Prišel je mesec december poln veselja, smeha, obdarovanja in izrekanja lepih želja. V naših srcih in domovih je toplina in vse diši po praznikih, na otroških ličkih je narisan nasmeh. Tudi jaz vam želim, da vam mesec december prinese le veselje, smeh, srečo in seveda tisto kar si najbolj sami želite. Naj se v vaša srca naselijo toplina, mir in ljubezen.

Mesečni angelski horoskop – December – Nadangel Mihael

Danes sem za vas izbrala karte nadangela Mihaela in ga poprosila, da mi da karto za vsako nebesno znamenje posebej za mesec december.

OVEN 21.03.-20.04.

Pišite o svojih mislih in občutkih.

Lahko, da boste zmedeni zaradi nasprotujočih si občutkov in da ne boste prepričani v katero smer bi šli. Poglobite se v svoja čustva, tako, da oluščite vse plasti in tako boste dosegli svoje notranje središče resnice. Zapišite si vse kar mislite in čutite, brez popravljanja in cenzuriranja lastnih besed. Saj s tem, ko boste pisali svoj osebni dnevnik, boste imeli vpogled, kar si resnično želite. Ta jasnost vam bo razsvetlila naslednje korake, ki jih morate narediti.

BIK 21.04.-20.05.

Angeli bodo varovali vaš dom.

Začeli se boste spraševati o svojem domu oziroma stanovanjski situaciji, glede česar imate mešane občutke, a nadangel Mihael vam zagotavlja, da je vse v redu. Angeli bodo varovali vaše trenutno bivanje in zagotavljali, da bo varno v vseh pogledih, tudi finančnem. Če se selite ali se boste vas angeli pri tem podpirajo. Sprostite se in uživajte v svojem domu, saj je vse v redu.

DVOJČKA 21.05.-21.06.

Čas je, da zapustite to nezdravo situacijo.

Vaša prošnja za pomoč bo uslišana. Lahko, da v neki nezdravi situaciji vztrajate že veliko predolgo in vlagate vanjo svoj čas ter energijo, čeprav vam ne prinaša pozitivnih rezultatov. Ta izkušnja ni dobra ne za vas niti za vse ostale, ki so vpleteni. Ni vam potrebno ostati v tej negotovosti, odidite brez obotavljanja ali kančka krivde. Angeli vam bodo pomagali, da bo vaš odhod čim bolj umirjen, saj vas bo nadangel Mihael tudi ščitil in varoval. Na vsakem svojem koraku sledite svojemu notranjemu vodstvu in prehod bo mirnejši ter prijetnejši.

RAK 22.06.-23.07.

Bodite pozorni na svoje sanje.

V tem mesecu z vami v vaših sanjah sodeluje nadangel Mihael, da vam pomaga se znebiti vaših starih strahov in da bi vam tako omogočil nov vrhunec sreče in miru. Učil vas bo med vašim spanjem, tako, da vam bo dajal odgovore na vaše prošnje in gradil temelje vašega življenjskega namena. Čeprav se mogoče ne boste spomnili teh svojih sanj, se bodo sporočila nahajala v vaši podzavesti in vam pomagala na vse mogoče načine. Do Mihaelovih nasvetov lahko pridete tako, da pišete dnevnik svojih sanj. Dnevnik imejte ob svoji postelji in dosledno zapisujte vse, kar si boste zapomnili od svojih sanj. Kmalu boste lahko prepoznali vzorce v temah in simboliko, torej tisto, kar vas bo vodilo v času, ko boste budni.

LEV 24.07.-23.08.

Oseba za katero se sprašujete, je vredna zaupanja.

Lahko se boste zanesli na osebo, ki bo vpletena v situacijo, ki se vam bo zgodila, s tem pa boste lahko zaupali tudi sebi. Vsak kdaj dela napake oziroma deluje sebično, a vendar je ta oseba, ki jo boste imeli v mislih, zanesljiva. Zelo ste ji pri srcu, zato bo delovala na ljubeč način. Ne pričakujte, da bo ta oseba popolna, saj bi bil vajin odnos na ta način pod prevelikim pritiskom. Namesto tega se raje do te osebe obnašajte tako, kot bi si želeli, da ravnajo z vami – ljubeznivo in sočutno.

DEVICA 24.08.-23.09.

Vi in vaši ljubljeni ste varni.

V tem mesecu vas bo nadangel Mihael in drugi angeli ščitili ter seveda tudi vaše ljubljene, vključno z vašo družino in s prijatelji, ki so v nebesih. Lahko se sprostite, saj veste, da nadangel skrbi za vse podrobnosti in vas ter vaše ljubljene varuje na vse mogoče načine.

mesecni-angelski-horoskop

TEHTNICA 24.09.-23.10.

Odločite se, da boste srečni prav zdaj.

Angeli bodo slišali vaše prošnje in molitve. Namesto, da si boste zamišljali, kako je vaša sreča odvisna od prihodnjih dogodkov, se raje odločite, da boste srečni prav zdaj. Način kako to storite, je, da se boste osredotočili na vse in vsakogar, do kogar boste čutili hvaležnost. Vprašajte se; “Kaj je v vašem življenju dobro? Kaj so vaši blagoslovi in krepkost?” S tem, da si boste dovolili občutiti veselje in radost tega trenutka, boste postajali vedno močnejši. Vzemite življenje v svoje roke in preprečite zunanjim vplivom, da bi določali vaše počutje.Odprite srce ljubezni. Lahko pričakujete čudež v tem čudežnem in čarobnem decembru.

ŠKORPIJON 24.10.-21.11.

Prosite nadangela Mihaela, da vam pomaga v tej situaciji.

Situacija v kateri se boste znašli, se lahko izboljša s pomočjo nadangela Mihaela. Nikoli ni prepozno poklicati angele, saj se lahko z njihovo pomočjo vse izboljša. Med drugim lahko s tem pridobite svoj notranji mir, nove ideje in nov vpogled na nastalo situacijo. Angeli vam bodo pomagali na duhovit, bistroumen in nepričakovan način, torej bodite pripravljeni na čudeže, ki se vam lahko prikažejo v nepričakovanih oblikah. Osredotočite se na rezultat, ne na problem. Bodite odprti za drugačne rešitve.

STRELEC 22.11.-21.12.

Ta situacija je že razrešena.

Situacija, katera vas bo bremenila in za katero se boste spraševali kako se bo razrešila, se bo srečno zaključila. Angeli bodo delali v zakulisju, da pozdravijo vzrok vaših skrbi. Čeprav mogoče še trenutno ne boste videli, kako se zadeva razpleta, verjemite, da se bo. Znebili se boste skrbi in se sprostili, prepričani, da je vse v redu. Ne bo vam treba skrbeti glede ničesar. Vse se obrne na bolje.

KOZOROG 22.12.-20.01.

Za podporo se obrnite na Boga in angele.

Ste močna in samostojna oseba, vendar včasih vsakdo potrebuje podporo, vi pa jo potrebujete prav zdaj. Vso situacijo, ki bo nastala izročite Bogu in angelom. Če jo boste nekako poskušali razrešiti sami si lahko nakopljete nepotrebne skrbi, ki vas bodo samo ovirale pri doživljanju bližnje rešitve. Dovolite drugim, da vam pomagajo in da vas podpirajo, saj tako postajate močnejši. Dovolite drugim, naj vam pomagajo, ko ponudijo svojo pomoč.

VODNAR 21.01.-19.02.

To je vaš življenjski namen.

Nadangel Mihael bo uslišal vaše prošnje in vas bo vodil v tisto smer, ki vam je bila dana že ob rojstvu. Mogoče že razmišljate o karieri, ki vam bo prinašala veselje, navdušenje, priložnosti za pomoč in finančno varnost, te misli pa so pokazatelji vašega božanskega namena. Namenjeno vam bo, da delate tisto, kar vam in drugim prinaša obilo sreče. Dobili boste potrditev, da kariera o kateri sanjate, je to vaš življenjski namen. Zato vas bo Univerzum podpiral in vam odpiral vrata. Zato stopajte naprej z zaupanjem. Sledite občutkom. Angeli pazijo na vaš posel in vaš denar.

RIBI 20.02.-20.03.

Vaše notranje vodstvo je resnično in vredno zaupanja.

Pred kratkim ste občutili potrebo po tem, da bi ukrepali, vendar ste verjetno oklevali zaradi strahu, da bi naredili napačen korak. Nadangel Mihael vam potrjuje, da je v zvezi s temi spremembami varno narediti korak naprej. Mihael ve, da niste bili popolnoma prepričani, da ste bili malce zmedeni, zato vam pošilja nekakšno potrditev, da ste ga pravilno slišali s pomočjo svojih misli, idej in občutkov. Občutki, ki jih sprejemate, so resnični.Podobni članki

Dodaj odgovor