam lahko v tem letu prikaže obilje ter sreča ali čustvena hladnost in napetost, vse je odvisno od vas in vaših preteklih ter sedanjih dejanj. Delajte dobro, da bi se vam dobro vrnilo! V tem letu lahko imate veliko izzivov, ki so lahko precej težki.
Ljubezen: 
V tem letu lahko imate več padcev na področju ljubezni, kot pa vzponov. Če boste že v začetku leta prisluhnili svoji intuiciji, se lahko izognete nekaterim težavam. Nekateri odnosi se lahko končajo, kar vas bo zelo prizadelo in lahko bolečina traja tudi skozi celo leto. Možno je tudi, da se bodo odprle stare rane, katere vas bodo spravile v depresijo. Ne glejte v črnino, poglejte zadeve s pozitivne strani. Spoznali boste, da so se vse slabe stvari zgodile z namenom, da vas nekaj naučijo kar boste potrebovali v prihodnosti. V temu letu vas lahko težave, ki jih boste imeli, spremenijo, saj boste pričeli gledati na ljubezen drugače kot ste do sedaj. Skozi leto boste morali uskladiti med dobrim in slabim, da bi lahko težave lažje reševali.
Služba/šola/finance: 
Polovica leta je lahko uspešna. Na tem področju boste morali veliko osebnostno zrasti, uskladiti dobro in slabo, da bi lahko dosegli svoj cilj. Veliko lahko dosežete, če boste potrpežljivi in vztrajni. Če boste hiteli, se lahko zadeve poslabšajo in vam zamegli pot po kateri hodite. To vam bo povzročilo težave, ki pa jih boste težko rešili, če se ne boste umirili in delali postopoma. Če boste postopoma reševali svoje naloge in težave, je lahko tudi ostala polovica leta dokaj uspešna. Drugo polovico leta lahko občutite stisko, ki pa lahko traja skozi cel preostanek leta. Težave se lahko le kopičijo, če jih ne boste postopoma reševali. Finance so lahko v prvi polovici leta stabilne v drugi polovici pa slabše.
Zdravje: 
V tem letu pazite na dihala, pljuča in srce. Leto bo tudi ugodno, da opustite vse slabe navade in jih nadomestite z dobrimi. Čas je, da začnete svoje življenje živeti zdravo in pozitivno. V svoj vsak dan vključite hojo v naravi in sprostitev. Uživajte več omega 3 in 6 kisline, B-kompleks in vitamina C. Izogibajte se vsem slabim dejavnikom, ki bi lahko škodovale vašemu zdravju, posebno pljuč in srca!

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Skorpijon

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo škorpijonu pomagali skozi to leto?

izdelki leta: Škorpijon

ŠKORPIJON

Na splošno: Leto bo mirno in včasih prijetno. Že na začetku leta se bodo zaključila nekatera obdobja, prihaja lahko tudi do nenadnih sprememb, ki pa bodo pozitivne. Vaš trud se bo pričel prikazovati že nekje v začetku leta. Vsi dogodki bodo potekali tako kot ste si zamislili in brez večjega napora. Uskladiti boste morali le čustva in um, saj vam lahko čustva pri nekaterih zadevah delajo težave. Večkrat si privoščite počitek in se prepustite toku življenja. Tekom leta boste imeli večjo domišljijo, uporabite jo pravilno, saj v nasprotnem primeru bi lahko bili zelo razočarani, posebno, če bi si gradili gradove nad oblaki. Domišljijo uporabite v svoje projekte in naloge, ki jih upravljate.
Ljubezen:
 Na začetku leta se lahko prikazujejo težave, zaradi katerih se lahko počutite izgubljene ali/in poražene. Težave so lahko iz preteklosti, ki jih boste morali rešiti v tem letu. Opazite lahko tudi, da za nekatere osebe se ne bo vredno truditi in boste enostavno odnehali se truditi. Ko boste razrešili vse težave, ki so iz preteklosti, boste morali postopoma sedanje rešiti, da bi lahko končno občutili notranji mir. Ko boste našli mir v sebi, se vam bodo postopoma pričele pojavljati nove priložnosti, spoznate lahko tudi novo osebo. Proti koncu leta boste dobili novo energijo, ki vas bo pognala novim dogodivščinam na proti.
Služba/šola/finance: 
Na tem področju ste lahko zelo srečni in uspešni. Skozi leto se vam lahko prikažejo nove možnosti, katere bodo na vaš obraz pričarale nasmeh, saj ste si te možnosti že od nekdaj želeli. Če ste brezposelni lahko v tem letu najdete službo, ki bo idealna za vas. Če se želite izobraževati je to leto primerno, da se vpišete v šolo ali kakšne delavnice, ki bodo razširile vaše poglede in intelekt. V šoli ste lahko zelo uspešni, saj se boste hitro učili in tudi večje zanimanje boste imeli. Finance so lahko veliko boljše v tem letu.
Zdravje: 
Večjih težav v tem letu ne boste imeli. Dobro pa bi bilo, če bi prisluhnili dobrim nasvetom od zdravnikov in specialistov. Tudi, če se posvetite alternativnem zdravljenju, prisluhnite kaj vam govorijo in se tega tudi držite. Dobro bi bilo, da popazite na svojo kri, ledvice in mehur. Pijte dovolj vode in živite zdravo življenje, da bi se izognili težavam. Uživajte več železa, B-kompleksa, omega 3 kisline in vitamina C. Več časa preživite na prostem, nekje v naravi.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Strelec

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo strelcu pomagali skozi to leto?

izdelki leta: Strelec

STRELEC

Na splošno: Če boste dokončali nedokončane zadeve iz preteklosti, je lahko to leto za vas srečno. Potrebno bo veliko trudi, da bi zaključili in dokončali z vsem kar ste pričeli, a odnehali ali zapustili. Če menite, da to ni za vas ali nimate namena se pri teh zadevah truditi jih končajte in jih ne puščajte za “vsak slučaj”. Ko boste vse to izpustili iz rok boste občutili olajšanje in v vaše življenje bo posijalo sonce, na katerega že čakate dlje časa. V tem letu boste morali veliko delati s svojim notranjim otrokom, saj bo potreboval nego, da bi se lahko vi počutili dobro v svoji koži. Prisluhniti boste morali tudi svojemu notranjemu glasu, saj vam bo šepetal napotke za vašo prihodnost, kako se odločiti ali na katero življenjsko pot se odpraviti. Nekaterim zadevam/osebam se boste morali v tem letu odreči, kar je lahko zelo stresno. Vendar boste opazili, da je bilo tako najbolje in, da imate sedaj večji mir. Leto je ugodno tudi za opustitev slabih navad.
Ljubezen:
 V ljubezni na začetku leta ne bo nobenih večjih sprememb. Dogodki bodo mirni, zato se boste lahko prepustili toku življenja in uživali v ljubezni. Mogoče vas lahko kasneje pričnejo obvladovati čustva kar ni najbolje. Trudite se, da bodo vaša čustva in um uravnotežena, da bi lahko vse situacije kar se da najbolje razumeli. Nekje v drugi polovici leta se vam lahko pričnejo kazati priložnosti, posebno tistim, ki ste samski, lahko spoznate novo osebo, pri kateri boste imeli možnost odnosa. Postanete lahko bolj občutljivi in čustveni. To leto si lahko še posebno želite ljubezni zato jo boste neprestano iskali, dokler je ne boste našli. Tisti, ki ste v razmerju se boste poglobili v vaš odnos s boljšo polovico in ga želeli narediti prečudovitim.
Služba/šola/finance: 
Prihajajo lahko velike spremembe, ki so lahko dobre in slabe. Zamenjate lahko službo ali jo izgubite in potem kar hitro najdete novo, ki bo bolj primerna za vas. Težave se lahko kažejo tudi v šoli, katere so lahko kar velike, če jih ne boste vzeli resno. A kar hitro boste okrevali po vseh težkih preizkušnjah, ki ste jih doživeli in jih boste v začetku leta. V drugi polovici leta vas bo presenetila nenadna sreča, ki bo vse spremenila in izboljšala situacije v službi/šoli. Sreča pa vas lahko potem sledi skozi cel preostanek leta. Srečo lahko imate tudi pri igrah na srečo. Finance so lahko mnogo bolje nekje od sredine leta.
Zdravje: 
V tem letu pazite na ledvice, mehur, reproduktivnimi organi, kožo in zobe. Če vas bodo pestile težave, nikar ne odlašajte s pregledom pri zdravniku, dovolite, da vam pomagajo. Spijte veliko vode, kožo negujte z nežnimi čistili in kremami. Večkrat si privoščite počitek, saj vam bo pomagalo, da sprostite stresne hormone, ki jih lahko imate v tem letu več. Uživajte več cinka, vitamina C, E in D. Za starejše pa tudi kolagen, ki jim bo pomagal pri koži. Skrbite za svoje telo, hvaležno vam bo!

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Kozorog

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo kozorogu pomagali skozi to leto?

izdelki leta: Kozorog

KOZOROG

Na splošno: V tem letu boste veliko pridobili na osebni in duhovni rasti. Neka oseba vam lahko pri tem pomaga in vam daje modre nasvete, zato bodite odprti za pomoč ter priložnosti, ki vam bodo ponujene za rast. Pridobili boste tudi veliko energije, katera vas bo pognala naprej proti novim dogodivščinam. Postali boste zelo optimistični kar vam lahko v vaše življenje prinese veliko uspehov in srečnih dogodkov. Druga polovica leta vam lahko dela malce težav, a,če boste ohranili enako energijo iz prve polovice, bodo negativni občutki dosti manjši. Zgodi se lahko, da nekaj kar boste storili v tem letu, boste obžalovali, nekaj zaradi česar se boste poglobili vase in pričeli iskati odgovore v sebi. Zaprete se lahko v svoj svet in se odmaknete od zunanjega. Želeli si boste razsvetliti pot po kateri boste hodili, saj ne boste vedeli ali ste naredili prav ali narobe. Prisluhnite svojemu notranjemu glasu skozi celo leto.
Ljubezen: 
V tem letu lahko pride v ljubezni do velikih sprememb, ki bodo vse spremenili in končale pretekla obdobja. Dogodki bodo potekali mirno, po vaših pričakovanjih, posebno velja za tiste, ki so že v razmerju. Tisti, ki ste samski lahko v tem letu spoznate svojo boljšo polovico, ki vas bo dopolnjevala. Vaš trud v ljubezni, sedanji in pretekli, se bo pričel prikazovati, zato se bo odvijalo vse samo, brez vašega napora ali iskanja. Vedeli boste kaj želite v ljubezni in kaj od nje pričakujete, zato ne bo večjih težav. Ne boste uporabljali le srca, ampak tudi ogromno razuma, saj ne boste želeli bit razočarani. Kot kozorogi, ki so že tako previdni, bodo to leto še bolj in bolj strogi ter resni.
Služba/šola/finance: 
Začetek leta je lahko precej slab, saj boste imeli veliko težav, katerih pa ne boste vedeli kako rešiti. A kar naenkrat se vam bo odprla domišljija in vedeli boste rešitev za vsako težavo. Ker bo potem potekalo vse tako kot mora, se boste prepustili toku življenja in opazovali kako cveti vaš posel. Če hodite v šolo boste v tem letu zelo uspešni. Če razmišljate o šolanju ali o nekem izobraževanju, je to leto idealno za to! Nekje v drugi polovici leta lahko veliko uspete, dobite lahko večjo vsoto denarja, doživite lahko povišico, napredovanje in uspeh pri svojem poslu. V tem letu ste lahko zelo uspešni, zato se še dodatno potrudite, da bo uspeh kar se da največji! Glede financ, če boste razmišljali o posojilih, kreditih, se dobro posvetujte s primernimi osebami in premislite, koliko zares to potrebujete. Tudi, če boste kam vlagali svoj denar (na banko, v delnice, zlato, kriptovalute…) dobro premislite in se pogovorite z primernimi osebami, katero možnost boste izbrali.
Zdravje: 
To leto pazite na glavo, kožo, hrbtenico in psihično zdravje. Odpravite se večkrat v naravo ali si privoščite razvajanje. Naučite se sprostitvenih vaj, saj vam bodo pomagale pri sproščanju, kadar se boste znašli v težkih situacijah. Kožo nahranite s pomembnimi vitamini in hranili, da bo ostala zdrava ter sijoča. Delajte vaje, da bi okrepili hrbtenico in ostale mišice. Bodite previdni, da boste spili dovolj tekočine! Uživajte več cinka, selena, vitamina D, C, E, B-kompleks in magnezij ter kalcij. Za starejše velja tudi kolagen.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Vodnar

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo vodnarju pomagali skozi to leto?

izdelki leta: Vodnar

VODNAR

Nasplošno: V tem letu boste imeli veliko novih možnosti, a mogli se boste le opogumiti in narediti prve korake ter se izkazati, da ste zmožni vsega kar si zadaste. Prisluhnite svoji intuiciji, ki bo vam skozi celo leto šepetala koristne napotke, ki vam bodo pomagali na vaši življenjski poti. Nekatere zadeve, če boste želeli, da se pričnejo premikati v pravo smer, boste morali vzeti stvari v svoje roke in narediti tako kot vam narekuje vaš notranji glas. Imate lahko veliko srečo pri vsem, kar se boste lotili. Ne bodite pa prestrašeni, če se pričnejo nekatere zadeve/cilji ali odnosi zaključevati, saj se bo delalo mesto, da bi lahko v vaše življenje vstopilo nekaj boljšega, vedrejšega in močnejšega. Veliko izzivov lahko imate v tem letu, ki bodo zahtevali le vašo moč in vztrajnost.
Ljubezen: 
V ljubezni boste okrevali po težkih preizkušnjah, a vas v tem letu čaka nekaj neprijetnih izzivov, so lahko tudi boleči. A začetek leta je lahko še prijeten, posebno za tiste, ki so v razmerju. Tisti, ki ste samski lahko spoznate osebe, ki se bodo izdajale za nekaj kar niso in to kasneje tudi pokazale, kar pa vas bo zelo prizadelo. Težave vas lahko zaslepijo, pričnete lahko verjeti tudi v laži, kar pa ne bo najbolje, saj boste svoje težave le povečali. Soočite se z resnico in rešite svoje težave preden postanejo večje od vas. Težave lahko imajo tudi tisti, ki so v razmerju, nekje v drugi polovici leta. V tem letu v ljubezni, ne boste najbolj srečni, saj se boste morali nekaj pomembnega naučiti za prihodnost.
Služba/šola/finance: 
Začetek leta se lahko poglobite vase, saj vas bo obremenjevalo to, kaj je pravi posel za vas, katera služba je najbolj primerna za vas, to velja posebno za mlajše osebe. Želeli boste upravljati to kar vas zares veseli in čemu bi posvetili svoj čas. Pomagajo vam lahko tudi določene osebe, ki vas dobro poznajo in bi vam lahko podale moder nasvet. Sreča se bo obrnila v vašo smer, zato bo potekalo vse po načrtih in tako kot ste si zamislili. Nekatera težka obdobja se bodo končala in prišla bodo nova ter boljša. Za svoje cilje se pa boste morali vseeno dobro potruditi, saj bo nad vami bdela karma, ki bo štela vaša dobra in slaba dejanja. Zato delajte dobro, da bi se vam dobro vrnilo. Pri tem pa prisluhnite svoji intuiciji, saj vas bo vodila, kadar sami ne boste vedeli v katero smer bi se odpravili. Finance bodo stabilne.
Zdravje: 
V tem letu pazite na reproduktivne organe in psihično zdravje. Bodite bolj optimistični in veseli, več se družite s prijatelji in osebami, ki jih imate radi. Več časa preživite v naravi, ob vodi, saj vam bo pomagalo, da se lažje sprostite. Imate pa tudi večjo možnost zanositve v tem letu. Živite zdravo življenje in skrbite za svoje telo. Uživajte več vitamina D, B-kompleksa in magnezija..

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Ribi

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo ribam pomagali skozi to leto?

izdelki leta: Ribi

RIBI

Na splošno: To leto vas bo naučilo nekaj pomembnega, zato bodite pozorni. Začetek leta je lahko še prijeten, kasneje se bodo pričeli dogodki spreminjati. Neka oseba, lahko pokaže svoj pravi obraz kar vas bo zelo prizadelo. Končajo se lahko nekateri odnosi, cilji in načrti. To vas lahko nauči, da nikar slepo ne verjemite osebam in ne načrtujte prehitro. Osebe dobro spoznajte preden jim pričnete zaupati in načrte delajte počasi ter premišljeno. Po težkih preizkušnjah boste pričeli kar hitro okrevati, a ostali boste še vseeno pazljivi, saj ne boste želeli, da bi se razočaranje ponovilo. Želeli boste imeti vse pod nadzorom tekom leta, kar pa je lahko za vas zelo stresno, zato se naučite sprostitvenih tehnik, da boste lažje premagovali stresne situacije. Spoznali boste tudi, kdo so vaši pravi prijatelji kar bo zelo pomembno.
Ljubezen: 
V ljubezni se lahko tekom leta pojavljajo manjše težave, ki pa jih boste hitro razrešili. Večinoma boste imeli srečo v ljubezni, ob kateri bo prisotna tudi mir in harmonija. Novih spoznanj bo v tem letu manj, zato bodo najbolj srečni v ljubezni tisti, ki so v razmerju, saj bodo dopolnjevali svoj odnos, ga negovali in svojo boljšo polovico osrečiti, kolikor bo v njihovi moči. Našli boste mir v sebi, zato boste lažje reševali vse težave, ki vam bodo prišle na pot. Delajte le dobro, saj se vam bo pričelo vračati vse kar ste dajali in dajete.
Služba/šola/finance: 
V začetku leta končajte vse zadeve, ki so v teku ali pa ste jih pustili čakati. Naredite mesto za nove stvari, ki prihajajo v tem letu, ne puščajte za sabo stare navlake. Leto je lahko uspešno, če boste vse iz preteklosti počistili kar ni več potrebno in kar vam odvzema le energijo ter čas. Čaka vas lahko povišica in velik uspeh v službi/šoli. Spoznate lahko tudi nekaj sodelavcev/sošolcev, ki vam bodo pomagali pri projektih/nalogah. Veliko lahko v tem letu zrastete osebno na področju službe. Finance bodo stabilne, lahko pa so tudi veliko boljše.
Zdravje: 
V tem letu pazite na želodec, psihično zdravje in kosti. Kadar boste imeli stresne dogodke, se jih naučite reševati mirno in, da tudi v sami situaciji ostanete mirni. Naučite se sprostitvenih vaj, meditacije ali pa joge, ki vam bo pomagala. Več časa preživite z osebami, ki jih imate radi, saj vam bo to dajalo energijo. Pazite na svojo prehrano, skušajte, da bo čim več zdravega in doma pripravljena hrana na vašem jedilniku. Uživajte več vitamina D, B-kompleks, magnezij in kalcij.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?