Preberite si srhljivo zgodbo pregnani iz stanovanja, ki temelji na resničnih dogodkih.

Kot majhna deklica se ni zavedala.

Aljina družina je že živela v stanovanju, kjer je strašilo, a njeni starši tega niso jemali dokaj resno, saj so si navadno dejanja razlagali na drugačen način, bolj logičen. Kot majhna deklica se ni zavedala kaj se dogaja v stanovanju, dokler ni bila stara 8 let in se pričela bolje zavedati, da nekaj v tem stanovanju ni v redu. Kot deklica stara 8 let, je hitro pričela dojemati nadnaravne stvari, a si jih ni znala dobro pojasnjevati. Njena mati Daša je bila drugače zelo nadnaravno dojemljiva, a tega ni želela deliti z drugimi, vendar je Alja večkrat slišala svojo mati, ki je govorila, da so v tem stanovanju “čudne” energije. Alja je le razmišljala, kaj bi lahko to pomenilo.

Dogodki v stanovanju so bili zelo negativni.

Alja je odraščala v družini, kjer je bilo več negativnih okoliščin, a takrat kot majhna deklica, ni vedela zakaj. Ko je napolnila 10 let je pričela dojemati zakaj se vse to dogaja. V stanovanju je bila negativna energija, sila, ki je želela njeno družino razdreti in pregnati iz stanovanja. Alja je sama pričela videvati nadnaravne dogodke, ki pa si jih je takrat že dobro vedela razlagati. Te energije je pričela vse bolj čutiti in bilo ji je nekako jasno, da tista energija ne želi, da so tam.

Strah se je pričel stopnjevati.

Veliko krat je bila Alja sama doma, saj so njeni starši delali. Njen strah pa se je pričel stopnjevati, saj so se nadnaravni dogodki le stopnjevali. Slišala je stopinje, ki so hodile po stanovanju gor in dol. Šepete katere ni razumela in imela občutek, da je nekdo opazuje. Ponavadi, ko je bila v svoji sobi, je kar naprej imela občutek, da je nekdo od zadaj nje in jo opazuje, a ko se je obrnila, ni bilo nikogar. Včasih je ta občutek prerasel v takšen strah, da je zbežala iz stanovanja in bila raje zunaj nekaj časa, dokler ni eden od njenih staršev prišel domov. Najpogosteje je odšla k svoji babici, kjer se je počutila varno. Vedela je, da se v stanovanju nekaj dogaja, to je želela povedati svoji mami, a ji je le odvrnila, češ, da stopinje se slišijo od zgornjega soseda, a ta neprijeten občutek, da nekdo strmi vanjo je le plod njene domišljije.

pregnani iz stanovanja

Dobila je občutek, da je nihče ne razume.

Kljub temu, da je povedala svoja doživetja in ji noben ni verjel, je vseeno imela močen občutek, da nekaj ni v redu. Zaprla se je v svoj svet in samo čakala, kdaj se bo zgodilo nekaj groznega. Čeprav je imela občutek, da tudi mati, ve, da nekaj ni v redu, a tega ni želela priznati ali pa je skrivala od svoje hčere, da je ne bi še bolj prestrašila. Alja si je le želela, da bi se vse to končalo, saj je bil strah vse večji in večji. Večino časa je zaradi tega preživela pri svoji babici, saj je lahko le tam sprostila.

Glas, ki ji je šepetal, da naj odide.

Velikokrat je slišala glasove, ponavadi so to bili ženski, a njihov šepet je bil tako tih, da jih ni bilo moč razumeti. Ene noči pa Alja ni mogla zaspati, saj je bila prestrašena, ker je imela občutek, da jo nekdo stalno opazuje. Kar naenkrat je videla temno senco, ki je švignila skozi njeno sobo. Takrat je prvič videla senco, česar se je zelo prestrašila. Z odejo se pokrila skozi glavo in upala, da ne bo nič. Dobila je občutek, da nekdo sedi na njeni postelji. Pomislila je, da je mogoče mama. Počasi je odgrnila odejo z glave in pogledala proti svojim nogam. Ni videla nikogar. Bila je vsa prestrašena, ni vedela kaj bi naredila. Stisnila se je v kot postelje, a kar naenkrat je začutila prijetno energijo, njen strah je izginil. Zopet je zagledala temno senco, ki je takoj izginila. Zaslišala je glas, da naj odide s svojo družino, saj nekaj ne bo dobro. Alja je po tiho rekla zakaj. Glas ji je odgovoril, da tukaj ni mesto za družino, da naj to povem mami, ona bo razumela.

Alja je bila odločna, da bo to povedala mami na nek drugačen način, saj, če bi ji povedala kar je doživela, bi ji verjetno rekla, da si izmišljuje.

paranormalna zgodba

Svoji mami je povedala, da je čas, da odidejo.

Opažala je, da je njena družina vse bolj tuja in, da se njena starša vse bolj prepirata ter, da je postalo nestrpno in polno grozne energije. Napetost se je samo stopnjevala. Alja je svojo mati pričakala doma, da pride iz službe. Ko je Daša prišla iz službe je zagledala hčerko kako žalostno sedi na sedežni. Prišla je do nje in jo vprašala kaj je narobe, ali je bilo kaj v šoli. Alja ji je odvrnila, da ni bilo ničesar v šoli in, da je narobe tukaj, “doma”. Povedala ji je, da se tukaj ne počuti doma in, da je čas da odidejo, saj so se negativne okoliščine le stopnjevale in postajalo je nevzdržno. Alja ni mogla verjeti, ko ji je njena mati rekla, da ve in, da se selijo. Alja je iz nestrpnosti želela oditi čim prej, a čakala jo je še ena noč tam.

Zadnja noč.

Alja je vedela, da je to zadnja noč, ki bo tam in, da je potem tega konec. A prav tista noč je bila najbolj mirna od vseh, kar se jih zaveda. Morda, so negativne sile vedele, da so se rešile njene družine in, da bo sedaj stanovanje zopet “njihovo”. Naslednjo jutro je Alja pakirala svoje stvari, mama ji je pomagala. V maminih očeh je videla žalost in srečo. Videla je, da tudi ona nestrpno čaka, da lahko odide iz stanovanja in se preseli v novo.

Prihod v novo stanovanje.

Ko je Alja vstopila v novo stanovanje, je občutila popolnoma drugačno energijo. Ni bilo več občutek težkega bremena, negativne energije. Bilo je mirno in prijetno. Še zadnjič je pomislila, kaj vse se ji je dogajalo v tistem stanovanju in to tudi zaupala svoji mami. Vsa ta negativna energija, je izginila. Mama ji je takrat zaupala, da je tudi sama slišala, občutila in tudi videla veliko nadnaravnih dogodkov v tistem stanovanju. Takrat se je Alja lahko končno pomirila in mirno zaživela svoje novo življenje.

Kasneje je družina izvedela grozne novice.

Alja in njena družina je bila v novem stanovanju približno pol leta, ko se je v njihovo prejšnje stanovanje preselila nova družina. A takrat se ni končalo najbolje. Njena mati je družino poznala in ko je bila Alja starejša je, mati Daša povedala kaj se je zgodilo. Dejala je: “Preselila se je nova družina, a kar kmalu po tem sta se mož in žena pričela prepirati ter njun zakon je hitro propadel. Ni dolgo po tem, ko se je par tudi ločil in njen bivši mož je v stanovanju ostal nekaj dni sam. Bilo je grozno, vse je uničil, pohištvo, tapete iz sten je potrgal, vse je bilo uničeno, kot, da ga je nekaj obsedlo. Njegova bivša žena, ko se je vrnila v stanovanje ni mogla verjeti svojim očem.” To je povedala Daša svoji hčerki, ko je imela okoli 15 let. Alja ni mogla verjeti, da se je lahko podobno oziroma še huje dogajalo njim. Kaj se je kasneje zgodilo s to družino, jim ni znano.Anja A

Prispevek je pripravil/-a Anja A

Rada pomaga ljudem v stiski in njihove misli obrne v pozitivne in ljubeče, saj tega veliko primanjkuje v Svetu - Sočutja. Rada se spopada s težavami in ovirami, zato jo veseli psihologija in človekov um na sploh, poleg se pa odlično dopolnjuje njena veda o duhovnosti ter ezoteriki, ki jo z veseljem uporablja vsak dan svojega življenja. Verjame, da lahko vsak doseže svoje sanje, z močjo pozitivnega razmišljanja in truda.

Podobni članki