Vedeževalka Duška in njena zgodba

Z intuitivnimi vpogledi v karte sem začela že v rosnih letih, natančneje, karte sem dobila v dar v zadnjih razredih osnovne šole.

Že kot otrok sem čutila energije okoli sebe in opažala, da sem zelo duhovno odprta oseba, ki ima precej razvit čut za nadnaravno področje.

Nekega dne je bila pri meni na obisku prijateljica, ki je na mizici zagledala Ciganske karte in me povprašala, čemu služijo. Razložila sem ji, da se uporabljajo v namene vedeževanja, vendar sem ji dejala “da namreč še nisem nikomur naredila vpogleda v karte”, in prijateljica me je iz gole radovednosti poprosila, naj ji izvedem vpogled v karte. Ko sem to storila in dobila potrditev o pravilni analizi preteklosti, sedanjosti, pozneje tudi prihodnosti, sem si počasi začela tkati poti v ezoterične vode.

Ker se je glas širil, sem imela na voljo vse več ljudi, katerim sem opravljala brezplačne vpoglede v karte in tudi z njihove strani sem dobila pozitivne povratne informacije.

Pri razlagi kart se opiram na svojo intuicijo in dar razbiranja ter razumevanja simbolike Ciganskih kart. Nikoli nisem znanja črpala iz knjig za razlago kart, saj takrat je bila ta ponudba na trgu bolj skopa kot sedaj in niti ni bilo na voljo priročnikov in izobraževanj. Iz same prakse in primerov sem se priučila pravilno razlagati karte.

Z leti sem se zaradi radovednosti in predvsem pomanjkanja stikov s sorodnik iz tujine z mamine strani, navdušila za delo z nihalom.

Razlog je tičal v tem, da nismo imeli podatkov, ali je ta naš del družine še sploh živ. Nihalo me je v svojo verodostojnost prepričalo šele, ko smo dobili pozitivne povratne informacije o sorodnikih.

Tekom bogatih 30 let vedeževanja iz Ciganskih kart, sem resnično tudi napovedala smrt, kar me je pozneje tako šokiralo, da sem se za nekaj časa, oziroma, več let umaknila iz sveta vedeževanja.

V svoje sposobnosti nikogar ne prepričujem, niti ne nagovarjam k vpogledu v karte, namreč počakam, da se mi oseba sama približa in prosi za nasvet, kar ji z veseljem ustrežem.

Vedeževalka Duška.Podobni članki

Dodaj odgovor