Spodaj boste našli nov letni horoskop za leto:

2023

Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-oven

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo ovnu pomagali skozi to leto?

Izdelki za nebesno znamenje: Oven

LETNI HOROSKOP ZA NEBESNO ZNAMENJE

OVEN

Na splošno

V tem letu vas čaka rast in spremembe. A veliko bo na vam, vi boste tisti, ki boste morali sprejeti odločitve. Če odločitev ne boste sprejeli in ne boste naredili sprememb, se v tem letu ne bo dosti spremenilo. Morali boste zavihati rokave in narediti tako, kot je potrebno. Zaupajte svojemu notranjemu vodstvu in dovolite, da vas vodi skozi življenjske spremembe. Nekatere spremembe bodo težke in boleče. A vedite, da bodo nujno potrebne za vašo srečo. Ko se boste čutili izčrpane, takrat naredite premor in si spočijte. Takrat meditirajte in se duhovno poglabljajte. Namenite čas za osebno rast, da boste bolje razumeli spremembe v vašem življenju. Leto pa ne bo vedno naporno in težavno. Čaka vas tudi sreča, nova spoznanja in veselje!

Ljubezen:

Ljubezen vam je lahko v tem letu naklonjena, vendar boste najprej morali narediti večje spremembe. Spremembe bodo potrebne posebno tistim, ki ste samski. Če se oklepate preteklosti bo sedaj skrajni čas, da jo opustite. Dovolite, da odide vsa bolečina in naredite prostor za srečo. Če imate še kaj za dokončati, kot recimo ločitev ali pa z nekdanjim partnerjem nista poravnala vseh “računov”, bo v tem letu odličen čas, da to dokončate in zaprete preteklosti vrata. Vsekakor boste potrebovali nekaj počitka in okrevanja, vendar se bo vaše srce kar hitro zacelilo. Če pa si z partnerjem želita izboljšati odnos in si ne želite končati zveze, boste imeli priložnosti ter načine, kako “popraviti” vajino vez. Potrebna boste le oba, vajina volja in energija. Tisti, ki pa ste že dalj časa samski, pa se vam lahko v tem letu nasmehne sreča, predvsem v času poletja. V vaše življenje lahko vstopi oseba, katera vas bo nadvse navdušila in vas očarala. Vaše ljubezenske želje bodo izpolnjene in počutili se boste popolno ter zadovoljno.

Služba/šola in finance:

V službi ali v šoli se lahko v začetku leta pojavljajo težave, predvsem na področju komunikacije. Mogoče se ne boste vedeli pravilno izraziti ali pa vas drugi ne bodo razumeli, kaj želite povedati. Prihaja lahko do nesoglasij in nerazumevanj. Bodite potrpežljivi, saj to obdobje ne bo trajalo dolgo. Počakajte, da mine in se potem ponovno skušajte izraziti. Občutek lahko dobite, da boste izgubili in da ste na robu prepada, vendar temu ne bo tako. Vse se bo izboljšalo in popravilo. Ostanite optimistični in močni. Potrpežljivo čakajte na pravi trenutek. Če boste hiteli in želeli stvari opraviti na silo, boste to kasneje obžalovali. Zato se vam naj ne mudi, saj bodo prave stvari počakale na vas. Finance bodo tekom leta stabilne, le na koncu leta lahko občutite manjšo stisko, a, če boste previdni z denarjem in ne boste z njim ravnali nepremišljeno, se lahko temu tudi izognete.

Zdravje:

Vaše zdravje bo stabilno, večjih težav ne boste imeli. Popazite le na rodila, kožo, mehur in ledvice. Pijte zadostno količino vode, izogibajte se gaziranim in sladkanim pijačam ter alkoholu. Popazite tudi na svoje čustveno stabilnost. Izražajte svoja čustva in jih ne zadržujte v sebi. Kadar potrebujete počitek si ga vzemite.

Najbolj srečni meseci:

Marec, julij in september.

Vaša srečna številka:

25.

Vaša srečna barva:

Modra.

Kristal, ki je primeren za ovna skozi leto:

Sodalit, larimar, dimni kvarc in črni obsidian.

Najbolj primerna kadila in dišave za ovna:

Modri žajbelj in sivka.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-bik

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo biku pomagali skozi to leto?

Izdelki za nebesno znamenje: Bik

LETNI HOROSKOP ZA NEBESNO ZNAMENJE

BIK

Na splošno

To leto bo primerno za nove začetke in zapiranje vrat preteklosti. Skrajni čas je, da poravnate vse kar imate iz preteklosti in z njo tudi zaključite. Ne ozirajte se več nazaj in ne razmišljajte, “kako bi bilo, če bi bilo”, saj si delate le veliko bolečino. Sprijaznite se z resnico in da je tako moralo biti, verjetno za vaše najboljše ter pojdite dalje. Opustiti vse, kar vas veže na preteklost je lahko težavno, vendar je nujno potrebno, če si želite sprememb na bolje. Čaka vas težja pot, a bo ta pot za vas ključnega pomena. Obdobje sprememb lahko traja vse do sredine leta, takrat, če boste uspešni, vas čaka veselje, zadovoljstvo in sreča. Vaše želje bodo končno uslišane in izpolnjene, zato bo vaš trud vreden in poplačan!

Ljubezen

Če boste želeli doživeti pristno srečo v ljubezni, boste morali prenehati odrivati težave od sebe in se z njimi zavestno spopasti. Ne zatiskajte si več oči in ne čakajte, da se zadeve same izboljšajo, saj se ne bodo, dokler ne boste vi naredili premika. Naj vas ne bo strah sprememb in se soočiti s težavami, saj bo to sedaj potrebno, če si v svojem življenju želite ljubezni (to predvsem velja za samske). Ko boste pričeli razreševati težave, boste imeli občutek, da se čas odvija prehitro in da nimate za vse časa. Ne skrbite, vi ohranite enak tempo in se potrudite, da boste razrešili težave, ki vas najbolj bremenijo. Če ste v zvezi, povejte svojemu partnerju kaj vas bremeni, posebno, če se to tiče vajinega odnosa. Pričnite komunicirati in graditi odnos. Delajte majhne korake in z skupnimi močmi pridite do samega vrha. Nekje v poletnih časih boste občutili občutne spremembe. Postali boste bolj sproščeni, saj bo večji del bremena padel z vaših ramen. Izražajte se in bodite iskreni glede vaših čustev. Samski lahko imate v tem obdobju veliko srečo, zato, če imate ali pa boste imeli v tistem času simpatijo, vas naj ne bo strah pristopiti ter prebiti led. Tisti, ki pa ste že v razmerju pa boste imeli srečo. Pričakujete pa lahko tudi prijetne spremembe in rast.

Služba/šola in finance

Večjih težav na temu področju ne boste imeli. Vse kar boste morali storiti je, da ostajate v stresnih situacijah mirni in ne delate nepremišljenih korakov. Vedite, da kadar nastopi težava, da boste našli rešitev in da je za vsako težavo rešitev, le najti jo morate. Pesimizem in obup vam ne bodo pomagali, zato bodite optimistični ter se prilagajajte obdobjem. Večkrat boste morali “vklopiti” razum in izklopiti čustva, saj boste morali dobro pretehtati, kaj je prav in kaj ni. Odločitve bodo pomembne, zato si ne dovolite, da bi prehitro se odločili in naredili napako, ki jo boste kasneje obžalovali. Najbolje bo, da prisluhnete svojemu notranjemu vodstvu in mu dovolite, da vas vodi. Takrat boste vedeli, da ste na pravi poti in da sprejemate prave odločitve. Na koncu leta se lahko pojavijo manjše težave v službi ali v šoli, vendar, če boste imeli odprte oči in se razgledali okoli sebe, potem boste spoznali, da so te težave hitro rešljive. Med tem obdobju pa se lahko pojavijo tudi težave na financah. Ta čas ne bo primeren za investicije in nepremišljeno zapravljanje denarja.

Zdravje

V tem letu ne boste imeli večjih težav na področju zdravja, vendar vseeno popazite na svoje reproduktivne organe, kožo, ledvice, mehur in dihala. Bodite pozorni na to, da boste spili zadostno količino vode. Izogibajte se alkoholu in cigaretam. Poskrbite, da boste imeli zdravo prehrano in se zadosti gibali.

Najbolj srečni meseci

April, avgust in oktober.

Vaša srečna številka

12.

Vaša srečna barva

Zlata.

Kristal, ki je primeren za bika skozi leto

Modri ahat, labradorit, pirit in lepidolit.

Najbolj primerna kadila in dišave za bika

Yerba Santa in kopal.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-dvojcka

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo dvojčku pomagali skozi to leto?

Izdelki za nebesno znamenje: Dvojčka

LETNI HOROSKOP ZA NEBESNO ZNAMENJE

DVOJČKA

Na splošno

To leto bo za vas imelo veliko priložnosti, zato se pripravite, da jih zagrabite in se izkažete. Bodite le previdni, da si ne boste prekrivali oči in da se boste soočili z resnico. Če si boste prekrivali oči se lahko zgodi, da boste nekatere priložnosti spregledali, katere bi vam lahko pomagale razrešiti kakšno težavo ali pa vam pomagale napredovati. Glejte skozi svoje oči in ne dovolite, da bi vam kdo stopil na vašo pot. Če čutite, da je ta pot prava za vas, se ne dovolite motiti. Hodite po njej dokler ne boste prišli do cilja. Ne naložite si pa preveč ciljev in nalog, saj bi se lahko zgodilo, da potem ne bi naredili nobene naloge ter vam spodrsnilo pri vaših ciljih. Bodite previdni in delajte majhne korake. Ko boste končali eno, se šele nato odpravite na drugo. Previdnost v tem letu vsekakor ne bo odveč, saj bi vam lahko hitro spodletelo, če ne boste previdni. Uspete lahko kar koli si boste zadali, če boste le sledili svojemu srcu in bili iskreni.

Ljubezen

Ljubezen vam je lahko večinoma skozi leto naklonjena. Na začetku leta boste doživeli nenadno srečo, ki lahko traja celo leto, če boste reševali težave sproti in jih ne boste odrivali od sebe (to velja za tiste, ki so v razmerju). Kar koli pride na vašo pot, razrešite, ne čakajte na jutri, saj bi se lahko te težave le večale. Če ne boste posvečali dovolj pozornosti v svojem odnosu, se lahko zgodi, da se bo vaša veza prekinila. Zato, če si želite obdržati odnos, namenite pozornost in čas svoji ljubljeni osebi. V drugi polovici leta lahko dobite občutek, da se zadeve ne premikajo nikamor. To bo čas, da se ustavite in premislite, če ste na pravi poti. Če boste izvedeli, da ste, si potem vzemite počitek. Ne hitite in ne silite v nekaj, počakajte, da se zadeve odvijejo same. Samski bi lahko imeli srečo nekje proti koncu leta. Spoznate lahko novo osebo, katera vas bo očarala ali pa boste osvojili svojo simpatijo. Ljubezen je lahko trajna, če boste na pravilen način gradili odnos. Tisti, ki pa boste že v razmerju pa boste obujali tople spomine s svojim partnerjem in navezovali globlji odnos. Če boste imeli težave v ljubezni, se bodo med tem obdobju v popolnosti razrešile, če boste delali na tem.

Služba/šola in finance

Prva polovica leta bo za vas zelo uspešna. Vaše želje se bodo uresničevale in najdete lahko tudi primerno službo zase oziroma ste sprejeti v želeno šolo ali pa le-to uspešno končate. Veliko boste razmišljali o svoji prihodnosti, kako dalje in kaj ste do sedaj dosegli. Dobro razmislite, kaj si želite (posebno tisti, ki ste zaključili šolanje) in kje se vidite. Ne prehitevajte in ne hitite v nekaj, če še niste povsem prepričani. Znajdete se lahko tudi na razpotju, kar vam bo delalo preglavice. Takrat bo najbolje, da se sprostite, utišate strah in prisluhnete svojemu notranjemu vodstvu ter mu dovolite, da vas vodi. Če se boste prehitro odločali, se lahko zgodi, da boste naredili veliko napako, katero boste kasneje obžalovali. V drugi polovici leta lahko občutite napetejše energije, posebno, če boste delali prenagle korake in odločitve. Morda bodo na vašem delovnem mestu ali pa v poslu potrebne večje spremembe, vendar vam jih bo neljubo delati, zato se lahko le-te zgodijo same od sebe. Te spremembe so lahko nepričakovane, zato lahko na vas vplivajo negativno. Vedite, da se vse dogaja tako, kot se mora. Zgodi se lahko tudi, da ostanete brez službe ali pa vam v šoli spodrsne. A, če boste našli pravo pot, boste hitro stopili nazaj na svoje noge. Ne smete dovoliti, da bi v vaše življenje prišel pesimizem. Največ težav pa se lahko pojavi na finančnem področju od oktobra dalje.

Zdravje

Na začetku leta lahko utrpite lažje simptome tesnobe, depresije ali psihične napetosti. Če boste spregovorili o svojih težavah bodo le-te hitro razrešene in ustrezna pomoč vam bo ponujena. Skozi leto bo vaše telesno stanje stabilno, popazite le na svoj želodec. Bodite previdni kaj jeste, koliko in kako. Poskrbite, da jeste raznoliko, večkrat na dan po manjših obrokih in počasi. Dobro pa bo, da berete knjige in si širite svoj pogled na svet. Če ne marate brati knjig, si potem oglejte kakšen poučen film ali dokumentarec. Najbolj se skozi leto osredotočite na svoje mentalno zdravje, saj bo potrebovalo dodatno nego.

Najbolj srečni meseci

Februar, maj in september.

Vaša srečna številka

42

Vaša srečna barva

Vijolična.

Kristal, ki je primeren za dvojčka skozi leto

Aventurin, mahagoni obsidian, kalcedon in pokrajinski jaspis.

Najbolj primerna kadila in dišave za dvojčka

Zmajeva kri in jasmin.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-rak

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo raku pomagali skozi to leto?

Izdelki za nebesno znamenje: Rak

LETNI HOROSKOP ZA NEBESNO ZNAMENJE

RAK

Na splošno

V tem letu vas čaka veliko dela, zato zavihajte rokave in se pripravite na velike spremembe ter težje poti, katere vas bodo vodile do vašega želenega cilja. Spremembe se bodo pričele dogajati nekje v drugi polovici leta, zato si v prvi polovici naberite energije in dobro premislite, kaj si resnično želite v svojem življenju. Ne hitite, vzemite si dovolj časa za premislek. Zapišite si vse, kar vam pride na misel in nato to preučite. Če boste pri tem potrebovali pomoč vas nikar naj ne bo sram. Vprašajte, izrazite se osebam, ki jim zaupate. Morda dobite boljšo idejo, vas razsvetlijo ali pa vam pomagajo na kakšen drug način. Najbolj pomembno pa bo, da boste skozi leto optimistični in boste verjeli v to, da si zaslužite to, kar si želite. Vsekakor pa boste morali zaključiti s preteklostjo, če si boste želeli sreče v prihodnosti. Navlaka iz preteklosti vas bo le zaustavljala in vam onemogočala, da pride sreča v vaše življenje. Zato poravnajte, kar imate, dokončajte in zaključite. Leto pa bo odlično tudi, da se spopadete s svojimi slabimi navadami, jih opustite in pričnete živeti bolj zdravo.

Ljubezen

Ljubezen vam bo v tem letu zelo naklonjena. Imeli boste srečo in priložnosti spoznati novo osebo, katera je lahko vaša trajna ljubezen. A pred tem, boste morali zaključiti s starimi zadevami, posebno, če ste obstali v nezdravem odnosu, bo sedaj odličen čas, da končate to vez in dovolite, da v vaše življenje vstopi nekaj boljšega. Vedeti morate, da si zaslužite najboljše in to šele prihaja v vaše življenje. Tisti, ki pa ste v zdravem odnosu, se bodo nekatera obdobja pričela zaključevati, posebno, če je za vama ali pa še traja težje obdobje. Sedaj prihaja le sreča in radost. Prepustite se nežnim in toplim občutkom, dovolite, da vas v popolnosti objamejo ter jih oddajajte, da bodo ti občutki trajali kar se da dolgo. Negujte svoj odnos in vložite vanj trud, če ste mnenja, da je vaš odnos zdrav ter se s svojim partnerjem razumeta. V tem letu pa lahko pričakujete tudi naraščaj, če si boste to želeli.

Služba/šola in finance

Na tem področju se lahko skozi leto pojavljajo številne težave, katere boste morali sproti reševati. Če jih ne boste, se bodo te le večale in vam bodo onemogočale, da napredujete in rastete. Naj vas ne bo strah narediti premika naprej ali pa sprememb. Če iščete službo, se vam lahko malce zaplete. Morda ne boste našli primerne službe zase ali pa boste zavrnjeni. Imeli boste občutek, da se zadeve nikamor ne premikajo in da ste obstali na mrtvi točki. A ne skrbite, saj se že kmalu v drugi polovici leta, lahko vaše želje izpolnijo in dobite želeno službo. Ostati boste morali le optimistični, mirni in vztrajni pri iskanju. Tisti, ki že imate službo ali imate svoj posel se lahko prav tako pojavijo težave v prvi polovici leta. V drugi polovici leta se bodo zadeve malce sprostile, a težave lahko zopet nastopijo proti koncu leta, če jih ne boste razrešili v prvi polovici. Kažejo se lahko tudi finančne težave skozi vse leto, zato bodite previdno s svojim denarjem in kako razpolagate z njim.

Zdravje

Vaše zdravje bo v tem letu stabilno. Najbolj bo pomembno, da popazite na svoje duševno zdravje, saj bi lahko le-to trpelo, predvsem, če boste pod večjim pritiskom. Popazite pa tudi na svojo hrbtenico, kolke in vid. Delajte vaje in se redno razmigavajte. Poskrbite za svojega notranjega otroka, dajte mu potrebno nego in počnite to, kar ste kot otrok radi počeli. Razvajajte se in se družite.

Najbolj srečni meseci

Marec, junij in avgust.

Vaša srečna številka

14

Vaša srečna barva

Zelena.

Kristal, ki je primeren za raka skozi leto

Roževec, garnet, pirit in sardoniks.

Najbolj primerna kadila in dišave za raka

Sveti les in bosvelija.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-lev

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo levu pomagali skozi to leto?

Izdelki za nebesno znamenje: Lev

LETNI HOROSKOP ZA NEBESNO ZNAMENJE

LEV

Na splošno

V tem letu boste veliko razmišljali o svoji prihodnosti. Kaj si resnično želite, kaj si želite ustvariti in kje se vidite, to bodo vaša najbolj pogosta vprašanja. A preden se boste podali na nova pota, boste morali zapreti vrata preteklosti. Ne dovolite, da bi vas pretekla bremena sledila po novih poteh, saj bi vas le-ta pričela upočasnjevati. Vzemite si dovolj časa, da si boste razčistili svojo pot in premislili o svoji prihodnosti. Nikar ne hitite in ne silite v nekaj, še posebno, če ne boste popolnoma prepričani v svoje odločitve. Ponujene pa vam bodo tudi številne priložnosti, za katere si boste morali vzeti čas in dobro premisliti, katera je najboljša ter najbolj primerna za vas. Proti koncu leta boste imeli veliko željo preživeti večino časa zase, saj boste imeli veliko vprašanj, posebno v zvezi vašim življenjem. Potrebovali boste nekaj časa zase, meditacijo in spoznavanje samega sebe. Najbolje bo, da se poglobite vase in prebudite svojega notranjega vodiča ter ga vprašate za pravilno pot. Tako boste najbolje vedeli, da ste dobili pravi odgovor, saj le vi veste, kaj je najbolje za vas. Takrat pa se bo razsvetlila tudi vaša pot, zato boste tedaj jasno videli, kam ste namenjeni in kaj vas čaka.

Ljubezen

Ljubezen vam morda v tem letu ne bo najbolje naklonjena. Tisti, ki ste v razmerju boste ohranjali zdrav odnos in pričeli boste razmišljati o naslednjih korakih (zaroko, poroka, otrok…). Pojavijo se lahko tudi težave, vendar, če boste reševali težave sproti, ne boste občutili večjih posledic. S partnerjem bosta le morala komunicirati in ostati tesno povezana. Ne odrivajte težav od sebe in kadar bo potrebno se soočite z resnico, nikar si ne zatiskajte oči. Tisti, ki ste samski in boste želeli spoznati nekoga novega, boste morali veliko narediti na sebi ter zaključiti s preteklostjo. Vse dokler boste nosili preteklost s seboj, boste težko spoznali koga novega in ga spustili v svoje življenje. V tem letu boste težko privabili koga novega v svoje življenje, saj boste preveč “zasuti” z delom na sebi in zapiranjem vrat preteklosti. Spoznate lahko nove ljudi, vendar ti ljudje ne bodo pravi in ne bodo ostali na dolgi rok v vašem življenju. Prišli vas bodo le nekaj pomembnega naučiti.

Služba/šola in finance

V svojem poslu, službi oziroma šoli, se boste morali v prvi polovici leta precej potruditi, če boste želeli biti uspešni. Prikažejo se lahko manjše težave, katere vas bodo oddaljevale od vašega cilja. Spremenite svoj način razmišljanja, naučite se kaj novega, odprite svoje oči in si dovolite, nadgraditi svoje znanje. Če se ne boste dovolj dobro potrudili, ste lahko razočarani, zato dajte vse od sebe in se veselite svojim uspehom. Nekatera obdobja se bodo odvijala počasneje, zato vam lahko to da občutek, da niste na pravi poti in da morate vseeno “garati”. Ko boste občutili to obdobje, se ustavite in si spočijte. Ne silite naprej, počakajte, da se dogodki sami odvijejo naprej. Če boste potrpežljivi, se vam bodo uresničile vaše želje.

Zdravje

Zdravje vam lahko skozi leto dobro služi, če boste nanj tudi dobro pazili. Prisluhnite svojemu telesu, dovolite mu, da si spočije, da se obnovi. V tem letu popazite na svoj hrbet, hrbtenico, boke in glavo. Redno se gibajte, delajte vaje za hrbtenico in se razmigavajte. Pazite pa tudi na svoj vid. Če opažate poslabšanje svojega vida, se obrnite na svojega zdravnika, ne čakajte predolgo. Opažate lahko pogostejše glavobole ali migrene. Dobro je, da pijete dovolj vode in ste večkrat na svežem zraku ter spite vsaj 7 ur. Izogibajte se premočni svetlobi.

Najbolj srečni meseci

Januar, maj in avgust.

Vaša srečna številka

46.

Vaša srečna barva

Rjava.

Kristal, ki je primeren za leva skozi leto

Aventurin, karneol, sepernit in sončev kamen.

Najbolj primerna kadila in dišave za leva

Črni žajbelj in priklic obilja.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-devica

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo devici pomagali skozi to leto?

Izdelki za nebesno znamenje: Devica

LETNI HOROSKOP ZA NEBESNO ZNAMENJE

DEVICA

Na splošno

Nekatera obdobja se bodo v vašem življenju pričela zaključevati in prihajala bodo nova. Če boste želeli, da bodo prihajajoča obdobja boljša od prejšnjih, boste morali narediti spremembe v svojem življenju. Pričeti boste morali razmišljati bolj optimistično in spremeniti svoja prepričanja. Verjemite, da se odvija vse tako kot se mora in da, ko bo čas za vašo izpolnitev, bo ta tudi prišla. V tem letu bo zelo pomembno, da delate na sebi in se nadgrajujete. Dovolite si rasti, poglejte iz drugih zornih kotov, sprejmite življenje drugače, bolj enostavno, bolj svetlo in preprosto. Ne nalagajte si preveč bremena nase, grajajte se, če vam kdaj kaj spodleti. Vedite, da ste le človek, ki kdaj naredi napako. Napake se lahko popravijo, zato se ne kaznujte. Pot spremembe je lahko težavna in včasih tudi boleča, a, če se potrudite in naredite potrebne spremembe, potem lahko v svojem življenju pričakujete le srečo ter radost.

Ljubezen

V tem letu vam bo naklonjeno bolj prijateljstvo, kot ljubezen. Zato delajte močne vezi z vašimi prijatelji in tistimi, ki jih boste spoznali. Zgodi se lahko, da se se bo iz prijateljstva razvila ljubezen, a boste morali to prijateljstvo čutno negovati. Samski bodo imeli občutek, da nimajo sreče v ljubezni in da so obstali na mrtvi točki. Če ste ali boste pred kratkim končali vezo, boste morali se temeljito “očistiti” vseh energij in zapreti vrata preteklosti. Okrevajte in najdite novo veselje. Ne vračajte se v preteklost in ne brskajte po njej, saj ne boste našli nič novega ali pomembnega. Sedaj je čas, da se osredotočite nase in osrečite sebe ter se imate brezpogojno radi. Tisti, ki pa ste v razmerju pa boste gradili svoj odnos. Potrudili se boste, da se bosta skupaj z vašo boljšo polovico razvajala in se počutila prijetno drug ob drugem. Čas bo, da posvetite čas svoji boljši polovici in ji pokažete svoja pristna čustva. Na začetku leta lahko imate občutek, da se zadeve ne premikajo nikamor in da ste obstali na mrtvi točki. Takrat je najbolje, da ne pritiskate, vendar počakajte, da to obdobje mine. Proti koncu leta tako, kot za samske tudi za vezane, čaka sreča in zadeve se bodo pričele odvijati v pravo smer dosti hitreje, kot boste pričakovali. Pustite se presenetiti!

Služba/šola in finance

To področje vam na začetku leta ne bo preveč naklonjeno. Imeli boste občutek, da ne glede na to koliko se trudite, stojite na enem mestu in ne vidite izhoda. Občutek lahko dobite tudi, da boste izgubili vse, za kar ste se trudili. To obdobje bo primerno, da se umirite in ne pričakujete veliko. Počakajte, da se zadeve umirijo, kajti, če boste silili v nekaj, se bo le-to še poslabšalo. Raje se odmaknite in dogodke opazujte iz varne razdalje. Ko se bodo obdobja spremenila, boste to jasno občutili. Takrat se vam bo nasmehnila sreča in opazili boste, da ste ravnali prav, če se niste med stresnim obdobjem premikali. Prikaže se vam lahko nova služba, napredovanje in uspeh. Tisti, ki pa se šolate pa boste uspešno končali leto. Morali boste le biti previdni, da dogodke in se primerno ravnati. Ne sprejemajte odločitev, če niste povsem prepričani. V tem letu lahko veliko poslovno in osebnostno zrastete. Finance bodo tekom leta stabilne, le v začetku leta popazite, da ne boste zapravljali za nepotrebne stvari. Konec leta bi lahko dobili večjo vsoto denarja, s katero ravnajte pravilno.

Zdravje

Vaše zdravje bo tekom leta dokaj stabilno. Nekje v mesecih september, oktober in november je dobro, da malo bolje popazite na svoje zdravje. Če ne boste pazili na svoje zdravje, bi lahko utrpeli resne posledice. Največje težave bi se lahko kazale na duševni ravni. Dobro pa je, da popazite na svoj mehur, ledvice, krvni obtok in hrbtenico. Redno se gibajte, izogibajte se nezdravi prehrani in pijte zadostno količino vode. V kolikor je možno se izogibajte preveč stresnim situacijam, redno se sproščajte in se naučite tehnike sproščanja.

Najbolj srečni meseci

Februar, junij in december.

Vaša srečna številka

34.

Vaša srečna barva

Rumena.

Kristal, ki je primeren za devico skozi leto

Rdeči jaspis, heliotrop, unakit in smaragd.

Najbolj primerna kadila in dišave za devico

Yerba Santa in kopal.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-tehtnica

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo tehtnici pomagali skozi to leto?

Izdelki za nebesno znamenje: Tehtnica

LETNI HOROSKOP ZA NEBESNO ZNAMENJE

TEHTNICA

Na splošno

Vaše leto bo dokaj stabilno. Če boste želeli uspeti, boste morali veliko komunicirati, se izražati in uporabljati razum. Ne zapirajte se vase in ne naložite si vsega bremena na rame, saj bi vam bilo pretežko. Ker si ne želite napak, raje stopajte po svoji poti počasi in poslušajte svojo intuicijo, saj bo v tem letu zelo izrazita. Bodite le previdni, da ne boste poslušali svojega strahu, saj bi vas ta lahko hitro iztiril z vaše poti. Posebno bodite previdni pri svojih odločitvah, ne odločajte se prehitro in ne dovolite, da bi bili zavedeni. V drugi polovici leta boste morali zbrati pogum in vzeti vajeti svojega življenja v svoje roke. Vprašajte se, kaj si želite, kaj je tisto, kar bi vas v celoti osrečilo? Hodite za svojimi sanjami in če vi čutite, da je to prav ter, da je to edino kar bi vas osrečilo, potem se ne zmenite za druge, kaj govorijo, pomembno bo le, kaj govori vaše srce! Intuicija vas ne bo nikoli izdala, zato ji prisluhnite in ji dovolite, da vas vodi.

Ljubezen

Ljubezen vam je lahko naklonjena, če boste poslušali svojo intuicijo in se ne boste prehitro ustrašili, ko bodo nastale težave. Tisti, ki ste v razmerju ali pa boste vstopili v razmerje v začetku leta, se lahko soočate z različnimi težavami. Te težave bodo povezane z vami in kako boste sprejemali ta odnos. Morda vas bo strah, da boste ljubljeno osebo izgubili ali pa, da nekaj ne delate prav. Ustavite se in premislite o tem, ali delate kaj narobe in zakaj bi vas ljubljena oseba zapustila. Ne delajte se prevelikih bremen, če opažate, da je med vama odnos normalen in zdrav. Če imate kakšne dvome ali pa ste za nekaj zaskrbljeni se s svojo boljšo polovico pogovorite. Ne sklepajte prehitro, saj bi lahko bili razočarani ali pa bi se vaš odnos pričel krhati. Pomembno bo le, da komunicirate in ohranjate odnos zdrav. Če boste ostali mirni, se vam skozi leto kaže sreča in zadovoljstvo. Vaše želje se bodo pričele izpolnjevati in težave se bodo pričele reševati. Tisti, ki pa ste samski pa lahko imate prav tako srečo v ljubezni, če se boste spopadli s svojimi težavami, naredili potrebne spremembe in opustili pretekle vzorce. Odprite vrata sreči in dovolite, da oseba, ki je za vas vstopi v vaše življenje. Vendar ne hitite, dovolite, da se odvije v svojem naravnem času. Če boste hiteli in vstopili prehitro v neko vezo, se lahko zgodi, da boste spoznali, da ta veza ni vredna vašega časa ter truda, zato počasi delajte korake in uporabite svojo intuicijo.

Služba/šola in finance

Če se boste pravilno odločali in zaupali svoji intuiciji, boste stopali po pravi poti in tako boste tudi hitreje prišli do svojega želenega cilja. Postavljeni ste lahko pred večjo izbiro, katera vam lahko dela preglavice, zato previdno. Dobro premislite, kaj si želite in kje se vidite. To posebno velja, če zaključujete šolanje in razmišljate o nadaljnem šolanju ali spremembi šole/smeri. V šoli boste uspešni. Če se vpišete v kakšne tečaje, jih boste brez težav upravili. Če iščete službo jo boste v tem letu vsekakor našli. Najdete lahko službo v svoji stroki ali takšno kot si jo želite, le morali se boste bolj potruditi, se izkazati… Leto je odlično tudi, če razmišljate, da bi odprli svojo obrt. Počakajte le na pravi trenutek. Finance bodo stabilne, če boste z njimi upravljali pametno. Proti koncu leta bo čas primeren za investicije.

Zdravje

Vaše zdravje bo stabilno, večjih težav ne boste imeli. Če imate sedaj kakšne težave, se bodo v tem letu izboljšale. Dobro pa je, da popazite na svoj želodec in prebavo. Pazite kaj jeste in kako. Jejte raznoliko hrano in jo uživajte počasi. Vlaknine so dobre za prebavo, zato jih užijte več. Ne pozabite pa spiti tudi zadostno količino vode skozi dan. Skrbite pa tudi za svoje duševno zdravje. Če vam kaj leži na duši ali pa vas obremenjuje, se izpovejte nekomu, ki mu zaupate. Ne držite vse tegobe v sebi, izpustite jo na plano. Nič pa ni narobe, če poiščete pomoč pri psihologu ali psihoterapevtu.

Najbolj srečni meseci

Marec, maj in december.

Vaša srečna številka

44.

Vaša srečna barva

Indigo.

Kristal, ki je primeren za tehtnico skozi leto

Snežni obsidian, labradorit, puščavska roža in kalcedon.

Najbolj primerna kadila in dišave za tehtnico

Modri žajbelj in gum opoponax.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-skorpijon

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo škorpijonu pomagali skozi to leto?

Izdelki za nebesno znamenje: Škorpijon

LETNI HOROSKOP ZA NEBESNO ZNAMENJE

ŠKORPIJON

Na splošno:

Prva polovica leta je lahko malce težavna in zahtevna. To leto bo od vas zahtevalo, da spremenite sebe, okoliščine in vse, kar vas spravlja v slabo voljo ter vam odvzema energijo. Imeli boste priložnost, da “porušite” vse staro in pričnete graditi novo. Če ne boste sami naredili pomembnih premikov in sprememb, se lahko zgodi, da se bo pričelo “rušiti” vse kar ste ali boste gradili na slabih temeljih. Najprej počistite svojo preteklost, slabe navade in si dovolite rasti osebnostno ter duhovno. Delajte premišljene korake, nikar ne stopajte prehitro, še posebno, kadar se boste odločali. Dobro si oglejte vse priložnosti, pretehtajte in se šele nato odločite. Pomembno pa bo tudi, da uporabljate svojo intuicijo, še posebno, kadar boste imeli občutek, da ste se na svoji začrtani poti izgubili ali pa boste v dvomih. Druga polovica leta bo bolj prijetna, a vseeno se boste morali spopasti s svojimi težavami in jih skušati do konca leta razrešiti. Če boste opažali, da nekaterih težav ne morete razrešiti sami, prosite za pomoč, nikar ne delajte vsega sami!

Ljubezen

Za ljubezen se boste morali potruditi, to posebno velja za samske. Če si boste želeli pritegniti ljubezen v svoje življenje, boste morali delati na sebi. Najprej zapreti vrata preteklosti, zaključiti z vsem, kar vas veže na preteklost in izboljšati tudi sebe. Vprašajte se, kaj si želite od partnerja, kakšne lastnosti si želite, da ima in se pričnite obnašati tako. Izražajte to, kar si želite pritegniti, odprite se ljubezni in jo izražajte. Vsekakor pa je to zahteven proces in bo od vas terjal veliko energije ter časa, vendar bo vredno, saj boste tako v svoje življenje pritegnili osebo, katera vam je resnično namenjena. V tem letu imate manjše možnosti, da bi spoznali koga idealnega za vas. Spoznate lahko le prijatelje ali osebe za krajša razmerja, avanture. Vaš čas bo prišel, ko boste v popolnosti pripravljeni. Tisti, ki pa ste v razmerju pa se lahko v začetku leta pojavijo precejšnje težave. Vendar, če boste želeli rešiti odnos oziroma ga obdržati, se boste morali tudi potruditi. Če pa opažate, da odnos ni zdrav in ste se že trudili, da bi ga popravili ter ga rešili, vendar niste ničesar uspeli, je sedaj čas, da odnehate. Poskrbite zase, se očistite negativnih energij in se postavite na svoje noge. Vedite, da prava oseba vas bo spoštovala, vas cenila in ljubila brezpogojno. Ne trudite se za odnos, ki bo tako ali drugače propadel. Če pa menite, da je vaš odnos zdrav in da so spremembe vidne, potem se vsekakor potrudite! V drugi polovici leta vas čakajo novi začetki, zato se bodo tudi težave in napetost med vama pričela manjšati.

Služba/šola in finance:

Na tem področju boste zelo uspešni skozi celo leto. Če ste brezposelni boste našli primerno službo zase. Ponudi se vam lahko več priložnosti, zato bodite previdni, katero boste izbrali. Usmerite se na tisto pot, ki vas resnično veseli. Če pa ste že zaposleni, pa je to leta napredovanja in rasti. Tudi tisti, ki boste v tem letu dobili službo, boste imeli možnost hitro napredovati, če se boste izkazali. Večjih skrbi ne boste imeli, saj se bo odvijalo vse tako, kot se mora. Če imate svojo obrt, boste spoznali, da imate poleg sebe prave ljudi, kateri vam prinašajo dobiček in dobro voljo. Tisti, ki pa ste v šoli boste uspešno končali šolsko leto. Pričnete lahko razmišljati tudi o nadaljnem šolanju (recimo, če ste sedaj zaključili srednjo šolo). Leto pa bo odlično tudi za tiste, ki že dalj časa razmišljate o izobraževanju ali pa, da bi šli na tečaj. Nikar vas naj ne bo strah! Finance bodo skozi leto stabilne, dobite lahko povišico ali pa nepričakovano dobite višjo vsoto denarja.

Zdravje:

V tem letu je zelo dobro, da popazite na svoje duševno zdravje, saj bi lahko imeli večje težave, če ne boste prav čas poiskali pomoč ali pa se nekomu zaupali. Večkrat lahko čutite tesnobo, anksioznost, depresijo in obup. Popazite pa tudi na svoje želodec in prebavo ter imunski sistem. Bodite pozorni na to, kaj jeste in pijete. Potrudite se, da boste imeli redne in raznolike obroke. Vaše zdravje se bo izboljšalo proti koncu leta, če boste delali na tem, da boste zdravi telesno in duševno.

Najbolj srečni meseci

Julij, september in december.

Vaša srečna številka

17.

Vaša srečna barva

Roza.

Kristal, ki je primeren za škorpijona skozi leto

Beli žad, horizokola, lapis lazuli in garnet.

Najbolj primerna kadila in dišave za škorpijona

Cedra in jasmin.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-strelec

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo strelcu pomagali skozi to leto?

Izdelki za nebesno znamenje: Strelec

LETNI HOROSKOP ZA NEBESNO ZNAMENJE

STRELEC

Na splošno

Prva polovica leta bo odlična, da pričnete s spremembami in novimi koraki, posebno na vaši duhovni in osebni poti. Naučite se nekaj novega, preberite kakšno knjigo, če ne marate brati, potem si oglejte kakšen poučen film/dokumentarec. Razširite svoja obzorja in si razsvetlite pot. Postali pa boste tudi bolj čustveno “zaprti”, zato boste s težavo izkazovali svoja čustva. Med obdobjem med marcem in majem ni priporočljivo, da izpovedujete svoja čustva komur koli, saj bi se lahko izrazili narobe ali pa preveč ostro. Postali pa boste jasni glede svojih ciljev in se ne boste dovolili motiti na svoji začrtani poti. V drugi polovici leta pa vas čaka neskončna sreča, katera vas bo sledila vse do konca leta. Vaše sanje se bodo pričele izpolnjevati in vse, kar vam je bilo skrito se bo sedaj pričelo razjasnjevati ter odkrivati, zato bodite pripravljeni! Želje pa se bodo izpolnjevale predvsem na čustvenem, ljubezenskem področju. Pričeli se boste odpirati čustveno, zato boste lažje privabili v svoje življenje nove osebe. Očistite se negativnih energij in privabite v svoje življenje pozitiven val energij.

Ljubezen

V prvi polovici leta boste čustveno težko odprti, zato tudi ne boste iskali ljubezni (predvsem samski). To kar boste iskali je resnica in znanje, ki ga potrebujete, da bi lahko resnično ljubili sebe ter druge okoli vas. To bo zelo odličen čas, da zacelite svoje rane in se odpravite naprej po svoji poti. Imejte vero v to, da bo k vam prišla prava osebo, ob pravem času in na pravem kraju, zato se ne obremenjujte s tem. Najprej poskrbite zase in se potrudite, da se boste počutili dobro v svoji koži ter, da se boste imeli iskreno radi. Ko boste pričeli čistiti nepotrebne stvari/osebe iz svojega življenja, boste videli, da se vaše življenje spreminja. A ne bodite trmasti, saj bi lahko spregledali priložnost, katera bi vam pomagala pri vaši rasti. Tisti, ki ste v razmerju boste imeli zanimiva obdobja v svojem ljubezenskem življenju. Tisti, ki ste v zdravem odnosu, bo ta tudi tako ostal, vendar ne pozabite negovati svoje vezi z vašim partnerjem! Tisti, ki pa ste v nezdravem odnosu pa je skrajni čas, da spregledate in vidite, da se nič ne spreminja in da je čas, da odidete. Ne trudite se več, saj ni vredno vašega časa in energije. Ta čas in energijo raje posvetite sebi ter se nadgradite. Pot prebolevanje je vsekakor težka, a je vredno, če vam odnos, ki ste v njemu škoduje! Postavite se na svoje noge in najdite zdrav odnos zase.

Služba/šola in finance

Težave se lahko pojavljajo na tem področju. Spremembe okoliščin boste pričeli čutiti že ob začetku leta. Vse kar boste morali storiti je, da ostanete močni in polni upanja, saj je to leto preizkušenj. Vsekakor ste vrsta ljudi, ki je vedno dobre volje in ste pozitivno naravnani, vendar vam bodo te težave prišle pod kožo ter vas bodo pričele spravljati v slabo voljo. Če ste brezposelni, boste s težavo našli službo, posebno v svoji stroki. Morali se boste zadovoljiti s tem, kar vam bo življenje trenutno ponudilo. Bodite hvaležni za malenkosti, saj vas bo življenje preizkušalo ali veste ceniti malenkosti in drobne stvari. Bolj, ko boste hvaležni, več vam bo življenje ponudilo. Tisti, ki se šolate je lahko to šolsko leto in novo šolsko leto precej težavno. A ne skrbite, če se boste dovolj dobro potrudili vam bo uspelo narediti šolsko leto brez večjih težav. A, če boste brezskrbni se lahko zgodi, da ne boste uspešni. Leto ni preveč ugodno za nove začetke pri šolanju ali pri odpiranju svoje obrti, saj bi se vam lahko ponesrečilo. Skozi leto posebno pazite na svoje finance, saj bi lahko hitro ostali brez denarja. Dobro preračunajte kam boste vložili svoj dohodek in koliko. Leto ni primerno za investicije, kredite ali posojila.

Zdravje

Zdravje vam bo skozi leto dobro služilo, če boste zanj tudi poskrbeli. Popazite na svoje duševno zdravje, saj je lahko to leto za vas precej stresno in bi lahko hitreje občutili tesnobo, paniko ali pa obup. Več komunicirajte in zaupajte svoje težave. Nič pa ni narobe, če si poiščete psihologa oziroma psihoterapevta. Previdni bodite tudi na svoje grlo in ušesa. Ta bodo v tem letu bolj nagnjena k vnetjem in bolečinam. Najbolje pa bo, da prisluhnete svojemu telesu in mu dovolite, da vam pove, kaj je narobe. Posebno, kadar boste dalj časa čutili težave, je dobro, da obiščete svojega zdravnika in ne odlašate predolgo.

Najbolj srečni meseci

Maj, julij in avgust.

Vaša srečna številka

26.

Vaša srečna barva

Rdeča.

Kristal, ki je primeren za strelca skozi leto

Amazonit, akvamarin, malahit in roževec.

Najbolj primerna kadila in dišave za strelca

Modri žajbelj in davanam.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-kozorog

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo kozorogu pomagali skozi to leto?

Izdelki za nebesno znamenje: Kozorog

LETNI HOROSKOP ZA NEBESNO ZNAMENJE

KOZOROG

Na splošno

Prva polovica leta bo za vas zelo srečna. Opazili boste, da imate vse kar potrebujete, da naredite naslednje korake. Vaše želje bodo uresničljive, le od vas bo odvisno ali boste dovolj pogumni, da boste naredili odločilen korak. Tudi bolje se boste izražali, zato vas bodo ljudje odlično razumeli, kaj si želite in kako. Težav pri komunikaciji in sporazumevanju ne boste imeli, zato bo vse teklo tekoče ter tako, kot ste si zamislili. Vse pa bo seveda odvisno od vas, saj, če boste želeli premik boste morali vi biti tisti, ki ga boste tudi storili. Čakajo vas novi začetki, novosti in spremembe. Ko boste stopali po novih poteh, bodite previdni, da ne boste preveč naivni. Uporabite svoj razum in intuicijo, katera vas bosta vodila po pravih poteh. Druga polovica meseca se lahko pričenja spreminjati. Vedite le, da boste imeli ob sebi osebe, katerim boste lahko zaupali. Prisluhnite njihovim nasvetom, saj bi vas lahko ti pomodrili. Bodite pa pozorni tudi na svoje telo! Ne ženite se preveč in kadar potrebujete počitek, si ga tudi vzemite. Če se boste preveč “razdajali”, se lahko pričnete počutite šibko, nestabilno in brez energije. Bodite previdni kako razporejate s svojo energijo in časom! Lahko bi občutili močno čustveno stisko, katera bi vas “ohromila”. Če se to zgodi, poiščite pomoč in dovolite, da vam ljudje pomagajo!

Ljubezen

V ljubezni ste lahko v tem letu več kot srečni! Samskim se bo nasmehnila sreča. Spoznate lahko svojo sorodno dušo, a to se bo zgodilo šele nekje proti koncu leta. Najprej boste morali poskrbeti zase! Vprašajte se, kaj si želite od partnerja, kakšen je za vas idealen moški/ženska? Napišite si to na list papirja in si shranite. Pričnite skrbeti zase, imejte se radi, cenite se. Kar je najbolj pomembno, odprite se ljubezni in jo pričnite izražati. Opazili boste, kako se vaše misli spreminjajo in tudi vaši ideali. V tem letu boste postali bolj čustveno dovzetni, zato odpreti se ljubezni vam ne bo predstavljalo velikega izziva. Želeli si boste ljubezen, topline, sreče, dotikov in nežnih poljubov. In to boste tudi našli, če boste verjeli, da si zaslužite najboljše in da na vas čaka vaš idealen partner. Tisti, ki pa ste že v razmerju vas čaka nekaj sprememb. Pričnete lahko razmišljati o naraščaju, selitvi, poroki… Želeli si boste več topline od svojega partnerja, zato tisti, ki še niste v skupnem stanovanju/hiši, boste v tem letu vsekakor našli način, da boste. Če si želite otroka, je to leto odlično za spočetje. To leto bo namenjeno ljubezni, nežnosti in zadovoljstvu. V drugi polovici leta, bi se lahko pojavile manjše težave. Morda boste občutili, da je med vam večja napetost. To boste lahko z lahkoto razrešili, če boste le ohranjali optimističen odnos. Če boste imeli dvome ali težave, jih rešujta skupaj. Komunicirajte in se izražajta na vse načine, kajti v tem letu lahko dosežeta veliko ter tudi uspeta!

Služba/šola in finance

Tudi tukaj ste lahko zelo uspešni in zadovoljni. Morali boste biti le bolj odprti in komunikativni. Komunikacija lahko v tem letu reši več kot polovico, če se boste le izražali, povedali kaj vas bremeni ali vam ni všeč. Najdite le pravi način komunikacije. Dobro pa bo tudi, da zaupate svojemu notranjemu glasu, saj vas bo vodil po pravi poti, posebno, kadar boste na razcepu ali v dvomih. Doživite pa lahko tudi močno razsvetljenje, posebno, če ste sedaj bili zaviti v črnino. Vaša pot se bo razjasnila, zato boste še lažje hodili po svoji poti do uspeha. Leto je primerno za nove tečaje, izobraževanje in tudi odprtje svoje obrti. Če iščete službo, ki vas bo veselila, jo boste v tem letu vsekakor našli. Tisti, ki pa se šolate, pa bo to leto uspešno. Vaše finance bo tudi stabilne skozi leto, pričakujete pa lahko tudi izboljšanje nekje v drugi polovici leta. Morda dobite povišico ali pa najdete službo, ki vam bo ponudila večji dohodek. Pričnete pa lahko razmišljati tudi u delu v tujini. Torej česar koli se boste lotili v tem letu, bo uspešno!

Zdravje

Malce bolj pa boste morali popaziti na svoje zdravje, saj boste lahko hitreje zboleli. Dobro je, da popazite na svoje duševno zdravje, saj bi lahko utrpeli depresijo ali tesnobo. Če bi občutili žalost, močne tegobe, je dobro, da se posvetite z specialistom. Popazite pa tudi na grlo, ušesa, srce, kri, krvni obtok, hrbtenico in reproduktivne organe. Ko so hladnejša obdobja se oblecite toplo, poskrbite, da boste uživali dovolj vitaminov in mineralov. Previdni bodite na to, kaj vnašate v svoje telo. Jejte raznoliko in imejte manjše obroke. Izogibajte se kajenju, alkoholnim pijačam in mastni-hitri hrani. Gibajte se redno in večkrat pojdite v naravo.

Najbolj srečni meseci

Februar, junij in september.

Vaša srečna številka

33.

Vaša srečna barva

Siva.

Kristal, ki je primeren za kozoroga skozi leto

 Heliotrop, mesečev kamen, turmalin in ametist.

Najbolj primerna kadila in dišave za kozoroga

Yerba Santa in sandalovina.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-vodnar

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo vodnarju pomagali skozi to leto?

Izdelki za nebesno znamenje: Vodnar

LETNI HOROSKOP ZA NEBESNO ZNAMENJE

VODNAR

Na splošno

Začetek leta je lahko za vas naporen, saj boste imeli občutek, da se ne premika nič v pravo smer in da se vaš svet obrača na glavo. Ne skrbite, saj vas bo življenje dalo na preizkušnjo. Zadeve boste morali videti še iz drugih perspektiv, da boste bolje razumeli okoliščine. Življenje vas bo želelo nekaj naučiti, zato se prepustite in dovolite razumeti situacije, ki bodo nastajale. Hitro boste spoznali, da so se zadeve morale tako odviti, kot so se, da bi bolje tudi razumeli, kaj si želite. Ko boste imeli jasno začrtano kaj si želite, se bodo vam odprle tudi poti, da stopite nanje in pričnete uresničevati svoje želje. Imeli boste prav vse, da pričnete z vašim novim popotovanjem. Imejte le pogum in voljo. Potrebna pa bo tudi komunikacija, zato komunicirajte in se izražajte. Pomembno bo le, da ste iskreni. V drugi polovici boste občutili močno stabilnost, zato boste še lažje in bolj samozavestno stopali po svoji poti. Pričeli pa boste opažati tudi, da se bodo težave sproščale, posebno v vaše domu. Če imate nerazrešene težave bo takrat odličen čas, da jih razrešite.

Ljubezen

V ljubezni boste imeli nepričakovano srečo, posebno v prvi polovici leta. Tisti, ki ste samski boste imeli priložnost najti osebo, ki bo za vas idealna. Vse kar boste morali storiti je, da boste imeli sebe radi, se cenili in spoštovali. Saj ljubezen se prične najprej pri vas samih. Izražajte ljubezen in se ji odprite. Dovolite, da vstopi v vaše življenje in vas pogreje. Če imate simpatijo boste imeli priložnost z njo začet resnejšo vezo. Če boste vedeli obdržati vezo, lahko ta tudi trajna. Tisti, ki pa ste že v razmerju, se boste bolj poglobili v svoj odnos. Če imata kakšne težave, se boste bolj zavzeli in jih skušali razrešiti. Postali boste tudi bolj nežni in čustveno dovzetni, zato vam ne bo problema izražati ljubezen ter pokazati svoja čustva. Dobro pa je tako samski, kot vezani, da prisluhnete svoji intuiciji, saj bo ta zelo izrazita. Najbolje je, da jo poslušate še posebno takrat, kadar boste v dvomih ali pa boste na razpotju. Pomembna bo komunikacija, zato komunicirajte, se izražajte in povejte, kaj resnično čutite. Naj vas ne bo strah, še posebno, če čutite, da to kar boste povedali je prav.

Služba/šola in finance

Nekaj težav se vam lahko prikaže na tem področju. Morali boste biti bolj pozorni in odprti za nasvete drugih. V tem letu nikakor ne bo čas, da ste trmasti in vase zaverovani, saj bi vas lahko to drago stalo. Bodite odprti in prisluhnite, kaj vam imajo drugi za povedati, tudi, če se s tem ne strinjate, morda vam bo nekoč ta informacija prišla prav. Nove priložnosti so vam lahko ponujene, vendar, če boste strmeli predse, boste te priložnosti spregledali. To posebno velja za tiste, ki iščejo službo ali pa si želijo napredovanja. Pri svojih odločitvah bodite previdni. Vzemite si dovolj časa, da premislite in se posvetujete tudi z drugimi. Če boste prehitro sklepali posle, kupčije ali sprejemali priložnosti, bi lahko to kasneje obžalovali. Čas bo primeren za nove začetke, zato, če razmišljate o tečajih ali izobraževanju, je to leto idealno. Tisti, ki se še šolate, je lahko vaše leto uspešno, če se boste dovolj dobro potrudili. Finance bodo dokaj stabilne. Bodite previdni, kako razporejate s svojimi financami. Leto ne bo primerno za večje investicije.

Zdravje

V tem letu boste morali predvsem biti previdni na svoje zdravje. Posebno pazite na svoje srce, hrbtenico in duševno stanje. To leto je odlično, da se odpoveste svojim slabim navadam in pričnete svoje življenje živeti bolj zdravo. Ta pot je lahko težavna, vendar, če boste dovolj močni, boste spoznali, da je bilo vredno tega truda, saj se boste počutili mnogo bolje. V tem letu dajte svoje zdravje na prvo mesto – poskrbite zase!

Najbolj srečni meseci

Marec, september in december.

Vaša srečna številka

17.

Vaša srečna barva

Bela.

Kristal, ki je primeren za vodnarja skozi leto

Indijski ahat, smaragd, čaroit in kamena strela

Najbolj primerna kadila in dišave za vodnarja

Zmajeva kri in mira.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-ribi

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi to leto!

Kateri izdelki bodo ribam pomagali skozi to leto?

Izdelki za nebesno znamenje: Ribi

LETNI HOROSKOP ZA NEBESNO ZNAMENJE

RIBI

Na splošno

Vaše leto je lahko precej pestro in zahtevno. Sedaj bo skrajni čas, da se poslovite od svoje preteklosti. Vse dokler boste bivali v preteklosti in jo prebujali, ne boste okusili prave sreče. Naredite konec vsemu, kar vas obremenjuje in vas vleče na dno. Osvobodite se in zaživite v tem letu drugače! Čeprav je lahko ta proces težek, boste hitro spoznali, da to kar delate je vredno in si boste skozi čas hvaležni. V tem letu pa vas čaka tudi nekaj večjih sprememb. To so lahko življenjske prelomnice, kot rojstvo otroka, selitev, poroka, itd. Zelo pomembno pa bo, da skozi leto poslušate svoj notranji glas. A bodite previdni, da boste poslušali svojega strahu! Strah odslovite in dovolite, da vas vodi vaša intuicija, ki bo v tem letu posebno izrazita. Najbolj boste to čutili v drugi polovici leta. Čaka pa vas tudi razsvetljenje. Vse, kar vam je bilo do sedaj skrito in vse, česar niste vedeli, a ste si želeli, boste sedaj izvedeli ter dobili želene odgovore. Bodite le potrpežljivi. Najprej odrežite vezi iz preteklosti in se posvetite sedanjosti ter prihodnosti.

Ljubezen

V ljubezni ste lahko srečni, če le ne boste težav odrivali od sebe in se delali kot, da jih ni. Zavestno se spopadite s težavami, ki tičijo v vašem ljubezenskem življenju. Če si želite sreče v ljubezni, se boste morali odpreti ljubezni in jo spustiti v svoje življenje. Vse dokler vas bo strah, da boste razočarani ali pa, da boste naredili nekaj narobe, boste čutili nemir. Odženite nižja čustva in negativne energije. Tega sedaj ne potrebujete. Vaše želje v ljubezni se lahko pričnejo uresničevati, kakršne koli so, velike ali majhne. Le bodite bolj nežni, čustveno dovzetni in sproščeni. Če ste v razmerju, komunicirajte s svojo boljšo polovico, povejte kaj vas bremeni, kaj bi radi spremenili, kako bi radi nadgradili vaš odnos, kaj si želite in kako vidite prihodnost z njo/njim. Tisti, ki pa ste samski, pa lahko imate težavo najti svojega idealnega partnerja, saj boste imeli vse preveč težav. Te težave se bodo skrivale v vam. Zato zavihajte rokave in pričnite čistiti. Spustite ljubezen v svoje življenje in si dovolite biti srečni.

Služba/šola in finance

V prvi polovici leta boste imeli na tem področju veliko srečo. Zadeve se bodo premikale v pravo smer in počutili se boste zadovoljno. Delali boste veliko na svojih projektih, a bodite previdni, da ne boste preveč zaletavi in da ne boste prehitro delali, sklepali poslov. Če ste brezposelni in/ali iščete službo, boste našli pravo službo zase. Če boste želeli zamenjati svoj posel oziroma službo, boste morali biti bolj vztrajni. Lahko tudi napredujete, vendar bo veliko odvisno od vas samih, koliko se boste potrudili in izkazali. Druga polovica leta bo precej bolj težavna. Imate lahko večje težave in bremena, katera boste morali nositi, to posebno velja za tiste, ki imajo svojo obrt. Lahko ste zelo razočarani, saj bi vas lahko nekatere osebe močno prizadele in pustile na cedilu. Bodite previdni, koga boste spustili blizu sebe in kdo bo delal za vas. Tisti, ki hodite v službo, bi lahko imeli težave s sodelavci, vendar, če se ne boste preveč obremenjevali s tem, boste to odnesli dobro. Pomembno bo le, da se ne navezujete in ne naslanjate preveč na druge v vaši službi. Če boste v tem obdobju brezposelni boste imeli težavo najti službo. V prvi polovici leta bo čas primeren za izobraževanja in tečaje, v drugi polovici dosti manj. Zato, če razmišljate o izobraževanju, se odločite za to v prvi polovici leta. Tisti, ki se šolate bo vaš zaključek šolskega leta uspešen. Težave se lahko pričnejo v drugi polovici leta oziroma v začetku novega šolskega leta. Morali boste biti bolj pozorni, več se učiti in biti voljni. Težave lahko imate prav tako s financami, če ne boste ravnali prav z njim. Če boste pravilno ravnali s svojimi financami, boste imeli skozi leto stabilno stanje.

Zdravje

Vaše zdravje bo v odličnem stanju skozi leto, če boste seveda nanj tudi popazili. Posebno ne zanemarjajte svojih ušes, grla, ledvic, mehurja, kože, vida in bokov ter hrbta. Na teh delih telesa in organih bi se lahko kazale težave, zato bodite nanje bolj pozorni. Pijte zadostno količino vode, izogibajte se sladkim/gaziranim pijačam in alkoholu. Delajte raztezne vaje, več se gibajte in pojdite v naravo. Kadar so hladnejša obdobja se bolje oblecite, posebno pokrijte svoja ušesa in dajte šal okoli svojega vratu.

Najbolj srečni meseci

Februar, april in julij.

Vaša srečna številka

40.

Vaša srečna barva

Vijolična.

Kristal, ki je primeren za ribi skozi leto

Aventurin, karneol, morgonit in fluorit.

Najbolj primerna kadila in dišave za ribi

Beli žajbelj in benzoin.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?