Zmaji so radi v družbi. So mistični, ognjeviti in temperamentni. So edino mitološko znamenje, ki pa nihče ne ve kako delujejo. Znajo biti zelo bahavi in arogantni. Zato ali imajo zelo dobre prijatelje ali smrtne sovražnike. Ne marajo rutine. So zvesti. So tudi zelo velikodušni, drzni, uspešni, materialistični, neodvisni in nerodni.

kitajski horoskop – zmaj

kitajski horoskop - zmaj

Leta: 1904, 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012.

Družina

Zmaji ponavadi skrbijo bolj za druge družine. Prijatelji so jim družina. Blizu so si tudi z svojimi starši. Otrok Zmaji ponavadi ne marajo preveč. Vendar imajo tuje otroke zelo radi. So dobri kot strici in tete. Sami otrok ponavadi nimajo.

Ljubezen

Zmaji potrebujejo veliko pozornosti. Veliko oseb občuduje Zmaje in jim laskajo ter sanjajo o njih. Zmaj pa vam od tega nič ne bo pokazal. Vi boste morali njih osvojiti, saj so oni ponavadi preveč vzvišeni, da bi to počeli. Če pa se že zaljubi, pa ravna z osebo tako, kot bi vi njih. Ne smete jih izdati ali užaliti. V postelji so lahko zelo čudaški. Najbolj obožujejo intimnost. Ne drznite si jih zavrniti, samo prepustite se in uživajte. Zmaji vas lahko marsikaj novega naučijo.

V ljubezni se ujemajo z Podgano, Opico in Tigrom. Ne ujemajo se z Psu in Bivolu.

 

 

kitajski horoskop

Prijateljstvo

Ponavadi imajo Zmaji veliko prijateljev in to različnih. Prijatelje imajo za vse življenje. Znajo zelo dobro skrbeti za njih, kot finančno in duševno. Ponavadi niti en njihov prijatelj ni enak, vsak je po svojem čudaški. Vendar ko so z vami pozabijo na razlike in se vam skoraj podredijo.

Poklic

Radi imajo posel pri katerem jih ljudje občudujejo. Zato bi bili dobri zvezdniki. Pri poslu so zelo originalni. So ustvarjalni in hitro razmišljajo. Rešitve najdejo zelo hitro. Če so v središču pozornosti, jim gre prav vse od rok. Dobro se prilagajajo tudi novim situacijam. Imajo pa napako, da neradi priznajo, da nečesa nimajo prav. Zato si ponavadi nakopljejo veliko težav. Ponavadi se tudi brezglavo poženejo v kakšno stvar. Pričakuje, da ga vsi častijo in mu sledijo tudi, če je v zmotnem prepričanju.

Primerni poklici:
  • odvetnik,
  • zvezdnik,
  • računalniški analitik,
  • kozmetičarka,
  • filozof.

zmaj

Radi smučajo in jadrajo. Med prostem času radi hodijo na zabave, obiskujejo različne kraje in nakupujejo. Radi se ukvarjajo tudi z jogo in arheologijo. Radi imajo drago in vznemirljivo. Najljubše barve so črna, zlata in zelena. Anja A
Zadnje objave od Anja A (poglej vse)

Prispevek je pripravil/-a Anja A

Rada pomaga ljudem v stiski in njihove misli obrne v pozitivne in ljubeče, saj tega veliko primanjkuje v Svetu - Sočutja. Rada se spopada s težavami in ovirami, zato jo veseli psihologija in človekov um na sploh, poleg se pa odlično dopolnjuje njena veda o duhovnosti ter ezoteriki, ki jo z veseljem uporablja vsak dan svojega življenja. Verjame, da lahko vsak doseže svoje sanje, z močjo pozitivnega razmišljanja in truda.

Podobni članki

Dodaj odgovor